Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10493
 • 065-04598
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel je doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice, s katero je mogoče izvajati zapletene matematične in komercialne izračune. Trenutna različica 2021 za Mac ima tudi številne nove funkcije: Poleg številnih izboljšav je bil program dopolnjen s številnimi novimi funkcijami, ki poleg statističnih analiz omogočajo tudi logične in poslovno matematične analize, podprte z uporabo vrtilnih tabel. Širok izbor vrst grafikonov, skalabilnih grafik in modelov omogoča tudi smiselno in jasno predstavitev rezultatov za izdelavo poročil. Excel 2021 podpira PowerBI, zmogljiva storitev za poslovno analitiko iz Microsoft, ki omogoča tudi neposreden izvoz podatkov v druga sistemska okolja.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 za Mac kot praktična licenca za enega uporabnika

Microsoft Excel je neprekosljiva programska oprema za preglednice za izvajanje zapletenih matematičnih in komercialnih izračunov. Trenutna različica 2021 za Mac ima tudi številne nove funkcije: Poleg številnih izboljšav je bil program dopolnjen s številnimi novimi funkcijami, ki poleg statističnih analiz omogočajo tudi logične in poslovno matematične analize, podprte z uporabo vrtilnih tabel. Širok izbor vrst grafikonov, skalabilnih grafik in modelov omogoča tudi smiselno in jasno predstavitev rezultatov za izdelavo poročil. Excel 2021 podpira PowerBI, Microsoftova zmogljiva storitev za poslovno analizo, ki omogoča tudi neposredno izvažanje podatkov v druga sistemska okolja.

Z različnimi novimi grafičnimi orodji lahko barvno poudarite pomembne podatke ali priložnostno ustvarite svoje formule in grafe ter jih takoj uporabite. Excel 2021 za Mac ponuja tudi izboljšano podporo za dotik na tabličnih računalnikih, kar olajša uporabo na tabličnih računalnikih ali pametnih telefonih. Zaradi tega je novo orodje za prostoročno risanje še bolj praktično in enostavnejše za uporabo. Poleg tega so na voljo izboljšane možnosti za ustvarjanje dostopnih tabel in delovnih zvezkov.

V spletni trgovini Wiresoft lahko po posebej nizki ceni najdete trenutnorazličico Excel 2021 za Mac kot različico za enega uporabnika, tj. brez naročnine na programsko opremo, pa tudi njeno predhodnico in vse druge programe Office. Spodaj je pregled vseh pomembnih novih funkcij programa Excel 2021 za Mac.

Pregled najpomembnejših novih funkcij programa Excel 2021 za Mac

Novi Excel 2021 za Mac vsebuje številne izboljšave prejšnje različice ter številna nova orodja in funkcije, od katerih so bile nekatere prej vključene le v naročniški model Office. To so tipične funkcije programa Excel in splošne funkcije paketa MS Office.

Posebne funkcije tabele Excel v različici 2021

Povezovanje tabel za napredne poizvedbe je bilo optimizirano v Excel 2021 za Mac z naslednjimi priročnimi funkcijami:

 • Funkcija IF poenostavi vnos zapletenih funkcij IF: Zadevni pogoji se tako preskušajo v vnaprej določenem zaporedju. Funkcija MAXWENNS določa največje število za določeno območje, ki izpolnjuje vsaj enega od določenih pogojev; za najmanjše število je na enak način na voljo funkcija MINWENNS.
 • V Excelu 2021 za Mac je zdaj mogoče izključiti ali deaktivirati tudi posamezne celice, vrstice ali stolpce iz izbora, ki so bili označeni preveč ali celo po pomoti, kar prej ni bilo mogoče.
 • Funkcija PRVA VREDNOST primerja začetno vrednost s številnimi drugimi vrednostmi na seznamu. Takoj ko se pojavi ujemanje, se vrne rezultat, ki ga določa funkcija; če ujemanja ni, se vrne vrednost za "else".
 • Prednost nove funkcije TEXT CHAIN v primerjavi s prejšnjo funkcijo CHAIN je, da je krajša in jo je lažje vnesti. Zdaj podpira tudi sklicevanja na območja, medtem ko so bila prej mogoča le sklicevanja na posamezne celice ali celice, tako da je zdaj mogoče upoštevati tudi vrsto celic ali celotne stolpce.
 • Funkcija TEXT CHAIN omogoča združevanje besedila iz več območij, pri čemer je vsak element ločen z ločilom, ki ga določi uporabnik. Z besedilno verigo lahko posamezne besede, razporejene v celicah, združite v stavek.

Optimizacije PivotTable v Excelu 2021 za Mac

PivotTable, učinkovito orodje programa Excel, s katerim je mogoče med drugim analizirati in ovrednotiti velike količine podatkov z ukrepi in ključnimi kazalniki uspešnosti ter jasno prikazati njihove rezultate, je bilo v različici 2021 dopolnjeno z več praktičnimi funkcijami, poleg tega pa je bilo izboljšano tudi prijazno do uporabnika:

 • Zamaknjena posodobitev zdaj omogoča, da v programu Power Pivot izvedete več sprememb naenkrat, ne da bi bilo treba čakati, da se vsaka posamezna sprememba razporedi po celotnem delovnem zvezku. Po zaprtju okna Power Pivot se vse spremembe razporedijo naenkrat.
 • Prilagajanje vrtilnih tabel kot standardnih postavitev: S to praktično funkcijo v Excelu 2021 za Mac je mogoče vrtilno tabelo ne le nastaviti individualno po lastnih zamislih, temveč tudi shraniti te nastavitve kot standardno postavitev, vključno z želenim prikazom delnih rezultatov ali skupnih rezultatov ter postavitvijo poročila, tako da je ta takoj na voljo za naslednjo uporabo.
 • Samodejno prepoznavanje odnosov: Ta funkcija na podlagi pogosto uporabljenih korakov med analizo samodejno ustvari razmerja med takimi tabelami, ki so bile predhodno uporabljene v delovnem zvezku. Excel za Mac prav tako prepozna in prikaže, kdaj je treba med analizo povezati vsaj dve tabeli. Z enim klikom so ustrezna razmerja takoj na voljo.
 • V Excelu 2021 za Mac lahko zdaj ukrepe po meri ustvarite neposredno na seznamu polj PivotTable in jih takoj urejate.
 • Če se za izračune prek vrtilnih tabel uporabljajo strežniki OLAP (Online Analytical Processing), je njihova poizvedba zdaj še hitrejša, tako da so te vrtilne tabele OLAP na voljo še hitreje. Uporabljate lahko ne le vrtilne tabele, povezane s storitvijo Microsoft SQL Server Analysis Services, temveč tudi podatke iz strežnikov OLAP tretjih oseb.
 • Inteligentno preimenovanje: Pri preimenovanju tabel in stolpcev podatkovnega modela v delovnem zvezku Excel 2021 za Mac samodejno posodobi tudi vse ustrezne tabele in izračune, vključno z delovnimi listi in formulami DAX.

Razširitev knjižnice za grafikone in 3D modele

Da bi bile analize in poročila bolj opisne, Excel 2021 za Mac ponuja nove vrste grafikonov in tridimenzionalne grafike modelov, ki jih lahko uporabniki uporabijo tudi za ponazoritev rezultatov in funkcij posebnih področij.

 • Novi zemljevidi v Excelu 2021 za Mac so praktični zlasti za jasno ponazoritev geografskih vrednosti. Na voljo so zemljevidi celin, držav, pa tudi manjših območij, kot so upravna okrožja in območja poštnih številk, ki prikazujejo statistične ali druge vrednosti in njihovo porazdelitev.
 • Lijakovi diagrami so še posebej primerni za prikaz porazdelitve procesa v več fazah, na primer pri prodaji ali prevzemih.
 • Novi 3D modeli v Excelu 2021 so na primer še posebej primerni za prikazovanje zapletenih razmerij v treh dimenzijah, saj jih je mogoče vrteti za 360°. Poleg velikega izbora takoj razpoložljivih 3D prikazov jih lahko ustvari tudi uporabnik sam. 3D modeli v Excelu 2021 za Mac so podprti od MacOS 10.12, 10.13.4 in višje.
 • Skalabilno vektorsko grafiko, kot so datoteke SVG (Scalable Vector Graphics), je mogoče tudi povečati ali zmanjšati in zavrteti - brez izgube kakovosti slike.
 • Brezplačna uporaba knjižnice slik: Vse ikone, piktograme, simbole ter 3D slike in datoteke SVG iz knjižnice Excel 2021 za Mac za ilustracije predstavitev in delovnih listov lahko uporabljate brezplačno, ne da bi morali plačati licenčnino.

Več novih funkcij v Excelu in drugih programih Office

Različne praktične funkcije so na voljo tudi v klasičnih programih Office, kot je Excel 2021, ki ne vplivajo le na oblikovanje, temveč tudi na vstavljanje ali urejanje grafike ter druga praktična orodja.

Nove možnosti pogleda in funkcije namizja v Excelu za Mac

Excel vključuje tudi različne teme ozadja in programov, katerih namen je, da je delo na zaslonu Maca čim bolj prijetno in hkrati prijazno za oči.

 • Tako je zdaj mogoče izbrati belo, temno sivo in črno barvo, pri čemer je slednja najbolj kontrastna.
 • Nov uporabniški vmesnik Ribbon: Prejšnji prikaz s trakom je bil v paketu Office 2021 združen z videzom ploščic, značilnim za sistem Windows, vendar je videz, znan iz prejšnje različice, še vedno na voljo za izbiro v možnostih pogleda.
 • Pogosto uporabljene funkcije so v novem pogledu na vidnem mestu, tako da jih lahko takoj najdete.

Orodje Freehand v Excelu za Mac za pisanje in skiciranje

 Excel 2021 za Mac ima zdaj tudi nove funkcije proste roke, ki jih dopolnjuje širok izbor učinkov. Z novim orodjem za prostoročno risanje lahko uporabniki označijo izbrana območja, predvsem pa spontano rišejo formule, diagrame itd. in jih takoj uvozijo v delovni zvezek. Uporabniki imajo na voljo naslednje možnosti:

 • Digitalna pisala so na voljo v različnih oblikah, debelinah in barvah: svinčnik za risanje, pisalo za pisanje in označevalnik za označevanje delov besedila.
 • Udarni grafični učinki, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro, pa tudi kapljične sence, sijaji, 3D učinki itd., omogočajo privlačno oblikovanje, ki ga dopolnjujejo vnaprej določene predloge, s katerimi je mogoče slike pretvoriti v črtno risbo ali na primer spremeniti barvo polnila.
 • Kompleksne matematične formule lahko takoj vstavite v delovni zvezek s funkcijo "Freehand FormulaInsert". To lahko storite tudi z miško - preprosto začnite tipkati in Excel bo risanje formule pretvoril v besedilo. Uporabniki, ki Excel za Mac uporabljajo na napravi z zaslonom na dotik, lahko formule rišejo tudi s prstom namesto s pisalom.
 • Izbira Lasso: Za izbiro območja prostoročne risbe za nadaljnje urejanje ni potrebno površinsko pero - to lahko storite tudi s konico prsta.

Dostopnost je zdaj še bolj praktična za uporabo

Praktična funkcija, ki je na voljo tudi v Excel 2021 za Mac : nove in optimizirane funkcije podpirajo pripravo vsebine dokumentov Excel tako, da jih lahko tudi uporabniki z omejenim razumevanjem lažje berejo in nadalje urejajo. Z aktiviranjem podpornega popravka napak se izboljšave prikažejo neposredno na ustreznih mestih v dokumentu; vključena so naslednja orodja:

 • Seznam mednarodno veljavnih standardov dostopnosti.
 • Predlogi so prikazani s klikom na "Preveri" v razdelku "Preveri dostopnost" in jih lahko takoj izvedete z enim klikom.
 • S klikom na funkcijo "Nadaljuj preverjanje dostopnosti" se med delom takoj prikažejo tudi težave z dostopnostjo v dokumentu.

Druge uporabne funkcije različice Excel 2021 za Mac

Nove funkcije, ki so naštete spodaj, so na voljo v Excelu in drugih programih paketa Office Suite 2021 ter omogočajo še učinkovitejše delo:

 • Prevajalnik:Posamezne tuje besede, odlomke ali celotna besedila v tujem jeziku lahko zdaj še lažje prevedete v Excelu. Namesto da bi za vnos podatkov prek brskalnika priklicali ustrezno spletno stran, kot je veljalo prej, je to zdaj mogoče neposredno v Excelu. Na novo integrirana funkcija prevajanja, ki vključuje samodejno prepoznavanje jezikov prek programa Microsoft Translator, vsebuje besedišče več kot 60 jezikov.
 • Zaščita pred izgubo podatkov: Integracija preizkušene Microsoftove funkcije DLP v Excel omogoča iskanje vsebine v realnem času v skladu z določenimi smernicami, na primer za iskanje zaupnih podatkov, kot so številke računov in kreditnih kartic; s tem je tudi še lažje izpolnjevati predpise o varstvu podatkov.

Sistemske zahteve za Excel 2021 za macOS

Da bi uporabniki lahko namestili in zagnali Excel 2021 za Mac v napravi Apple, mora ta kot minimalne zahteve izpolnjevati naslednje specifikacije:

 • Operacijski sistem: veljavna različica enega od zadnjih treh aktualnih operacijskih sistemov macOS
 • Procesor: Intel ali Apple Silicon (M1)
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 10 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite Excel 2021 za Mac kot samostojni pisarniški program pri Wiresoftu

MS Excel 2021 za Mac je privzeto del paketa Microsoft Office 2021 za macOS, vendar lahko v nasprotju z mnogimi drugimi ponudniki Microsoftove programske opreme Excel 2021 za Mac v spletni trgovini Wiresoft kupite kot samostojen program brez drugih sestavnih delov paketa Office 2021. Program Excel za macOS, ki ga ponujamo, je polnovredna različica za nakup. Za vas to pomeni, da ne boste sklenili naročniškega razmerja z zaračunljivimi posodobitvami. To tudi pomeni, da vam s to različico za Mac za Excel 2021 ni treba upoštevati nobenih časovnih omejitev glede obdobja uporabe. Ta enouporabniška licenca je enaka programu Excel, ki je vključen v paket Office Suite 2021 za Mac.

Znakupom   programa Excel 2021 za Mac pri Wiresoftu torej prihranite denar, kar ni ugodno le za samostojne podjetnike, temveč tudi za manjša podjetja z nekaj zaposlenimi, ki želijo to klasično programsko opremo za preglednice uporabljati le poklicno ali doma in ne potrebujejo celotnega pisarniškega paketa.

Excel, Word ali drugi programi - vse licence programske opreme, ki so na voljo v spletni trgovini Wiresoft Software Shop, so originalni Microsoftovi izdelki. Praviloma so to licence za enega uporabnika, ki izhajajo iz količinske licence, ali pa jih je kupilo podjetje in jih lahko ponovno prosto uporablja, če jih proda podjetju Wiresoft. To pomeni, da to ne omejuje njihove uporabnosti v smislu funkcij ali trajanja, niti ne pomeni, da kot kupec vstopate v pravno sivo območje. Kot resen prodajalec programske opreme Wiresoft svojim strankam ponuja samo polne različice Microsoftovih programov, ki so 100-odstotno uporabni.

Če imate dodatna vprašanja o Excelu za Mac ali katerem koli drugem programu Office za Mac ali če želite izkoristiti naše strokovne nasvete, nas preprosto kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali tukaj v klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije