Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10031
 • 077-06126
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Access 2013 je še ena različica zmogljivega sistema za upravljanje podatkovnih zbirk za zajemanje podatkov v strukturirani obliki in njihovo dajanje na voljo za različne vrste nadaljnje uporabe. Microsoft Access 2013 ponuja ustrezne vmesnike, ki ne omogočajo le uvoza iz - kot tudi iz datotek PDF, temveč predvsem iz številnih vrst podatkovnih zbirk SQL. Intuitivna orodja omogočajo tudi neizkušenim uporabnikom, da hitro začnejo uporabljati programsko opremo in ustvarijo različne vrste aplikacij podatkovnih zbirk v skladu s svojimi individualnimi potrebami - zlasti za upravljanje blaga v podjetjih ter upravljanje podatkov in projektov, pa tudi za zasebne namene. 2013 je zato idealen za majhne do srednje velike zbirke podatkov z največ 10 uporabniki. Excel Access

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 kot samostojni program

Microsoft Access 2013 je še ena različica zmogljivega Microsoft sistema za upravljanje podatkovnih zbirk, ki omogoča zajemanje podatkov v strukturirani obliki in njihovo nadaljnjo uporabo. Access 2013 ponuja ustrezne vmesnike, ki ne omogočajo le uvoza datotek Excel in PDF, temveč tudi uvoz iz številnih vrst podatkovnih zbirk SQL. Intuitivna orodja omogočajo tudi neizkušenim uporabnikom, da hitro začnejo uporabljati programsko opremo in ustvarijo različne vrste aplikacij podatkovnih zbirk glede na svoje individualne potrebe - zlasti za upravljanje blaga v podjetjih ter upravljanje podatkov in projektov, pa tudi za zasebne namene. Access 2013 je zato idealen za majhne do srednje velike zbirke podatkov z največ 10 uporabniki.

V ta namen Access uporabnikom ponuja številne integrirane predloge in postavitve, s katerimi lahko hitro in enostavno ustvarite tipične aplikacije na podlagi namiznega vmesnika, znanega iz Office 2013. Poleg tega programska oprema ponuja obsežne funkcije poročanja za strokovno oceno obstoječega stanja in druga poročila.

Access 2013 prek Office 365 ali povezave s SharePointom ponuja tudi vse predpogoje za poenostavljeno skupinsko sodelovanje. Uporabniki, ki kot operacijski sistem že uporabljajo Windows 8, lahko izkoristijo tudi optimizirano funkcionalnost na dotik in v celoti uporabljajo programsko opremo na ustreznih končnih napravah.

Najpomembnejša novost programa Access 2013 pa je spletna aplikacija Access Web App! Ko je ta vrsta podatkovne zbirke ustvarjena, jo je mogoče objaviti prek SharePointa, tako da lahko vsi zaposleni s pravicami dostopa do nje dostopajo in delajo z njo v realnem času.

Access 2013 je običajno na voljo le kot stalni del izdaj MS Office Professional in Professional Plus (ali z naročnino). Z nakupom enotne različice programa Access 2013 pri podjetju Wiresoft lahko to programsko opremo na svojem računalniku uporabljajo ne le uporabniki drugih izdaj Office 2013, temveč tudi uporabniki, ki nimajo nameščene različice Office. Prednost programa Access 2013 je zlasti v tem, da ga še vedno podpirajo starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows 7 - to je koristno zlasti za tiste uporabnike, ki ne želijo preiti na trenutni operacijski sistem.

V Wiresoft spletni trgovini lahko kupite različico MS Access 2013 in druge različice programske opreme, vključno z najnovejšo izdajo, po ugodni ceni kot licenco za enega uporabnika - kot tudi druge programe Office. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in lastnosti v programu Access 2013.

Individualno konfiguriranje in urejanje aplikacij podatkovnih zbirk v programu Access 2013

Z integracijo Microsoft Jet Engine kot sistema podatkovnih zbirk Access zagotavlja vsa orodja integriranega razvojnega okolja, ki je zaradi svojega grafičnega uporabniškega vmesnika idealno prilagojeno za ustvarjanje tipičnih aplikacij podatkovnih zbirk. V ta namen je v programu Access 2013 uporabnikom na voljo veliko vizualnih programskih objektov, ki so že prilagojeni za dostop do podatkovnih zbirk, kar omogoča učinkovito in hitro ustvarjanje ustreznih aplikacij, ne da bi morali imeti veliko programerskega znanja.

Kot sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDBMS) ima Access 2013 v primerjavi s primerljivimi sistemi podatkovnih zbirk odločilno prednost v tem, da je mogoče podatke, zbrane prek njega, uporabljati prožno, tako da jih lahko uporabniki kadar koli posodobijo in tako tudi ponovno spremenijo, dodajo ali celo izbrišejo. Zaradi te transakcijsko usmerjene zasnove je MS Access 2013 idealen za upravljanje poslovno pomembnih podatkov in podporo operativnih sistemov v podjetjih; tipične naloge vključujejo ne le zajemanje in zagotavljanje projektov in seznamov opravil, temveč tudi podatkovne zbirke stikov ter, zlasti v trgovinskih sistemih, sledenje in upravljanje zalog.

Access 2013 podpira poizvedovalni jezik SQL-92, kot podatkovni format Standard pa uporablja starejši format .mdb in novejši .accdb (kratica za Microsoft Access Database), ki ga lahko odprejo tudi programi zunaj Microsoft . Pri povezovanju z zunanjim virom podatkov lahko uporabite druge različice programa Access in tudi formate, ki niso v programu Access.

Z Access 2013 lahko ustvarite ali uporabljate različne oblike in vrste objektov podatkovnih zbirk, vključno z:

 • Obrazci za strukturiran vnos podatkov
 • Specifikacije za uvoz in izvoz
 • Tabele za shranjevanje podatkov
 • Poizvedbe za nadaljnjo obdelavo zajetih podatkov
 • Poročila za izpis zajetih podatkov
 • Makroji za avtomatizacijo določenih postopkov
 • Moduli Visual Basic za poenostavitev nekaterih postopkov
 • Povezave med tabelami, vključno z opredelitvijo pogojev celovitosti

Zlasti obrazci, ki jih je mogoče v programu Access 2013 ustvariti posamično, so izjemno praktična funkcija za vnos in upravljanje podatkov ne le ročno, temveč tudi samodejno prek vmesnikov. Tako so lahko posamezni zapisi podatkov v prikazu obrazca prikazani strukturirano in pregledno, kar olajša vnos in vzdrževanje. Na voljo so različna tako imenovana orodja za postavitev obrazca, s katerimi lahko po potrebi ustvarite te samodejne obrazce Access AutoForms.

Ustvarjanje aplikacij z Access 2013

Najpomembnejša novost, ki jo ponuja Access 2013, pa so aplikacije! Z vgrajenimi orodji lahko uporabniki ustvarjajo različne aplikacije tudi brez znanja programiranja. V ta namen je treba najprej izbrati ustrezno vrsto podatkov, zato Access samodejno ustvari popolno strukturo podatkovne zbirke, ki ima že uporabniku prijazen vmesnik. Poleg tipičnih osnovnih funkcij aplikacija že vsebuje različne ukaze Standard za dodajanje ali urejanje podatkov in navigacijo.

Nadzorne elemente lahko po potrebi namestite ali premaknete na določen položaj, ne da bi morali dodatno spreminjati postavitev. Ta funkcija deluje intuitivno, tako da uporabniki preprosto kliknejo in povlečejo element na želeno mesto, drugi elementi, ki so tam, pa se samodejno premaknejo na stran, da se ustvari ustrezen prostor.

Spletne aplikacije Access lahko postanejo dostopne prek spletnega brskalnika tako, da jih povežete z Microsoft SharePoint kot aplikacijo SharePoint, kar omogoča njihovo skupno rabo z drugimi uporabniki. To pomeni, da podatkovnih zbirk, ustvarjenih v programu Access, ni mogoče uporabljati le lokalno v računalniku, temveč tudi ne glede na lokacijo prek razpoložljive spletne povezave.

Druge prednosti dostopnosti aplikacij Access prek SharePointa so po eni strani možnost pridobivanja informacij o uporabi zadevne aplikacije in možnost sledenja informacijam, ki so bile ustvarjene prek nje.

