Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10130
 • 077-07131
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
42,90 € * 46,90 € * (8,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Access 2016 je novejša različica zmogljivega sistema za upravljanje podatkovnih zbirk iz , s katerim je mogoče individualno ustvariti in uporabljati podatkovne zbirke v skladu z ustreznimi zahtevami. Vmesniki ne omogočajo le uvoza datotek , XML in dBASE, temveč tudi datotek PDF, ki se lahko uporabljajo kot viri podatkov, in podatkov iz podatkovnih zbirk SQL. Microsoft Access Excel Access 2016 lahko zaradi intuitivno uporabnih orodij uporabljajo tako zasebni uporabniki kot tudi -uporabniki v komercialne namene. Številne predloge omogočajo hitro ustvarjanje funkcionalnih podatkovnih zbirk za vodenje projektov, administracijo in upravljanje blaga v podjetjih. 2016 tudi neizkušenim uporabnikom olajša razvoj aplikacij (aplikacij) za mobilne naprave, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah, da bi te zbirke podatkov prek inteligentne povezave enostavno in hitro postale dostopne drugim zaposlenim. Business Microsoft Access User SharePoint

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 kot samostojni program v različici za nakup

Microsoft Access 2016 je novejša različica Microsoftovega zmogljivega sistema za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarjate in uporabljate podatkovne zbirke individualno glede na posebne zahteve. Vmesniki Access omogočajo uvoz datotek Excel, XML, dBASE in tudi datotek PDF, ki se lahko uporabljajo kot viri podatkov, ter podatkov iz podatkovnih zbirk SQL.

Access 2016 lahko zaradi intuitivnih orodij uporabljajo tako zasebni kot poslovni uporabniki. Številne predloge omogočajo hitro ustvarjanje funkcionalnih podatkovnih zbirk za vodenje projektov, administracijo in upravljanje blaga v podjetjih. Microsoft Access 2016 neizkušenim uporabnikom olajša tudi razvoj aplikacij (aplikacij) za mobilne naprave, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah, da bi te zbirke podatkov bile enostavno in hitro dostopne drugim zaposlenim prek inteligentne povezave SharePoint.

Access 2016 je opremljen s številnimi tehničnimi izboljšavami in dodatki, ki še dodatno širijo nabor možnih aplikacij programa za podatkovne zbirke. Access 2016 na primer podpira podatkovno vrsto BigInt, ki razširja združljivost s strežnikom Windows SQL Server, ponovno pa je bila uvedena tudi podpora dBASE. Na splošno je še bolj podprto skupno delo na dokumentih in njihovo zagotavljanje v realnem času: Podatkovne zbirke so dostopne vsem uporabnikom v oblaku prek storitev OneDrive in SharePoint.

Access 2016 ponuja tudi nove zasnove Office v smislu vizualnega prilagajanja: Uporabniki lahko zdaj okno programa prikažejo v temno sivi barvi z močnejšimi kontrasti namesto običajne temno rdeče - za bolj osredotočeno delo.

Access 2016 je običajno na voljo le kot fiksna sestavina MS Office-Edition Professional (kot tudi Office 365). Uporabniki drugih izdaj, pa tudi uporabniki, ki sploh nimajo nameščene različice Office, lahko različico Access 2016 kupijo posamično pri podjetju Wiresoft. Posebna prednost je, da ga podpirajo tudi starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows 7 naprej - to pomeni, da bodo imeli koristi predvsem tisti kupci, ki ga še naprej uporabljajo.

V spletni trgovini Wiresoft lahko dobite različico MS Access 2016 ter najnovejšo izdajo ali prejšnje različice programske opreme - in tudi druge priljubljene programe Office- po posebej nizkih cenah kot licenco za enega uporabnika. V naslednjem pregledu so podrobno predstavljene funkcije in lastnosti v programu Access 2016.

Individualno konfiguriranje in urejanje aplikacij podatkovnih zbirk v programu Access 2016

Kot relacijska namizna podatkovna zbirka (RDBMS - Relational Database Management System), ki temelji na Microsoftovem Jet Engine, ima Access v primerjavi z drugimi primerljivimi sistemi veliko prednost, saj je mogoče podatke, vnesene prek njega, kadar koli posodobiti in tako tudi spremeniti ali izbrisati. Zaradi te transakcijske usmerjenosti je MS Access idealen program za shranjevanje poslovno pomembnih tekočih podatkov in s tem za podporo operativnim sistemom v podjetjih. Access uporablja datotečni format .ACCDB ter starejša formata .MDB in .MDE.

Zaradi integriranega razvojnega okolja programska oprema v kombinaciji z grafičnim uporabniškim vmesnikom vsebuje številna orodja za oblikovanje ciljnih aplikacij in njihovo dajanje na voljo zadevni ciljni skupini v obliki spletnih aplikacij prek brskalnika  ali v obliki namizne aplikacije.

Pri ustvarjanju nove podatkovne zbirke Access lahko uporabniki že uporabljajo širok izbor predlog, ki upoštevajo tipične možnosti uporabe. Poleg tega je seveda mogoče zbirke podatkov konfigurirati tudi po lastnih zamislih in željah. Orodja, ki so na voljo v ta namen, ponujajo številne možnosti za opredelitev posebnih podatkovnih vrst polj in lastnosti polj. Podatkovne zbirke, ustvarjene z Accessom, se lahko uporabljajo kot aplikacije za lokalno uporabo v računalniku, predvsem pa kot aplikacije v brskalniku za uporabo neodvisno od lokacije.

Pri ustvarjanju poročil Access omogoča tudi različne poglede - glede na zahteve lahko uporabniki preklapljajo med pogledom poročila, pogledom strani, pogledom postavitve in pogledom zasnove, da spremenijo poudarek na podatkih.

Učinkovito delo v programu Access 2016 s praktičnimi funkcijami

Access 2016 podpira uporabnike s celo vrsto praktičnih funkcij in lastnosti, ki olajšajo in povečajo učinkovitost dela s programom. Tudi neizkušeni uporabniki in začetniki se bodo hitreje znašli: na začetnem zaslonu so prikazane nazadnje uporabljene zbirke podatkov, ki so takoj na voljo s klikom. Veliki trak (trakovi) na vrhu okna pregledno prikazuje vsa funkcionalna področja.

Konfiguracija in individualna uporaba programa Access 2016

V privzeti nastavitvi Access je orodna vrstica za dostop do pogosto uporabljenih funkcij nameščena zgoraj levo. Uporabniki lahko seznam prikazanih ukazov sestavijo tudi po lastnih željah, kar jim prihrani večkratno iskanje v podmeniju. Orodno vrstico lahko postavite tudi pod trak, da sprostite prostor. Vsak zavihek je razdeljen po funkcionalnih skupinah ukazov in akcij, kot so predloge, tabele, poizvedbe, obrazci, poročila itd., v ustrezne kontekstne menije s pripadajočimi kontekstnimi orodji.

Če želite poenostaviti ali pospešiti iskanje določene funkcije, je v zgornjem meniju na voljo pomočnik za iskanje "Povej mi". V vnosno polje vnesite ustrezne izraze za iskanje, nato pa se vam prikažejo možnosti, ki so na voljo v programu "Povej mi". Na preprostejša vprašanja odgovorite neposredno v tem polju, pri bolj zapletenih vprašanjih ali rešitvah pa pomočnik predlaga dodatno pomoč, ki najbolj ustreza iskani funkciji. Priročno je, da je

Pomočnik pri iskanju shrani vse funkcije, ki so bile izvedene prek njega: te so navedene v podmeniju pod "Zadnja uporabljena" in so tako hitreje ponovno na voljo.

Uporabniki, ki želijo Access 2016 uporabljati na tabličnem računalniku, lahko med načinom vnosa z miško in prstom preklopijo s klikom na ikono za dotik, ki spremeni tudi trak: V načinu vnosa s prsti je na traku med posameznimi ukazi več prostora, kar olajša uporabo.

Poizvedbe po zbirki podatkov v programu Access 2016

Poizvedba je ustvarjena v programu Access 2016 na podlagi jezika SQL. Za to je na voljo tudi več priročnih orodij, na primer uporaba tako imenovanih nadomestnih znakov * ? # kot nadomestni znaki za neznane elemente podatkovnega niza. Za poizvedbe z več kot enim pogojem sta na voljo možnosti AND ali OR.

Z akcijskimi poizvedbami lahko spremenite tabelo, na primer posodobite - na primer cene -, izbrišete ali ustvarite novo tabelo z izbranimi podatkovnimi zapisi.

Če je več tabel uvoženih iz različnih virov, Access 2016 podpira tudi iskanje in odpravljanje odvečnih podatkov, saj omogoča združevanje teh tabel.

Ustvarjanje obrazcev v programu Access 2016

Obrazci, ki jih lahko uporabite v programu Access 2016, so zelo praktično orodje za vnašanje in vzdrževanje podatkov, saj so enostavni za uporabo in jih lahko uporabite tudi za avtomatizacijo postopkov. Obrazci imajo v primerjavi s prikazom tabel veliko prednost, saj je z njimi večinoma prikazan le en podatkovni zapis, ki seveda lahko vsebuje tudi same tabele. Informacije ali podatki so tako prikazani na veliko bolj jasen in drugače strukturiran način, kar lahko olajša ročno vnašanje ali urejanje podatkovnih zapisov. Takšne samodejne obrazce lahko ustvarite posamezno z orodji za postavitev obrazca.

Podpora podatkovne vrste BigInt "Veliko število"

Access 2016 uvaja podatkovno vrsto BigInt, kar še posebej izboljša združljivost s strežnikom MS SQL Server. BigInt se lahko uporablja za izračunavanje velikih števil, ta podatkovni tip shranjuje nedenarno številsko vrednost v tabelo Access kot polje za ta namen ali pri uvozu iz zbirke podatkov SQL.BigInt ima z osmimi bajti veliko večje območje izračuna (-2^63 do 2^63-1) kot podatkovni tip "Number" s samo štirimi bajti (-2^31 do 2^31-1).

Podpora za datoteke dBASE in ODBC

Za razliko od prejšnje različice Access 2016 ponovno podpira datoteke vrste .dbf, kar razširja možnosti uporabe programa za podatkovne zbirke: datoteke dBASE je tako mogoče uvoziti, izvoziti ali ponovno povezati. Poleg tega je povezava med zbirko podatkov Access in zunanjimi viri podatkov, kot sta Microsoft SQL Server in Azure, zdaj podprta prek protokola ODBC (Open Database Connectivity Protocol).

Dostopno delo z Accessom 2016

Možnost uporabe podatkovnih zbirk Access z bližnjicami na tipkovnici prav tako širi krog uporabnikov programa. Za uporabnike z omejenim vidom ali mobilnostjo so kombinacije in bližnjice, ki so na voljo v programu, veliko olajšanje in pogosto nepogrešljiva alternativa delu z miško.

Sistemske zahteve za Microsoft Access 2016

Program Office Access 2016 Microsoft ponuja v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. 64-bitna različica se namesti samodejno, čeprav je na 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti le 32-bitno različico. Glede na različico se razlikujejo zahteve za posamezno strojno opremo, na primer glede pomnilnika RAM in prostora na trdem disku. Veljajo naslednje minimalne zahteve za računalnik:

  • Operacijski sistemi: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
  • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitni), 2 GB RAM (64-bitni)
  • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB
  • Zaslon: ločljivost vsaj 1 024 x 768
  • Grafična kartica: za strojno pospeševanje grafike je potrebna grafična kartica DirectX 10

Microsoftov program za podatkovne baze Access 2016 kupiti poceni dodatno na Wiresoft

MS Access je klasična sestavina MS Office-Verzija Professional in sicer redno ni na voljo samostojno, temveč le s tem Office-paketom. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko Access 2016 kupite tudi ločeno - to je velika prednost pred številnimi drugimi ponudniki Microsoftove programske opreme. Vaša nadaljnja prednost, ki je ne smete podcenjevati pri nakupu programske opreme pri Wiresoftu, je neomejena uporabnost programa: Ta enotna licenca Access 2016 ne vsebuje nobenih omejitev in predpisov, kot je na primer naročnina z obveznimi posodobitvami. Zato je nakup programa Access 2016 z Wiresoftom kot enega samega programa še dvakrat bolj smiseln.

Poleg tega nakup programske opreme z Wiresoftom ni le poceni, temveč tudi varen: Ta ponujena enojna licenca Access 2016 pogosto prihaja iz večje količinske licence, saj se uporablja v podjetjih; zato je to tako imenovana rabljena programska oprema. Vendar je ta programska oprema popolnoma enaka programski opremi Access, ki je prav tako vključena v paket Office Suite 2016 Professional. Ker jo prodajamo kot rabljeno programsko opremo, vam ponujamo dostop po izjemno nizki ceni! Hkrati ste lahko popolnoma varni, saj pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu ne prevzemate nobenega pravnega tveganja, saj sta nakup in prodaja rabljene programske opreme izrecno zakonsko dovoljena.

Poleg tega je vsak Microsoftov uporabljeni program, ki je na voljo prek Wiresofta, preizkušen za popolno uporabnost, zato lahko po nakupu in prenosu programsko opremo Access 2016 takoj namestite na svoj računalnik in jo uporabljate brez kakršnih koli omejitev. Wiresoft prodaja samo popolne različice programov Access in druge Microsoftove programske opreme, ki so enake izvirnim Microsoftovim različicam in prihajajo iz varnih prodajnih virov.

Nakup programske opreme z Wiresoftom je za številne uporabnike posebej ekonomična rešitev za uporabo sicer dragih programov - zlasti za samostojne podjetnike ter mala in srednje velika podjetja, pa tudi za zasebne uporabnike. Izkoriščajo vse prednosti, ki jih ponuja Access 2016, in hkrati prihranijo denar!

V trgovini s programsko opremo Wiresoft je na voljo več različic programa Access in drugih Office ter veliko drugih Microsoftovih programov, ki jih lahko kupite. Če imate vprašanja o MS Access 2016 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT ACCESS 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT ACCESS 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije