Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10439
 • 6VC-03224
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
824,90 € * 915,90 € * (9,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 25x User CAL
Sistem  Strežnik Windows
CAL RDS User CAL
Obseg dobave ID licence + Koda za avtentifikacijo
Zagonski čas Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik Združljiv


Za uporabostoritev oddaljenega namizja Windows Server 2016 potrebuje vsak uporabnik licenco za dostop do odjemalca RDS (na kratko: RDS User CAL), da lahko lokalno in neodvisno od katere koli terminalske naprave dostopa do programov Windows itd. v omrežju podjetja. Običajna User CAL za Windows Server ne zajema pravic za oddaljeni dostop; te je treba kupiti ločeno v obliki storitve za oddaljeno namizje User CAL. Ta daje enemu registriranemu uporabniku dovoljenje za seje oddaljenega namizja.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 paketov - uporabniške licence za storitve oddaljenega namizja za Windows Server 2016 kupite rabljene

Za uporabo storitev oddaljenega namizja sistema Windows Server 2016 potrebuje vsak uporabnik licenco za dostop do odjemalca RDS (na kratko: licenca RDS User CAL), da lahko lokalno dostopa do programov Windows itd. v omrežju podjetja, neodvisno od končne naprave. Običajna licenca CAL za uporabnika za strežnik Windows Server ne vključuje pravic oddaljenega dostopa; te je treba kupiti ločeno v obliki licence CAL za uporabnika storitve oddaljenega namizja. S tem je enemu registriranemu uporabniku omogočeno dovoljenje za seje oddaljenega namizja.

Velika prednost licenc RDS User 2016 CAL podjetja Wiresoft kot rabljene programske opreme je nižja cena v primerjavi z licencami RDS User CAL številnih drugih ponudnikov licenc. Hkrati vsebujejo enake funkcionalnosti kot uporabniške licence za dostop do odjemalcev za storitve oddaljenega namizja strežnika Windows, ki so na voljo prek uradnega Microsoftovega licenčnega programa.

Katere so prednosti licenc RDS User CAL za Windows Server 2016?

Storitve oddaljenega namizja za strežnik Windows - prej imenovane terminalske storitve - predstavljajo namensko vlogo strežnika za uporabnike ali končne naprave, da lahko uporabljajo storitve strežnika Windows Server 2016 ali druge različice strežnika, ne da bi bili uporabljeni programi Windows nameščeni lokalno v računalniku. Uporabniške licence CAL za RDS 2016 urejajo ta oddaljeni dostop za posamezne zaposlene; prek ustreznega strežnika Windows, ki deluje kot gostitelj, so programi med sejo oddaljenega namizja na voljo licenciranemu uporabniku. Ta uporabnik lahko nato s katerim koli osebnim ali prenosnim računalnikom itd. do njih dostopa samostojno lokalno (na daljavo) ali tudi na lokaciji podjetja prek internetne povezave z licenco za dostop do odjemalca - licenco RDS User CAL.

Prednosti uporabniškega dovoljenja CAL za storitev oddaljenega namizja za Windows Server 2016 za zaposlene

Vsak pooblaščeni uporabnik, ki ima licenco RDS User CAL za Windows Server 2016, lahko tako v okviru oddaljene seje dostopa do standardiziranega delovnega okolja Windows s katero koli končno napravo z dostopom do interneta. Kot smo že omenili, se programi Windows med sejo oddaljenega namizja izvajajo v ustreznem strežniku kot gostitelju; uporabniku je prikazana le njegova seja, saj poteka ločeno od drugih povezav odjemalcev.

Z licenco uporabniškega dovoljenja za storitve RDS 2016 lahko uporabniki uporabljajo skoraj vse starejše končne naprave, tudi če so manj zmogljive, saj jim je pri storitvi oddaljenega namizja na voljo trenutna zmogljivost strežnika Windows; z licencami uporabniškega dovoljenja za storitve oddaljenega namizja 2016 zato zagotavljanje zmogljivejše strojne opreme ni obvezen predpogoj za uporabo programov Windows v trenutnih različicah.

Prednosti sistema RDS CAL za Windows Server 2016 za administratorje

Poleg praktičnih prednosti uporabniških licenc RDS za uporabnike ali končne naprave ima sistem licenc RDS tudi prednosti za skrbnike: Licenciranje pravic oddaljenega dostopa omogoča učinkovitejše upravljanje vseh registriranih uporabnikov in osebnih računalnikov, saj je mogoče v omrežju podjetja implementirano programsko opremo Windows upravljati centralno in jo prek tega tudi zagotavljati, saj je ni treba namestiti v vsako posamezno končno napravo. Gostuje samo v strežniku Windows, v katerem potekajo tudi posodobitve.

Z licencami RDS User CAL so določene tudi posamezne pravice registriranih uporabnikov, tako da lahko strežnik Windows uporabljajo le s svojimi pravicami dostopa. Licence RDS User and Device CAL za Windows Server 2016 zato tudi znatno zmanjšajo napor, ki je potreben za vzdrževanje in zagotavljanje delovnih postaj.

Tehnične informacije o uporabniških licencah za storitve oddaljenega namizja za Windows Server 2016

Zagotavljanje in uporabo licenc RDS za uporabniške licence CAL v strežniku Windows urejajo različne vloge. Najprej je treba zagotoviti, da sta licenca RDS CAL in različica strežnika združljivi.

Pregled strežniških vlog storitve Windows Remote Desktop Services

Pri uporabi RDS v sistemu Windows Server 2016 so poleg upravljanja pravic do uporabe za uporabnike opredeljene tudi dodatne strežniške vloge, ki skupaj urejajo uporabo programov Windows itd. za uporabnika z licenco ali končno napravo:

 • Upravitelj za licenciranje oddaljenega namizja ureja uporabo RDS za vsak uporabniški CAL ali ga da na voljo.
 • Gostitelj seje oddaljenega namizja upravlja namizja ali programe, ki so na voljo pooblaščenemu uporabniku (ali končni napravi) pri vsaki seji.
 • Posrednik povezave z oddaljenim namizjem zagotavlja povezavo RDS za sejo in jo tudi ponovno vzpostavi v primeru prekinitve med sejo.
 • Prehod za oddaljeno namizje prek terminala nadzoruje dostop do namizja Windows v javnem omrežju.
 • Spletni dostop za storitve oddaljenega namizja omogoča dostop do storitve RDS CAL prek spletnega portala.

Upoštevajte združljivost različic za strežnik Windows Server z licencami CAL za storitve oddaljenega namizja 2016

Dovoljenje za licenciranje v sistemu RDS - za določenega uporabnika ali določeno napravo - mora biti vedno združljivo z različico strežnika Windows Server, s katerim je vzpostavljena povezava. V primeru RDS-CAL za uporabnike sistema Windows Server 2016 to pomeni, da lahko z njimi dostopajo do sistema Windows Server 2016 in tudi do starejše različice sistema Windows Server (znižanje). Vendar RDS-CAL 2016 ni mogoče uporabiti za dostop do višje različice strežnika Windows Server. To je mogoče le z ustrezno različico programa CAL za storitve oddaljenega namizja.

Primerjava licenc CAL za uporabnike in licenc CAL za naprave za storitve oddaljenega namizja v sistemu Windows Server 2016

Načeloma, kot je opisano zgoraj: Implementacija programske opreme Microsoft Server 2016 ali druge različice je neodvisna od njene nadaljnje uporabe - neposredno in za storitve oddaljenega namizja; za to je potrebna ustrezna licenca za odjemalski dostop - RDS User CAL ali RDS Device CAL. Vse pravice dostopa prek licenc za dostop odjemalcev za uporabo strežnika Windows ureja Microsoft s svojim sistemom licenciranja.

Za lokalni in neodvisni dostop do strežnika Windows in njegovih storitev oddaljenega namizja prek spleta so poleg običajnih licenc za dostop potrebne dodatne licence RDS User ali Device CAL. Microsoftov sistem RDS CAL omogoča skrbnikom strežnikov tudi natančno upravljanje vseh pravic dostopa, kar zagotavlja večjo varnost, saj neregistrirani uporabniki brez take licence za dostop (RDS User CAL) ali končne naprave nimajo dostopa do strežnika Windows.

Microsoft ponuja dve različni vrsti licenc CAL za uporabo storitev oddaljenega namizja v strežnikih Windows:

 • RDS User CAL: s tem dodelite posebnemu uporabniku pravice oddaljenega dostopa
 • RDS Device CAL: omogoča pravice za oddaljeni dostop do namenske končne naprave (osebni računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon)

Uporabniške licence CAL za Storitev oddaljenega namizja 2016

Dovoljenje RDS User CAL za strežnik Windows Server je vedno registrirano izključno v imenu enega samega posebnega uporabnika. Licenca za dostop tako temu uporabniku zagotavlja pravico do dostopa do strežnika Windows za sejo oddaljenega namizja; izbira končne naprave ali odjemalskega računalnika, ki se uporablja za dostop, je prosta, vendar je dostop mogoč le iz enega osebnega ali podobnega računalnika naenkrat. Zaradi proste izbire strojne opreme lahko pooblaščeni uporabnik preklaplja med namiznim računalnikom na lokaciji podjetja, mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom na poti ali npr. prenosnim računalnikom v domači pisarni, saj z licenco RDS User CAL vedno uporablja svoj osebni račun za strežnik Windows.

Pri licencah RDS User CAL licenciranje za oddaljeno namizje ni uveljavljeno. To pomeni, da se ustrezna povezava odjemalca vzpostavi ne glede na število uporabniških licenc CAL za storitev oddaljenega namizja, ki so na voljo v licenčnem strežniku. Vendar mora biti za vsakega uporabnika na voljo veljavni uporabniški licenčni račun CAL. Zato je treba določiti natančno število uporabniških licenc CAL v podjetju in v strežnik Windows namestiti zadostno število licenc za dostop, da bo vsakemu uporabniku na voljo ena licenca RDS CAL. To se izvede z

Upravitelj licenciranja oddaljenega namizja.

Vse funkcije uporabniških licenc RDS za Windows Server 2016 na prvi pogled

 • Dovoljenja RDS User CAL so dodeljena določenemu uporabniku v imeniku Active Directory - namesto napravi
 • Uporabniški licenčni dovoljenja RDS niso začasno na voljo in jih ni mogoče preklicati
 • Licenčni strežnik sledi vsakemu uporabniškemu licenčnemu licenčnemu dovoljenju storitve Remote Desktop Services
 • Vendar pravic CAL ni mogoče spremljati znotraj skupine
 • Število določenih uporabniških licenc CAL je lahko preobremenjeno - vendar v nasprotju z licenčno pogodbo za oddaljeno namizje

Zaključek

Katera vrsta licenc CAL za storitve oddaljenih namizij za Windows Server 2016 prinaša več koristi v podjetju, se razlikuje od primera do primera. Odločitev o licenciranju dostopa odjemalcev je odvisna od števila zaposlenih in prevladujoče uporabe končnih naprav: zaposleni, ki fleksibilno uporabljajo različne končne naprave, ne le notranje, temveč tudi zunanje in mobilne, ter dostopajo do strežnika Windows na različnih delovnih postajah, imajo več možnosti z licenco RDS User CAL. Uporabniške licence RDS ni mogoče spremeniti v licenco naprave ali obratno. Odločitev je zato treba sprejeti ob nakupu!

Kupite Microsoftove uporabniške licence CAL za Remote Desktop Services 2016 poceni iz ene licence v spletni trgovini Wiresoft

Uporabniške licence RDS za Windows Server 2016 so na voljo v Wiresoftovi spletni trgovini od ene licence naprej - ponudba kot rabljena programska oprema vključuje ugodno ceno, pri čemer "rabljena" ne pomeni nobenih pomanjkljivosti glede uporabnosti.

Katera programska oprema se uporablja iz uporabniških licenc RDS za Windows Server 2016?

Uporabniške licence za storitve oddaljenega namizja za Windows Server 2016, ki so na voljo v spletni trgovini Wiresoft, so tipične Microsoftove licence za dostop iz licenčnega programa; so del količinske licence za končne naprave, ki jo je podjetje prvotno kupilo. Licence za dostop uporabnikov, ki jih podjetje ni potrebovalo, ali celotna licenca za količino so bile prodane podjetju Wiresoft, licenca za količino pa je bila razdeljena na posamezne licence RDS. Z nakupom in razdelitvijo so te licence CAL označene kot uporabljena programska oprema. Vendar to ne pomeni splošne obrabe funkcij uporabniškega programa RDS CAL ali kakršne koli druge omejitve glede njihove uporabnosti, vključno s časovno omejitvijo.

Kakšno varnost zagotavlja uporabljena programska oprema uporabniških licenc CAL za storitve oddaljenega namizja za Windows Server 2016?

Nakup rabljenih licenc RDS CAL pri Wiresoftu za stranke ni le poceni, temveč tudi varen! Ne le, da boste za manj denarja v primerjavi s primerljivim novim blagom prejeli licenco CAL za enega uporabnika za storitve oddaljenega namizja Microsoft Windows Server 2016, temveč boste imeli tudi varnost kupca s takojšnjim prenosom, vključno z aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem za količino.

Vse licence CAL za uporabniške licence storitve oddaljenega namizja za Windows Server 2016, ki jih ponuja podjetje Wiresoft, izvirajo iz licenčnega inventarja podjetij. Nakup uporabniške licence CAL za RDS ali druge licence za dostop do Microsoftovega odjemalca kot uporabljene programske opreme in njena uporaba za vas kot stranko vključujeta pravno varnost, saj ne kršita veljavnih predpisov. To so vedno znova jasno potrdile tudi različne sodne odločbe. Zaradi popolnega dokazila o kupcu je uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft tudi revizijsko zanesljiva!

Vaše prednosti z uporabljeno programsko opremo iz uporabniških licenc CAL za storitev Remote Desktop Services 2016

Wiresoftova ponudba uporabniških licenc CAL za RDS operacijskega sistema Windows Server 2016 in drugih licenc za dostop do odjemalcev kot uporabljene programske opreme ni le cenejša alternativa običajnim komercialnim ponudbam za stranke, temveč omogoča tudi prosto izbiro števila licenc CAL, potrebnih za licenciranje storitev na daljavo za operacijski sistem Windows Server.

Poleg tega lahko v Wiresoftovi spletni trgovini kupite licence RDS CAL za Windows Server 2016, licence RDS Device CAL ter starejše ali novejše različice licenc za dostop za Windows Server. Z nakupom takih licenc CAL za starejše različice strežnika Windows Server se izognete težavam z združljivostjo ali nakupu nove strojne opreme. Izkoristite široko ponudbo uporabljene programske opreme različnih različic CAL za Windows Server pri Wiresoftu!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli licence CAL za uporabnike in naprave za Windows Server ter druge Microsoftove licence za dostop do odjemalcev ali strežniških programov - po nizkih cenah kot rabljeno programsko opremo, vključno s takojšnjim prenosom. Če imate vprašanja o uporabniških licencah RDS za Windows Server 2016 ali katerem koli drugem Microsoftovem izdelku, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije