Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10385
 • 6VC-03224
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
202,90 € * 224,90 € * (9,78% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 5x User CAL
Sistem  Strežnik Windows
CAL RDS User CAL
Obseg dobave ID licence + Koda za avtentifikacijo 
Zagonski čas Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik Združljiv


Uporabniki potrebujejo Licenco za dostop do odjemalca (CAL) za uporabo storitve Windows Server Remote Desktop Services, ki jim omogoča dostop do programov Windows v omrežju podjetja, vključno z datotekami, od koder koli. Ena od možnosti je User CAL za RDS, ki jih daje na voljo določenemu uporabniku kot del seje oddaljenega namizja. Uporabniške licence RDS User CAL podjetja Wiresoft ponujajo cenovno ugodno alternativo običajnim ponudnikom licenc, saj gre za uporabljeno programsko opremo, ki ponuja enako funkcionalnost.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"

5x Remote Desktop Services Uporabniške licence CAL za Windows Server 2019 kot uporabljena programska oprema

Uporabniki potrebujejo licenco za dostop do odjemalca (CAL) za uporabo storitve oddaljenega namizja iz strežnikov Windows, ki jim omogoča dostop do programov Windows v omrežju podjetja, vključno z datotekami, od koder koli. Ena od možnosti je uporabniška licenca CAL za RDS, ki je na voljo določenemu uporabniku kot del seje oddaljenega namizja. Licence RDS 5 User CAL podjetja Wiresoft so cenovno ugodna alternativa običajnim ponudnikom licenc, saj gre za uporabljeno programsko opremo, ki tako ponuja enako funkcionalnost.

Katere so prednosti Windows RDS CAL 2019?

Storitve oddaljenega namizja - engl Remote Desktop Services - so tehnično posebna vloga strežnika v strežniku Windows Server 2019, ki se je prej imenovala tudi Terminalske storitve. RDS pooblaščenim uporabnikom omogoča dostop do programov Windows na ustreznem strežniku Windows prek gostitelja v obliki seje oddaljenega namizja. Uporabniki z ustrezno licenco za dostop (User CAL) lahko do njih dostopajo lokalno prek omrežja podjetja ali na daljavo prek interneta.

Storitve oddaljenega namizja Windows skrbnikom omogočajo učinkovit način za nameščanje in upravljanje programske opreme v podjetniškem okolju, vključno s pooblaščenimi uporabniki. Programskih programov ni treba namestiti v vsako končno napravo, saj jih je mogoče preprosto namestiti na osrednjo lokacijo - strežnik. Tako jih je lažje nadzorovati in posodabljati. S tem se bistveno zmanjša napor za vzdrževanje in zagotavljanje delovnih postaj.

Prednosti licenc CAL za oddaljeno namizje za uporabnike

Po drugi strani pa imajo uporabniki z licenco RDS CAL koristi od standardiziranega delovnega okolja Windows, kar je še posebej očitno pri uporabniški licenci, saj ima vsaka končna naprava enotno namizje, vključno s podatki - ne glede na to, ali je na lokaciji podjetja, na poti, pri stranki ali domaOffice. Poleg tega lahko s storitvijo Remote Desktop Services izkoristijo zmogljivost strežnika, tudi če je končna naprava, ki jo uporabljajo, slabše strojne opreme. Pri uporabi Hyper-V lahko uporabijo tudi navidezni računalnik.

Ko uporabnik z licenco User CAL dostopa do določenega programa v okviru seje oddaljenega namizja z gostiteljem, se program zažene v strežniku. Vsak uporabnik ima posebne pravice in vidi samo svojo sejo, ne glede na povezave drugih odjemalcev.

Združljivost različic za licence CAL za Remote Desktop Services za Windows Server

Uporabniški CAL za zaposlenega z dovoljenjem za dostop (ali Naprava CAL) mora biti združljiv z različico strežnika Windows, da se lahko prek njega povežete v sejo. Uporabniški licenčni list 2019 RDS lahko torej dostopa do strežnikaWindows Server 2019 ali starejše različice strežnika (nadgradnja), vendar ne do katere koli prihodnje višje različice strežnika.

