Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
39,90 € * 42,90 € * (6,99% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


 MS Office Suite 2013 Professional Plus je najobsežnejši programski paket, ki je na voljo za to različico paketa Office. Poleg aktualnih, zmogljivih programskih različic programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote ter Outlook - vključno s programom Business Contact Manager - vključuje tudi Publisher in Access ter InfoPath, Lync in Office Web Apps. Tako Office Edition 2013 Professional Plus prinaša vse funkcije in intuitivno uporabna orodja, ki več kot zadovoljujejo poslovne zahteve sodobnega podjetja: Od sodobne komunikacije z več udeleženci, tudi prek videa, ustvarjanja obrazcev, ki so združljivi z brskalniki, in razvoja aplikacij do klasičnih programov Office za urejanje besedil, preglednic ter preglednih predstavitev in profesionalno oblikovanih publikacij. 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - nakup licence za posameznega uporabnika

MS Office-Suite 2013 Professional Plus je najobsežnejši programski paket, ki je na voljo za to različico Office. Poleg aktualnih, zmogljivih programskih različic programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote in Outlook - vključno z orodjem Business Contact Manager - vključuje tudi Publisher in Access ter InfoPath, Lync in Office Web Apps.

Tako Office-Edition 2013 Professional Plus prinaša vse funkcije in intuitivno uporabna orodja, ki več kot zadostijo poslovnim zahtevam sodobnega podjetja: Od sodobne komunikacije z več udeleženci, tudi prek videa, do oblikovanja obrazcev, ki so združljivi z brskalniki, in razvoja aplikacij ter klasičnih Office- programov za obdelavo besedil, preglednic, pa tudi za nazorne predstavitve in profesionalno oblikovane publikacije. Integrirani aplikaciji SharePoint 2013 in Lync 2013 prav tako omogočata neposredno izmenjavo in sporočanje datotek in informacij v realnem času. Nenazadnje je veliko funkcij optimiziranih za uporabo na dotik na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Dodaten argument za nakup Professional Plus je tudi njegova združljivost s Windows 7, zato lahko to izdajo vključno s priloženimi programi brez težav uporabljate tudi v starejših računalnikih. Tudi Office 2013 Professional Plus ponuja možnost uporabe Microsoftovega SkyDrive in shranjevanja podatkov in dokumentov v njem, tako da jih lahko več uporabnikov deli in ureja v oblaku.

Izdaja MS Office 2103 Professional Plus, ki je običajno na voljo le strankam s količinsko licenco, je pri Wiresoftu na voljo tudi kot nakupna različica za posamezne uporabnike. Z licenco za enega uporabnika imajo tudi samozaposlene osebe in manjša podjetja koristi od plusa programov, ki jih ponuja le ta Office-Edition. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in izboljšave različnih programov Office 2013.

Vse pomembne novosti v Wordu za Office 2013

Word 2013 ponuja veliko boljšo preglednost - ne le pri urejanju besedil, temveč tudi pri branju. Poleg tega je še lažje sodelovati ali uporabljati dokumente PDF in dokumente Word, ustvarjene s starejšo različico programa.

Splošne praktične funkcije

 • Ko zaženete Word 2013, so vsi nedavno uporabljeni dokumenti prikazani kot seznam v stolpcu na levem robu.
 • S klikom na zavihek "Osnutek" (Layout) je na voljo pregled vseh predlog za oblikovanje, ki jih lahko prilagodite osebnim zahtevam.
 • V pogledu urejanja "Enostavno označevanje" so popravki označeni z navpično črto na robu besedila.
 • Dokument PDF lahko z desnim miškinim klikom takoj odprete v Wordu 2013 in ga za nadaljnjo uporabo dobite kot datoteko Word, vključno z vso vsebino, kot sta besedilo in grafika. To lahko nato ponovno shranite v formatu PDF.
 • Besedilni dokument, ustvarjen v starejši različici programa Word, lahko odprete v programu Word 2013 v načinu združljivosti. Tako ga je mogoče urejati, tako da se lahko po shranjevanju še naprej uporablja z izvirno različico programa Word.
 • Pri vstavljanju grafike in podobnih elementov Word 2013 predlaga možnosti postavitve, ki jih lahko preprosto sprejmete s klikom.
 • Vodilo za poravnavo olajša natančno razporeditev tabel in grafik v toku besedila.
 • Postavitev v realnem času omogoča takojšen predogled grafike in besedila v živo.

Boljši način branja

 • V Wordu 2013 lahko dokumente prikažete tudi v stolpcih, da jih lažje berete. Z ikonami puščic se lahko pomikate po dokumentu, kot bi brali knjigo.
 • Za bolj nevtralno predstavitev besedila lahko skrijete vsa orodja za urejanje, razen nekaj uporabnih.
 • Grafike in tabele v Wordovem dokumentu lahko povečate, da zapolnijo zaslon, z uporabo povečave predmeta - vse, kar morate storiti, je, da dvakrat kliknete na ustrezen element besedila.
 • Če hkrati urejate več dokumentov Word, jih lahko prikažete z zavihki.
 • V obsežnih dokumentih so lahko vsi naslovi prikazani v levem delu strani; s klikom se dokument premakne na ustrezen odlomek besedila.

Najpomembnejše novosti v programu Excel 2013

Excel vključuje tudi več novih orodij v Office 2013 Professional Plus, s katerimi lahko analizirate tudi velike količine podatkov. Programska oprema za preglednice zdaj pri urejanju podatkov prepozna tipične postopke uporabnika in jih samodejno doda. Optimizirani funkciji PivotChart in PivotTable sta na voljo tudi v Excelu 2013.

 • Funkcija za predogled prepozna tipične vzorce urejanja in samodejno dopolni nadaljnje vnose - tudi za celotne stolpce.
 • Hitra analiza omogoča oblikovanje podatkov z nekaj kliki. Ko izberete niz podatkov, se odpre meni za hitro izbiro z znanimi funkcijami, predloge za oblikovanje pa lahko prikažete z miško in jih uporabite s klikom nanje.
 • Hitra izbira grafikona v Excelu 2013 predlaga, katero vrsto grafikona je najbolje uporabiti za vizualizacijo izbranega niza podatkov.
 • Možnosti za filtriranje podatkov v Excelovih preglednicah prikazujejo tudi filter, uporabljen za dele podatkov, tako da je vedno jasno, kateri podatki so prikazani.

Najpomembnejše novosti v programu PowerPoint 2013

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus je razširil možnosti oblikovanja predstavitev s številnimi novimi oblikami in animacijami. Najbolj presenetljiva lastnost je širokozaslonska zasnova. Novi PowerPoint vključuje tudi praktičen pogled zvočnika in podpira medijske formate, kot sta MP4 in MOV, vsebine visoke ločljivosti in kodeke.

 • Za še več prostora je zdaj privzeto na voljo široki format diapozitivov 16:9.
 • Dve datoteki programa PowerPoint lahko zdaj združite v en dokument, vključno z vsemi popravki.
 • Komentarje lahko prikažete tudi v predstavitvi, vključno z vpletenimi osebami in njihovimi stiki.
 • Predstavitve PowerPoint lahko zdaj objavite tudi kot videoposnetke in jih neposredno objavite v družabnih medijih.

Najpomembnejše novosti v programu Outlook 2013

Outlook 2013 se predstavlja z veliko bolj čistim namiznim vmesnikom. Če navigacijsko vrstico za e-pošto, stike in koledarje premaknete na dno zaslona, dobite več prostora za drugo vsebino.

 • Družabna omrežja, kot sta Facebook ali Xing, so zdaj integrirana, tako da lahko uporabniki neposredno spremljajo dejavnosti partnerjev in prijateljev.
 • Podatke o stikih iz družabnih omrežij lahko prenesete na seznam stikov v programu Outlook.
 • Skype v programu Outlook 2013 omogoča opravljanje telefonskih klicev prek interneta.
 • Z Exchange ActiveSync v programu Outlook zdaj ni več treba uporabljati strežnikov Exchange za sinhronizacijo stikov in koledarjev.
 • Nova funkcija Pogledi takoj prikaže pomembne informacije v koledarju, osebah ali opravilih v oknu.

Najpomembnejše novosti v programu Access 2013

Access je izključna sestavina izdaje MS Office 2103 Professional Plus. Programska oprema za podatkovne zbirke združuje sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk Jet Engine z zmogljivimi orodji v integriranem razvojnem okolju za ustvarjanje vseh tipičnih aplikacij podatkovnih zbirk, ki jih potrebuje podjetje. V ta namen Access 2013 med drugim ponuja naslednja orodja in funkcije:

 • Ustvarjanje spletnih aplikacij Access Web Apps po meri je najpomembnejša nova funkcija programske opreme zbirke podatkov. Uporabniki ga lahko uporabljajo za ustvarjanje aplikacij tudi brez znanja programiranja: Vse, kar je potrebno, je izbrati ustrezno vrsto podatkov, tako da Access samodejno ustvari popolno strukturo podatkovne zbirke - vključno z uporabniku prijaznim vmesnikom.
 • Aplikacija vključuje ukaze za dodajanje in urejanje podatkov ter navigacijo in osnovne funkcije.
 • Spletne aplikacije Access lahko uporabljate in delite takoj kot aplikacijo SharePoint v spletnem brskalniku.
 • Uporabniki dobijo tudi vpogled v to, kako se aplikacije uporabljajo.
 • Vgrajene predloge tabel omogočajo sledenje informacijam, ustvarjenim s takšno aplikacijo Access.
 • Access je povezan tudi s podatkovno zbirko Microsoft SQL Server in Microsoft Azure SQL, kar zagotavlja večjo zanesljivost, varnost in razširljivost podatkov - tako na lokaciji kot v oblaku.

Ključne novosti v programu Publisher 2013

Program za ustvarjanje profesionalno oblikovanih publikacij je tudi ekskluzivna sestavina izdaje MS Office 2103 Professional Plus. Publisher uporabnikom ponuja obsežne možnosti oblikovanja vseh vrst katalogov, kartic, letakov, glasil itd., ki jih lahko shranite pripravljene za tiskanje.

 • Publisher 2013 vključuje možnost centralnega iskanja slik v računalniku, katalogu ClipArt na spletnem naslovu Office.com ali v internetu in njihovega vstavljanja v dokument.
 • Če pri oblikovanju izberete več slikovnih datotek hkrati, jih Publisher 2013 jasno prikaže v stolpcu v oblikovanju.
 • Slike lahko preprosto povlečete in spustite na stran v območju za oblikovanje ter jih na enak način zamenjate.
 • Če želite sliko uporabiti kot ozadje, so na voljo različne možnosti oblikovanja: "Fill" razširi sliko, tako da zavzame celotno ozadje, "Tile" pa ozadje zapolni s ploščicami.
 • Za besedilo so na voljo tudi učinki, kot so sence, odsevi, učinki sijaja in poševnine.

Najpomembnejše novosti v Lyncu 2013

Lync je bistveno komunikacijsko orodje za učinkovito sodelovanje pri projektih. Z enim klikom ga lahko uporabite za takojšnje gostovanje videokonferenc ali uporabo telefonije IP. Ključne nove funkcije vključujejo:

 • Mobilna aplikacija Lync - z možnostmi dotika je optimizirana za pametne telefone - tako Windows Phone kot iPhone ali Android.
 • Strežnik Lync 2013 ima nove funkcije takojšnjega sporočanja in prisotnosti.
 • V povezavi z Exchange 2013 lahko uporabniki upravljajo in sinhronizirajo stike v programu Outlook 2013, spletni aplikaciji Outlook in Lync 2013.

Ključne nove funkcije v programu InfoPath 2013

Orodje InfoPath 2013 je zasnovano tako, da omogoča enostavno ustvarjanje izrazitih obrazcev na podlagi kode za strežnik SharePoint Server 2013. V povezavi s storitvami InfoPath Forms Services orodje ponuja tudi številne funkcije za razvijalce. Vključene so naslednje nove funkcije:

 • Nove možnosti za pisanje in urejanje kode
 • Optimizirani obrazci seznamov SharePoint
 • Ustvarjanje obrazcev za brskalnik, skladnih s standardi
 • Gostovanje obrazcev na portalnih straneh z uporabo spletnih delov InfoPath
 • Objavljanje predlog obrazcev InfoPath kot rešitev v peskovniku
 • InfoPath 2013 zagotavlja tudi obsežno podporo za kontrole in funkcije v obrazcih brskalnika, kot so: Udarci, oštevilčeni in preprosti seznami, polja seznamov z več izbirami in izbirna polja.

Najpomembnejše nove funkcije v storitvi SharePoint 2013

V strežniku SharePoint Server 2013 je zdaj še lažje gostiti obrazce na spletnih straneh v povezavi s spletnimi deli InfoPath, ne da bi za to morali pisati kodo. SharePoint 2013 tako omogoča lažje deljenje podatkov in informacij.

 • Model aplikacij v oblaku lahko uporabite za ustvarjanje aplikacij, ki razširjajo funkcionalnost spletnih mest SharePoint, vključno z oddaljenimi spletnimi aplikacijami.
 • Razvojna orodja, kot sta Visual Studio in SharePoint Designer, so bila optimizirana.
 • aplikacijeWindows Phone 7 je mogoče kombinirati s storitvami SharePoint na lokaciji.
 • Prav tako je mogoče uporabljati oddaljene storitve SharePoint v oblaku prek storitve SharePoint Online, na primer za razširitev funkcionalnosti lokalnih osebnih računalnikov.
 • V mobilne aplikacije je mogoče vključiti nove funkcije, kot je geolokacija.

OneNote 2013: pomembne novosti

OneNote, program za enostavno ustvarjanje in uporabo beležk, je z novo aplikacijo Touch še bolj praktičen. Uporabniki tabličnih računalnikov lahko z njo brez miške ali tipkovnice zajemajo svoje zamisli in jih takoj prilepijo v dokument Office. OneNote prepozna rokopis in ga pretvori v natisnjeno besedilo.

 • Nove možnosti oblikovanja izboljšujejo funkcijo tabel, ki omogoča bolj jasno organizacijo celotne vsebine.
 • V OneNote so na voljo tudi podatki o profilih drugih uporabnikov, tako da lahko svoje zapiske delite s sodelavci.
 • Dokumente ali spletne strani lahko preprosto dodate v beležnico s funkcijo "Pošlji v OneNote".

Sistemske zahteve za Microsoft Office 2013 v Professional Plus Edition

IzdajaOffice 2013 Professional Plus je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo, na primer za pomnilnik RAM, razlikujejo. Veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows 7 do Windows 10, najmanj Windows Server 2008 do 2012 R2
 • Procesor: najmanj 1 GHz
 • RAM: najmanj 1 GB (32 bitov) ali 2 GB (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.024 x 576, najmanj grafična kartica s pospeševanjem Direct X10

Kupite MS Office 2013 Professional Plus kot licenco za enega uporabnika pri Wiresoftu

Običajno je na voljo le za kupce s količinsko licenco, v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo pa lahko najdete Professional Plus-različico Office 2013 tudi kot licenco za posameznega uporabnika - z naslednjimi programi:

 • Word 2013 - profesionalno ustvarjanje dokumentov in osredotočeno branje
 • Excel 2013 - analizirajte obsežne podatke z zmogljivimi orodji
 • PowerPoint 2013 - ustvarjanje zanimivih in informativnih predstavitev
 • Outlook 2013 - profesionalno upravljanje e-pošte, stikov in vseh opravil
 • OneNote 2013 - spontano zapisujte opombe in jih takoj uporabite v aplikacijah
 • Publisher 2013 - enostavno ustvarjanje privlačnih publikacij s slikami in grafikami
 • Access 2013 - oblikovanje in upravljanje podatkovnih zbirk v skladu s posameznimi zahtevami ter ustvarjanje aplikacij zanje
 • Lync 2013 - uporaba programa Skype za podjetja za notranjo in zunanjo komunikacijo
 • InfoPath 2013 - ustvarjanje elektronskih obrazcev v trenutku
 • SharePoint 2013 - združite aplikacije Windows Phone 7 s storitvami SharePoint itd

Ko pri Wiresoftu kupite Professional Plus-Edition of Office 2013, boste imeli vse te prednosti, poleg tega pa jo lahko kupite kot rabljeno programsko opremo v obliki licence za enega uporabnika - in to po neverjetno nizki ceni:

 • Microsoft Office 2013 Professional Plus-Edition lahko pri Wiresoftu kupite kot programsko opremo za enega uporabnika.
 • Ta licenca za programsko opremo je bila del večje licence podjetja, zato je pri Wiresoftu tako poceni!
 • Ob prodaji podjetju Wiresoft je bila licenca Office- če je bila kdaj uporabljena - odstranjena iz prejšnjega računalnika, zato je 100 % brezplačna.
 • Wiresoft pred prodajo preveri vsako licenco Microsoftove rabljene programske opreme in se prepriča, da je v popolnem delovnem stanju.
 • Nakup licenc za programsko opremo v trgovini Wiresoft Shop vključuje originalni Microsoftov izdelek v skladu s pravnimi zahtevami EU: niti Wiresoft niti vi niste v pravnem sivem območju.
 • Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme tudi ne ponuja poskusnih različic Microsoftove programske opreme za prodajo, ki so bodisi veljavne za omejeno obdobje bodisi je njihova funkcionalnost omejena.
Za dodatna vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office 2013 Professional Plus ali katero koli drugo programsko opremo Microsoft Office nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali tukaj v klepetu. 
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije