Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10126
 • 079-06643
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
42,90 € * 46,90 € * (8,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft PowerPoint je vsestranski program za oblikovanje prepričljivih predstavitev in predavanj ter jasno predstavitev informacij. Različica PowerPoint iz leta 2016 predstavlja še en mejnik v preizkušeni programski opremi Office za uspešno posredovanje vsebin drugim na spletni strani Business ter na šolskih in univerzitetnih spletnih straneh . PowerPoint 2016 podpira strokovnjake in začetnike s številnimi intuitivno uporabnimi orodji za ustvarjanje jasno oblikovanih diapozitivov in s tem živahno posredovanje tem v predavanju. Uporabniku prijazen vmesnik Microsoft PowerPoint 2016 omogoča enostaven začetek dela s programom, na voljo pa je velik izbor standardiziranih predlog in grafik ter programov, ki vsaki predstavitvi dajejo individualno podobo. 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 kot Office samostojni program

Microsoft PowerPoint je vsestranski program za oblikovanje prepričljivih predstavitev in predavanj ter jasno predstavitev informacij. Različica PowerPoint 2016 predstavlja nov mejnik v preizkušeni programski opremi Office za uspešno posredovanje vsebine drugim ljudem v podjetjih, šolah in na univerzah

uspešno posredovanje vsebine drugim ljudem. Program PowerPoint 2016 podpira strokovnjake in začetnike s številnimi intuitivno uporabnimi orodji za ustvarjanje pregledno urejenih diapozitivov in s tem za živahno posredovanje tem v predavanju.

Uporabniku prijazen vmesnik programa Microsoft PowerPoint 2016 omogoča nezahteven uvod v program. Poleg tega je na voljo velik izbor standardiziranih predlog in grafik ter programov, ki vsaki predstavitvi dajejo individualen videz. PowerPoint 2016 lahko zaradi uporabe, optimizirane za dotik, uporabljate tudi na tabličnih računalnikih; poleg digitalnega peresa lahko nekatera orodja upravljate tudi s prstom.

Dejstvo, da različica programa PowerPoint 2016 še vedno deluje na spletnem mestu Windows 7, pomeni, da bodo imeli koristi predvsem kupci, ki želijo še naprej uporabljati ta operacijski sistem. Uporabniki, ki uporabljajo tudi Microsoftov OneDrive, lahko PowerPoint 2016 uporabljajo tudi v skupini za učinkovito sodelovanje prek storitev v oblaku.

Program PowerPoint 2016 ni na voljo le pri Wiresoftu kot sestavni del ustrezne različice Office, temveč ga lahko kupite tudi ločeno!

Poleg tega lahko v Wiresoftovi spletni trgovini poleg te programske opreme PowerPoint 2016 najdete tudi starejše in novejše različice po posebej nizkih cenah kot različico za enega uporabnika brez naročnine, ki vas zavezuje k posodobitvam programske opreme. V naslednjem pregledu so vključene vse zanimive funkcije v programu PowerPoint 2016.

Pregled najpomembnejših funkcij in lastnosti programa PowerPoint v različici 2016

Različica PowerPoint 2016 vključuje številne optimizacije in izboljšave funkcij prejšnje izdaje ter nova orodja in grafike, ki ponujajo še več možnosti pri ustvarjanju predstavitev, poleg tega pa olajšujejo sodelovanje v dokumentu.

Nove funkcije programa PowerPoint v različici 2016

Nove funkcije Outlooka med drugim izboljšujejo upravljanje časa pri predstavljanju in

ponujajo praktičen način poudarjanja vsebine:

 • Oblikovalec PowerPoint: Če kdaj zmanjka nove zamisli za oblikovanje predstavitve, integrirani oblikovalec PowerPoint Designer po vstavitvi slike ali grafike v predstavitev poda različne predloge zanjo. S klikom jih lahko takoj sprejmete.
 • PowerPoint Morph: Z novo funkcijo Morph lahko ustvarite zanimive animirane prehode med posameznimi diapozitivi predstavitve. Pogoj za to je, da je element, ki ga je treba obdelati z morfingom, na dveh zaporednih diapozitivih. To so lahko slike, grafike in celo tridimenzionalne oblike, pa tudi besede ali celotna besedila.
 • Poudarjanje podrobnosti z orodjem čopič: Da bi med predstavitvijo spontano jasneje poudaril posamezne elemente na diapozitivu, kot so grafike ali besede, lahko predavatelj v ta namen uporabi v PowerPoint vgrajeni čopič. To orodje je vizualno zanimiva alternativa laserskemu kazalcu ali palici, s katero lahko občinstvo opozorite na pomembne podrobnosti. Celoten postopek poteka le v načinu predstavitve, zato sam dokument PowerPoint ostane nespremenjen.
 • Časovno sledenje: Zlasti pri daljših predstavitvah je lahko težava učinkovito izkoristiti dani časovni okvir, če npr. vprašanja občinstva vplivajo na koncept. Tu vam orodje za sledenje času pomaga bolje obvladati upravljanje časa: Predstavitelju med predstavitvijo prikazuje čas, tako da se lahko ustrezno odzove in se prilagodi, na primer v primeru zamude.
 • Funkcija deljenja: Zaradi priročnejše zasnove funkcije deljenja lahko predstavitve zdaj lažje in hitreje objavite prek kanalov družabnih medijev, kot so Facebook in drugi.
 • Uporabite storitev predstavitve: Uporabniki Microsoftovega računa lahko to storitev uporabljajo tako, da lahko predstavitvi prek brskalnika sledijo tudi drugi sodelavci in partnerji. Dovoljenja lahko določite za vsako predstavitev PowerPoint posebej.

Uporaba novih funkcij Office v programu PowerPoint 2016

PowerPoint 2016 kot tipičen program Office vsebuje tudi vrsto splošnih novih funkcij, ki na splošno olajšajo in poenostavijo uporabo programa. Naslednje funkcije in orodja so uporabnikom še posebej v pomoč:

 • Integracija OneDrive: S splošno integracijo Microsoftovega OneDrive v Office 2016 lahko uporabniki do dokumentov PowerPoint dostopajo kjer koli in iz katere koli naprave, če jih predhodno shranijo v OneDrive.
 • Enostavna souporaba datotek PowerPoint : Dokumente PowerPoint lahko še lažje souporabljate z drugimi uporabniki. S klikom na gumb "Skupna raba" v traku se odpre ustrezen meni, ki vsebuje različne možnosti za dodelitev posameznih pravic (branje, urejanje, skupna raba itd.) za posameznega naslovnika.
 • "Želiš" (Povej mi) orodje: Na traku programa PowerPoint 2016 je zdaj na voljo priročni pomočnik za upravljanje "Povej mi" ("Želiš"), ki uporabnikom pomaga poiskati ustrezne funkcije za določeno nalogo. Prepoznaven je po ikoni v obliki žarnice. Uporabniki morajo v polje poleg funkcije, ki jo iščejo, vnesti le tisto, kar želijo narediti, in funkcija "Povej mi" jim pokaže, kako to storiti ali kje se nahaja ustrezna funkcija.
 • Pomočnik za vpogled: To orodje - v nemščini "Intelligent Lookup" - uporabniku omogoča, da neposredno v programu PowerPoint 2016 pridobi dodatne informacije ali razlage izraza ali besedila v predstavitvi, ne da bi mu bilo treba poiskati ustrezne rezultate iskanja na internetu. Z miško preprosto izberite ustrezen odlomek in aktivira se inteligentno iskanje, ki ga podpira Bing, ter prikaže rezultate iskanja na strani okna PowerPoint.
 • Orodje za zgodovino različic : S tem orodjem je sodelovanje pri delu z dokumentom PowerPoint še lažje. Zlasti kadar na predstavitvi hkrati dela več uporabnikov, je lahko izgubiti pregled nad tem, katere spremembe je kateri udeleženec naredil in kdaj. "Zgodovina različic" zagotavlja zgodovino različic za vsak dokument PowerPoint; to pomeni, da so prikazana starejša stanja urejanja, ki so na voljo tudi za ponovno urejanje.
 • Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) : Ko uporabniki uporabljajo SharePoint Online in OneDrive za podjetja, lahko funkcijo DLP uporabljajo tudi za dokumente PowerPoint. Zaščita pred izgubo podatkov pomaga skrbnikom centralno ustvarjati in upravljati politike za ustvarjanje in poznejšo souporabo predstavitev, da bi zaščitili kritične ali občutljive podatke, ki jih lahko vsebujejo, pred souporabo z nepooblaščenimi strankami. Ko orodje DLP zazna potencialno tveganje, opozori končnega uporabnika.

V programu PowerPoint 2016 so na voljo nove vrste grafikonov

Z vrstami grafikonov Histogram, Okvirni grafikon, Drevesna karta, Slap, Sončni žarek in Pareto (stolpčni grafikon), ki so vključene v Office 2016, so uporabnikom na voljo tudi nove informativne vrste grafikonov za predstavitve v programu PowerPoint, ki so še posebej primerne za jasno vizualizacijo ekonomskih ter statističnih in hierarhično strukturiranih podatkov za druge udeležence.

 • Slap: Ta vrsta stolpčnega diagrama dobro prikazuje spremembe začetne vrednosti skozi različne pozitivne in negativne vrednosti.
 • Histogram: Ta vrsta je primerna za prikaz frekvenčne porazdelitve določenih razredov.
 • Pareto: Paretov diagram je razširjena oblika histograma, ki se uporablja za vizualizacijo absolutnih vrednosti v obliki stolpcev v primerjavi z relativnimi, odstotnimi deleži.
 • Zemljevid dreves: To je diagram ploščic, ki se uporablja za prikaz razmerij v hierarhični strukturi.
 • Sunburst: Ta razširjena oblika obročnega grafikona prikazuje hierarhično urejene podatke v obliki koncentričnih obročev. Z ustrezno razporeditvijo porazdelitev na vsakem obroču je mogoče predstaviti določena razmerja med temi ravnmi.
 • Diagram v škatli: Ta vrsta grafikona, imenovana tudi boxplot ali box & whiskers, se uporablja za statistično analizo z vizualizacijo  v obliki kvartilov, mediane itd.

V PowerPointu 2016 je tudi novo orodje, ki uporabnikom omogoča, da rišejo svoje matematične formule - ne le z miško ali digitalnim peresom, temveč tudi s prstom v vmesniku, optimiziranem za dotik. Vse, kar morajo storiti, je, da s funkcijo "Vstavi novo formulo" prikličejo ločeno okno, v katerem zapišejo formulo, PowerPoint pa zapisano takoj pretvori v besedilo. Za nadaljnje urejanje so na voljo naslednje možnosti: Napiši, Izberi, Popravi in Izbriši.

Sistemske zahteve za PowerPoint 2016:

Program PowerPoint 2016 je privzeto na voljo za prenos v različici Windows v 32-bitni in 64-bitni različici; zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo.

 • Operacijski sistem: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z najmanj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: najmanj 1 GB RAM (32-bitni) ali 2 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3,0 GB prostega prostora
 • Zaslon: najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: Za strojno pospeševanje grafike je potrebna grafična kartica DirectX 10

Kupite PowerPoint 2016 kot samostojni program iz ustreznega paketa Office po razumni ceni pri Wiresoftu

Program PowerPoint je redna sestavina številnih Microsoftovih paketov Office, zato ga je običajno mogoče kupiti le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoftu pa lahko različico PowerPoint 2016 preprosto kupite ločeno kot samostojen program - za razliko od večine tradicionalnih prodajalcev Microsoftove programske opreme.

Vaša posebna prednost pri nakupu pri Wiresoftu: ta licenca za enega uporabnika programa PowerPoint 2016 je nakupna različica, ki vas ne zavezuje k dolgoročni in zato dragi naročnini, niti k obveznim posodobitvam ali časovnim omejitvam uporabe. Zato je nakup programske opreme pri nas dvojno koristen, zlasti če ne želite uporabljati drugih programov Office v tem paketu.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je varen: enouporabniška licenca PowerPoint 2016, ki jo kupite pri nas v trgovini, je bila običajno del večje količinske licence, kot jo uporabljajo podjetja, in je zato tako imenovana rabljena programska oprema - zato je naša cena nizka! Kljub temu je ta uporabljena licenca programske opreme PowerPoint po funkcionalnosti popolnoma enaka programu PowerPoint 2016, ki je prav tako vključen v ustrezni paket Office Suite 2016.

Tako ste lahko tudi prepričani, da ne vi ne mi niste v pravno nejasnem položaju pri trgovanju z Used Software. Ker je trgovanje z rabljeno programsko opremo v Evropi popolnoma zakonito!

Poleg tega je Wiresoft vsak Microsoftov program, ki izhaja iz količinske licence, testiral za njegovo brezhibno, neomejeno uporabnost, tako da je PowerPoint 2016 po nakupu in prenosu 100-odstotno uporaben za vas.

Wiresoft ponuja samo polne različice Microsoftovih programov, ki so enake izdajam, ki so na voljo pri Microsoftu. Ne le zasebni uporabniki, temveč tudi samozaposleni in majhna podjetja, za katera nakup količinske licence ni donosen, lahko tako izkoristijo vse prednosti PowerPointa 2016 in prihranijo denar.

Poleg programa PowerPoint 2016 lahko v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kupite tudi druge programe MS Office ter novejše in starejše različice programa PowerPoint 2016 in drugih Microsoftovih programov.

Če imate vprašanja o programu PowerPoint 2016 ali katerem koli drugem programu MS Office, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije