Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Microsoft Outlook za Mac 2021 kot samostojni program za upravljanje e-pošte, stikov in sestankov Outlook za Mac 2021 je najnovejša različica Microsoftovega programa za Računalniki Apple za profesionalno osrednjo organizacijo e-poštnega...
85,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Microsoft Outlook za Mac 2016 - preizkušena programska oprema Office za uporabo s sistemom macOS - kot samostojni program Microsoft Outlook za Mac 2016 je še vedno pogosto uporabljena različica preizkušenega programa Office, s katerim...
50,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Samostojni program Microsoft Outlook za Mac 2019 za upravljanje e-pošte, stikov in sestankov Outlook za Mac 2019 je najnovejša različica Microsoft programa za računalnike Apple za profesionalno osrednjo organizacijo e-poštnega prometa,...
63,90 € *

Microsoft Outlook za Mac: učinkovito upravljanje e-pošte in še več

Preberite, kako vam Microsoft Outlook za Mac pomaga učinkovito urejati e-pošto, upravljati sestanke in opravljati naloge. V tem članku boste dobili izčrpen vpogled v najnovejše funkcije in možnosti programa Microsoft Outlook za Mac za optimizacijo vaše komunikacije in produktivnosti.

Intuitiven uporabniški vmesnik in upravljanje e-pošte

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Outlook za Mac je intuitivno zasnovan in vam omogoča, da brez težav upravljate e-pošto. Za učinkovito organizacijo sporočil uporabite pregledne strukture map. S funkcijo iskanja lahko hitro in enostavno najdete e-poštna sporočila, ki jih potrebujete.

Koledar in načrtovanje

Z integriranim koledarjem v programu Microsoft Outlook za Mac spremljajte svoje sestanke. Ustvarjajte dogodke, nastavite opomnike in brez težav organizirajte sestanke. Z možnostjo souporabe in odobritve koledarjev lažje usklajujete sestanke s sodelavci.

Upravljanje opravil in opombe

Optimizirajte svojo produktivnost s funkcijo za upravljanje nalog v programu Microsoft Outlook za Mac. Ustvarite sezname nalog, določite prednostne naloge in spremljajte prihajajoče naloge. Funkcija za opombe omogoča zapisovanje pomembnih informacij neposredno v programu Outlook.

Enostavna e-poštna komunikacija

Microsoft Outlook za Mac ponuja številne funkcije za lažje komuniciranje prek e-pošte. Integracija takojšnjih sporočil omogoča hitro usklajevanje, funkcija "Ignoriraj" pa zmanjša nepotrebno gnečo v e-pošti. Za učinkovito naslavljanje sporočil uporabite tudi inteligentno samodejno dokončanje.

Integracija storitev v oblaku

Zaradi integracije s storitvami v oblaku Microsoft 365 lahko do e-pošte, koledarjev in opravil dostopate iz različnih naprav. Podatke samodejno sinhronizirajte in bodite vedno na tekočem - ne glede na to, kje delate.

Varnost in zaščita podatkov

Microsoft Outlook za Mac pripisuje velik pomen varnosti in zaščiti podatkov. Uporabite možnosti šifriranja za zaščito občutljivih podatkov in izkoristite najnovejše varnostne posodobitve, da bo vaš e-poštni račun varen pred grožnjami.

Posodobitve in pomoč pri težavah

Microsoft Outlook za Mac redno posodabljajte z rednimi posodobitvami. Če imate vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom, ki vam nudi strokovno podporo.

Na splošno Microsoft Outlook za Mac ponuja celovito rešitev za e-poštno komunikacijo in upravljanje sestankov. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, številnimi funkcijami in brezhibno integracijo je idealna izbira za uporabnike računalnikov Mac, ki želijo učinkovito organizirati svoje delovne procese.

kategorije