Pregled spletne strani Remote Desktop Services za Windows Server 2019

RDS za Windows Server 2019 sestavljajo naslednje komponente, ki uporabniku z licenco za dostop do odjemalca omogočajo uporabo aplikacij in storitev prek njih:

Gostitelj seje oddaljenega namizja

Gostitelj seje oddaljenega namizja - znan tudi kot gostitelj seje RD - vsebuje vsa namizja ali aplikacije, ki so uporabniku z licenco CAL na voljo na podlagi seje. Do njih lahko dostopajo prek odjemalca za oddaljeno namizje ali spletnega odjemalca.

Posrednik povezave z oddaljenim namizjem

Posrednik povezav oddaljenega namizja ali RD Connection Broker upravlja vse povezave oddaljenega namizja - z namizji in oddaljenimi aplikacijami. Če se med sejo povezava izgubi, jo posrednik povezav RD ponovno vzpostavi s pravilnim gostiteljskim strežnikom seje RD.

Vrata oddaljenega namizja

Preko prehoda za oddaljeno namizje lahko uporabnik s svojim uporabniškim CAL v javnem omrežju dostopa do namizja Windows ali aplikacij, ki jih gostijo storitve Microsoft Azure v oblaku.

Spletni dostop za RD

Spletni dostop za oddaljeno namizje omogoča dostop do namizij ali aplikacij prek spletnega portala z zagonom odjemalske aplikacije Microsoft Remote Desktop za ustrezno končno točko. Spletni dostop za RD omogoča tudi objavo namizij ali aplikacij samo za določene uporabnike ali skupine.

Licenciranje oddaljenega namizja

Licenciranje RD ureja uporabo licenc pri nameščanju spletnega mesta Remote Desktop Services. Glede na to, ali se uporabnik ali končna točka poveže z licenčnim strežnikom za oddaljeno namizje, se zagotovi posebna licenca RDS CAL in ustvari povezava med gostiteljskim strežnikom seje RD ter namizji ali aplikacijami, ki se pri tem uporabljajo.

Primerjava licenc CAL za uporabnike in licenc CAL za naprave za Remote Desktop Services na Windows Server 2019

Microsoftov sistem licenciranja za uporabo strežnika temelji na licencah za odjemalski dostop, skrajšano imenovanih CAL. Zato se izvajanje strežniške programske opreme izvaja z ustrezno licenco za dostop ne glede na njeno uporabo. Remote Desktop Services CAL zagotavljajo, da imajo dostop do strežnika samo pooblaščeni uporabniki, kar poleg diferenciranega upravljanja dostopa za posameznega uporabnika prek administracije strežnika pomeni tudi dodatno varnost, saj tuji uporabniki nimajo dostopa do storitev ali podatkov.

Microsoft za Remote Desktop Services 2019 es zagotavlja dve različni vrsti licenc CAL:

 • Uporabniške licence CAL, če je uporabniku zagotovljena pravica dostopa, in
 • CAL naprave, kadar je v središču končna naprava (osebni računalnik, prenosni računalnik, miza, mobilni telefon).

Posebnosti uporabniške licence CAL za Remote Desktop Services 2019

Uporabniški licenčni račun je načeloma namenjen izključno enemu samemu uporabniku in je registriran na njegovo ime. Dovoljenje User CAL nato temu uporabniku podeli pravico do dostopa do strežnika gostitelja med sejami oddaljenega namizja iz neomejenega števila odjemalskih računalnikov ali drugih naprav, vendar le iz ene naenkrat. S prosto izbiro končne naprave lahko tako uporabnik preklaplja med namiznim računalnikom v podjetju, mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom itd. na poti in končno napravo v domuOffice ter tako uporablja svoj registrirani račun prek strežnika Windows.

Dovoljenja RDS CAL na uporabnika niso uveljavljena z licenciranjem oddaljenega namizja. To pomeni, da so povezave odjemalcev vzpostavljene ne glede na število uporabniških licenc CAL, nameščenih v licenčnem strežniku za Remote Desktop Services. Vendar pa mora biti za vsakega uporabnika veljavni uporabniški licenčni račun CAL. Zato je treba zabeležiti natančno število uporabniških licenc CAL, ki se uporabljajo v podjetju, in v skladu s tem v strežnik namestiti dovolj licenc za dostop, da je vsakemu uporabniku na voljo licenca CAL iz tega nabora. To je naloga upravitelja licenciranja oddaljenega namizja.

Pregled vseh funkcij uporabniških licenc CAL za RDS

 • Dovoljenja CAL so dodeljena določenemu uporabniku v imeniku Active Directory in ne napravi
 • Uporabniške licenceRDS CAL niso začasno na voljo in jih ni mogoče preklicati
 • Licenčni strežnik sledi vsakemu uporabniškemu licenčnemu licenčnemu računalniku
 • Vendar jih ni mogoče spremljati znotraj skupine
 • V nasprotju z licenčno pogodbo za oddaljeno namizje je mogoče preobremeniti tudi število opredeljenih uporabniških licenc CAL

Zaključek

Katera vrsta licenc CAL za storitve oddaljenih namizij prinaša več koristi v organizaciji, se razlikuje od primera do primera. Zato je odločitev za določeno obliko licenciranja dostopa strank odvisna od števila zaposlenih na eni strani in od njihovega prednostnega načina dela na drugi strani: Za zaposlene, ki fleksibilno dostopajo do strežnika Windows z različnimi napravami in delovnimi postajami - notranjimi in zunanjimi ter mobilnimi - npr. tudi na vlaku, doma -Office ali na poti, je uporabniška licenca RDS User CAL boljša izbira.

Kupite uporabniške licence CAL za Remote Desktop Services 2019 od Microsofta kot posamezne licence pri Wiresoftu v naši spletni trgovini

Uporabniške licence CAL za RDS strežnika Windows Server 2019 lahko dobite v spletni trgovini Wiresoft že od ene licence po posebej ugodni ceni kot rabljeno programsko opremo.

Kaj pomeni uporabljena programska oprema iz Remote Desktop Services uporabniških licenc CAL?

Uporabniške licence CAL za Remote Desktop Services strežnika Windows Server 2019, ki so tukaj na voljo za prodajo, so sestavni del ustrezne količinske licence, ki jo kupi podjetje. Neuporabljene licence za enkratni dostop za uporabnike ali celo celotno licenco za količino je odkupil Wiresoft, ki je bil razpuščen in pretvorjen v licence za enkratni dostop za stranke.

Zaradi nadaljnje prodaje ali delitve so ti programi označeni kot rabljena programska oprema. Vendar ta oznaka ne pomeni obrabe funkcij uporabniškega programa RDS CAL, niti ne pomeni omejitve glede uporabnosti ali trajanja funkcij RDS.

Kakšno varnost zagotavlja uporabljena programska oprema iz Remote Desktop Services uporabniških licenc CAL?

Vaš nakup rabljene programske opreme pri Wiresoftu je vedno varen nakup! Že en CAL za Remote Desktop Services na Windows Server 2019 od Microsofta v Wiresoft Shop ima ne le popolnoma ugodno ceno v primerjavi s primerljivim novim blagom, ampak ponuja tudi varnost s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Vse Microsoftove uporabniške licence CAL za Windows Server 2019, ki jih ponuja Wiresoft, izvirajo samo iz zalog licenc družb in podjetij v Evropi, za katere velja zakonodaja EU. Zato nakup uporabniških licenc CAL ali drugih licenc za Microsoftov program kot rabljene programske opreme in njihova uporaba za stranke ne predstavljata pravnih težav, saj sta trgovanje in uporaba rabljene programske opreme zakonsko dovoljena v vsej EU, kar je bilo vedno znova jasno potrjeno v številnih sodnih odločbah.

Vaše prednosti z uporabljeno programsko opremo za uporabniške licence CAL za Remote Desktop Services

Možnost nakupa licenc za posameznega uporabnika in večjega števila licenc RDS za Windows Server 2019 ali drugih licenc kot rabljene programske opreme iz podjetja Wiresoft za vas kot stranko ni le cenejša alternativa običajnim ponudbam za licenciranje Windows Server, temveč vam ponuja tudi možnost nakupa licenc za starejše različice Windows Server. Tako lahko še naprej uporabljate obstoječe strežnike, vključno z drugimi Microsoftovimi programi, ne da bi se morali bati težav z združljivostjo. Izkoristite našo nizkocenovno ponudbo za Microsoftove licence RDS CAL za strežnik Windows in druge programske izdelke kot rabljeno programsko opremo!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete uporabniške licence CAL za Windows Server 2019 ter licence CAL za naprave in licence za dostop do odjemalcev za Remote Desktop Services za starejše različice Windows Serverja - kot tudi številne druge Microsoftove programe za strežnike kot rabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o uporabniških licencah RDS CAL za Windows Server 2019 ali kateri koli drug Microsoftov izdelek, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije