Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10568
  • VS6-EPL-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.501,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"

Uvod v VMware vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus je celovita rešitev za virtualizirano podatkovno središče, ki zagotavlja najvišjo zmogljivost in razpoložljivost za vse kritične aplikacije. Z impresivnim naborom funkcij in orodij, vključno z visoko razpoložljivostjo, porazdeljenim načrtovanjem virov (DRS), vMotion, Storage vMotion in drugimi, je vSphere 6 Enterprise Plus idealen za izpolnjevanje zahtevnih zahtev današnjih dinamičnih in zahtevnih okolij IT.

Večja razpoložljivost in zmogljivost

VMware vSphere 6 Enterprise Plus postavlja virtualizacijo na novo raven. S funkcijami, kot sta visoka razpoložljivost (HA) in toleranca napak (FT), vSphere 6 zagotavlja, da so vaše aplikacije neprekinjeno na voljo tudi v primeru okvar strojnih komponent ali težav v omrežju. Zaradi funkcij Distributed Resource Scheduler (DRS) in Storage DRS so vaše delovne obremenitve vedno razporejene na najzmogljivejše razpoložljive vire, kar zagotavlja optimalno zmogljivost.

Izboljšano delovanje

S funkcijami, kot sta Hot Add in vMotion, vSphere 6 Enterprise Plus omogoča migracijo delujočih virtualnih računalnikov v živo brez zastojev. Poleg tega funkcija Hot Add omogoča sprotno dodajanje ali odstranjevanje virov, kot sta procesor in pomnilnik. To povečuje prilagodljivost in zmanjšuje čas izpada.

Skalabilnost in varnost z vSphere 6 Enterprise Plus

Zaradi vedno večje količine podatkov in aplikacij v sodobnih okoljih IT sta ključnega pomena razširljivost in varnost. VMware vSphere 6 Enterprise Plus zagotavlja prav to in še več.

Brezhibna skalabilnost

Z vSphere 6 Enterprise Plus lahko svojo infrastrukturo IT razširjate po potrebi. Brez težav lahko dodajate nove virtualne stroje in razširite obstoječe, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost ali razpoložljivost svojih aplikacij. VSphere 6 Enterprise Plus podpira do 128 vCPU in 4 TB vRAM na virtualni stroj, zato zagotavlja skalabilnost, ki jo potrebujete, da lahko sledite rastočim potrebam svojega podjetja.

Zanesljiva varnost

V času vse večjih kibernetskih groženj je varnost vaše infrastrukture IT izrednega pomena. VMware vSphere 6 Enterprise Plus vključuje številne varnostne funkcije, vključno z VM Encryption za šifriranje podatkov v virtualnih računalnikih in Secure Boot, ki zagotavlja, da se ob zagonu hipervizorja ali virtualnega računalnika naložijo samo podpisane in zaupanja vredne komponente. Z vSphere 6 Enterprise Plus ste lahko prepričani, da so vaši podatki in aplikacije zaščiteni pred današnjimi kompleksnimi kibernetskimi grožnjami.

Na splošno je VMware vSphere 6 Enterprise Plus zmogljiva in robustna virtualizacijska platforma, ki vam zagotavlja prilagodljivost in nadzor, ki ju potrebujete za upravljanje rastočega okolja IT. Z najboljšimi funkcijami v svojem razredu, izboljšanim delovanjem, izboljšano razširljivostjo in zanesljivo varnostjo je idealna rešitev za podjetja, ki iščejo učinkovito in uspešno rešitev za svoje virtualizacijske potrebe.

Neprekosljiva virtualizacija z vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus ponuja edinstveno rešitev za virtualizacijo, ki ne le povečuje učinkovitost in uspešnost vašega IT-okolja, temveč tudi zagotavlja nove priložnosti za izboljšanje in razširitev vašega poslovanja.

Brezhibna virtualizacija omrežja

S funkcijo omrežne virtualizacije v sistemu vSphere 6 Enterprise Plus, ki je podprta z uporabo VMware NSX, lahko izvajate kompleksne omrežne in varnostne storitve na ravni hipervizorja. To vam omogoča ustvarjanje in upravljanje omrežij in varnostnih protokolov brez potrebe po fizični omrežni strojni opremi ali namenskih varnostnih napravah. Rezultat je bolj prilagodljivo, programabilno in zelo varno omrežje, ki se lahko prilagaja spreminjajočim se potrebam vašega podjetja.

Celovito upravljanje shranjevanja

program vSphere 6 Enterprise Plus vključuje tudi napredne funkcije za shranjevanje, kot sta Storage vMotion in Storage DRS, ki omogočajo učinkovito uporabo virov za shranjevanje. S funkcijo Storage vMotion lahko delujoče virtualne računalnike premikate iz enega pomnilnika v drugega brez izpadov. Storage DRS optimizira uporabo in ravnovesje shrambe med več podatkovnimi skladišči s spremljanjem uporabe in zmogljivosti v realnem času ter samodejnim prerazporejanjem virtualnih računalnikov po potrebi.

Najboljša podpora in integracija z vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus presega zgolj zagotavljanje zanesljive virtualizacijske rešitve, saj ponuja celovito podporo in integracijo za številne platforme in orodja.

Integracija s storitvami v oblaku

Z možnostjo brezhibne integracije z vodilnimi storitvami v oblaku, kot so AWS, Microsoft Azure in Google Cloud Platform, vSphere 6 Enterprise Plus omogoča pravo hibridno okolje v oblaku. Delovne obremenitve lahko po potrebi premikate med lokalnim podatkovnim središčem in oblakom, pri tem pa ohranjate nadzor in poznavanje obstoječega okolja vSphere.

Vrhunska podpora in usposabljanje

VMware ponuja celotno paleto podpornih storitev in programov usposabljanja, s katerimi boste lahko kar najbolje izkoristili naložbo v sistem vSphere 6 Enterprise Plus. Od 24-urne podpore in preventivnih storitev do obsežnih programov usposabljanja in certificiranja - na voljo imate dostop do virov, ki jih potrebujete za uspešno izvajanje svoje virtualizacijske strategije.

Na splošno je VMware vSphere 6 Enterprise Plus najboljša rešitev za podjetja, ki iščejo učinkovito, varno in razširljivo virtualizacijsko rešitev. Z obsežnim seznamom funkcij in orodij zagotavlja prilagodljivost in nadzor, ki ju potrebujete za uspešno upravljanje in rast infrastrukture IT.

Večja zmogljivost z vSphere 6 Enterprise Plus

Zmogljivost vaše infrastrukture IT je ključnega pomena za optimalno poslovno uspešnost. VMware vSphere 6 Enterprise Plus vas ne bo pustil na cedilu, saj ponuja funkcije, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost sistema.

Skalabilnost in zmogljivost

Z VMware vSphere 6 Enterprise Plus razširljivost ni težava. Podpira do 128 vCPU in 6 TB vRAM na virtualni stroj, kar vam omogoča zagon najzahtevnejših aplikacij in podatkovnih zbirk brez zmanjšanja zmogljivosti. Hkrati funkcija porazdeljenega razporejanja virov (Distributed Resource Scheduler - DRS) zagotavlja, da imajo vaše delovne obremenitve vedno na voljo potrebne vire, in optimizira delovanje v celotnem okolju IT.

Visoka razpoložljivost in obnovitev po nesreči

VMware vSphere 6 Enterprise Plus ima vgrajene funkcije visoke razpoložljivosti in obnovitve po nesreči, ki zagotavljajo, da so vaše ključne aplikacije vedno na voljo. S funkcijami, kot so vSphere High Availability (HA), vSphere Fault Tolerance (FT) in vSphere Replication, lahko zmanjšate čas izpada in hitro obnovite delovanje v primeru nesreče.

Varnost in skladnost z vSphere 6 Enterprise Plus

V današnjem poslovnem svetu so varnost podatkov in zahteve po skladnosti ključni dejavniki. vSphere 6 Enterprise Plus na tem področju ponuja širok nabor možnosti.

Integrirane varnostne funkcije

VMware vSphere 6 Enterprise Plus ima vgrajene številne varnostne funkcije, vključno s šifriranjem virtualnih naprav, varnim zagonom in beleženjem kakovosti revizije. Te funkcije vam pomagajo zaščititi podatke, ohraniti celovitost sistemov ter zagotavljajo podrobno beleženje za namene revizije in skladnosti.

Poenostavite skladnost

Z uvedbo sistema vSphere 6 Enterprise Plus lahko poenostavite standarde skladnosti, kot so GDPR, PCI-DSS in HIPAA. Z uporabo vSphere Secure State lahko spremljate zahteve glede skladnosti, odkrivate kršitve in hitro ukrepate za zagotovitev skladnosti.

Skratka, VMware vSphere 6 Enterprise Plus je robustna in celovita virtualizacijska platforma, zasnovana za potrebe zahtevnih okolij IT. Z zagotavljanjem visoko skalabilnih, varnih in interoperabilnih rešitev vSphere 6 Enterprise Plus pomaga vašemu podjetju učinkovito in uspešno izvajati strategijo IT. Odločite se za to in odkrijte, kaj lahko VMware vSphere 6 Enterprise Plus naredi za vaše podjetje.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"
17. jul. 2023

Professioneller Service

Schnelle und kompetente Antworten. Einfach top!

17. jul. 2023

Reibungsloser Kauf

Alles lief reibungslos und zügig ab. Ich bin mit meiner Erfahrung sehr zufrieden.

17. jul. 2023

Simples e Descomplicado

O processo de compra foi simples e descomplicado. O programa chegou prontamente. Muito satisfeito!

17. jul. 2023

Meget kundeorienteret

Fremragende kundeservice, hurtig levering og enkel bestillingsproces. Dette er min nye foretrukne butik!

17. jul. 2023

Szybko i niezawodnie

Zaledwie kilka minut po zapłaceniu już miałem aplikację. Niewiarygodnie szybko i niezawodnie!

17. jul. 2023

Super snelle levering

Nauwelijks besteld, al geleverd. Ik ben zeer tevreden met de service.

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.