Povezovanje programa Access 2013 z Microsoftovim strežnikom SQL Server in Azure SQL Database zagotavlja tudi večjo zanesljivost in varnost ter razširljivost podatkov - tako pri namestitvi v oblaku kot tudi na lokaciji.

Sistemske zahteve za Microsoft Access 2013

Program Access 2013 Office Microsoft ponuja v naslednjih različicah: 32-bitni in 64-bitni. 32-bitna različica programa Access 2013 je podprta v operacijskih sistemih Windows Windows 7, Windows 8 in Windows 8.1.

64-bitna različica programa Access 2013 je poleg operacijskih sistemov Windows, ki jih podpira 32-bitna različica, podprta tudi v Windows Server 2008 R2 in Windows Server 2012. Glede na različico se razlikujejo tudi druge strojne zahteve za RAM in prostor na trdem disku. Zato veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 oziroma Windows Server 2012
 • Uporaba funkcionalnosti več dotikov je optimizirana za Windows 8
 • Procesor: najmanj 1 GHz ali hitrejši - x86- ali x64-bitni procesor
 • Pomnilnik (RAM): vsaj 1 GB (32-bitni); 2 GB (64-bitni)
 • Trdi disk: najmanj 3 GB
 • Zaslon: Najmanjša ločljivost 1 024 x 576 slikovnih pik in grafična kartica, ki podpira DirectX10

Microsoft Access 2013 pri Wiresoft kupi poceni single

MS Access 2013 je klasična, stalna sestavina izdaj MS Office Professional in Professional Pro, zato ni na voljo kot posamezna različica za nakup, temveč le z enim od teh paketov Office ali v obliki plačljive naročnine. V Wiresoft spletni trgovini lahko program Access 2013 kupite posamično - brez druge možnosti naročnine z morebitnimi obveznimi posodobitvami; to pomeni, da s tem nakupom nastanejo samo ti enkratni stroški. To je polna različica programa, ki ima enak obseg funkcij kot programska komponenta Office 2013, z edino razliko, da gre za eno licenco Access 2013, ki jo uporabljate izključno vi.

Varen nakup programske opreme z Wiresoft : Nakup programa Access 2013 pri Wiresoftu ni le izjemno poceni, temveč tudi varen: ta ponujena enouporabniška licenca Access 2013 izvira iz večje licence, ki se sicer uporablja le v večjem podjetju. Ta podjetja so zakonsko upravičena, da družbi Wiresoft na primer prodajo nepotrebne licence za programsko opremo - ker jih ne potrebujejo in so odvečne ali ker je bila ta različica programa nadomeščena z novejšo ali ni več podprta zaradi spremembe strojne opreme ali operacijskega sistema. V tem primeru se te licence odstranijo iz dovoljenja za količino in pretvorijo v posamezna dovoljenja, ki se nato označijo kot uporabljena programska oprema. Vendar to ne vpliva na njihovo splošno funkcionalnost, saj se sama programska oprema ne more obrabiti. Wiresoft prodaja tudi samo polne različice programa Access in drugih Microsoftovih programov, ki so enake izvirnim Microsoftovim različicam ter prihajajo iz varnih in zakonitih virov.

Pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu ne prevzemate nobenega pravnega tveganja, saj sta prodaja in nakup rabljene programske opreme zakonsko zaščitena.

Po nakupu in prenosu lahko kupljeno programsko opremo Access 2013 takoj namestite v svoj računalnik in jo aktivirate z veljavnim licenčnim ključem - imenovanim tudi ključ za večkratno aktivacijo (MAK) - ter jo uporabljate brez omejitev.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je še posebej ekonomična rešitev za uporabo sicer dragih ali posamezno nedostopnih programov, od katere imajo koristi ne le samostojni podjetniki in mala ter srednje velika podjetja, temveč tudi zasebni uporabniki. Na ta način dobijo vse prednosti, ki jih ponuja Access 2013, po ugodni ceni in še prihranijo!

V Wiresoft trgovini s programsko opremo lahko najdete novejše in starejše različice programa Access 2013 ter številne druge Office- in druge Microsoftove programe kot nakupno različico. Če imate vprašanja o MS Access 2013 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, uporabite naš nasvet po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT ACCESS 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT ACCESS 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije