Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - izdaja za poslovno in zasebno uporabo MS Office-Suite 2013 Standard s svojimi različnimi preizkušenimi programi in učinkovitimi funkcijami ponuja vse, kar sodobna pisarniška programska oprema potrebuje za...
32,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - nakup licence za posameznega uporabnika MS Office-Suite 2013 Professional Plus je najobsežnejši programski paket, ki je na voljo za to različico Office. Poleg aktualnih, zmogljivih programskih...
39,90 € *

Office 2013: preizkušena pisarniška programska oprema za učinkovito delo

Kategorija Office 2013 predstavlja zanesljivo Microsoftovo pisarniško programsko opremo, ki je tudi danes odlična rešitev za vaše delovne potrebe. V tem članku vam ponujamo podroben vpogled v Office 2013 in pojasnjujemo prednosti tega preizkušenega paketa za vašo produktivnost in učinkovitost.

Kaj ponuja paket Office 2013?

Znane aplikacije v najboljši možni meri

Office 2013 vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v njihovi najboljši različici. Te aplikacije so bile optimizirane, da vam omogočajo nemoteno in učinkovito delo.

Lokalno shranjevanje podatkov in neodvisnost od oblaka

V nasprotju z novejšimi naročninami na pisarniški paket Office Office 2013 ne zahteva stalne internetne povezave. Dokumente in podatke lahko shranjujete lokalno in niste odvisni od oblaka.

Zakaj izbrati Office 2013?

Enkratni nakup, stalna uporaba

S paketom Office 2013 opravite enkratni nakup in ga lahko uporabljate trajno, ne da bi plačevali mesečne naročnine.

Zaščita podatkov in popoln nadzor

Office 2013 vam omogoča popoln nadzor nad vašimi podatki in politiko zasebnosti, saj se vam ni treba zanašati na shranjevanje v oblaku.

Stabilnost in zanesljivost

Za Office 2013 sta značilna stabilnost in dosleden uporabniški vmesnik brez stalnih prekinitev zaradi posodobitev in sprememb.

Zaključek

Office 2013 je optimalna izbira za vse, ki iščejo preverjeno in zanesljivo pisarniško programsko rešitev, ne da bi se morali zavezati k rednim naročninam. Z znanimi aplikacijami, popolnim nadzorom nad podatki in stabilnim delovnim okoljem ponuja Office 2013 prvovrstno rešitev za vse, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali lastnik podjetja, vam Office 2013 ponuja orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic. Investirajte v Office 2013 in izkusite preverjeno zmogljivost in zanesljivost tega izjemnega paketa pisarniških programov.

Office 2013 vam omogoča, da svoje delo opravljate učinkovito, hkrati pa ohranjate popoln nadzor nad svojimi podatki. To je stroškovno učinkovita in stabilna rešitev za tiste, ki iščejo preizkušeno pisarniško programsko opremo brez naročnine. Povečajte svojo produktivnost in investirajte v Office 2013 ter izkoristite znane aplikacije in številne prednosti te zanesljive pisarniške programske opreme.

kategorije