Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
803,90 € * 891,90 € * (9,87% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: revolucionarna rešitev za shranjevanje podatkov za namizja

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack je vodilna programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, zasnovana posebej za namizna okolja. V tem kratkem opisu izdelka bomo poudarili izjemne lastnosti in prednosti tega paketa 10.

Kaj je VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack je prelomna programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, ki organizacijam omogoča, da optimizirajo okolja za shranjevanje za namizja. Zagotavlja skalabilno, stroškovno učinkovito in visoko razpoložljivo infrastrukturo za shranjevanje za namizne računalnike.

Prednosti VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack

 • Povečanje zmogljivosti: Z vSAN 7 Advanced lahko organizacije izkoristijo znatno povečanje zmogljivosti za delovne obremenitve namizij. Rešitev optimizira zmogljivost shranjevanja in zagotavlja odzivno namizje.
 • Skalabilnost: Paket 10 ponuja visoko skalabilnost za prilagodljivo razširitev virov namizij in izpolnjevanje naraščajočih zahtev.
 • Visoka razpoložljivost: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop zagotavlja funkcije visoke razpoložljivosti, ki zagotavljajo, da so podatki o namizju vedno na voljo, tudi v primeru okvare strojne opreme.

Prilagodljivost in integracija

 • Prilagodljivost: Rešitev je vsestranska in podpira različne strojne platforme, kar organizacijam omogoča, da infrastrukturo za shranjevanje namizij prilagodijo svojim zahtevam.
 • Integracija: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop se brez težav integrira v obstoječa namizna okolja in podpira priljubljene virtualizacijske platforme ter zagotavlja napredne funkcije in zmogljivosti.
 • Upravljanje: Vmesnik za upravljanje, ki je enostaven za uporabo, omogoča enostavno konfiguriranje in upravljanje okolja za shranjevanje namizja.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack v akciji

Z VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack lahko organizacije:

 • Optimizacija zmogljivosti namizja: rešitev zagotavlja izboljšano zmogljivost namizja, tako da lahko uporabniki delajo odzivno.
 • Stroškovna učinkovitost: Optimizacija uporabe virov in konsolidacija naprav za shranjevanje namizij za zmanjšanje operativnih stroškov.
 • Zagotavljanje namizij: Rešitev podpira enostavno zagotavljanje in skaliranje namizij, da učinkovito izpolnjuje potrebe uporabnikov.

Na splošno VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack zagotavlja revolucionarno programsko opredeljeno rešitev shranjevanja za namizna okolja. Z večjo zmogljivostjo, razširljivostjo, visoko razpoložljivostjo, prilagodljivostjo in integracijo je idealna izbira za organizacije, ki želijo optimizirati infrastrukturo za shranjevanje namizij in zagotoviti najboljšo izkušnjo namizij v svojem razredu.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Ocene strank za "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije