Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10489
  • 543-02647
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Outlook 2021 je najnovejša različica preizkušenega programa za profesionalno organizacijo e-poštnega prometa, pa tudi za centralno načrtovanje in usklajevanje sestankov in stikov, kar je značilno za sodobni vsakdan na . v primerjavi z drugimi programi za elektronsko pošto Office Business Outlook Outlook 2021 prepriča z velikim obsegom orodij in možnosti, s katerimi je mogoče upravljati tudi zapletene projekte in obsežno komunikacijo. podpira intuitivno uporaben in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik 2021 , ki tudi neizkušenim uporabnikom omogoča hiter in enostaven začetek dela s programom. Poleg tega je program enostavno uporabljati tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih, saj je optimiziran za uporabo na dotik. User 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in še več - kot samostojen program

Microsoft Outlook 2021 je aktualna različica preizkušenega programa Office za profesionalno organizacijo e-poštnega prometa, pa tudi za centralno načrtovanje in usklajevanje sestankov in stikov, kar je značilno za sodobno vsakdanje poslovanje.

V primerjavi z drugimi programi za e-pošto je Outlook prepričljiv zaradi velikega obsega orodij in možnosti, s katerimi je mogoče upravljati tudi zapletene projekte in obsežne komunikacije.

Uporabniki so podprti z intuitivnim in uporabniku prijaznim uporabniškim vmesnikom Outlook 2021 , ki omogoča tudi neizkušenim uporabnikom, da hitro in enostavno začnejo s programsko opremo. Poleg tega je program enostavno uporabljati tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih, saj je optimiziran za uporabo na dotik. Enostavna sinhronizacija med različnimi končnimi napravami zagotavlja, da lahko uporabniki s programom Outlook 2021 dostopajo do svoje e-pošte, stikov, opravil in sestankov od koder koli.

Za vsakodnevno pisarniško delo programska oprema za elektronsko pošto med drugim ponuja tudi možnost ustvarjanja jasnih struktur map in tematskih map, da bi smiselno organizirali elektronsko pošto itd. Inteligentne funkcije pomagajo ločiti pomembne od nepomembnih elementov in jih samodejno ustrezno razvrstijo. Tako lahko uporabniki ves čas spremljajo vse pomembne naloge in pomembne sestanke. S številnimi uporabnimi funkcijami se lahko osredotočijo na bistvene stvari in tako prihranijo dragoceni čas.

S storitvijo Outlook 2021 je mogoče prek namiznega vmesnika upravljati tudi več e-poštnih računov in jih povezati med seboj. To omogoča sinhronizacijo različnih koledarjev, vključno z imenovanji, da bi se izognili časovnemu prekrivanju. Zaradi pregledne navigacijske vrstice so vse funkcije za e-pošto, opravila, stike in koledarje hitro na voljo. Uporabniški vmesnik, ki je bil spremenjen v programu Outlook 2021, je še bolj intuitiven in udoben za uporabo kot prej.

MS Outlook 2021 je sicer na voljo le kot fiksni sestavni del ustrezne različice paketa Office ali v količini 5 licenc, vendar lahko pri Wiresoftu program za elektronsko pošto kupite tudi ločeno - in to po posebej ugodni ceni. Kupci Outlook 2021, ki želijo izkoristiti vse njegove nove prednosti, morajo upoštevati, da programska oprema Office deluje samo v operacijskem sistemu Windows 10.

V spletni trgovini Wiresoft lahko dobite ne le to trenutno različico Outlook 2021, temveč tudi starejše in druge programe Office po posebej nizkih cenah kot nakupno različico. V naslednjem podrobnem pregledu so predstavljene vse zanimive nove funkcije v programu Outlook 2021.

Najpomembnejše nove funkcije v programu Outlook 2021 za Windows

Outlook 2021 vsebuje številne izboljšave in nove funkcije v primerjavi s prejšnjo različico, ki omogočajo še učinkovitejšo vsakodnevno organizacijo e-poštnega prometa, sestankov in opravil. Številne poenostavitve so uporabne predvsem v podrobnostih in omogočajo, da se lažje osredotočimo na bistvene stvari: od razvrščanja prejete e-pošte glede na njeno pomembnost do storitve varnih povezav za prepoznavanje škodljivih povezav in organizacije sestankov med časovnimi območji.

Prejeto s pomembnostjo se spopade s poplavo e-poštnih sporočil

Funkcija "Inbox with Relevance" uporabnikom dobesedno pomaga ločiti zrna od plev, saj je v današnjem e-poštnem prometu poleg res pomembnih sporočil žal tudi veliko nepotrebnih, če ne celo neželene pošte ali sporočil s priponkami z zlonamerno programsko opremo.

Funkcija razdeli prejeto pošto na dva zavihka z oznakama "Relevantno" in "Drugo". Najpomembnejša sporočila so seveda shranjena v prvem zavihku, vendar je uporabnik obveščen tudi o drugih e-poštnih sporočilih, ki so razvrščena v zavihek "Drugo", in si jih lahko ogleda s preklopom zavihka. Z dodatnimi funkcijami, kot je "Osredotočeno ", lahko po potrebi razvrstite posamezna e-sporočila enkrat ali na splošno v drugi zavihek. Za uporabo prejete pošte s funkcijo Relevance pa je potreben Microsoftovračun Exchange.

Enostavno razvrščanje e-pošte

Za uporabnike, ki ne želijo aktivirati prejete pošte s pomembnostjo ali ki delajo brez računa Exchange, Outlook 2021 ponovno ponuja različne možnosti razvrščanja in filter "Neprebrano" na seznamu sporočil.

Označevanje e-sporočil kot prebranih, ko jih izbrišete

Zlasti pri obsežnem e-poštnem prometu je hiter pregled vseh neprebranih sporočil še posebej pomemben, da ničesar ne spregledamo. Veliko sporočil je nepomembnih in se izbrišejo neprebrana. Vsa taka neprebrana sporočila, ki se nahajajo v mapi "Izbrisana sporočila", lahko zdaj z nekaj kliki označite kot prebrana, ne da bi morali klikniti vsako posebej.

Način osredotočanja v programu Outlook 2021 olajša koncentracijo

Posebno pozornost je treba nameniti tudi na novo integriranemu načinu ostrenja, katerega namen je ravno obraten, tj. da uporabnika med branjem e-pošte ali organiziranjem sestankov zaščiti pred drugimi aktivnimi programi in sporočili tako, da jih začasno skrije

Poslušanje vsebine e-poštnih sporočil

Ko je v pisarni veliko dela in časa, vas lahko branje e-poštnih sporočil z veliko vsebine ovira. Rešitev te težave ponuja Outlook 2021, saj lahko e-pošto v programu tudi glasno preberete, medtem ko lahko prejemnik hkrati opravlja druga, pomembnejša opravila.

Varnost e-poštnega prometa z Microsoftovo storitvijo Safe Link

Outlook 2021 posebno pozornost namenja tudi varnosti podatkov v e-poštnih sporočilih.

Nova storitev Safe-Link Service ščiti pred zlonamerno programsko opremo in lažno pošto, ki se skriva predvsem v povezavah. Povezave, vstavljene v pošto, so prikazane z veliko boljšim predogledom, v ozadju pa skener v realnem času zanesljivo filtrira zlonamerno programsko opremo in lažne povezave.

Uporaba programa Outlook 2021, optimizirana za dotik

Uporabniki tabličnih računalnikov in pametnih telefonov lahko Outlook uporabljajo še lažje zaradi nove integracije gest. V ta namen sta gesti "Premakni levo" in "Premakni desno" na voljo za dejanja, kot so "Označi kot prebrano", "Brisanje", "Arhiviranje", "Označi" in "Ni", ki jih lahko dodelite posamezno.

Prikaz treh časovnih pasov za načrtovanje

Globalno sodelovanje med podjetji postavlja nove zahteve glede organizacije projektov in imenovanj. Outlook 2021 zdaj ponuja možnost dodajanja več časovnih pasov v koledar. Prikaže se lokalni čas vseh udeležencev, kar olajša izbiro časa, ki ustreza vsem, ko načrtujete mednarodna srečanja.

Ne zamudite opomnikov za sestanke

Da ne bi zamudili pomembnih sestankov, vam Outlook 2021 ponuja več načinov za opominjanje nanje. Nad trenutno odprtim oknom lahko prikažete viden opomnik ali pa nanj opozorite z diskretnim utripanjem v opravilni vrstici.

Prikaz udeležencev sestanka

Da bi vedeli, kdo se udeležuje sestanka, ki ga je organiziral drug udeleženec, lahko zdaj v programu Outlook 2021 v svojem računalniku prikažete odgovore drugih oseb na ustrezno zahtevo.

Izboljšajte vizualni učinek e-pošte z datotekami SVG

Elektronska sporočila lahko pridobijo informacijsko vsebino in učinek tudi z vizualno vsebino, na primer tako, da pošiljatelj vstavi vektorsko grafiko, imenovano tudi skalabilna vektorska grafika (SVG). Outlook 2021 vsebuje izbor takšnih motivov SVG, ki jih lahko uporabljate brezplačno.

Prednost vektorske grafike je po eni strani njena skalabilnost: lahko jo povečamo ali zmanjšamo brez izgube kakovosti slike, po želji pa jo lahko tudi obračamo. Poleg tega so na voljo različni filtri za urejanje, na primer za spremembo barve.

Dostopna komunikacija v programu Outlook 2021

Outlook 2021 ponuja tudi možnost komunikacije brez ovir, tako da lahko e-pošto itd. berejo in razumejo tudi osebe z oviranostmi. Pri tem program uporablja mednarodno veljavne standarde. Ustrezne rešitve so prikazane na seznamu "Priporočeni ukrepi". Podporno funkcijo za odpravljanje napak lahko v programu Outlook 2021 aktivirate že med sestavljanjem sporočila, tako da spontano sestavljanje sporočil ni ovirano. Samodejne predloge za izboljšave lahko sprejmete z enim klikom in jih samodejno izvedete v programu Outlook.

Sistemske zahteve za Outlook 2021

Outlook 2021 je na voljo za Windows v 32-bitni in 64-bitni različici. Privzeto je nameščena 32-bitna različica. Njegova prednost je večja združljivost s številnimi drugimi programi in dodatki, ki jih je mogoče uporabljati skupaj s programi Office.

  • Operacijski sistem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 ali Windows Server 2022
  • Procesor: 1,1 GHz ali hitrejši (dvojedrni)
  • Prostor na trdem disku: vsaj 4 GB
  • Delovni pomnilnik: najmanj 4 GB RAM
  • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik (od 4K naprej je potrebna 64-bitna različica paketa Office)

Kupite Outlook kot posamezni program paketa Office Suite 2021 po razumni ceni pri Wiresoftu

Outlook 2021 je klasična sestavina paketov Microsoft Office, zato je običajno na voljo le v ustreznem paketu Office. Wiresoft za razliko od večine drugih ponudnikov Microsoftove programske opreme ponuja Outlook 2021 za prodajo tudi kot samostojen program. Če ne želite uporabljati nobenega drugega programa Office, boste pri nakupu programske opreme z Wiresoftom imeli dvojno korist, saj boste Outlook 2021 prejeli posamično po posebej ugodni ceni!

Vaše prednosti pri nakupu Outlook 2021 pri Wiresoftu: Pridobite licenco za enega uporabnika, ki vas ne zavezuje k dragi naročnini s plačljivimi posodobitvami, niti nima nobenih omejitev glede funkcionalnosti. Gre za čisto nakupno različico, ki je registrirana samo za vas.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Licenca Outlook 2021 za enega uporabnika, ki jo kupite v naši trgovini s programsko opremo, običajno izvira iz licence za večjo količino ali je rabljena programska oprema, ki je prvotni kupec ne uporablja več. Nabor funkcij je 100-odstotno uporaben in popolnoma enak programu Outlook 2021, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2021. Kot ugleden prodajalec rabljene Microsoftove programske opreme Wiresoft ponuja le uradne polne različice, ki so enake Microsoftovim programom, ki so na voljo v drugih trgovinah.

Nakup rabljene programske opreme pri Wiresoftu je popolnoma zakonit in brez tveganja: niti vi niti mi nismo na pravno nevarnem območju! Poleg tega smo vsak Microsoftov program, ki ga ponuja Wiresoft, ne glede na to, ali gre za uporabljeno programsko opremo ali za del licence, preizkusili glede dejanske in brezhibne uporabnosti, tako da ga je mogoče v celoti in neomejeno uporabljati po opravljenem nakupu in prenosu.

Zlasti zasebni uporabniki, samostojni podjetniki in mala podjetja lahko izkoristijo vse prednosti programa Outlook 2021 z nakupom programske opreme od Wiresofta. V trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop ne boste našli le Outlooka, temveč tudi vse druge programe Office, ki so naprodaj, ter številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu Outlook 2021 ali katerem koli drugem programu Office, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije