Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard V podjetju morajo biti komunikacijski kanali prilagodljivi, jasni, pregledni in stroškovno učinkoviti. Windows Exchange Server 2010 vas pri tem podpira in vam pomaga doseči povsem novo raven...
156,90 € *

Microsoft Exchange Server 2010: trdna podlaga za poslovne komunikacije

Uvod v strežnik Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 je bil prelomnica v razvoju rešitev za sporočanje v podjetjih, saj je uvedel številne izboljšave učinkovitosti, upravljanja in uporabniške izkušnje. Kot robustna in zrela platforma Exchange 2010 še vedno podpira številne organizacije po vsem svetu.

Kaj je novega v strežniku Exchange Server 2010

Z uvedbo strežnika Exchange Server 2010 so se pojavile pomembne funkcije, kot so skupine razpoložljivosti podatkovnih baz (Database Availability Groups - DAG) za izboljšano visoko razpoložljivost in zmogljivosti obnovitve ter nove funkcije za skladnost in arhiviranje, ki so zelo koristne za organizacije v reguliranih panogah.

Ključne značilnosti strežnika Exchange Server 2010

Izboljšana uporabniška izkušnja

Strežnik Exchange Server 2010 je prinesel optimizirano različico spletne aplikacije Outlook Web App (OWA), ki zagotavlja bogatejšo izkušnjo s spletnimi brskalniki, vključno s prvimi vrhunskimi funkcijami za brskalnike Internet Explorer, Firefox in Safari.

Izboljšano sodelovanje

Z integracijo SharePointa in Office Web Apps je strežnik Exchange 2010 izboljšal možnosti uporabnikov za sodelovanje, deljenje in urejanje dokumentov v OWA.

Izboljšana varnost in skladnost

Strežnik Exchange 2010 je okrepil funkcije varnosti in skladnosti z možnostjo izvajanja politik preprečevanja izgube podatkov in lažjimi možnostmi e-odkrivanja.

Nadzor dostopa na podlagi vlog (RBAC)

Z RBAC so lahko skrbniki vzpostavili natančno prilagojen nadzor dostopa, kar je omogočilo boljšo notranjo varnost in zmanjšalo število napak.

Izboljšana razpoložljivost in obnovitev po nesreči

Uvedba skupin za razpoložljivost podatkovnih zbirk je zagotovila preprosto rešitev za ohranjanje visoke razpoložljivosti podatkovnih zbirk in zmanjšanje izpadov v primeru okvare strežnika.

Poenostavljeno varnostno kopiranje in obnovitev

Zaradi nove arhitekture je bilo mogoče poenostaviti ali celo odpraviti številne postopke varnostnega kopiranja in obnovitve, kar je poenostavilo upravljanje in zmanjšalo skupne stroške lastništva.

Trajnost strežnika Exchange Server 2010

Stalna podpora

Čeprav so na voljo novejše različice strežnika Exchange, je strežnik Exchange 2010 zaradi svoje stabilnosti in zanesljivosti še vedno cenjen in se uporablja v številnih organizacijah.

Platforma za prihodnost

Organizacijam, ki želijo postopno migracijo ali hibridni pristop s storitvami v oblaku, lahko strežnik Exchange Server 2010 služi kot stabilno izhodišče.

Microsoftov strežnik Exchange 2010 se je uveljavil kot zanesljiva in funkcionalna komunikacijska rešitev, ki še danes izpolnjuje zahteve številnih podjetij. Besedilo te kategorije vam ponuja celovit vpogled v funkcije, prednosti in nadaljnjo pomembnost strežnika Exchange Server 2010 v trenutnem tehnološkem okolju.

kategorije