Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10021
 • H30-05830
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
319,90 € * 354,90 € * (9,86% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Project 2019 Professional je vsestranski, preizkušen sistem za vodenje projektov za večja podjetja in organizacije, ki vsebuje širok nabor praktičnih poslovnih funkcij za načrtovanje, vodenje in nadzor projektov. Tipične zahteve Enterprise vodenja projektov (EPM) vključujejo upravljanje zahtev, več projektov in portfeljev ter upravljanje tveganj in dokumentov, centralno načrtovanje virov, sledenje času, upravljanje dostopa in poročanje prek strežnika Microsoft SQL Server. Zato je Project 2019 Professional zasnovan tudi za nemoteno združljivost s številnimi drugimi Microsoftovimi aplikacijami in storitvami v oblaku.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - programska oprema za vodenje projektov za prodajo

Project 2019 Professional je vsestranski, preizkušen sistem za vodenje projektov za večja podjetja in organizacije, ki ima širok nabor praktičnih poslovnih funkcij za načrtovanje, nadzor in spremljanje projektov. Tipične zahteve za upravljanje projektov v podjetju (EPM) vključujejo upravljanje zahtev, več projektov in portfeljev, upravljanje tveganj in dokumentov ter centralizirano načrtovanje virov, sledenje času, upravljanje dostopa in poročanje prek strežnika Microsoft SQL Server. Zato je Project 2019 Professional zasnovan tudi za nemoteno združljivost s številnimi drugimi Microsoftovimi aplikacijami in storitvami v oblaku.

Project 2019 Professional se lahko uporablja za nadzor tipičnih skupin procesov za začetek ter načrtovanje, spremljanje, nadzor in izvajanje ter zaključevanje projektov, kot navaja PMI-Standard. S tem dobimo odgovore na vsa pomembna vprašanja za uspešno doseganje cilja projekta, katerih odgovori so med odločilnimi konkurenčnimi dejavniki v današnjem vsakdanjem poslovanju, kot so vrsta dela, potrebnega za to, potreben obseg in časovna uporaba virov ter informacije o delovni obremenitvi, o potrebnih ali manjkajočih kompetencah in zmogljivostih, o dejanskem naporu ter o proračunu in stroških.

Microsoft Project 2019 Professional je v trgovini običajno na voljo le kot količinska licenca, pri Wiresoftu pa je ta izdaja na voljo tudi kot posamezna licenca v obliki rabljene programske opreme. To številnim, tudi manjšim podjetjem omogoča ekonomsko priložnost, da lahko uporabljajo to Microsoftovo profesionalno programsko opremo. V spletni trgovini Wiresoft Software-Onlineshop lahko najdete Project 2019 Professional in posamezne licence drugih izdaj ali različic MS Project 2019 kot nakupno različico, pa tudi druge Microsoftove programe, ki dopolnjujejo celovito uporabo MS Project. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in nove funkcije izdaje Project 2019 Professional.

Ekskluzivne funkcije različice Project 2019 Professional Edition

V primerjavi z izdajo Standard ponuja profesionalna izdaja MS Project 2019 številne ekskluzivne funkcije, ki so pri upravljanju projektov še posebej pomembne za večja podjetja: Project 2019 Professional na primer deluje tudi s Skype for Business, MS SharePoint in Project Server, kar omogoča bolj celovito komunikacijo kot prej; izdajo lahko uporabljate tudi v povezavi s strežnikom Project Server in Project Online. Poleg tega številne integrirane predloge in tipična orodja za načrtovanje že pomagajo povečati produktivnost ekip. Poleg tega ima različica Professional Edition tudi dodatne poglede, kot je načrtovalec ekipe, ki omogoča boljši pregled.

Izboljšano upravljanje portfelja

MS Project 2019 Professional ima tudi izboljšano upravljanje portfelja, ki vam pomaga, da ostanete na vrhu, zlasti če imate veliko projektov. Tako lahko vodje projektov takoj vidijo, ali projekt poteka v skladu z načrtom ali pa je potrebna podpora. Dodatni prikazi za upravljanje proračuna in urnikov zagotavljajo boljši strukturni pregled med upravljanjem, brezhibna integracija v Power BI pa omogoča funkcije analize, vključno s predlogi rešitev v kritičnih situacijah.

Celovito upravljanje virov

Orodja, vključena v Project 2019 Professional, omogočajo še jasnejše upravljanje in načrtovanje virov. Na ta način je mogoče izračunati in še bolje uporabiti tipične vrste virov, kot so "delo", "material" in "stroški", da bi jih ustvarili v bazenu virov in jih dodelili posameznim nalogam, zlasti za načrtovanje med projekti, pri čemer se upoštevajo tudi časovne omejitve in morebitne preobremenitve. Zaradi jasnega beleženja nalog in časa lahko vse naloge posodabljate lokalno in neodvisno, vodje skupin pa so vedno seznanjeni s trenutnim stanjem prek poti nalog, označene v Ganttovem diagramu. Poleg tega kontekstno občutljiv uporabniški vmesnik ponuja možnost ciljnega organiziranja in povezovanja nalog ter ustvarjanja ustreznih časovnih razporedov.

Komunikacija v realnem času

Integracija programa Skype za podjetja in takojšnjega sporočanja omogoča komunikacijo v realnem času, zaradi česar je skupinsko sodelovanje še učinkovitejše. Če jih omogočite neposredno v načrtu projekta, so zdaj vsi viri projekta združeni v enem pogledu.

Kaj je še novega v MS Project Professional 2019 - Ključne funkcije

Project 2019 se od prejšnje različice razlikuje tudi vizualno: s privlačnim novim, jasnejšim vmesnikom za prikaz na namizju. V ozadju so različne optimizacije obstoječih funkcij in nekatere nove funkcije, ki uporabnike podpirajo zlasti z novimi, prilagodljivimi poročili za vizualizacijo projektnih podatkov, izboljšano komunikacijo v skupini z integriranimi funkcijami Lync ter lažjim sledenjem v Ganttovih diagramih, trenutni Standard pogled za nove projekte v MS Project Professional 2019 pri vizualizaciji nalog in njihovih povezav ter urnika.

Hitro začnite z novimi projekti

Ustvarjanje projektov z le nekaj kliki: Project 2019 ponuja vrsto vnaprej pripravljenih predlog za ta namen, prav tako pa je mogoče začeti s praznim Ganttovim diagramom; v ta namen je mogoče podatke uvoziti tudi iz programa Excel ali prek SharePointa. Za vizualizacijo projektnih podatkov v obliki poročil je neposredno v programu Project 2019 na voljo nov nabor predlog tipičnih poročil, ki jih je mogoče dopolniti s slikami in diagrami, pa tudi animacijami, da lahko informacije o stanju projekta delite z drugimi člani ekipe.

V MS Project Professional 2019 so na voljo tudi standardna poročila, ki so pomemben del agilnega vodenja projektov, zlasti Scruma, saj omogočajo primerjavo načrtovanega, preostalega in opravljenega dela.

Naloge povežite s pomočjo spustnega menija

Povezovanje nalog v MS Project Professional 2019 je zdaj še enostavnejše kot v prejšnji različici: namesto da bi poznali ID naloge, na katero želite ustvariti povezavo, je zdaj dovolj, da izberete ustrezno celico v stolpcu "Predhodnik" in nato kliknete puščico, ki kaže navzdol. Takoj se prikaže seznam vseh nalog v tem projektu. Ker hierarhija nalog in vrstni red natančno ustrezata projektu, se morajo uporabniki pomakniti do ustrezne naloge in nato izbrati ustrezno potrditveno polje. Dejavnost iste vrste lahko izberete tudi v stolpcu "Naslednik" s pomočjo prikazanega spustnega seznama.

Uporaba polja Ime zbirnega opravila

Za iskanje določene naloge na večjem seznamu v splošnem načrtu projekta lahko v MS Project Professional 2019 uporabite polje "Zbirno ime naloge". Ta vsebuje imena vseh skupnih nalog, ki so dodeljena posameznim nalogam. Za izboljšanje preglednosti strukture projekta s prikazom imen neposrednih nalog zbiranja, povezanih z vsako dodelitvijo vira, lahko v območje tabele v pogledu Resource: Usage (Vir: Uporaba) dodate polje "Collection Task Name" (Ime naloge zbiranja), ki je samo za branje.

Časovne vrstice z oznakami in prikazom napredka naloge

Z MS Project Professional 2019 je obveščanje o napredku projekta še enostavnejše: Časovni vrstici je zdaj mogoče dodati nalepko, da je lažje razumljiva. Napredek nalog je zdaj mogoče prikazati tudi neposredno na posameznih nalogah, kar izboljša prikaz načrtov in nalog, na katerih se trenutno dela, ko je bil status sproščen.

Dostopnost v projektu 2019

Poleg tega (ne samo) Project 2019 Professional Edition vključuje dodatne optimizacije dostopnosti za uporabnike z oviranostmi. Številne funkcije za dostopnost so že vključene v Project 2019 in jih ni treba posebej aktivirati. Z gumbom "Povečanje" lahko na primer prilagodite stopnjo skaliranja prikaza stolpcev, tako da so stolpci prikazani v povečanem časovnem oknu. Gumbe na traku lahko tudi povečate, tako da jih boste lažje videli. Namesto "Povečave" lahko uporabite tudi "Zaslonsko lupo". Podobno lahko prilagodite barvo besedila in ustvarite barvno paleto po meri ter spremenite vrsto in velikost pisave.

Do osnovnih funkcij v MS Project 2019 lahko dostopate tudi s tipkovnico. Pri tem se Microsoftova aktivna dostopnost (MSAA) uporablja kot pomočnik za vnos informacij s tipkovnice. Poleg tega lahko nekatera področja v MS Project 2019 Professional upravljate tudi s prepoznavanjem govora na spletnem mestu Windows ali glasno berete z govornim izhodom.

Program za preverjanje črkovanja samodejno popravi tipične črkovne in tipkarske napake, različne vnose v stolpcu pa je mogoče tudi samodejno dopolniti. Pogosto uporabljene zapletene postopke lahko avtomatizirate z makrom, kar na splošno pospeši delo na projektu.

Strojna oprema in druge zahteve za Microsoft Project 2019 Professional

Ker je Project Server 2019 Professional storitvena aplikacija v strežniku SharePoint Server 2019, lahko izdajo Professional aktivirate samo za različico Enterprise strežnika MS SharePoint Server 2019 Osnovni jezik je samodejno usklajen z obema aplikacijama - Project Server 2019 in SharePoint Server 2019. Poleg tega veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz, dvojedrni
 • RAM: 2 GB RAM (32-bitni) ali 4 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 4 GB
 • Ločljivost zaslona: 1.280 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: za strojno pospeševanje grafike vsaj DirectX 9 z WDDM 2.0 ali višje za Windows 10
 • Brskalnik: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome in Firefox v trenutnih različicah
 • Različica .NET: za nekatere funkcije je potrebna vsaj različica .NET 3.5 ali 4.6

Kupite MS Project 2019 Professional Edition kot eno licenco pri Wiresoftu po razumni ceni

Programska oprema MS Project 2019 Professional je v spletni trgovini Wiresoft na voljo kot ena licenca po nižji ceni kot "novi" programi kot tako imenovana rabljena programska oprema. Ta licenca MS Project 2019 Professional Edition je količinska licenca MS Project Professional podjetja, ki je bilo s prodajo razpuščeno in pretvorjeno v posamezne licence; zato se nato imenuje rabljena programska oprema ali rabljena programska oprema. Vse licence Microsoft Project 2019 Professional in druge licence, ki jih ponuja Wiresoft, prihajajo iz podjetij v Evropi, zato zanje velja zakonodaja EU. To pomeni, da je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar jasno potrjujejo številne sodne odločbe. Nakup MS Project 2019 Professional ali drugega Microsoftovega programa kot rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo zato za vas ne predstavlja nobene pravne težave. Poleg tega niti razdelitev količinske licence niti označitev te programske opreme MS Project 2019 Professional kot uporabljene programske opreme ne pomenita nobenih omejitev njene funkcionalnosti.

Zato je pri Wiresoftu vsak nakup programske opreme vedno varen! Licenca MS Project 2019 Professional, ki je na voljo v trgovini Wiresoft Shop, ima ne le popolnoma dostopno ceno, temveč vam ponuja tudi varnost pri nakupu s takojšnjim prenosom in takojšnjo aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem. Nakup posameznih licenc za uporabljeno programsko opremo, kot je MS Project 2019 Professional Edition, v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo drugim ponudbam te programske opreme in s tem možnost uporabe ekskluzivnih izdaj Microsoftovih programov.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete MS Project 2019 Professional Edition ter druge različice MS Project in druge Microsoftove aplikacije, kot so združljive različice strežnika SQL Server, kot uporabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o MS Project 2019 Professional ali katerem koli drugem Microsoftovem programu iz ponudbe, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13. maj 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije