Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10129
  • 543-06601
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Outlook 2019 je najnovejša različica preizkušenega programa za profesionalno organizacijo e-poštnega prometa, pa tudi za centralno načrtovanje in usklajevanje sestankov in stikov, kar je značilno za sodobni vsakdan na . v primerjavi z drugimi programi za elektronsko pošto Office Business Outlook Outlook 2019 prepriča s širokim naborom orodij in možnosti, s katerimi je mogoče upravljati tudi zapletene projekte in obsežno komunikacijo. podpira intuitivno uporaben in prijazen uporabniški vmesnik, ki tudi neizkušenim uporabnikom omogoča hiter in enostaven začetek dela s programom. Poleg tega je program enostavno uporabljati tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih, saj je optimiziran za uporabo na dotik. User

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in še več - kot samostojni program

Microsoft Outlook 2019 je najnovejša različica preizkušenega Office- programa za profesionalno organizacijo e-poštnega prometa, pa tudi za osrednje načrtovanje in usklajevanje sestankov in stikov, saj spada med tipične naloge v sodobnem poslovnem vsakdanu.

V primerjavi z drugimi programi za e-pošto Outlook prepriča z velikim obsegom orodij in možnosti, s katerimi lahko upravljate tudi zapletene projekte in obsežne komunikacije.

Uporabnike podpira intuitiven in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik programa Outlook 2019, ki tudi neizkušenim uporabnikom omogoča, da hitro in enostavno začnejo uporabljati programsko opremo. Poleg tega je program optimiziran za uporabo na dotik, zato ga je enostavno uporabljati tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih. Enostavna sinhronizacija med različnimi napravami zagotavlja, da lahko uporabniki s programom Outlook 2019 dostopajo do e-pošte, stikov, opravil in sestankov od koder koli.

Programska oprema za elektronsko pošto med drugim ponuja tudi možnost ustvarjanja jasnih struktur map in tematskih map za smiselno organizacijo e-pošte itd. Inteligentne funkcije pomagajo ločiti pomembne od nepomembnih elementov in jih samodejno ustrezno razvrstijo. Tako lahko uporabniki ves čas spremljajo vse pomembne naloge in pomembne sestanke. Številne uporabne funkcije jim pomagajo, da se osredotočijo na bistvene stvari in tako prihranijo dragoceni čas.

V programu Outlook 2019 lahko prek namiznega vmesnika upravljate tudi več e-poštnih računov in jih povežete med seboj. Tako je mogoče uskladiti različne koledarje, vključno z imenovanji, in se izogniti časovnemu prekrivanju. Zaradi pregledne navigacijske vrstice so vse funkcije za e-pošto, opravila, stike in koledarje hitro na voljo. Poleg tega je vmesnik, spremenjen v programu Outlook 2019, še bolj intuitiven in udoben za uporabo kot prej.

MS Outlook 2019 je sicer na voljo le kot fiksna sestavina ustrezne različice Office ali v količini 5 licenc, vendar lahko pri Wiresoftu program za e-pošto kupite tudi posamično - in to po izjemno nizki ceni. Kupci programa Outlook 2019, ki bi radi uporabili vse njegove nove prednosti, morajo upoštevati, da programska oprema Office deluje le pod Windows 10.

V spletni trgovini Wiresoft lahko dobite ne le to trenutno različico programa Outlook 2019, temveč tudi starejše in druge Office-programe posebej poceni kot nakupno različico. Vse zanimive nove funkcije v programu Outlook 2019 so na voljo v naslednjem podrobnem pregledu.

Najpomembnejše nove funkcije v programu Outlook 2019 za Windows

Outlook 2019 vsebuje številne izboljšave in nove funkcije v primerjavi s prejšnjo različico, ki omogočajo še učinkovitejšo vsakodnevno organizacijo e-poštnega prometa in sestankov ter opravil. Številne poenostavitve so koristne predvsem v podrobnostih in omogočajo, da se lažje osredotočite na bistvene stvari: od razvrščanja prejete e-pošte glede na njeno pomembnost do storitve Safe Link za odkrivanje škodljivih povezav in organizacije sestankov med časovnimi območji.

Prejeto s pomembnostjo se spopade s poplavo e-poštnih sporočil

Funkcija "Inbox with Relevance" uporabnikom dobesedno pomaga ločiti zrnje od plev, saj današnji e-poštni promet žal poleg resnično pomembnih sporočil vsebuje tudi veliko odvečnih, če ne celo neželene pošte ali takih s priponkami z zlonamerno programsko opremo.

Funkcija razdeli prejeto pošto na dva zavihka z oznakama "Pomembno" in "Drugo". Najpomembnejša sporočila so seveda shranjena v prvem zavihku, uporabnik pa je obveščen tudi o drugih e-poštnih sporočilih, ki so razvrščena v zavihek "Drugo", in si jih lahko ogleda s preklopom zavihka. Z dodatnimi funkcijami, kot je "Osredotočeno ", lahko po potrebi razvrstite posamezna e-sporočila enkrat ali na splošno v drugi zavihek. Vendar je za uporabo funkcije Prejeto z ustreznostjo potreben račun Microsoft Exchange.

Enostavno razvrščanje e-poštnih sporočil

Za uporabnike, ki ne želijo aktivirati funkcije Prejeto s pomembnostjo ali delajo brez računa Exchange, so v programu Outlook 2019 namesto tega znova na voljo različne možnosti razvrščanja in filter "Neprebrano" na seznamu sporočil.

Označevanje e-poštnih sporočil kot prebranih, ko jih izbrišete

Zlasti pri velikem prometu e-pošte je hiter pregled vseh neprebranih sporočil še posebej pomemben, da ničesar ne spregledate. Vendar je veliko sporočil nepomembnih in se izbrišejo neprebrana. Vsa taka neprebrana sporočila, ki se nahajajo v mapi Izbrisana sporočila, lahko zdaj z nekaj kliki označite kot prebrana, ne da bi morali klikniti vsako posebej.

Način osredotočanja v programu Outlook 2019 omogoča lažje osredotočanje

Posebno pozornost si zasluži tudi novo vgrajeni način ostrenja, katerega namen je ravno obraten, in sicer da uporabnika med branjem e-pošte ali organiziranjem sestankov zaščiti pred drugimi aktivnimi programi in sporočili, tako da jih začasno skrije

Poslušanje vsebine e-poštnih sporočil

Ko je v pisarni veliko dela in časa, vas lahko branje obsežnih e-poštnih sporočil zadrži. Outlook 2019 ponuja rešitev za to težavo, saj omogoča glasno branje e-poštnih sporočil tudi znotraj programa, medtem ko lahko prejemnik hkrati opravlja druga, pomembnejša opravila.

Varnost e-pošte z Microsoftovo storitvijo Safe Link

Outlook 2019 posebno pozornost namenja tudi varnosti podatkov v e-pošti.

Nova storitev Safe-Link ščiti pred zlonamerno programsko opremo in goljufivimi e-poštnimi sporočili, zlasti skritimi v povezavah. Povezave, vstavljene v pošto, so prikazane z veliko boljšim predogledom, v ozadju pa skener v realnem času zanesljivo filtrira zlonamerno programsko opremo in lažne povezave.

Uporaba programa Outlook 2019, optimizirana za dotik

Uporabniki tabličnih računalnikov in pametnih telefonov lahko Outlook uporabljajo še lažje zaradi nove integracije gest. V ta namen sta za dejanja, kot so "Označi kot prebrano", "Brisanje", "Arhiviranje", "Zastava" in "Ni", na voljo potezi "Premikanje v levo" in "Premikanje v desno", ki ju lahko dodelite posamezno.

Prikaz treh časovnih pasov za načrtovanje

Globalno sodelovanje med podjetji postavlja nove zahteve glede organizacije projektov in sestankov. Outlook 2019 zdaj ponuja možnost dodajanja več časovnih pasov v koledar. Prikaže se lokalni čas, ki je na voljo vsem, zato lahko pri načrtovanju mednarodnih sestankov preprosto izberete čas, ki bo ustrezal vsem.

Ne zamudite opomnikov za sestanke

Da ne bi zamudili pomembnih sestankov, Outlook 2019 ponuja več načinov za opominjanje nanje. Pri tem je po želji mogoče prikazati viden opomnik nad trenutno odprtim oknom ali nanj opozoriti z diskretnim utripanjem v opravilni vrstici.

Prikaz udeležencev sestanka

Če želite vedeti, kdo se udeležuje sestanka, ki ga je organiziral nekdo drug, Outlook 2019 zdaj omogoča ogled odgovorov drugih oseb na ustrezno zahtevo v vašem računalniku.

Izboljšajte vizualni učinek e-poštnih sporočil z datotekami SVG

Elektronska sporočila lahko pridobijo informacijsko vsebino in učinek tudi z vizualno vsebino, na primer tako, da pošiljatelj vstavi vektorsko grafiko, imenovano tudi skalabilna vektorska grafika (SVG). Outlook 2019 vključuje izbor takšnih motivov SVG, ki jih lahko uporabljate brezplačno.

Prednost vektorske grafike je predvsem njena skalabilnost: to pomeni, da jo je mogoče povečati ali zmanjšati brez izgube kakovosti slike in po želji tudi zavrteti. Poleg tega so za urejanje na voljo različni filtri, na primer za spreminjanje barve.

Dostopna komunikacija v programu Outlook 2019

Outlook 2019 ponuja tudi možnost komunikacije brez ovir, tako da lahko e-poštna sporočila itd. berejo in razumejo tudi osebe z oviranostmi. Pri tem program uporablja mednarodno veljavne standarde. Na seznamu "Priporočeni ukrepi" so za vsak primer prikazane ustrezne rešitve. Podporno popravljanje napak je mogoče v programu Outlook 2019 aktivirati že pri sestavljanju sporočila, tako da nič ne ovira spontanega sestavljanja sporočil. Predloge za samodejne izboljšave lahko sprejmete z enim klikom in jih samodejno izvedete v programu Outlook.

Sistemske zahteve za Outlook 2019

Outlook 2019 je na voljo na spletnem mestu Windows v 32-bitni in 64-bitni različici. Privzeto je nameščena 32-bitna različica. Njegova prednost je večja združljivost s številnimi drugimi programi in dodatki, ki jih lahko uporabljate skupaj s programi Office.

  • Operacijski sistem - potrebno: Windows 10 ali Windows Server 2019
  • Procesor: dvojedrni, 1,6 GHz ali več
  • Prostor na trdem disku: vsaj 16 GB (32 bitov) ali vsaj 20 GB (64 bitov)
  • Pomnilnik RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali najmanj 4 GB RAM (64 bitov)
  • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, najmanj DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Kupite Outlook kot posamezni program paketa Office Suite 2019 poceni pri Wiresoftu

Outlook 2019 je kot klasična sestavina Microsoftovih paketov Office običajno na voljo le v ustreznem paketu Office. Po drugi strani pa Wiresoft ponuja Outlook 2019 za prodajo tudi kot samostojen program - za razliko od večine drugih ponudnikov Microsoftove programske opreme. S tem ste dvakrat pridobili pri nakupu programske opreme z Wiresoft, če ne želite uporabljati nobenega drugega programa Office, ker ste dobili Outlook 2019 posamično po posebej nizki ceni!

Vaše prednosti pri nakupu programa Outlook 2019 pri Wiresoftu: Kupite licenco za enega uporabnika, ki vas ne zavezuje k dragi naročnini s plačljivimi posodobitvami, niti nima nobenih omejitev glede funkcionalnosti. Gre za različico, ki je registrirana samo za vas.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Licenca Outlook 2019 za enega uporabnika, ki jo kupite v naši trgovini s programsko opremo, običajno izvira iz licence večjega obsega ali je rabljena programska oprema, ki je prvotni kupec ne uporablja več. Nabor funkcij je 100-odstotno uporaben in popolnoma enak programu Outlook 2019, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2019. Wiresoft kot ugleden trgovec z Microsoftovo rabljeno programsko opremo ponuja le uradne polne različice, ki so enake Microsoftovim programom, ki so na voljo v drugih trgovinah.

Nakup rabljene programske opreme pri Wiresoftu je popolnoma zakonit in brez tveganja: niti vi niti mi nismo na pravno nevarnem območju! Poleg tega smo vsak Microsoftov program, ki ga ponuja Wiresoft, ne glede na to, ali gre za uporabljeno programsko opremo ali za del licenčne količine, preizkusili glede dejanske in brezhibne uporabnosti, tako da ga je mogoče po opravljenem nakupu in prenosu uporabljati v celoti in neomejeno dolgo.

Zlasti zasebni uporabniki ali samostojni podjetniki in mala podjetja lahko izkoristijo vse prednosti Outlook 2019 z nakupom programske opreme od Wiresofta. V trgovini s programsko opremo Wiresoft boste poleg programa Outlook našli tudi vse druge programe Office, ki so naprodaj, ter številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu Outlook 2019 ali katerem koli drugem programu Office, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije