Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
110,90 € * 121,90 € * (9,02% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 15 za Windows je zmogljiva programska oprema za virtualizacijo Desktop, ki omogoča zagon več operacijskih sistemov na enem računalniku. Idealen je za razvijalce programske opreme, preizkuševalce in strokovnjake IT, ki morajo na svojih delovnih postajah uporabljati več operacijskih sistemov. VMware Workstation Pro 15 podpira več kot 200 operacijskih sistemov, vključno z najnovejšima Windows 10 in macOS Mojave. Vključuje tudi funkcije, kot je način Unity, ki omogoča nemoteno delo med različnimi operacijskimi sistemi. S spletno stranjo VMware Workstation Pro 15 lahko preprosto ustvarite in zaženete virtualne stroje z najvišjo stopnjo zmogljivosti in zanesljivosti.

Kot stranka VMware Workstation Pro 15 za Windows sem zelo zadovoljen z delovanjem in funkcijami te programske opreme. Možnost hkratnega zagona več navideznih strojev v računalniku je zame izjemno dragocena, saj mi omogoča preizkušanje različnih konfiguracij programske opreme, ne da bi to vplivalo na moj primarni operacijski sistem. Poleg tega mi podpora za grafiko visoke ločljivosti v VMware Workstation Pro 15 omogoča zagon grafičnih aplikacij v navideznih računalnikih s skoraj naravnim delovanjem. Na splošno sem s to programsko opremo zelo zadovoljen in bi jo priporočil tudi drugim.

VMware Workstation Pro 15 ima veliko odličnih funkcij, zaradi katerih je odlična izbira za stranke, kot sem jaz. Prva in najpomembnejša je možnost hkratnega zagona več virtualnih strojev. Tako lahko preizkusim nove konfiguracije programske opreme, ne da bi tvegal poškodbo ali izgubo podatkov v primarni namestitvi operacijskega sistema. Poleg tega podpora za grafiko visoke ločljivosti zagotavlja nemoteno delovanje grafičnih aplikacij, tudi ko se izvajajo v navideznem računalniku. Intuitivni uporabniški vmesnik VMware Workstation Pro omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje virtualnih strojev tudi neizkušenim uporabnikom."

Na splošno menim, da je VMware Workstation Pro 15 odlična programska oprema, ki za svojo ceno ponuja dobro vrednost. Če iščete zmogljivo, a za uporabo preprosto orodje za zagon več virtualnih strojev v računalniku, vam priporočam, da preizkusite VMware Workstation Pro .

 

Nadaljnje povezave do "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
Ocene strank za "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
13. jul. 2023

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

13. jul. 2023

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

13. jul. 2023

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

13. jul. 2023

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije