Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10593
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
41,90 € * 45,90 € * (8,71% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Trajanje Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki


Izdaja programa Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL podjetjem prinaša znano okolje z intuitivnim upravljanjem ter številne nove funkcije. Programska oprema za sodelovanje s svojimi funkcijami pokriva več področij uporabe, ki omogočajo učinkovitejše in lažje sodelovanje na različnih ravneh in med oddelki.

Poleg izboljšanega sodelovanja prek posebnih funkcij za upravljanje in usklajevanje nalog in projektov MS Sharepoint 2016 Server Standard zabode z ustvarjanjem intranetnih portalov, skupinskih spletnih strani, diskusijskih skupin in blogov. Poleg tega je na voljo celovito upravljanje vsebin prek zmogljivih funkcij za upravljanje dokumentov, funkcije iskanja po meri uporabnika ter prenovljenega upravljanja vsebin.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Kupite Microsoft SharePoint Server 2016 Standard s Device CAL - rešitev po meri

Izdaja Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL poleg poznanega okolja z intuitivnim upravljanjem prinaša številne novosti za podjetja. Programska oprema za sodelovanje s svojimi funkcijami pokriva več področij uporabe, ki omogočajo učinkovitejše in lažje sodelovanje na različnih ravneh in med oddelki.


Poleg izboljšanega sodelovanja prek posebnih funkcij za upravljanje in usklajevanje nalog in projektov MS Sharepoint 2016 Server Standard zabode z ustvarjanjem intranetnih portalov, skupinskih spletnih strani, diskusijskih skupin in blogov. Poleg tega je na voljo celovito upravljanje vsebin prek zmogljivih funkcij za upravljanje dokumentov, funkcije iskanja po meri uporabnika in prenovljenega upravljanja vsebin.


Najpomembnejše novosti v programu Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Kot pri vsaki novi izdaji se podjetje za programsko opremo iz Redmonda ne omejuje le na vizualno preobrazbo. Podjetja, ki kupijo Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , so deležna tudi številnih funkcionalnih novosti, s katerimi je sodelovanje kar najbolj priročno in preprosto.

  • Sodobno okolje OneDrive: Brezhibna integracija v Microsoftovo okolje OneDrive omogoča, da je nalaganje in upravljanje vsebin veliko lažje kot prej. To velja tako za neposreden dostop prek SharePointa kot tudi za dostop prek brskalnikov Edge, Chrome in Firefox. Poleg tega je združljive slike in videoposnetke zdaj mogoče pregledovati v načinu predogleda, kar opazno pospeši pregledovanje večjih sklopov slik.
  • Optimizacija za zaslone na dotik in mobilne naprave: Zahvaljujoč obsežni optimizaciji je zdaj mogoče spletno mesto SharePoint Server 2016 upravljati na mobilnih napravah, kot so pametni telefoni in tablični računalniki, enako intuitivno kot na namiznih računalnikih in prenosnikih.
  • Novo središče za skladnost: Z uporabo centra za vzdrževanje politik na mestu in centra za skladnost lahko podjetja v kratkem času izvajajo skladnost z notranjimi in zakonskimi pravili. Na primer, samodejno brisanje dokumentov iz OneDrive for Business je hitro opredeljeno z novim centrom za skladnost.
  • Večje datoteke za prenos: S spletno stranjo SharePoint Server 2016 so se končali časi, ko je bila velikost prenosa omejena na največ 2 GB. Podjetja, ki kupijo Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , lahko zdaj izkoristijo Microsoftovo priporočeno največjo velikost za nalaganje 10 GB.
  • Nič prostih časov: Manjše število paketov ter zmanjšanje velikosti paketov zagotavljata revolucijo prej dolgotrajnih postopkov popravkov v SharePoint Server 2016. Odslej so izpadi stvar preteklosti.

Optimalna uporaba Microsoftovih SharePoint Server 2016 Standard licenc za naprave in uporabniške licence

Kdor želi izkoristiti prednosti sistema Microsoft Sharepoint Standard, najprej potrebuje strežniško licenco. Za končni dostop pa so potrebne dodatne uporabniške licence. Microsoft ponuja dva modela teh tako imenovanih licenc za odjemalski dostop (CAL). Na eni strani uporabniške licence CAL in na drugi strani licence CAL za naprave.

Uporabniške licence CAL so licence, ki so vezane na določenega uporabnika. Po licenciranju lahko ta uporabnik dostopa do vsebine in funkcij, ki so zanj izdane, iz različnih naprav, ne glede na lokacijo.

Podjetja, ki kupijo Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , po drugi strani licencirajo Sharepoint za določeno delovno postajo. Ne glede na to, ali gre za prenosni ali namizni računalnik - dostop prek licencirane naprave je mogoč za poljubno število uporabnikov. Licence CAL za naprave so zato optimalna rešitev, če isto delovno postajo pogosto uporablja več zaposlenih.

Obe vrsti licenc je mogoče preprosto kombinirati med seboj in tako omogočiti oblikovanje prilagojene licenčne rešitve. Podjetja, ki želijo kupiti Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , se lahko z vsemi vprašanji glede optimalnega licenciranja obrnejo na naše strokovnjake za licenciranje.

Platforma Windows
Operacijski sistem Windows Server 2012 R2 (standardni ali podatkovni center), Windows Server 2016 (standardni ali podatkovni center), Windows Server 2019 (standardni ali podatkovni center)
Procesor 64-bitni štirijedrni procesor (najmanj)
Pomnilnik 16 GB (najmanj za vlogo enega strežnika), 12 GB (najmanj za vlogo strežniške kmetije), 24 GB (ali več priporočljivo)
Grafična kartica n/a
Zvočna kartica n/A
Trdi disk 80 GB (najmanj za sistemski disk), 100 GB (najmanj za drugi in vsak dodatni disk)
Zaslon ni podatka.
Optični pogon Samo za namestitev na DVD
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije