Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
3.850,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit je zmogljiva virtualizacijska platforma, ki podjetjem omogoča konsolidacijo fizičnih strežnikov in zmanjšanje stroškov v podatkovnem središču. Komplet vključuje vodilni hipervizor VMware vSphere, ki zagotavlja izjemno zmogljivost, razširljivost in zanesljivost. Poleg tega komplet omogoča dostop do ključnih funkcij vSphere, kot so visoka razpoložljivost (HA), toleranca napak (FT) in zaščita podatkov (DP). S temi funkcijami lahko podjetja zaščitijo svoje ključne aplikacije in podatke pred izpadom ali izgubo podatkov.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Virtualizacijska platforma

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit je vodilna virtualizacijska platforma na svetu in podjetjem vseh velikosti omogoča virtualizacijo najpomembnejših aplikacij in delovnih obremenitev, hkrati pa zmanjšuje stroške in zapletenost IT. Ta celovita rešitev za mala podjetja vključuje vse potrebno za delovanje popolnoma virtualizirane infrastrukture, vključno z vCenter Server Standard Edition.

vSphere 8 Essentials Plus Kit ponuja malim podjetjem stroškovno učinkovit način za konsolidacijo fizičnih strežnikov in zmanjšanje njihove razpršenosti. S konsolidacijo več fizičnih strežnikov na manjše število zmogljivejših strežnikov lahko podjetja dosežejo znatne prihranke pri kapitalskih in operativnih stroških. Poleg tega lahko organizacije z zagonom več virtualnih strojev na vsakem fizičnem strežniku še povečajo stopnjo izkoriščenosti in izboljšajo zmogljivost aplikacij.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Uporaba

Funkcija Virtual Inventory zagotavlja funkcionalnost za naslednja licenčna okolja VMware vSphere: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard in Standard with Operations Management. Te funkcije se lahko uporabljajo v okoljih velikih podjetij, vendar sta uporabniška izkušnja in zmogljivost optimizirani za uporabo v okoljih malih in srednjih podjetij.

VMware za vSphere uporablja odprtokodne elemente in elemente, ki temeljijo na Linuxu, ter dejansko jedro VM, ki je lastniška programska oprema. V okolju VMware vSphere so virtualni stroji shranjeni v tako imenovanih imenikih podatkovnih skladišč. Najpomembnejše vrste datotek so virtualni trdi diski (datoteke *.vmdk) in konfiguracijske datoteke (datoteke *.vmx).

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.