Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10536
 • ST7-ENT-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
4.223,90 € * 4.691,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"

VMware vSAN 7 Enterprise: prihodnost infrastrukture za shranjevanje podatkov

VMware vSAN 7 Enterprise je vodilna programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, ki podjetjem zagotavlja zmogljivo in razširljivo infrastrukturo za shranjevanje. V tem kratkem opisu izdelka bomo izpostavili izjemne funkcije in prednosti te izdaje Enterprise.

Kaj je VMware vSAN 7 Enterprise?

VMware vSAN 7 Enterprise je napredna programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, ki podjetjem omogoča optimizacijo infrastrukture za shranjevanje. Izkorišča obstoječe strojne vire in ustvarja visoko razpoložljivo in zmogljivo okolje za shranjevanje podatkov.

Prednosti rešitve VMware vSAN 7 Enterprise

 • Visoka zmogljivost: Z vSAN 7 Enterprise lahko podjetja izkoristijo izjemno zmogljivost shranjevanja, ki ustreza zahtevam sodobnih aplikacij.
 • Skalabilnost: Rešitev je visoko skalabilna in lahko sledi naraščajočim zahtevam vaše organizacije glede shranjevanja podatkov.
 • Visoka razpoložljivost: VMware vSAN 7 Enterprise ponuja funkcije visoke razpoložljivosti, ki zagotavljajo, da so vaši podatki vedno na voljo, tudi v primeru okvare strojne opreme.

Prilagodljivost in integracija

 • Prilagodljivost: VMware vSAN 7 Enterprise je vsestranski in podpira različne strojne platforme, zato lahko infrastrukturo za shranjevanje prilagodite svojim zahtevam.
 • Integracija: Rešitev se brez težav integrira z okolji VMware in priljubljenimi platformami za virtualizacijo ter zagotavlja napredne funkcije in zmogljivosti.
 • Upravljanje: Uporabniku prijazen vmesnik za upravljanje vam omogoča enostavno konfiguriranje in upravljanje okolja za shranjevanje podatkov.

VMware vSAN 7 Enterprise v akciji

Z VMware vSAN 7 Enterprise lahko organizacije:

 • Optimizacija zmogljivosti: rešitev zagotavlja najboljšo zmogljivost shranjevanja v svojem razredu, ki izpolnjuje zahteve sodobnih aplikacij in delovnih obremenitev.
 • Stroškovno učinkovitost: VMware vSAN 7 Enterprise učinkovito izkorišča obstoječe vire strojne opreme in znižuje skupne stroške lastništva.
 • Skalabilnost: Organizacije lahko zlahka razširijo svojo infrastrukturo za shranjevanje podatkov, ko se poveča povpraševanje.

Na splošno VMware vSAN 7 Enterprise organizacijam ponuja odlično programsko opredeljeno rešitev za shranjevanje podatkov. Z visoko zmogljivostjo, razširljivostjo, visoko razpoložljivostjo, prilagodljivostjo in integracijo je idealna izbira za organizacije, ki želijo optimizirati svojo infrastrukturo za shranjevanje in biti pripravljene na prihodnje zahteve. Preverite, kako lahko vSAN vašo infrastrukturo IT spremeni v zmogljivo in učinkovito okolje za shranjevanje podatkov.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Ocene strank za "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije