Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Ko gre za prepričljivo in živo predstavitev vsebine, je Microsoft PowerPoint še vedno klasični program za ta namen. S številnimi možnostmi oblikovanja in podpornimi funkcijami lahko ustvarite informativne diapozitive, ki z dinamičnimi prehodi in animacijami pritegnejo pozornost. S spletno stranjo PowerPoint for Mac 2021 je na voljo najnovejša različica preizkušene programske opreme Office za operacijske sisteme macOS, ki jo je zdaj mogoče kupiti na spletni strani Wiresoft. Integrirana, intuitivno uporabna orodja v službi, šoli in na univerzi pomagajo ne le strokovnjakom in izkušenim uporabnikom, temveč tudi začetnikom in uporabnikom, ki ne poznajo spletne strani Windows, pri pripravi tem in vsebin na diapozitivih ter njihovi sestavi v živahno predstavitev, ki je informativna in impresivna tudi kot profesionalna video predstavitev. Z možnostjo, da pri ustvarjanju predstavitve namenite pozornost dostopnosti, razširite tudi krog ljudi, ki jih lahko dosežete z uporabo PowerPoint 2021 za Mac .

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint za Mac 2021 kot en pisarniški program

Microsoft PowerPoint je še vedno klasični program za prepričljivo in živo predstavitev vsebine. S širokim naborom možnosti oblikovanja in podpornih funkcij lahko ustvarite informativne diapozitive, ki z dinamičnimi prehodi in animacijami pritegnejo pozornost.

Najnovejšo različico preizkušene pisarniške programske opreme za operacijske sisteme macOS, PowerPoint za Mac 2021, je zdaj mogoče kupiti pri Wiresoftu. Integrirana, intuitivno uporabna orodja v službi, šoli in na univerzi pomagajo ne le strokovnjakom in izkušenim uporabnikom, temveč tudi začetnikom in uporabnikom, ki ne uporabljajo sistema Windows, pri pripravi tem in vsebin na diapozitivih ter njihovi sestavi v živahno predavanje, ki je informativno in prepričljivo tudi kot profesionalna video predstavitev. Možnost, da med ustvarjanjem namenite pozornost dostopnosti, tudi širi krog ljudi, ki jih lahko dosežete z uporabo PowerPoint 2021 za Mac .

Uporabniški vmesnik programa Microsoft PowerPoint for Mac 2021 je bil pri tem prenovljen in je tako postal še bolj prijazen do uporabnika; novim uporabnikom omogoča hiter začetek dela s programom. Podpira jih tudi velik izbor predlog in možnosti oblikovanja, ki omogočajo ustvarjanje predstavitvenih diapozitivov z individualnim videzom.

Poleg tega PowerPoint za Mac 2021 podpira uporabo, optimizirano za dotik - to velja tako za tablične računalnike kot tudi za splošno uporabo digitalnih pisal - zlasti novo orodje za prostoročno risanje ima širok nabor učinkov in oblik za spontano profesionalno skiciranje.

PowerPoint za Mac 2021 je na voljo le pri običajnih dobaviteljih kot stalno integriran del ustrezne različice paketa Office, vendar lahko programsko opremo kupite tudi ločeno v Wiresoftovi spletni trgovini - in to po nepremagljivi ceni! Upoštevajte tudi spodaj navedene sistemske zahteve, da boste lahko uporabljali vse funkcije. Pri Wiresoftu lahko poleg PowerPointa za Mac 2021 po nizki ceni dobite tudi prejšnje različice kot različico za enega uporabnika in druge pisarniške programe. Vse pomembne nove funkcije v programu PowerPoint za Mac 2021 so na voljo v naslednjem podrobnem pregledu.

Pregled novih funkcij programa PowerPoint v različici za Mac 2021

PowerPoint za Mac 2021 vsebuje številne optimizacije in razširitve funkcij obstoječih orodij ter številne nove funkcije. Posebej velja omeniti funkcijo morph, dodajanje grafik SVG in 3D ter še boljšo podporo za ustvarjanje dostopnih predstavitev.

Posebne funkcije programa PowerPoint v različici za Mac 2021

Microsoft je v program PowerPoint za Mac 2021 vključil več novih funkcij, s katerimi je potek predstavitev še bolj zanimiv in raznolik - med njimi sta zlasti morfiranje in izboljšano snemanje videoposnetkov:

 • Funkcija morphing ponuja popolnoma nove možnosti za animacije. S tem se ustvarijo gladki prehodi med posameznimi diapozitivi z animiranjem posameznih predmetov, kot so oblike, slike ter grafike SmartArt in WordArt, pa tudi besedila - izključeni so le diagrami. Pri tem morata imeti dve diapozitivni plošči vsaj en skupni predmet, da lahko ustvarite prehod morph, za katerega so na voljo različni učinki.
 • Pri snemanju predstavitve je zdaj mogoče poleg video in zvočnih komentarjev posneti tudi geste za digitalni prostoročni vnos: vsi elementi, kot so komentarji in animacije, pa tudi premiki kazalca in trajanje prikaza, so shranjeni v sami predstavitvi. Tako ga spremenite v videoposnetek, ki si ga lahko ogledate v programu PowerPoint.
 • Z vključitvijo spletnega videoposnetka lahko diapozitivu zagotovite večjo dinamiko. Videoposnetek lahko predvajate, ne da bi zapustili aplikacijo PowerPoint. Ta funkcija je na voljo od različice macOS 10.13.4 (High Sierra).

Novi, skalabilni diagrami in 3D modeli

V PowerPointu za Mac 2021 je razširjen tudi nabor diagramov in modelov za oblikovanje diapozitivov PowerPoint s celo vrsto dodatnih diagramov, vključno s tridimenzionalnimi modeli, ki ponujajo še več možnosti pri ilustriranju predstavitev:

 • Vse razpoložljive 3D modele lahko poljubno obračate za 360° in jih tudi pomanjšate brez izgube.
 • Z novo funkcijo morph lahko te 3D modele tudi animirate.
 • Uporabniki lahko ustvarijo tudi lastno tridimenzionalno vsebino in jo vstavijo v diapozitiv PowerPoint.
 • Novost so tudi datoteke SVG (Scalable Vector Graphics) - skalabilna vektorska grafika; tako kot 3D modeli imajo tudi te prednost, da jih lahko poljubno povečamo ali zmanjšamo - brez izgube kakovosti slike -, lahko pa jih tudi prosto vrtimo in urejamo z barvnimi filtri.
 • Nova vrsta lijakastega diagrama je primerna predvsem za ponazoritev faz procesa.

Splošne funkcije v programu PowerPoint za Mac 2021

Poleg omenjenih novih orodij in funkcij ima PowerPoint for Mac 2021 tudi številne druge novosti in optimizacije. To vključuje zlasti podporo za prostoročno risanje in podporo za ustvarjanje dostopnih predstavitvenih dokumentov.

Nove možnosti namiznega pogleda v programu PowerPoint za Mac 2021

V PowerPointu za Mac 2021 je prilagojena tipična pisarniška zasnova sistema Windows. Nove možnosti pogleda lahko po želji tudi deaktivirate:

 • Videz traku, ki je značilen za vse programe Office, je v PowerPointu za Mac 2021 združen z videzom ploščice Windows, ki je značilen za operacijski sistem Windows 10.
 • Pogosto uporabljene funkcije in lastnosti so zdaj bolj vidne, zato jih lažje najdete.
 • Zavihek lahko uredite po meri, trak pa lahko tudi popolnoma skrijete; funkcije so nato na voljo v menijski vrstici na vrhu.
 • PowerPoint za Mac 2021 zdaj vsebuje tudi teme, ki nadomestijo značilne barve oken (rdeča) programa z ahromatičnimi toni. To spodbuja koncentracijo, zlasti pri branju vsebine diapozitivov. Beli prikaz je zelo svetel, temno siva in črna barva s temnim načinom pa ponujata še posebej zmanjšan in bolj kontrasten prikaz programov.

Praktično orodje za prostoročno delo in nova pisala

PowerPoint za Mac 2021 ima zdaj praktično orodje za prostoročno delo, s katerim lahko takoj narišete formule ali diagrame in grafike ter jih vstavite v diapozitiv. Orodje lahko uporabljate ne le s pisalom ali, v primeru delovanja na dotik, s prstom, temveč tudi z računalniško miško. Na voljo so številna barvna pisala, s katerimi lahko barvno označite odlomke besedila, kar je že dolgo znano iz programa Word. Orodje za prostoročno risanje v programu PowerPoint za Mac 2021 ponuja naslednje funkcije in učinke:

 • Za risanje in pisanje ter poudarjanje podrobnosti je na voljo široka paleta digitalnih pisal, ki imajo za ta namen različne moči in barve: pisalo za običajno pisanje zapiskov, svinčnik, s katerim lahko rišete skice in grafike, ter klasični označevalnik besedila za barvno podčrtavanje besed ali odlomkov besedila. Program vsebuje tudi pisala s kovinskimi in drugimi grafičnimi učinki, kot so galaksija in mavrica, srebro in zlato ter lava in ocean.
 • Funkcija obrezovanja za odstranjevanje motečega ozadja je v programu PowerPoint za Mac 2021 bistveno izboljšana: zdaj program samodejno zazna območje ozadja in ga izbere. Z vgrajenim pisalom lahko popravite izbor z dodajanjem ali odstranjevanjem delov.
 • Funkcijo obrezovanja lahko uporabite tudi za izbiro določenih območij tabele, da jih uporabite kot grafiko za diapozitiv.

Ustvarjanje dostopnih predstavitev v programu PowerPoint za Mac 2021

Možnosti oblikovanja diapozitivov v programu PowerPoint tako, da so lažje berljivi in razumljivi za gledalce z okvarami vida, v različici Mac 2021 niso le izboljšane, temveč tudi dopolnjene z novimi funkcijami:

 • Podporno popravljanje napak v programu PowerPoint za Mac 2021 med delom že predlaga izboljšave, delno tudi na podlagi mednarodno veljavnih standardov. Te lahko preprosto sprejmete neposredno z enim klikom, program pa jih samodejno uporabi na območju.
 • Orodje za odpravljanje napak dodaja tudi manjkajoče nadomestno besedilo slikam in grafikam ter popravlja nezadosten barvni kontrast. Pogled v sivih lestvicah nazorno simulira zaznavanje osebe, ki je barvno slepa.
 • Vnaprej pripravljene dostopne predloge za diapozitive, ki so vključene v program PowerPoint za Mac 2021, že vsebujejo ustrezne naslove diapozitivov, vključno s strukturo naslovov.
 • Praktično začetno pomoč pri ustvarjanju predstavitve ponuja funkcija umetne inteligence QuickStarter: ta uporabnikom najprej pomaga pri tematski raziskavi. Ko vnesete temo, QuickStarter prikaže seznam primernih podtem in za vsako od njih predlaga primeren niz diapozitivov. Orodje na podlagi rezultatov raziskave v Bingu ustvari diapozitive z ustrezno vsebino in njihovo strukturo; želene diapozitive lahko nato izberete s klikom nanje. Na koncu je treba le še dodati ustrezen videz, vključno z grafiko v ozadju, in podlaga za predstavitev je pripravljena v le nekaj minutah.

Izboljšano spletno sodelovanje v dokumentu PowerPoint

Če želi na predstavitvi PowerPoint delati več ljudi, je to mogoče tudi v računalniku Mac. Predpogoj za to je uporaba ene od dveh Microsoftovih storitev v oblaku OneDrive ali SharePoint. Najprej se tam objavi kopija predstavitve, ki jo nato uredijo ustrezni povabljeni zaposleni. Ko vsi sodelujoči vnesejo svoje spremembe ali opombe, se izvirnik in kopije ponovno združijo, pri čemer se prikažejo razlike, ki jih je po potrebi mogoče tudi odpraviti.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft PowerPoint 2021 v računalniku Mac

V naslednjih informacijah so navedene minimalne zahteve za namestitev in zagon PowerPoint for Mac 2021 v napravi Apple.

Upoštevajte, da je za uporabo nekaterih funkcij programske opreme treba namestiti vsaj različico macOS 10.13.4 (High Sierra).

 • Operacijski sistem: ena različica treh trenutnih operacijskih sistemov macOS
 • Procesor: Intel ali Apple Silicon (M1)
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 10 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite PowerPoint za Mac 2021 kot en program iz pisarniškega paketa po posebni ceni pri Wiresoftu

MS PowerPoint 2021 za Mac je tipična sestavina ustreznega paketa Microsoft Office za Mac in običajno ni na voljo samostojno v običajnih trgovinah s programsko opremo. Pri Wiresoftu lahko program PowerPoint za Mac 2021 kupite tudi ločeno!

Vaše prednosti: Nakupna različica programa PowerPoint, ki jo ponuja podjetje Wiresoft, je licenca za enega uporabnika, ki vas ne zavezuje k dolgoročni in dragi naročnini, vključno s posodobitvami, niti ne pomeni nobenih omejitev funkcij. Zato se vam dvakrat bolj splača kupiti PowerPoint za Mac 2021 kot en program pri Wiresoftu, še posebej, če ne potrebujete drugih programov Office.

Vaš nakup programske opreme pri Wiresoftu je vedno poceni in hkrati varen! Licenca PowerPoint za Mac 2021 za enega uporabnika, ki jo kupite tukaj, izhaja iz večje licence za podjetja ali pa je licenca za rabljeno programsko opremo - zato je njena posebna cena ugodnejša! Ponujena programska oprema je po funkcionalnosti enaka ustreznemu programu PowerPoint, ki je prav tako del paketa Office Suite for Mac 2021. To pomeni, da lahko manjša podjetja in posamezni uporabniki, kot so samostojni podjetniki ali zasebniki, izkoristijo vse prednosti različice PowerPoint za Mac 2021 in hkrati prihranijo denar.

Vsak Microsoftov program, ki ga ponuja Wiresoft, je bil tudi preizkušen glede dejanske in brezhibne uporabnosti - zato ga lahko prenesete takoj po nakupu in ga lahko uporabljate neomejeno dolgo.

Vedno ste lahko prepričani, da niti vi niti mi nismo v pravno nejasnem položaju pri nakupu ali prodaji rabljene programske opreme! Trgovanje s Used Software je namreč v EU izrecno dovoljeno.

Vtrgovini s programsko opremo podjetja Wiresoft lahko kupite PowerPoint za Mac v trenutni in starejših različicah ter vse druge programe Office posebej, pa tudi številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o PowerPoint za Mac 2021 ali kateri koli drugi programski opremi Office, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije