Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
28,90 € * 30,90 € * (6,47% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x R2 User CAL
Sistem  Strežnik Windows
CAL RDS User CAL R2
Obseg dobave ID licence + Koda za avtentifikacijo
Zagonski čas Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik Združljiv


Storitve oddaljenega namizja (RDS) Microsoft Windows so naslednik starih terminalski strežnikov CAL. RDS je centralizirana platforma za namizja in aplikacije, ki vam ponuja široko paleto možnosti za zagotavljanje in upravljanje namizij ter povezovanje oddaljenih delavcev s tehnologijami virtualizacije sej in infrastrukture virtualnih namizij (VDI). S centralizirano rešitvijo za namizja lahko tako povečate prilagodljivost in varnost podatkov v podjetju, hkrati pa oddelek IT razbremenite bremena upravljanja namizij in aplikacij.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Zaščita podatkov je stalno vprašanje pri ravnanju s podatki o strankah v podjetju. Če ima vaše podjetje veliko opravka z občutljivimi podatki o strankah, jih je težko varno posredovati zaposlenim za obdelavo. Na voljo je veliko varnostnih rešitev, med katerimi je tudi varnostna politika AppLocker, ki je vključena v spletno mestoWindows 8. Toda nič ni tako učinkovito in poceni kot delo prek spleta s storitvijo oddaljenega namizja. V preteklosti so se uporabljali terminalski strežniki, kjer je zaposleni preprosto upravljal osnovni terminal, vsi podatki pa so bili centralizirani na strežniku. Ta tehnologija se je izpopolnjevala in razvijala naprej, tako da danes delo poteka po enakem načelu, vendar je vse skupaj postalo še cenejše in hitrejše. Če zaposleni dela na spletu od doma, je prvi korak pogosto rešitev za varno prijavo prek povezave VPN. Nato lahko zaposleni začne delati, za kar potrebuje podatke o strankah. Odvisno od področja, na katerem deluje vaše podjetje, lahko to vključuje zelo občutljive podatke, ki nikakor ne smejo priti v napačne roke. Da bi čim bolj preprečili izpade podatkov pri delu prek spleta, se veliko podjetij zanaša na rešitev za oddaljeno namizje, kot je ta, ki jo lahko naročite tukaj. Podatki so centralno shranjeni na strežniku, zaposleni pa se z računalnikom prijavi na strežnik Windows. Ob prijavi strežnik preveri, ali je na voljo veljavna licenca. Preprosto naročite Microsoftovo strežniško licenco prek spleta in jo uporabite z licencami za Microsoftovo storitev oddaljenega namizja Windows 2012, ki jih prav tako lahko kupite pri nas. Če želite, da je to za vas cenejše, lahko licence kupite na zaposlenega ali na napravo prek spleta. Strežniku ustreza katera koli možnost, le izvirna licenca mora biti zakonito kupljena, kot je tista, ki jo lahko hitro naročite pri nas prek spleta.

Ko zaposleni zažene računalnik, se mora le še povezati s strežnikom s programom RDS, ki je vključen v Windows. Tu so prikazani vsi podatki in programi, ki so pomembni za njegovo delo, vendar brez prenosa teh programov in podatkov. Vsi ostanejo v strežniku, kjer jih upravlja vaše osebje za IT. Tako lahko oddelek IT tudi lažje vzdržuje te podatke in program. Vse ostane centralno na enem mestu in ga je treba vzdrževati le lokalno. Izpadi zaradi posodobitev ali napak so tako čim manjši. Če pride do napake, jo je treba popraviti le na enem mestu. Ko se zaposleni ponovno prijavi v strežnik, je vse v redu in lahko nadaljuje. Varnostne kopije je mogoče izdelati hitro, saj je treba varnostno kopirati samo podatke strežnika. Vaše osebje IT bo imelo veliko manj dela in se bo lahko hitreje odzvalo na morebitne težave.

Spletno naročanje prilagodljivih licenčnih modelov

Microsoft je za strežnik Windows in storitev oddaljenega namizja ustvaril prilagodljiv model licenciranja. Kupite lahko licenco, povezano z uporabnikom ali napravo. Seveda lahko različne modele tudi kombinirate - odvisno od tega, kaj vam najbolj ustreza.
Z naročilom cenovno ugodne količinske licence prek spleta v tem primeru od nas kupite licenco, ki temelji na uporabniku. To je smiselno, če morajo zaposleni do strežnika dostopati z različnih lokacij in/ali naprav. Če zaposleni do strežnika vedno dostopajo z iste naprave ali če si več zaposlenih deli računalnik, raje uporabite licenco, vezano na napravo, ki jo lahko seveda po ugodni ceni kupite tudi pri nas.

Če niste prepričani, katere licence naročiti, ali če želite kombinirati različne modele licenc, se obrnite na naše servisno osebje. Z veseljem vam bomo pomagali.

Hitra dostava RDS Cals

Naj vas dolga poštna pot ne ustavi. Najpozneje 24 ur po spletnem nakupu boste od nas prejeli e-pošto s podatki o licenci. Licenca je nato takoj pripravljena za uporabo. To vam omogoča prilagodljivost, tudi če opazite, da se vaše podjetje širi. Preprosto hitro naročite na spletu in nadaljujte z delom, ne da bi morali dolgo čakati. Pri nas prejmete tudi samo originalne licence za Microsoftove izdelke. Seveda smo vam na voljo tudi po nakupu, če imate še vedno vprašanja. Po e-pošti, telefonu ali za hitra in kratka vprašanja v spletnem klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije