Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
3.258,90 € * 3.619,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - Najvišja zmogljivost in varnost za vaše virtualizacijsko okolje

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je vrhunska virtualizacijska rešitev podjetja VMware, ki podjetjem ponuja celovito platformo za optimizacijo infrastrukture IT. V tem članku boste izvedeli, zakaj je VMware vSphere 8 Enterprise Plus najboljša izbira za povečanje zmogljivosti, varnosti in učinkovitosti vašega virtualizacijskega okolja.

Ključne značilnosti VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 1. VMware vMotion: Ta prelomna tehnologija omogoča, da se delujoči virtualni stroji (VM) nemoteno premaknejo z enega fizičnega gostitelja na drugega brez prekinitev ali izpadov.
 2. Visoka razpoložljivost (HA): VMware vSphere 8 Enterprise Plus zagotavlja napredne funkcije visoke razpoložljivosti, ki zmanjšujejo izpade v primeru okvare strojne opreme in zagotavljajo stalno razpoložljivost vaših aplikacij.
 3. Distribuirani načrtovalec virov (DRS): DRS samodejno optimizira dodeljevanje virov, da bi čim bolj povečal zmogljivost vaših virtualnih strojev in hkrati čim bolj zmanjšal porabo energije.
 4. Varnostne funkcije razreda Enterprise: VMware vSphere 8 Enterprise Plus vključuje obsežne varnostne funkcije, kot so šifriranje, upravljanje identitet in varnostno usmerjena arhitektura za zaščito vaših podatkov in aplikacij.

Prednosti VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 • Največja zmogljivost: Kombinacija funkcij vMotion, DRS in drugih funkcij zagotavlja optimalno izkoriščenost virov in povečuje zmogljivost vaših virtualnih računalnikov.
 • Najvišja razpoložljivost: Zaradi funkcij visoke razpoložljivosti je vaše okolje IT stabilno in na voljo tudi v primeru okvar strojne opreme.
 • Napredna varnost: Varnostne funkcije razreda Enterprise varujejo vaše občutljive podatke in aplikacije pred grožnjami in tveganji.

Prihodnost vašega virtualizacijskega okolja z VMware vSphere 8 Enterprise Plus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je najboljša izbira za podjetja, ki zahtevajo vrhunsko zmogljivost, največjo varnost in visoko razpoložljivo virtualizacijsko okolje. S to rešitvijo ste idealno opremljeni za izzive digitalne preobrazbe. Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus optimizirajte svoje vire IT, povečajte učinkovitost in zagotovite prihodnost svojih poslovnih aplikacij. To je virtualizacijska platforma, ki vam pomaga dvigniti IT na naslednjo raven in uspeti v nenehno spreminjajočem se svetu IT.

 

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije