Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft ponuja rešitev za zasebne in komercialne strežniške aplikacije, ki jo je mogoče preprosto namestiti in vzdrževati. Strežniška različica...
60,90 € *
MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2012 R2 PODATKOVNO SREDIŠČE MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2012 R2 PODATKOVNO SREDIŠČE
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Z nakupom strežnika Windows Server 2012 dobite zmogljivo strežniško platformo, ki temelji na izkušnjah in znanju o gradnji in delovanju podatkovnih centrov ter storitev v oblaku. Programska...
1.165,90 € *

Microsoft Windows Server 2012: inovacije in zmogljivost

Uvod v Windows Server 2012

Windows Server 2012 je ključni del serije Windows Server, ki temelji na trdnih temeljih svojih predhodnikov ter ponuja izboljšane funkcije in zmogljivost. Kot platforma na strani strežnika je Windows Server 2012 zasnovan tako, da povečuje učinkovitost oddelkov IT in podpira pripravljenost organizacij na uporabo oblaka.

Kaj ponuja Windows Server 2012?

Windows Server 2012 je z uvedbo novih tehnologij upravljanja in virtualizacije pomembno vplival na način razvoja in uporabe strežniških operacijskih sistemov.

Osnovne značilnosti sistema Windows Server 2012

Celovita orodja za upravljanje

Server Manager in PowerShell sta bila bistveno izboljšana in omogočata učinkovitejše upravljanje strežniških vlog in funkcij.

Upravitelj strežnika

Novi Upravitelj strežnika v operacijskem sistemu Windows Server 2012 poenostavlja upravljanje strežnikov s pregledno nadzorno ploščo, ki omogoča spremljanje in upravljanje storitev in vlog v več strežnikih.

Napredek na področju virtualizacije

Hyper-V, Microsoftova virtualizacijska platforma, je v sistemu Windows Server 2012 deležna pomembnih nadgradenj, ki omogočajo večjo razširljivost in zmogljivost.

Izboljšave Hyper-V

Tretja različica Hyper-V v sistemu Windows Server 2012 je prinesla funkcije, kot sta omrežna virtualizacija in replikacija, ki so postavile temelje za visoko razpoložljiva in prilagodljiva virtualizacijska okolja.

Nove možnosti shranjevanja

V operacijskem sistemu Windows Server 2012 so bile izboljšane tehnologije shranjevanja, da bi zadovoljile potrebe po stroškovno učinkovitem in visoko razpoložljivem shranjevanju.

Prostori za shranjevanje

Uvedba funkcije Storage Spaces organizacijam omogoča, da na diskovnih poljih, ki niso omrežja SAN, dosežejo primerljivo redundanco in zmogljivost, kar je bilo prej rezervirano za dražje rešitve SAN.

Pomen sistema Windows Server 2012 danes

Dosledna zanesljivost

Tudi po izidu novejših različic ostaja Windows Server 2012 zanesljiva izbira za organizacije, ki potrebujejo preizkušen sistem z obsežno funkcionalnostjo.

Stalna podpora

Čeprav je Microsoft končal glavno podporo za Windows Server 2012, je še vedno na voljo razširjena podpora, kar pomeni, da bodo še naprej na voljo varnostne posodobitve in kritični popravki.

Windows Server 2012 je bil prelomnica v razvoju strežnikov Windows in je ponujal številne izboljšave in nove funkcije, ki se še danes uporabljajo v številnih organizacijah. Besedilo te kategorije vsebuje pregled pomembnih vidikov operacijskega sistema Windows Server 2012 in njegovega nadaljnjega pomena v okolju IT.

kategorije