Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
3.850,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus: celovit paket za začetek dela z virtualizacijo

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit je celovita in stroškovno učinkovita rešitev za mala podjetja, ki želijo hitro in varno vstopiti v svet virtualizacije IT. Ta komplet vsebuje vse bistvene komponente za vzpostavitev in upravljanje zmogljive, prilagodljive in varne virtualne infrastrukture.

Zmogljiva virtualizacijska tehnologija za mala podjetja

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus, ki temelji na preizkušeni tehnologiji vSphere, malim podjetjem omogoča virtualizacijo infrastrukture IT za zmanjšanje stroškov, povečanje prilagodljivosti in optimizacijo zmogljivosti sistema. S funkcijami, kot so migracije v živo, samodejno izravnavanje obremenitve ter obsežne možnosti razširjanja in prilagajanja, ta komplet predstavlja neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno.

Enostavno upravljanje in spremljanje s strežnikom vCenter Server

Ključna sestavina kompleta vSphere 8 Essentials Plus je strežnik vCenter Server. To zmogljivo orodje zagotavlja osrednjo konzolo za upravljanje virtualne infrastrukture ter omogoča enostavno spremljanje in upravljanje virtualnih strojev (VM), gostiteljev in shrambe. S svojo uporabniku prijazno zasnovo in zmogljivimi funkcijami lahko vCenter Server pomaga poenostaviti naloge IT in povečati učinkovitost.

Zanesljiva varnost in visoka razpoložljivost s kompletom VMware vSphere 8 Essentials Plus

Varnost in razpoložljivost sta dve ključni težavi vsakega podjetja. S kompletom VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit ste lahko prepričani, da so vaši sistemi IT dobro zaščiteni, poslovne aplikacije pa so vedno na voljo.

Napredne varnostne funkcije

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit vključuje številne funkcije za zaščito vaše virtualne infrastrukture pred grožnjami. Te vključujejo šifriranje virtualnih računalnikov, varen zagon in integracijo s podatkovnim središčem VMware NSX-T za napredno varnost omrežja. S temi orodji ste lahko prepričani, da so vaši podatki in aplikacije varni.

Visoka razpoložljivost in zaščita podatkov

S kompletom VMware vSphere 8 Essentials Plus lahko zagotovite, da bodo vaše poslovne aplikacije vedno na voljo. S funkcijami, kot so vSphere High Availability (HA), vSphere Data Protection in vSphere Replication, lahko zmanjšate čas izpada ter varnostno kopirate in obnovite svoje podatke. S temi funkcijami lahko zagotovite neprekinjeno delovanje podjetja in varnost svojih podatkov.

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus je idealna rešitev za majhna podjetja, ki želijo začeti z virtualizacijo. Zagotavlja vse bistvene komponente za vzpostavitev in upravljanje varne, prilagodljive in zmogljive virtualne infrastrukture. Odkrijte, kako lahko komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit pomaga vašemu podjetju pri doseganju ciljev na področju IT.

Učinkovito upravljanje virov s kompletom VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

Učinkovito upravljanje virov IT je ključnega pomena za delovanje visoko zmogljive in stroškovno učinkovite infrastrukture. Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit zagotavlja izpopolnjen nabor funkcij in orodij za optimizacijo virov in kar najboljše izkoriščanje strojne opreme.

Avtomatizirano izravnavanje obremenitve in porazdeljeni razporejevalnik virov (DRS)

S porazdeljenim razporejevalnikom virov (DRS) v kompletu vSphere 8 Essentials Plus Kit lahko zagotovite, da vaši virtualni stroji vedno dobijo vire, ki jih potrebujejo. DRS spremlja izkoriščenost virov in samodejno razporedi obremenitve med gostitelji v gruči, da zagotovi optimalno delovanje. Rezultat je boljše delovanje aplikacij in učinkovitejša uporaba strojne opreme.

Učinkovitost shranjevanja s tankim zagotavljanjem in vSAN

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus zagotavlja napredne možnosti upravljanja shrambe, ki pomagajo povečati učinkovitost in zmanjšati stroške. S funkcijami, kot je thin provisioning, lahko učinkoviteje uporabljate pomnilnik, saj mu dodelite le tisti, ki ga dejansko potrebujete. Poleg tega integracija vSAN omogoča visoko razpoložljivo in visoko zmogljivo skupno rešitev shranjevanja neposredno v gostiteljih vSphere.

Skalabilnost in zagotavljanje prihodnosti s kompletom VMware vSphere 8 Essentials Plus

Ko vaše podjetje raste in se razvija, mora biti vaša infrastruktura IT sposobna rasti skupaj z njim. Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit zagotavlja zelo razširljivo rešitev, ki vam pomaga pripraviti se na prihodnjo rast, hkrati pa zmanjšuje zapletenost.

Skalabilnost in prilagodljivost

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit zagotavlja možnost hitre in enostavne razširitve infrastrukture, ko vaše podjetje raste. Svoji gruči vSphere lahko preprosto dodate dodatne gostitelje in pomnilnik ter tako ustvarite več zmogljivosti. Prilagodljivost vSphere pomeni, da lahko svojo infrastrukturo oblikujete točno tako, kot jo potrebuje vaše podjetje.

Pripravite se na prihodnost z integracijo vSphere in oblaka

Z obsežno podporo za hibridna oblačna okolja in kontejnerske aplikacije v kompletu vSphere 8 Essentials Plus Kit boste v dobrem položaju, da izkoristite trende IT prihodnosti. S funkcijami, kot sta vSphere Tanzu za upravljanje Kubernetesa in obsežna integracija s storitvami VMware v oblaku, lahko izkoristite prednosti oblaka, hkrati pa ohranite nadzor in varnost lokalne rešitve.

Komplet VMware vSphere 8 Essentials Plus zagotavlja malim podjetjem celovito, prilagodljivo in varno platformo za infrastrukturo IT. S širokim naborom funkcij, enostavnim upravljanjem in visoko skalabilnostjo je idealna izbira za podjetja, ki iščejo zanesljivo in zmogljivo rešitev za svoje potrebe virtualizacije in upravljanja IT.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.