Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 za Mac - učinkovita pisarniška in poslovna programska oprema Za Mac je na voljo tudi obsežen Microsoftov programski paket Office 2016 . V izdaji Standard vsebuje preizkušene programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook...
33,90 € *

Odkrijte Microsoft Office 2016 za Mac

V današnjem poslovnem svetu je zanesljiva in zmogljiva programska platforma bistvenega pomena. Microsoft Office 2016 za Mac je v ospredju orodij za produktivnost, posebej zasnovanih za racionalizacijo vašega delovnega procesa in pospeševanje poslovanja. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali investirati v ta revolucionarni izdelek.

Nabor aplikacij, prilagojen vašim potrebam

Ko kupite Microsoft Office 2016 za Mac, vlagate v nabor aplikacij, zasnovanih za posebne potrebe vašega podjetja. Z aplikacijami, kot so Word, Excel in PowerPoint, bodo vaša vsakodnevna opravila enostavna.

Celovita orodja za povečanje produktivnosti

Investirajte zdaj in odkrijte vrsto orodij, zasnovanih za povečanje produktivnosti v vašem podjetju. Delo opravite hitreje in učinkoviteje z izboljšanimi funkcijami in enostavnimi vmesniki za uporabo.

Kar najbolje izkoristite sodelovanje z ekipami

Kupite Microsoft Office 2016 za Mac zdaj in v svojem podjetju spodbujajte kulturo sodelovanja in učinkovitosti. Z orodji, ki vam omogočajo sočasno delo na projektih, postane sodelovanje enostavno.

Varnost in zasebnost - vaši podatki so varni

V dobi, ko so kršitve varnosti in vdori v podatke nekaj običajnega, Microsoft Office 2016 za Mac ponuja vrsto varnostnih funkcij, namenjenih zaščiti vaših občutljivih podatkov. Preberite, zakaj je naložba v ta paket varna izbira za vaše podjetje.

Robustni varnostni protokoli za brezskrbno delovanje

Naložba v Microsoft Office 2016 za Mac vam omogoča dostop do zanesljivih varnostnih protokolov, ki vaše podatke ščitijo pred morebitnimi grožnjami. Z naprednimi tehnikami šifriranja in večplastnimi varnostnimi ukrepi ste lahko prepričani, da so vaši podatki varni.

Vlagajte v zaščito podatkov in skladnost

Podatki so hrbtenica vsakega sodobnega podjetja. Zato je zaščita podatkov izredno pomembna. Microsoft Office 2016 za Mac zagotavlja orodja za zaščito podatkov, ki izpolnjujejo najnovejše standarde skladnosti, zato lahko kupujete z zaupanjem.

Vlagajte v prihodnost z Microsoft Office 2016 za Mac

Odločitev za naložbo v Microsoft Office 2016 za Mac je korak k uspešni prihodnosti. Preberite, zakaj je ta programska oprema pametna naložba za vaše podjetje.

Pametna naložba za dolgoročni uspeh

Če kupite zdaj, vlagate v izdelek, ki je zasnovan tako, da bo vašemu podjetju pomagal doseči dolgoročni uspeh. Z nenehnimi posodobitvami in izboljšavami je Microsoft Office 2016 za Mac orodje, ki lahko raste skupaj z vašim podjetjem.

Celovita podpora strankam

Investirajte zdaj in izkoristite celovito podporo strankam, ki je na voljo za zagotovitev, da boste od svojega nakupa dobili največ. Z različnimi možnostmi podpore ste lahko prepričani, da je pomoč vedno na voljo, ko jo potrebujete.

Končna opomba

Za konec naj povem, da je Microsoft Office 2016 za Mac nujno orodje za vsako podjetje, ki želi uspeti v današnjem konkurenčnem poslovnem svetu. Investirajte zdaj in postavite temelje za uspeh svojega podjetja v prihodnosti. To ni le pametna finančna odločitev, temveč tudi korak k učinkovitejšemu, produktivnejšemu in varnejšemu delovnemu okolju.