Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
28,90 € * 30,90 € * (6,47% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x R2 Device CAL
Sistem  Strežnik Windows
CAL RDS Device CAL R2
Obseg dobave ID licence + Koda za avtentifikacijo 
Zagonski čas Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik Združljiv


Storitve oddaljenega namizja (RDS) Microsoft Windows so naslednik starih terminalski strežnikov CAL. RDS je centralizirana platforma za namizja in aplikacije, ki vam ponuja široko paleto možnosti za zagotavljanje in upravljanje namizij ter povezovanje oddaljenih delavcev s tehnologijami virtualizacije sej in infrastrukture virtualnih namizij (VDI). S centralizirano rešitvijo za namizja lahko tako povečate prilagodljivost in varnost podatkov v podjetju, hkrati pa oddelek IT razbremenite bremena upravljanja namizij in aplikacij.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

Sistem RDS omogoča preprost način, kako zaposlenim v organizaciji omogočiti varen dostop do podatkov podjetja. Namesto starejših terminalskih strežnikov Remote Desktop Services ponuja centralizirano virtualizacijo s tehnologijo VDI (Virtual Desktop Infrastructure). To pomeni, da mora vaš oddelek IT vzdrževati le en strežnik. V Microsoftovem strežniku je mogoče ustvariti različne profile za različne uporabnike, ki so nato prikazani glede na uporabnikovo licenco. Uporabniki v svojih računalnikih zaženejo običajen Windows, vendar so vsi podatki v strežniku. Uporabniki se prek programa prijavijo v ta strežnik in vidijo namizje Standard, kot je na voljo v strežniku. Od tega trenutka naprej uporabnik dela samo v tem virtualnem okolju, ne da bi se podatki s strežnika prenesli v uporabnikov računalnik. Podatkov o strankah ni več treba hraniti v uporabnikovem računalniku, kar vedno predstavlja tveganje, temveč so shranjeni le na strežniku, uporabnik pa jih lahko vidi prek virtualizacije. Če se v okolju pojavi težava, ni treba poklicati celotnega oddelka IT ali blokirati drugih virov. Ker gre le za navidezno okolje, je treba težavo odpraviti le v strežniku. Ko se uporabniki ponovno prijavijo, se jim brez čakanja prikaže posodobljen vmesnik brez napak. Prav tako je manjša nevarnost, da bi posodobitve programske opreme (tudi tiste iz spletnega mesta Windows ) povzročile težave. Spletna stran Windows Remote Desktop Services ponuja le malo prostora za napade, saj je treba za številne zaposlene vzdrževati le eno okolje, kar zmanjšuje napor in omogoča učinkovitejše delo vseh.

Gostitelj seje oddaljenega namizja, s katerim je vzpostavljena povezava, za vsakega uporabnika določi, ali je za ogled navideznega namizja potrebna licenca, in če je, katera licenca. Zahteva licenco in ko je uporabniku ali napravi posredovana licenca, lahko začne delati.

Kupite licenco na podlagi uporabnika ali naprave?

Licenčni modeli so tako prilagodljivi, kot jih potrebujete. Če so zaposleni pogosto na poti ali delajo z različnimi napravami, je dobra izbira uporabniška licenca, tj. licenca, ki temelji na uporabniku. Za skupne računalnike, kjer si več uporabnikov deli računalnik ali če vsak uporabnik uporablja le eno napravo, se raje odločite za licenco Device-CAL, tj. licenco, ki temelji na napravi. Če niste prepričani, kateri model je najprimernejši za vas, se obrnite na našo podporo. Naše servisno osebje vam bo z veseljem pomagalo. Za vas bomo izračunali cenejši model, saj je morda smiselna kombinacija licenc. Odvisno od načina dela različnih oddelkov v podjetju je morda bolje, da so licence na podlagi uporabnikov na enem mestu, licence na podlagi naprav pa na drugem.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Ponujena licenca za napravo daje računalniku pravico, da se poveže z Microsoftovim strežnikom in tako uporablja storitve, ki so na voljo v strežniku. Če imajo uporabniki opravka s posebej občutljivimi podatki, je virtualizacija namizja dobra zamisel. Vsak uporabnik dela v zaščitenem okolju, administracija pa razbremeni vaš oddelek IT.

Če potrebujete uporabniško licenco, boste rešitevnašli tukaj.

Nakup Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoftov Windows Remote Desktop Services (RDS) je naslednik starih licenc CAL za terminalski strežnik. RDS je centralizirana platforma za namizja in aplikacije, ki omogoča več možnosti za zagotavljanje in upravljanje namizij ter povezovanje oddaljenih delavcev s tehnologijami virtualizacije sej in infrastrukture virtualnih namizij (VDI). S centralizirano rešitvijo za namizja lahko tako povečate prilagodljivost in varnost podatkov v podjetju, hkrati pa oddelku IT omogočite, da upravlja namizja in aplikacije.

Kupite licenco CAL naprave ali uporabnika za strežnik Windows RDS?

Če želite kupiti licenco CAL za strežnik Windows RDS, lahko izbirate med licenco Device-CAL in licenco User-CAL. Kot pove že ime, je licenca Device-CAL dodeljena napravi, medtem ko je licenca User-CAL osebna licenca. Naprava Device-CAL je koristna za podjetja, v katerih zaposleni delajo samo z ene delovne postaje ali z enim osebnim računalnikom ali si celo delijo osebni računalnik z več zaposlenimi. Po drugi strani pa je User-CAL primeren za zaposlene, ki delajo na različnih lokacijah ali z različnimi napravami in morajo biti z vsako napravo povezani v omrežje.

Naše servisno osebje vam bo z veseljem odgovorilo na vsa vprašanja o Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL. Preprosto stopite v stik z nami - po telefonu ali prek kontaktnega obrazca. 

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije