Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10124
 • 065-08572
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
42,90 € * 46,90 € * (8,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Excel 2016, klasični Microsoftov program za izdelavo zapletenih izračunov, v trenutni različici ponovno ponuja veliko funkcij in orodij, ki olajšajo vsakodnevno delo s številkami in tabelami ter omogočajo izvajanje tudi zapletenih izračunov. Nove funkcije vključujejo funkcijo One-Click Forecasting za določanje in prikazovanje trendov, razširjeno funkcijo Power Query za vključitev podatkovnih virov, kot so SAP Business Objects, Hadoop ali Salesforce, ter izboljšane funkcije PowerPivot, s katerimi je mogoče podatke analizirati še hitreje.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - učinkovit program za izračun za enega uporabnika

Excel 2016, klasični Microsoftov program za ustvarjanje zapletenih izračunov, v trenutni različici ponovno ponuja številne funkcije in orodja, ki olajšajo vsakodnevno delo s številkami in tabelami ter omogočajo izvajanje zapletenih izračunov. Nove funkcije vključujejo napovedovanje z enim klikom za določanje in prikazovanje trendov, izboljšano funkcijo Power Query za vključevanje podatkovnih virov, kot so SAP Business Objects, Hadoop ali Salesforce, in izboljšane funkcije PowerPivot za še hitrejše analiziranje podatkov.

Poleg tega je Excel 2016 optimiziran tudi za sodelovanje pri dokumentih in njihovo zagotavljanje v realnem času. Z integracijo storitev OneDrive in SharePoint lahko uporabniki v oblaku skupaj delajo z datotekami Excel, ne glede na to, ali so v pisarni, doma ali na poti: z enim klikom se takoj prenesejo v oblak, vključno s posameznimi pravicami do objave ali uporabe, da se občutljivi podatki zaščitijo tudi v omrežju.

Poleg tega delo z Excelom 2016 še olajšata inteligentna pomočnika, kot sta "Insights", ki poveže Excel z iskalnikom Microsoft Bing, in "Tell Me", ki uporabnikom pomaga pri izbiri ustreznih funkcij za urejanje dokumentov.

Poleg tega so za Excel 2016 na voljo tudi nove zasnove Office: "Temno siva" ima posebno močne kontraste, medtem ko zasnova "Barvna" ponuja sodoben videz.

Zaradi izboljšanega delovanja na dotik je Excel veliko lažje uporabljati tudi na ustreznih končnih napravah.

Microsoft Excel 2016 je na voljo zunaj paketa Office kot cenovno ugodna posamezna licenca v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo. Naslednji pregled prikazuje, kaj uporabniku ob nakupu ponuja preizkušena programska oprema za izračun.

Nove funkcije v Excel 2016

Excel 2016 med drugim vključuje naslednje izboljšave obstoječih funkcij in povsem nova orodja:

 • PROGNOSE.ETS: V prejšnjih različicah programa Excel je bilo mogoče ustvariti le linearne napovedi. Z novo funkcijo PROGNOSE.ETS je zdaj mogoče na podlagi algoritmov eksponentnega glajenja (ETS) ustvariti kratkoročne alternativne prihodnje napovedi (vključno z najboljšimi in najslabšimi primeri) in jih dati na voljo v obliki napovednega lista.
 • Interaktivni diagrami v vrtilnih tabelah: Novo integrirane funkcije poslovne inteligence omogočajo boljši pregled nad izračuni, zlasti v kompleksnih vrtilnih tabelah. Poleg možnosti združevanja časovnih vrednosti po četrtletjih ali mesecih vključujejo tudi navigacijo navzdol, znano iz spletne analitične obdelave (OLAP).
 • Funkcija LET: S to funkcijo Excel 2016 hkrati izboljša računsko zmogljivost ter poveča berljivost in kombiniranost, saj omogoča poimenovanje posameznih obsegov v formuli.
 • Pogled filtra: Z novim pogledom filtra je mogoče med skupnim delom skriti vse razvrščanje in filtre drugih zaposlenih ter tako izboljšati lastno preglednost datoteke Excel.

Poleg tega so te formule na voljo tudi v Excel 2016:

 • PRVA VREDNOST: Ta formula se obnaša podobno kot formula SVERWEIS, vendar za razliko od slednje ne zahteva več referenčnega seznama.
 • TEXTCHAINS združuje številke ali besedila v besedilo, ločilo lahko določite v formuli. V primerjavi z možnostjo CHAIN je mogoče prazne celice prezreti, prelome vrstic pa je mogoče zasidrati neposredno v formulo.
 • TEXT CHAIN: nadomesti prejšnjo funkcijo CHAIN.
 • ZaradiWENNS so vgnezdene formule IF nepotrebne. Zdaj je dovolj, da vse pogoje povežemo skupaj.
 • MAXWENNS se uporablja za določitev največje vrednosti iz niza števil pod določenimi pogoji.
 • MINWENNS izvede ustrezne izračune za najmanjše vrednosti.

Nove vrste grafikonov v Excel 2016

Excel 2016 zdaj ponuja tudi šest novih vrst grafikonov, ki so integrirani v spletno stran Office in jasno ponazarjajo različne izračune. To so naslednji grafikoni:

 • Slap: s tem stolpčnim diagramom lahko pregledno prikažete, kako se začetna vrednost spreminja skozi različne pozitivne in negativne vrednosti.
 • Histogram: Ta vrsta se uporablja za prikaz porazdelitve pogostosti določenih razredov. Če ga želite uporabljati v novem Excel 2016, morate le izbrati ustrezne zapise, da se histogram samodejno napolni z razredi.
 • Zemljevid dreves: Za jasen prikaz razmerij v hierarhični strukturi se lahko uporabi grafikon drevesa.
 • Pareto: Paretov diagram je razširjen histogram, ki prikazuje absolutno vrednost in relativni delež. Po eni strani so stolpci razporejeni glede na velikost, po drugi strani pa je na drugi osi prikazan ustrezen odstotni delež skupne vrednosti.
 • Sunburst: Diagram Sunburst vizualizira hierarhične podatke v obliki koncentričnih obročev. Prikazuje odnose med hierarhijami, ki so predstavljeni z ustreznimi porazdelitvami na obročih.
 • Okvirna razpredelnica: Imenuje se tudi boxplot ali box & whiskers in se uporablja predvsem za vizualizacijo statistične analize v obliki kvartilov, mediane in "odstopanj".

Pomoč pri izbiri najprimernejše vrste grafa za izračun zagotavlja funkcija "Priporočeni grafi", ki je vključena v Excel 2016. Če ga želite uporabiti, preprosto z miško izberite ustrezne podatke in prejeli boste izbor ustreznih predlogov kot predogled v živo z resničnimi podatki.

Nove medprogramske posamezne funkcije v Office 2016

Excel 2016 vključuje tudi številna druga priročna orodja in čarovnike, ki so na voljo tudi v drugih programih iz paketa Office 2016, da bi uporabnikom pomagali pri učinkovitem delu v vseh programih.

Čarovnik za vpoglede

Čarovnik "Vpogledi" je na voljo neposredno v Excel 2016 in uporabnikom pomaga poiskati razlage ali dodatne informacije o izrazih ali informacijah v preglednici. Namesto da bi preklopili na internet in poiskali ustrezne rezultate iskanja, je dovolj, da z miško označite določen izraz - klik aktivira inteligentno iskanje, ki ga podpira Bing, neposredno v Excel in "Insights" prikaže rezultate iskanja na strani okna Excel.

Pomočnik "Tell Me"

Ta pomočnik v menijskem traku programa Excel podpira zlasti uporabnike brez predhodnega znanja pri izvajanju funkcij. Prepoznaven je po svoji ikoni v obliki žarnice, ki olajša uporabo programa Excel 2016: pomočnik v ta namen ponuja iskalno polje, ki se aktivira tako, da vanj preprosto vnesete enega ali več izrazov, ki označujejo, kaj želi uporabnik narediti v dokumentu Excel. "Povej mi" pokaže, kje v traku se nahaja ustrezna funkcija, in po potrebi ponudi nadaljnjo podporo za izvedbo zadevnega dejanja. To olajša uporabo programa Excel, zlasti za začetnike.

Vnos formule s prosto roko

Vnos formule s prosto roko je posebej praktična funkcija za Excel 2016, s katero lahko matematične formule vstavite neposredno v dokument. Z vnosom z miško ali dotikom jih najprej ustvarite prostoročno in jih neposredno vključite kot besedilo v delovni zvezek.

Enostavnejša souporaba dokumentov Excel

Excelove preglednice in jih lahko v različici Excel 2016 še hitreje in enostavneje delite z drugimi uporabniki: Funkcija "Skupna raba", ki je vključena v trak, ponuja številne možnosti za posamezen dokument v ta namen: z enim klikom lahko določite posamezne naslovnike in dodelite posamezne pravice: za branje ali tudi za urejanje itd.

"Zgodovina različic" za učinkovitejše sodelovanje v Excel

Zaradi možnosti hkratnega dela na dokumentu Excel - kar se pogosto dogaja na primer v oblaku - je pogosto težko slediti, kateri udeleženec trenutno izvaja katere spremembe in kdaj. V ta namen funkcija "Zgodovina različic" zagotavlja zgodovino različic za vsak dokument, v kateri so starejša stanja urejanja ne le prikazana, temveč tudi ponovno na voljo za ponovno urejanje.

Uporaba storitve OneDrive v programu Excel 2016

OneDrive, Microsoftovo vsestransko shrambo v oblaku za spletno izmenjavo datotek, lahko zdaj uporabljate v Excel 2016. Z integracijo storitve OneDrive lahko uporabniki shranjujejo dokumente Excel, tako da so zdaj na voljo od koder koli in tudi iz katere koli naprave. S storitvijo OneDrive je možno lokalno neodvisno sodelovanje pri datotekah Excel.

Zaščita pred izgubo podatkov v programu Excel 2016

Z integracijo Microsoftove zaščite pred izgubo podatkov (DLP) lahko njene funkcije uporabljate tudi v dokumentih Excel, da preprečite izgubo podatkov in zaščitite občutljive podatke. Zlasti skrbniki uporabljajo DLP za določanje pravilnikov za ustvarjanje in souporabo vsebine, ki vsebuje občutljive informacije, vredne zaščite, tako da so uporabniki opozorjeni na morebitno varnostno tveganje ali jim je celo preprečena souporaba, ko je to odkrito. Storitve DLP so na voljo v Excel 2016 prek storitev SharePoint Online in OneDrive za podjetja.

Sistemske zahteve za Excel 2016:

Tako kot ustrezna različica Office je tudi MS Excel na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici; zaradi tega se lahko zahteve za posamezno strojno opremo, kot je na primer pomnilnik, razlikujejo:

 • Operacijski sistemi: vsaj Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Procesor: bitni procesor x64 ali x86 z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: vsaj 1 GB RAM (32-bitna različica), 2 GB RAM (64-bitna različica)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB prostega prostora
 • Zaslon: ločljivost najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: grafična kartica DirectX 10 za strojno pospeševanje grafike

Kupite Excel 2016 kot en program v različici za enega uporabnika pri Wiresoftu

Ko kupite Excel 2016, lahko poleg neverjetno nizke cene rabljene programske opreme z Wiresoftom izkoristite vse te prednosti: MS Excel je vedno del Microsoftovega paketa Office, zato običajno ni na voljo kot samostojen program. Vendar lahko Excel 2016 in druge različice programa kupite v spletni trgovini Wiresoft kot eno samo aplikacijo Office, za razliko od številnih drugih prodajalcev, kjer je Microsoftova programska oprema na voljo le v uradnih različicah za nakup kot del paketa.

Različica programa Excel 2016, ki jo ponuja Wiresoft, je nakupna licenca, ki ne zahteva podpisa naročniške zaveze, ki vas zavezuje k prenosu dragih posodobitev, niti ne določa časovne omejitve, koliko časa jo lahko uporabljate. Zato vam bo nakup samostojne programske opreme Excel 2016 dolgoročno koristil tudi v prihodnosti. Zato je nakup te licence za enega uporabnika programa Excel 2016 poceni in ekonomična rešitev zlasti za take skupine uporabnikov, ki želijo uporabljati vse prednosti preizkušene programske opreme za preglednice, vendar ne potrebujejo drugega programa Office. Od naše ponudbe programske opreme imajo koristi predvsem samostojni podjetniki in manjša podjetja, pa tudi zasebni uporabniki.

Licenca Excel 2016 za enega uporabnika, ki je na voljo za prodajo pri Wiresoftu, je enaka programski opremi Excel, ki je vključena v ustrezen paket 2016 Office Suite podjetja Microsoft. Ne le Excel 2016, tudi vse druge licence programske opreme, ki so na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo, so izključno originalni Microsoftovi izdelki. Posamezne programe Office lahko tukaj kupite kot polno različico za enega uporabnika. Običajno jih je uporabljal že prejšnji lastnik ali pa so izhajale iz licenc podjetja z večjo količino. Vsaka prejšnja namestitev takšnega predhodno uporabljenega programa ali pripadajoče licence je bila s prodajo podjetju Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je Excel 2016 ali ustrezen drug program Office ponovno 100-odstotno uporaben in ga je zato mogoče ponovno namestiti brez nadaljnjega.

Tako pri nakupu pri Used Software nimate nobenih pomanjkljivosti v zvezi s pravicami uporabe ali njihovo uporabnostjo. Ker je nakup takih programskih izdelkov pri Wiresoftu popolnoma zakonit, jih lahko po plačilu takoj prenesete in uporabljate brez omejitev. Za vašo varnost je bila vsaka licenca Excel iz Wiresofta predhodno preverjena glede dejanske uporabnosti. Prav tako Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja programske opreme, ki jo je mogoče uporabljati le omejen čas, ali takšnih testnih različic, ki so omejene le na obseg funkcij ali vsebujejo licence, ki jih uporabljajo tudi tretje osebe.

Če imate vprašanja o Excel 2016 ali nakupu druge programske opreme MS Office , vam lahko po e-pošti, telefonu in klepetu svetujemo.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije