Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10598
  • VS8-EPL-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
3.619,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus ponuja izboljšano zmogljivost in izboljšane funkcije

Z VMware vSphere 8 Enterprise Plus lahko izboljšate zmogljivost in razpoložljivost aplikacij. S tem povečate svojo poslovno produktivnost in nadzorujete upravljanje virov. Hitro zagotovite delovne obremenitve v virtualnem okolju in v živo migrirajte virtualne stroje med fizičnimi strežniki brez izpadov.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je na voljo v šestih različnih izdajah: Essential, Essential Plus, Enterprise, Enterprise Plus, Standard in vSphere Desktop. Te različice se ne razlikujejo le po ceni, temveč tudi po obstoječih funkcijah, kot so nadzor IO, največje število virtualnih procesorjev ali virtualna porazdeljena stikala. Dve osnovni izdaji vSphere sta posebej zasnovani za mala in srednje velika podjetja.

vSphere 8 Enterprise Plus je najnovejša različica VMwarejeve virtualizacijske platforme

VMware vSphere 8 Enterprise Plus je zbirka programskih izdelkov in funkcij za virtualizacijo podatkovnih centrov in strežnikov. Osnovna izdelka, VMware ESXi in VMware vCenter Server, se najpogosteje uporabljata za virtualizacijo operacijskih sistemov v podatkovnih centrih s programsko opremo VMware. VMware ESXi je hipervizor, ki omogoča virtualizacijo, VMware vCenter Server je vmesnik za upravljanje, ki temelji na njem in omogoča tudi druge izdelke (npr. VMware vCenter Site Recovery Manager, VMware vRealize Operations Manager) in funkcije (npr. VMware vMotion, VMware HA, VMware). DRS). VMware vSphere je tudi osnova za gradnjo okolij v oblaku s programsko opremo VMware (VMware vCloud Director).

VMware vSphere 8 Enterprise Plus podpira širok nabor tehnologij za virtualizacijo

vSphere 8 Enterprise Plus - VMwarejeva virtualizacijska platforma: vSphere 8 Enterprise Plus temelji na konceptu virtualizacije in izkorišča njeno moč za preoblikovanje podatkovnega središča v poenostavljeno infrastrukturo za računalništvo v oblaku. To organizacijam IT omogoča, da prožno in zanesljivo zagotavljajo storitve IT. VMware vSphere kot operacijski sistem v oblaku upravlja velike infrastrukture, kot so skladišče, omrežja in procesorji, v dinamičnem in brezhibnem delovnem okolju. Poleg tega lahko s tem programskim paketom upravljate vse zaplete podatkovnega centra. 

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.