Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10598
  • VS8-EPL-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
3.619,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus: spremenljivka za vašo IT pokrajino

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je več kot le rešitev za virtualizacijo: je spreminjevalec igre, ki pomaga optimizirati vašo IT-infrastrukturo, izboljšati poslovanje in nenazadnje povečati konkurenčnost vašega podjetja. V dobi, ko sta digitalizacija in prilagodljivost nepogrešljiva vidika poslovnega uspeha, vam lahko VMware vSphere 8 Enterprise Plus pomaga ostati v prednosti.

Skalabilna virtualizacija in upravljanje za vaše podatkovno središče

VMware vSphere 8 Enterprise Plus prinaša skalabilnost, avtomatizacijo in varnost, ki jih sodobna podjetja potrebujejo za izpolnjevanje naraščajočih zahtev IT. S svojim obsežnim naborom funkcij podjetjem omogoča učinkovito povečevanje zmogljivosti podatkovnih centrov, avtomatizacijo procesov IT ter zaščito podatkov in aplikacij. Zaradi teh funkcij ter dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja družbe VMware je vSphere 8 Enterprise Plus idealna rešitev za vsako okolje IT, ne glede na to, kako veliko ali zapleteno je.

Visoka zmogljivost in zanesljivost, na katero se lahko zanesete

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je zasnovan za podjetja, ki potrebujejo visoko zmogljivost in zanesljivost. S funkcijami, kot sta porazdeljeni razporejevalnik virov (DRS) in visoka razpoložljivost (HA), lahko zagotovite, da bodo vaše delovne obremenitve vedno dobile potrebne vire, in zmanjšate izpade. Tako se izboljšata zmogljivost in zanesljivost, kar vam omogoča nemoteno in učinkovito poslovanje.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus: naložba v prihodnost vašega podjetja

Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus ne vlagate le v tehnološko rešitev, temveč tudi v prihodnost svojega podjetja. S svojimi naprednimi funkcijami in zmogljivostmi, ki vam omogočajo optimizacijo informacijske tehnologije in izboljšanje poslovnih procesov, vam lahko vSphere 8 Enterprise Plus pomaga zagotoviti prihodnost vašega podjetja.

Oblikujte prihodnost z umetno inteligenco in strojnim učenjem

Ključna lastnost VMware vSphere 8 Enterprise Plus je podpora umetni inteligenci (AI) in strojnemu učenju (ML). Z vSphere 8 Enterprise Plus lahko upravljate delovne obremenitve AI in ML z isto platformo, ki jo že uporabljate za tradicionalne aplikacije. To odpira nove možnosti za avtomatizacijo, povečanje učinkovitosti in inovacije, ki lahko vaše podjetje pripravijo na prihodnost.

Varnost in skladnost na ravni Enterprise

Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus ste lahko prepričani, da so vaši podatki in aplikacije varni. Z vgrajenimi varnostnimi funkcijami, kot so varen zagon, virtualni modul zaupanja vredne platforme (vTPM) in šifriran vMotion, lahko zagotovite visoko raven varnosti svojih delovnih obremenitev. Poleg tega vam vSphere 8 Enterprise Plus pomaga izpolnjevati zahteve glede skladnosti, saj zagotavlja funkcije za revizijske sledi, dostop na podlagi vlog in drugo.

Izbira VMware vSphere 8 Enterprise Plus je strateška odločitev, ki lahko vaše podjetje pripravi na prihodnost. Z izboljšano funkcionalnostjo, razširljivostjo in varnostjo vam lahko vSphere 8 Enterprise Plus pomaga racionalizirati upravljanje IT, izboljšati poslovne procese in na koncu okrepiti konkurenčni položaj. Odločite se in odkrijte, kako lahko VMware vSphere 8 Enterprise Plus preoblikuje vaše podjetje.

Optimizirajte in avtomatizirajte IT z VMware vSphere 8 Enterprise Plus

Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus pridobite rešitev, ki presega preprosto virtualizacijo. Zagotavlja vam orodja, ki jih potrebujete za optimizacijo in avtomatizacijo okolja IT, tako da boste manj časa porabili za upravljanje infrastrukture IT in več za strateške naloge.

Dinamično upravljanje virov in izravnava obremenitve

VMware vSphere 8 Enterprise Plus ima inteligentno upravljanje virov, ki pomaga povečati zmogljivost in izboljšati razpoložljivost. Razporejevalnik porazdeljenih virov (Distributed Resource Scheduler - DRS) in sistem za shranjevanje DRS omogočata dinamično izravnavo obremenitve in optimalno uporabo virov s samodejnim premikanjem delovnih obremenitev med gostitelji, da bi se izognili ozkim grlom v zmogljivosti in ohranili ravnovesje.

Avtomatizacija in orkestriranje procesov IT

S funkcijami, kot sta vRealize Orchestrator in Auto Deploy, vam vSphere 8 Enterprise Plus omogoča avtomatizacijo in orkestracijo številnih procesov IT. Ta orodja vam pomagajo povečati učinkovitost, zmanjšati število napak in prihraniti čas z avtomatizacijo zagotavljanja gostiteljev, konfiguracije aplikacij in drugih ponavljajočih se opravil.

Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus zagotovite svojemu poslovanju prihodnost

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je več kot le naložba v vašo trenutno infrastrukturo IT - to je naložba v prihodnost vašega podjetja. Z obsežno podporo novim tehnologijam in standardom vam pomaga zagotoviti prihodnost vašega podjetja.

Podpora novim tehnologijam in standardom

Z vSphere 8 Enterprise Plus boste vedno na tekočem. Podpira najnovejše standarde strojne opreme, operacijskih sistemov in aplikacijskih platform, vključno z najnovejšimi generacijami čipov x86, gostujočimi operacijskimi sistemi in ogrodji vsebnikov. Ponuja tudi napredne zmogljivosti za delovne obremenitve z umetno inteligenco in ML, zato lahko nove tehnologije preprosto vključite v svoje okolje IT.

Enostavna integracija v oblak

VMware vSphere 8 Enterprise Plus omogoča enostavno integracijo v oblak. S funkcijo Hybrid Cloud Extension (HCX) lahko svojo lokalno infrastrukturo brez težav povežete z oblakom in premikate delovne obremenitve med različnimi oblaki in lokalnim podatkovnim centrom. Tako lahko v celoti izkoristite prednosti oblaka, ne da bi vam bilo treba opustiti obstoječo infrastrukturo IT.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus vam ponuja orodja in funkcije, ki jih potrebujete za spopadanje z izzivi današnjih IT-okolij in pripravo podjetja na prihodnost. Z izboljšano funkcionalnostjo, skalabilnostjo in varnostjo vam lahko pomaga optimizirati upravljanje IT, izboljšati poslovne procese in okrepiti konkurenčni položaj. Odkrijte, kako lahko VMware vSphere 8 Enterprise Plus preoblikuje vaše podjetje.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.