Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10432
 • R18-05767
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
170,90 € * 188,90 € * (9,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 10x Device CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Device CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Trajanje Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalserver ni združljiv(RDS CAL  pogled)


Za Standard- ali Datacenter-izdajo Microsoft Windows Server 2019 je poleg licenc za jedra Server potrebna tudi licenca za dostop do odjemalca za vsako končno napravo, prek katere naj bi se dostopalo do storitev Server: V ta namen je na voljo spletna stran Windows Server 2019 Device CALs tem se določenemu računalniku (osebnemu računalniku, prenosniku itd.), registriranemu v ta namen, dodelijo ustrezne pravice dostopa.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10 Pack Device CAL za Microsoft Windows Server 2019 nakup rabljenih

Za Standard- ali Datacenter-izdajo Microsoft Windows Server 2019 je poleg licenc za jedra Server potrebna tudi licenca za dostop do odjemalca za vsako končno napravo, prek katere naj bi se dostopalo do storitev Server: V ta namen je na voljo spletna stran Windows Server 2019 Device CALs tem se določenemu računalniku (osebnemu računalniku, prenosniku itd.), registriranemu v ta namen, dodelijo ustrezne pravice dostopa.

Licence Core za Windows 2019 Server Standard ali Datacenter ne vključujejo uporabniških pravic, zato jih je treba kupiti ločeno v obliki Device CAL . Vsak uporabnik, ki je pooblaščen za uporabo terminala, opremljenega z njim, lahko nato prek njega dostopa do Windows Server .

Rabljene licence Device CALs za Windows Server 2019 niso na voljo le na Wiresoft po nižji ceni kot licence za dostop do odjemalcev, ki se v trgovini s programsko opremo ponujajo kot nove, temveč so na voljo tudi posamično in ne v lestvicah. Ta uporabljena dovoljenja imajo enake Device CALs funkcionalnosti kot licence za dostop do odjemalcev Device za Windows Server 2019, ki so na voljo v uradnem licenčnem programu Microsoft volume licensing programme.

Uporabite vse funkcije MS Windows Server 2019 z uporabljenim Device CAL

Windows Server 2019 temelji na Windows 10 in ponuja številne nove funkcije v Standard- kot tudi v Datacenter-izdaji, zlasti za uporabo aplikacij, ki temeljijo na Cloud. Integrirano programsko definirano omrežje (SDN) ponuja možnosti ne le za centralno konfiguracijo fizičnih omrežnih naprav, kot so usmerjevalniki in stikala, temveč tudi virtualnih omrežnih naprav, kot so prehodi, vključno z dinamičnim upravljanjem. Poleg tega je s spletno stranjo Windows Server 2019 omogočeno enakovredno povezovanje dveh omrežij, tako da sta skoraj brez težav povezani. Med drugimi zanimivimi funkcijami, ki so na voljo tudi uporabnikom z rabljenim Device CAL med drugim vključujejo:

 • Šifrirana omrežja in Datagram Transport Layer Security (DTLS) za varno šifriranje v virtualnih omrežjih
 • Hiperpreverjena infrastruktura (HCI) zmanjšuje kompleksnost in poenostavlja uvajanje infrastrukture IT
 • Optimizirana uporaba operacijskega sistema Linux z zaščitenimi virtualnimi napravami
 • Kontejner KubernetesServices
 • Napredna zaščita pred grožnjami za zgodnje odkrivanje napadov in zaščito občutljivih podatkov
 • Prostori za shranjevanje Direct ponujajo konsolidacijo lokalnega shranjevanja podatkov Server v virtualno gručo
 • Replika shranjevanja zmanjša izgubo podatkov na ravni datotečnega sistema
 • Pripravljenost na nesreče zmanjšuje tudi čas izpada

Najpomembnejša dejstva o rabljenih Device CALs za Windows Server Standard - in Datacenter-Edition 2019 na prvi pogled

Tudi kot uporabljena programska oprema ima Device-CAL iz Wiresoft enake možnosti dostopa, da lahko uporablja funkcije, ki so na voljo v obeh izdajah Windows Server 2019: To zlasti malim in srednje velikim podjetjem in organizacijam ponuja cenovno ugodno alternativo za opremljanje zaposlenih z licencami za dostop do Windows Server za končne naprave, tudi zato, ker omogoča licenciranje po meri.

Informacije o licenciranju Windows Server 2019 z CALs

Za izdaje Standard in Datacenter upravljanje licenc Microsoft ponuja alternativno možnost licenciranja Windows Server 2019 po posameznih jedrih/procesorskih jedrih; pri tem je treba to dopolniti z licenciranjem končnih naprav (ali uporabnikov) oz. To je zato, ker so taki CALs, ki so vključeni v strežniško licenco, namenjeni izključno skrbnikom in ne običajni uporabi storitev Windows-Server, zato vsaka posamezna končna naprava za to potrebuje ustrezno licenco za dostop (Device CAL). Na spletni strani Device CAL mora ustrezati enaki ali višji različici Windows-Server- več podrobnosti o scenarijih v nadaljevanju.

Tako samo ta licenca za dostop do odjemalca za posamezno napravo daje uporabniku pravico do uporabe funkcij Windows Server različice 2019 na končni napravi, ki podpira Windows. Razen pravic dostopa za okolje odjemalec/strežnik v strežniku Windows Server 2019 spletna stran CAL ne vsebuje nobene druge programske opreme, ki bi jo bilo treba najprej namestiti.

Kakšne so prednosti Device CALs za Windows Server 2019 Standard- in Datacenter-izdaje?

Najprej je treba poudariti, da licenciranje Windows Server 2019, ki temelji na CAL, omogoča prilagodljivo upravljanje pravic za zadevne računalnike, ki temelji na potrebah. Posebej uporabljene licence za dostop do naprav so za mala in srednje velika podjetja ekonomičnejša alternativa za uporabo strežniških storitev Windows: Razlog za to je, da ni omejitev zaradi razširjanja, tako da je treba licence za dostop do odjemalcev kupiti le za toliko zaposlenih, kolikor jih dejansko potrebujete. Licenčni model Microsoft ponuja skupno dve vrsti licenc CALs za Windows Server 2019:

 • Device CAL za Windows Server 2019: s tem se namenski končni napravi (osebni računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik, telefon) dodelijo pravice dostopa do Server
 • User CAL za Windows Server 2019: s tem dobite namensko User Server -pravice dostopa

Vzporedno je mogoče uporabljati tudi uporabniškeCALs in napraveCALs.

Za Device CALs za Windows Server 2019 upoštevajte združljivost različic!

Device CAL za Windows Server 2019 ne opremlja končne naprave le s pravicami dostopa za Windows Server 2019, temveč vključuje tudi dostop do starejših različic, kot je 2016 (downgrade). Zaradi tega ima Server Device CAL 2019 prednost pred starejšimi Device CAL-Različice, ki veljajo za prejšnjo različico Windows Server 2019, saj take različice ni mogoče uporabiti za dostop do različice Windows Server 2019 (nadgradnja). Čeprav trenutno ni novejše različice Device CALs za Windows Server od različice 2019, je treba vedno paziti na združljivost strežniške licence in licence za dostop do odjemalca.

Kaj je še pomembno pri licenciranju Windows Server 2019 z rabljeno licenco Device CAL?

Kot je bilo že omenjeno, Device CAL pravice dostopa za Windows Server 2019 vedno podeli le eni sami končni napravi (napravi). Ko je registracija CAL končana prav na tej napravi, licence ni več mogoče prenesti na drug računalnik. Prav tako ni mogoče spremeniti vrste CAL in uporabiti enega od naslednjih načinov Device CAL kot User CAL . Vendar je dovoljeno vzporedno uporabljati Windows Server 2019 Device CALs in Device CALs .

Namen teh določb sistema licenciranja Microsoft CAL je preprečiti nepravilen dostop do Windows Server 2019. Tako zagotavljajo večjo varnost podjetja in njegovih podatkov, saj nelicencirane končne naprave ali naprave tretjih oseb ne morejo dostopati do podatkov.

Kakšne so razlike med Device CAL in User CAL za Windows Server 2019?

Kar zadeva funkcionalnost, je Device CAL za Windows Server 2019 se na splošno ne razlikuje od User CAL . Vendar pa ustrezne tipične prednosti ponuja vrsta dostopa do Windows Server dostopov: Pri tem ima pomembno vlogo število delovnih postaj v podjetju, pa tudi potek dela, v katerem se dostopa do spletnega mesta Windows Server : V nekaterih malih in srednje velikih podjetjih se za dostop do spletnega mesta Windows Server izmenjuje več zaposlenih, npr. pri izmenskem delu, medtem ko se v drugih delovnih okoljih User za ta namen izmenično uporabljajo popolnoma različne končne naprave.

Zato lahko eno samo končno napravo, ki podpira Windows in je odobrena z licenco Device, za dostop do strežnika uporabljajo vsi zaposleni, ki imajo to možnost ali dovoljenje: Če je licencirana končna naprava mobilni prenosni računalnik ali tablični računalnik, lahko zaposleni do Windows Server dostopa tudi samostojno, na primer na poti ali na Home-Office. Spletna stran Device CAL zato ga lahko uporabljate tudi na poti.

Sklepna ugotovitev o spletni strani Device CALs

Katera vrsta licence za dostop do odjemalca za Windows Server 2019 ponuja več prednosti pri uporabi v podjetju, se zato razlikuje od primera do primera. Pri tem igra vlogo število zaposlenih, ki uporabljajo Windows Server , glede na prevladujočo vrsto dostopa prek obstoječih končnih naprav: takoj ko večina za dostop do Windows Server izmenično uporablja določeno mobilno končno napravo ali samostojno napravo, se Device CAL več prednosti.

Ali Device CAL za Windows Server 2019 ponuja več možnosti uporabe kot User CAL , je razvidno iz ustreznega tipičnega poteka dela v podjetju. Poznavanje tega mora biti osnova za izbiro CAL pri nakupu ustreznih licenc za dostop do odjemalcev za Windows Server 2019.

Uporabljena Device CALs za Microsoft Windows Server 2019 je na voljo tudi z eno licenco v spletni trgovini Wiresoft

Rabljeni Device CALs za Windows Server 2019 so v spletni trgovini Wiresoft na voljo že od ene licence za dostop odjemalca - morebitne zahteve za licenciranje obsega Microsoft zato ne veljajo. Označevanje spletne strani CAL kot "rabljene" ne pomeni splošnih slabosti v smislu uporabnosti, ne le zato, ker se programska oprema načeloma ne more obrabiti.

Informacije o Device CALs za Windows Server 2019 kot uporabljena programska oprema - od Wiresoft

Vse rabljene so na voljo na Wiresoft Device CALs za Windows Server 2019 so izvirne licence za dostop za zaposlene, kot so na voljo v okviru licenčnega programa Microsoft; za razliko od njih so bile del licence Device-volume za Windows Server 2019, ki je bila najprej v lasti ustreznega prejšnjega kupca, običajno podjetja. Neuporabljene licence za dostop do Device ali celotna obsežna licenca Device so bile prodane na Wiresoft, pri čemer je bila obsežna licenca razdeljena na posamezne licence. Posamezne licence za dostop do Device, ki so ustvarjene na ta način, se imenujejo uporabljena programska oprema. Kljub temu, da so te licence Device-CALs označene kot "uporabljene licence", so v celoti uporabne za dostop do za Windows Server 2019, saj se od licenc za dostop, ki niso bile nikoli uporabljene, ne razlikujejo niti po omejitvah glede funkcionalnosti niti glede obdobja uporabe.

Rabljena programska oprema iz Device CALs za Windows Server 2019 z varnostjo kupca

Device CALs za Windows Server 2019 kot rabljena programska oprema ne ponujajo Wiresoft strankam le cenovno ugodne alternative pri Windows-Server licenciranju, temveč so tudi varni in zakoniti! Vsak posamezen Device CAL za Microsoft Windows Server 2019 vam kot kupcu ponuja običajno varnost kupca s takojšnjim prenosom, vključno s takojšnjo aktivacijo licence s priloženim licenčnim ključem.

Ali je nakup in uporaba rabljenega Device CAL za Windows Server 2019 zakonita?

Device-CALs za Windows Server 2019, pa tudi vse druge licence za dostop, ki jih lahko kupite na Wiresoft, izvirajo iz ustreznega zaloge licenc podjetja ali organizacije. Zato tako za prodajo kot za nakup CALs velja veljavna jurisdikcija, ki izrecno dovoljuje trgovanje z Microsoft rabljeno programsko opremo, kar so jasno potrdile tudi različne sodne odločbe.

Za vas kot stranko je nakup rabljenega Device CALs za Windows Server 2019 in tudi njihova uporaba tako zagotavlja pravno varnost, saj niti Wiresoft niti vi kot kupec ali uporabnik ne kršite nobenih zakonskih določb. Uporabljeni CALs iz Wiresoft so zaradi popolnih dokazil o vseh prejšnjih kupcih tudi revizijsko zanesljivi!

Povzetek vaših Wiresoft prednosti pri nakupu rabljenega Device-CALs za Windows Server 2019

Rabljena programska oprema na Device CALs za Windows Server 2019 od Wiresoft vam ponuja nizkocenovno alternativo številnim ponudbam drugih ponudnikov programske opreme - to velja tudi za druge licence za dostop

Kot je bilo že navedeno, tudi ni omejitev glede najmanjšega števila licenc Device CALs , ki jih je treba kupiti, tako da morebitna neprilagodljiva drsna lestvica za licence za dostop strank ne velja. To strankam Wiresoft omogoča tudi, da zmanjšajo stroške licenciranja dostopa do Server z licenciranjem le dejanske uporabe storitev Windows Server .

V spletni trgovini Wiresoft boste poleg rabljene programske opreme našli tudi licence za dostop do Device CALs za Windows Server 2019 tudi User CALs - in tudi licence za dostop odjemalcev za druge različice Windows Server ter dodatne licence za programsko opremo Server, vključno z ustreznimi potrebnimi licencami za dostop. Na ta način lahko z rabljenimi licencami iz spletišča Wiresoft po ugodni ceni dopolnite tudi zaloge programske opreme na drugih področjih in se tako izognete dodatnim stroškom za novo strojno opremo ter težavam z združljivostjo, ki bi jih lahko povzročile neenotne različice programske opreme.

Poleg programske opreme Device CALs in Server lahko v trgovini s programsko opremo Wiresoft najdete tudi druge programske izdelke Microsoft - z vsemi prednostmi, ki jih ponuja rabljena programska oprema Wiresoft. Če imate kakršna koli vprašanja Device CALs za Windows Server 2019 ali drug izdelek Microsoft se obrnite na naše kompetentne nasvete v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije