Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10147
 • D47-00764
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
50,90 € * 55,90 € * (8,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Visoka Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac je vsestranski program iz za Apple za učinkovito načrtovanje in oblikovanje nazornih predstavitev na računalniku Mac ter njihovo priročno predstavitev partnerjem in sodelavcem. Različica za Mac iz leta 2016 tako predstavlja še en mejnik široko uporabljene in cenjene programske opreme , ki se uporablja na številnih področjih - ne le v podjetjih, temveč tudi v šolah in na univerzah. for Mac 2016 podpira tako začetnike kot profesionalne uporabnike s številnimi integriranimi in intuitivno uporabnimi orodji za ustvarjanje informativnih predstavitvenih diapozitivov in jasen prenos njihove vsebine na predavanjih. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint za Mac 2016 kot samostojni program Office

PowerPoint za Mac je Microsoftov vsestranski program za uporabnike računalnikov Apple, s katerim lahko v računalniku Mac učinkovito načrtujete in oblikujete nazorne predstavitve ter jih priročno predstavite poslovnim partnerjem in sodelavcem. Različica PowerPoint za Mac 2016 je tako še en mejnik široko uporabljene in cenjene pisarniške programske opreme, ki se uporablja na številnih področjih - ne le v podjetju, temveč tudi v šoli in pri študiju. Program PowerPoint za Mac 2016 podpira tako začetnike kot profesionalne uporabnike s številnimi integriranimi in intuitivno uporabnimi orodji za ustvarjanje informativnih predstavitvenih diapozitivov in jasen prenos njihove vsebine na predavanjih.

Uporabniku prijazen vmesnik programa Microsoft PowerPoint za Mac 2016 omogoča tudi hitro in preprosto seznanitev s programom. Veliko izbiro predlog in grafik lahko uporabite neposredno za oblikovanje vsake predstavitve posebej.

Različica PowerPoint 2016 za Mac je v bistvu presenetljiva predelava prejšnje zasnove: kljub optimizirani prilagoditvi za OS X je ohranjen tipičen uporabniški vmesnik, ki ga poznamo iz sistema Windows, z znano postavitvijo. Sprejete so bile tudi bližnjice na tipkovnici, znane iz različice Windows, kar je lahko prednost za tiste uporabnike, ki pogosto preklapljajo med obema operacijskima sistemoma. Vendar jim ni treba biti brez znanih funkcij sistema Mac. Poleg tega je v PowerPointu za Mac 2016 optimizirana združljivost dokumentov med različnimi platformami, tako da so predstavitve, ustvarjene v operacijskem sistemu Windows, in predstavitve, ustvarjene v operacijskem sistemu OS X, bolj enotne.

Uporabniki Appla, ki uporabljajo tudi Microsoftovo storitev v oblaku OneDrive, lahko dokumente, ustvarjene s programom PowerPoint za Mac 2016, s sodelavci delijo tudi prek spleta, kar omogoča učinkovitejše sodelovanje.

Ta program PowerPoint za Mac 2016 ni na voljo le pri Wiresoftu kot sestavni del ustreznega paketa Office, temveč ga lahko kupite tudi posamično - brez obveznosti naročnine! Poleg programa PowerPoint za Mac 2016 so v Wiresoftovi spletni trgovini na voljo tudi starejše in novejše različice po posebej ugodnih cenah - tudi kot samostojni program. Naslednji pregled vsebuje vse zanimive funkcije programa PowerPoint za Mac 2016.

Pregled vseh pomembnih funkcij in razširitev programa PowerPoint za Mac 2016

Poleg številnih optimizacij in izboljšav obstoječih funkcij vsebuje ta različica programa PowerPoint za Mac 2016 tudi nova orodja in prilagoditve, ki vam omogočajo še več možnosti pri ustvarjanju predstavitev, pa tudi lažje spletno sodelovanje z drugimi uporabniki.

Nove funkcije programa PowerPoint za Mac v različici 2016

Nove funkcije programa PowerPoint ne širijo le možnosti za skupinsko delo pri ustvarjanju predstavitev, temveč tudi pri predstavljanju:

 • Z orodjem Čopič poudarite podrobnosti v računalniku Mac: Posamezne elemente diapozitivov, kot so grafike, besede ali odlomki besedila, lahko predavatelj med predstavitvijo spontano poudari z orodjem za čopiče, ki je vgrajeno v program PowerPoint za Mac, in tako občinstvo opozori na posamezne podrobnosti. Prednost tega orodja pred laserskim kazalcem ali paličico je po eni strani ta, da se uporablja neposredno v programu PowerPoint 2016 na zaslonu in da elementi, označeni z njim, ostanejo vidni. Po drugi strani pa se to dejanje izvede samo v načinu predstavitve. Sam dokument PowerPoint ostane nespremenjen.
 • Časovno sledenje: Z orodjem za časovno sledenje je trajanje predstavitve veliko bolj predvidljivo. Pri daljših predstavitvah se lahko hitro zgodi, da vprašanja ali dodatna pojasnila zavlečejo predstavitev in da je težko upoštevati določen časovni okvir. Orodje za sledenje času pomaga bolje obvladati upravljanje časa in učinkovito izkoristiti čas predstavitve: Ko je aktiviran, se med predstavitvijo prikaže čas, tako da se lahko predavatelj v primeru zamud itd. ustrezno odzove in takoj izvede spremembe.
 • Funkcija deljenja: Z bistveno optimizacijo in preoblikovanjem funkcije deljenja lahko predstavitve PowerPoint v Macu veliko lažje in hitreje delite prek kanalov družabnih medijev, kot so Facebook in drugi.

Uporaba praktičnih funkcij paketa Office v programu PowerPoint za Mac 2016

PowerPoint za Mac 2016 kot klasični program iz paketa MS Office vsebuje tudi vrsto splošnih funkcij, ki olajšajo ustvarjanje predstavitev in razširjajo možnosti sodelovanja. Med njimi so zlasti naslednje funkcije in orodja:

 • Integracija s storitvijo OneDrive je na voljo tudi za Mac: Z vključitvijo Microsoftove storitve v oblaku OneDrive v Office 2016 za Mac lahko uporabniki Maca zdaj prek spleta dostopajo do dokumentov PowerPoint, shranjenih v OneDrivu, iz katere koli naprave Apple. S tem se bistveno razširijo možnosti dela z diapozitivi ne glede na lokacijo, do njih pa lahko dostopajo tudi drugi zaposleni, npr. za urejanje ali komentiranje.
 • Poenostavljena souporaba dokumentov: Souporaba dokumentov je zdaj še lažja: če jih želite souporabljati, preprosto kliknite funkcijo "Share" v menijskem traku programa PowerPoint. Vsaki osebi, ki bo imela dostop do dokumenta, lahko dodelite posamezne pravice za branje, urejanje, posredovanje itd.
 • Izboljšana zgodovina različic dokumentov: Zlasti kadar dokument PowerPoint uporabljajo ali popravljajo tudi drugi zaposleni, je pomembno, da ohranite pregled nad njim. To vključuje tudi ohranjanje starejših različic pri popravljanju. Funkcija "Zgodovina različic" se uporablja za njihovo shranjevanje, tako da jih lahko po potrebi ponovno prikličete in uporabite.
 • Zaščita podatkov z zaščito pred izgubo podatkov (DLP) : Funkcija DLP za vsebino dokumentov je na voljo tudi v programu PowerPoint 2016 za Mac prek storitve OneDrive. Zlasti pri internih predstavitvah se lahko zgodi, da diapozitivi vsebujejo ali prikazujejo podatke, ki niso namenjeni zunanjim uporabnikom in jih je zato treba zaščititi. Zaščita pred izgubo podatkov ne le odkriva varnostna tveganja, temveč tudi centralno oblikuje smernice za vsak dokument, tako da je varnost podatkov vedno zagotovljena, ko so dokumenti izdani drugim uporabnikom.

Z naslednjimi osnovnimi funkcijami je delo s programom PowerPoint za Mac 2016 še učinkovitejše:

 • Zapiski na diapozitivih so vedno pri roki: Na diapozitivu ni vedno prostora za vse informacije, zlasti za informacije, ki so spontano dodane med predstavitvijo. Osebne opombe in dodatki, ki so občinstvu nevidni, vendar neposredno dostopni predavatelju, so vidni v oknu programa PowerPoint in tako takoj na voljo.
 • Povratne informacije v območju za komentarje: Enako velja za opombe in komentarje kolegov pri ustvarjanju diapozitivov predstavitve in med samim predavanjem. Njihove povratne informacije so takoj na voljo v ločenem oknu.
 • Spremenite način pogleda: Gumbi v vrstici stanja uporabnikom omogočajo takojšnje preklapljanje med različnimi možnostmi prikaza, vključno z drsnikom povečave za hitrejšo prilagoditev diapozitivov.
 • Več prostora na zaslonu: Če želite povečati velikost diapozitivov, lahko s klikom prikažete in skrijete trak.
 • Prilagodite orodno vrstico za dostop do DeepL: Funkcije, ki jih pogosto potrebujete, lahko namestite neposredno v menijsko vrstico kot ukaz bližnjice, tako da so takoj na voljo z enim klikom.

Sistemske zahteve za PowerPoint za Mac 2016:

Program PowerPoint za Mac 2016 je na voljo samo v 64-bitni različici. Poleg tega za namestitev ali delovanje pisarniške programske opreme veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Procesor: Intelov procesor
 • Operacijski sistem: Mac OS X, vsaj različica 10.10 (Yosemite) ali novejša
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB v formatu HFS+ (Mac OS Extended ali HFS Plus)
 • Ločljivost zaslona: najmanj 1.280 x 800

Kupite PowerPoint za Mac 2016 kot samostojni pisarniški program po nizki ceni pri Wiresoftu

PowerPoint za Mac 2016, ki je redna sestavina številnih paketov Microsoft Office, v običajnih trgovinah običajno ni na voljo ločeno ali le kot naročniška različica. Pri Wiresoftu pa lahko PowerPoint za Mac 2016 kupite tudi ločeno kot samostojen program.

Vaša jasna prednost pri nakupu programske opreme prek Wiresofta: Licenca za enega uporabnika programa PowerPoint za Mac 2016, ki je na voljo v trgovini, je nakupna različica, zato vas ne zavezuje k naročnini, ki vas običajno veže na dolgi rok - z obveznimi posodobitvami ali časovnimi omejitvami uporabe - in je običajno tudi draga. Zato je nakup programske opreme pri Wiresoftu smiseln iz več razlogov, tudi če ne želite kupiti drugih programov Office za Mac.

In: nakup programske opreme pri Wiresoftu je varen: razpoložljiva enouporabniška licenca PowerPoint za Mac 2016, ki jo kupite v naši trgovini, je bila običajno sestavni del večje količinske licence, ki jo uporabljajo podjetja. Zato gre za tako imenovano rabljeno programsko opremo - zato je tudi naša cena zelo nizka! Kljub temu ste lahko pri nakupu rabljene programske opreme, ki jo ponujamo, prepričani, da ne vi ne mi nismo v pravno nejasnem položaju, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo v Evropi zakonsko jasno dovoljeno in zato popolnoma zakonito!

Ta licenca za program PowerPoint za Mac 2016 je glede funkcionalnosti popolnoma enaka programu PowerPoint, ki je prav tako vključen v ustrezni paket Office Suite for Mac 2016. Načeloma Wiresoft ponuja le polne različice Microsoftovih programov, ki so enake različicam, ki so na voljo pri samem Microsoftu.

Vsako posamezno licenco za Microsoftov program, ki izhaja iz večje licence, je Wiresoft preveril glede popolne in neomejene uporabnosti, zato je ta program PowerPoint za Mac 2016 po uspešnem nakupu in prenosu tudi registriran samo za vas in ga lahko 100-odstotno uporabljate sami.

Rabljena programska oprema ni koristna le za zasebne uporabnike, temveč tudi za samozaposlene osebe in mala podjetja, če nakup običajne licence za enega uporabnika ali količinske licence ni donosen, saj lahko izkoristijo vse prednosti programa PowerPoint za Mac 2016 in hkrati prihranijo denar.

Poleg programa PowerPoint za Mac 2016 boste v trgovini Wiresoft Software Shop našli tudi druge programe MS Office za Mac v obliki licence za enega uporabnika ter druge Microsoftove programe, poleg tega pa tudi novejše in starejše nakupne različice te programske opreme.

Če imate vprašanja o programu PowerPoint za Mac 2016 ali drugem programu MS Office za Mac, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije