Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10558
  • VS6-DT100VM-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
5.101,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host - virtualna moč za vaša namizja

VMware vSphere 6 Desktop Host je vrhunska virtualizacijska rešitev za organizacije, ki potrebujejo prilagodljivo in zmogljivo platformo za do 100 virtualnih računalnikov (VM). Z naprednimi funkcijami, posebej zasnovanimi za upravljanje širokega nabora namizij, vSphere 6 Desktop Host zagotavlja neprimerljivo zmogljivost, prilagodljivost in nadzor.

Zmogljiva virtualizacija za do 100 virtualnih računalnikov

VMware vSphere 6 Desktop Host zagotavlja zmogljivost in zanesljivost, ki ju pričakujete od družbe VMware, ter ju prilagaja potrebam namiznih virtualnih računalnikov. Ne glede na to, ali upravljate peščico ali sto virtualnih računalnikov, lahko računate na nemoteno izvajanje in optimalno zmogljivost. Z možnostjo izvajanja do 100 virtualnih računalnikov na enem samem gostitelju lahko povečate svoje vire IT, hkrati pa ohranite nadzor in preglednost.

Prilagodljivo upravljanje in enostavno razširjanje

VMware vSphere 6 Desktop Host vam omogoča enostavno upravljanje namiznih virtualnih računalnikov. Platforma zagotavlja intuitiven uporabniški vmesnik in zanesljiva orodja za upravljanje, ki vam omogočajo nadzor nad vašimi VM, hkrati pa vam omogočajo enostavno razširjanje. Po potrebi dodajte več virtualnih računalnikov ali rekonfigurirajte obstoječe stroje, vse iz ene osrednje konzole.

VMware vSphere 6 Desktop Host - največja varnost in nadzor

VMware vSphere 6 Desktop Host poleg zmogljivosti in prilagodljivosti ponuja tudi visoko raven varnosti in nadzora, zato je idealna izbira za organizacije, ki želijo virtualizirati svoje namizno okolje.

Napredne varnostne funkcije

VMware vSphere 6 Desktop Host je zasnovan s posebnim poudarkom na varnosti. Ponuja vrsto varnostnih funkcij, vključno z izolacijo virtualnih računalnikov, varnim dostopom in obsežnimi revizijskimi orodji za zaščito vašega virtualnega okolja. S temi orodji lahko varno upravljate svoje virtualne računalnike in hkrati izpolnjujete zahteve glede skladnosti.

Nadzor nad viri in dostopom

Z vSphere 6 Desktop Host ohranjate popoln nadzor nad svojimi virtualnimi stroji in dodeljenimi viri. Po potrebi lahko razširite zmogljivost svojih virtualnih računalnikov in tako zagotovite optimalno uporabo virov. Poleg tega vSphere 6 Desktop Host omogoča napreden nadzor dostopa, s katerim lahko določite, kdo ima dostop do določenih VM in katera dejanja lahko izvaja.

VMware vSphere 6 Desktop Host - naložba v prihodnost vašega IT

Z VMware vSphere 6 Desktop Host ne vlagate le v zmogljivo in prilagodljivo virtualizacijsko platformo, temveč tudi v prihodnost svojega IT okolja. Zagotavlja orodja in funkcije, ki jih potrebujete za učinkovito upravljanje namiznih računalnikov, hkrati pa se pripravite na prihodnjo rast in spremembe.

Tehnologija za prihodnost

VMware vSphere 6 Desktop Host je tehnologija, odporna na prihodnost, ki raste skupaj z vašim podjetjem. Omogoča vam, da vključite nove tehnologije in funkcije, ko postanejo na voljo, ter tako zagotavlja, da je vaša infrastruktura IT vedno posodobljena. Z vSphere 6 Desktop Host lahko izkoristite najnovejše inovacije na področju virtualizacije namizij in svoje podjetje pripravite na prihodnost.

Podpora in skupnost VMware

Kot del družine VMware imate z vSphere 6 Desktop Host koristi od obsežne podpore in dostopa do aktivne skupnosti strokovnjakov in uporabnikov. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri izvajanju, tehnično podporo ali le nasvete drugih uporabnikov VMware, ste v dobrih rokah. Z rednimi posodobitvami in izboljšavami družbe VMware ste lahko prepričani, da je vaša naložba v vSphere 6 Desktop Host dobro zaščitena.

VMware vSphere 6 Desktop Host je več kot le virtualizacijska rešitev - je ključ do zmogljivega, prilagodljivega in varnega namiznega okolja. Izkoristite moč in prilagodljivost rešitve vSphere 6 Desktop Host ter odkrijte, kako lahko VMware spremeni virtualizacijo vašega namizja.

Učinkovita uporaba virov z VMware vSphere 6 Desktop Host

Učinkovitost in produktivnost sta v središču vsake strategije IT. VMware vSphere 6 Desktop Host je zasnovan tako, da vam pomaga izpolniti te potrebe. Z virtualizacijo namizij lahko povečate vrednost obstoječih virov in hkrati izboljšate učinkovitost infrastrukture IT.

Optimalno upravljanje virov

VMware vSphere 6 Desktop Host zagotavlja orodja za upravljanje virov, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti vire vaše organizacije. Pridobite nadzor in pregled nad svojim okoljem IT s funkcijami, kot so bazeni virov, ki vam omogočajo najbolj učinkovito dodeljevanje računalniških, pomnilniških in omrežnih virov. Spremljate in prilagajate lahko zmogljivost svojih virtualnih strojev ter zagotavljate učinkovito uporabo virov.

Podpora za neprekinjeno poslovanje in obnovitev po nesreči

VMware vSphere 6 Desktop Host vam pomaga zagotoviti, da bo vaša infrastruktura IT delovala tudi v nepredvidenih razmerah. Zagotavlja zanesljive zmogljivosti za neprekinjeno poslovanje in obnovitev po nesreči, vključno s samodejnim preklopom na drug sistem in migracijo virtualnih računalnikov v živo. Te funkcije zagotavljajo, da vaši virtualni stroji in aplikacije ostanejo delujoči tudi v primeru okvare.

Sklepne misli o gostitelju VMware vSphere 6 Desktop Host

VMware vSphere 6 Desktop Host je robustna, zmogljiva in prilagodljiva rešitev, zasnovana posebej za potrebe virtualizacije namizij. Z možnostjo gostovanja do 100 virtualnih strežnikov zagotavlja razširljivost, ki jo sodobna podjetja potrebujejo za ohranjanje konkurenčnosti.

Rešitev, ki raste skupaj z vašim podjetjem

VMware vSphere 6 Desktop Host ni le platforma, ki ustreza vašim današnjim potrebam. To je rešitev, ki raste skupaj z vašim podjetjem. Z možnostjo, da po potrebi razširite in prilagodite svoje virtualno okolje, ste lahko prepričani, da je vaša naložba v vSphere 6 Desktop Host dobro porabljena.

Zavezanost k odličnosti in inovacijam

VMware je zavezan k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov, ki ustrezajo nenehno spreminjajočim se potrebam industrije IT. VMware vSphere 6 Desktop Host je dokaz te zaveze. S svojimi zmogljivimi funkcijami, orodji za upravljanje, ki so enostavna za uporabo, in močnimi varnostnimi ukrepi je VMware vSphere 6 Desktop Host nepremagljiv zaveznik v vaši strategiji virtualizacije.

VMware vSphere 6 Desktop Host je naslednji korak v razvoju vaše infrastrukture IT. Izkoristite moč virtualizacije in odkrijte, kaj lahko vSphere 6 Desktop Host naredi za vaše podjetje.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
14. jul. 2023

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

14. jul. 2023

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

14. jul. 2023

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

14. jul. 2023

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

14. jul. 2023

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.