Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 za Mac - učinkovita pisarniška in poslovna programska oprema Za Mac je na voljo tudi obsežen Microsoftov programski paket Office 2016 . V izdaji Standard vsebuje preizkušene programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook...
69,90 € *

Office 2016 za Mac: preizkušena pisarniška programska oprema za uporabnike Apple

V kategoriji Office 2016 za Mac predstavljamo preizkušeno Microsoftovo pisarniško programsko opremo, razvito posebej za operacijske sisteme Mac. V tem članku je podan celovit pregled paketa Office 2016 za Mac in prikazano, zakaj je ta paket odlična izbira za uporabnike Maca, ki potrebujejo zmogljive in poznane pisarniške programe.

Kaj ponuja Office 2016 za Mac?

Znane aplikacije v najboljši luči

Office 2016 za Mac vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v najboljši možni meri. Te aplikacije so bile posebej optimizirane za platformo Mac in zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo.

Produktivnost in sodelovanje

S pisarno Office 2016 za Mac lahko delate učinkovito in hkrati izboljšate sodelovanje v ekipi. Paket ponuja orodja za skupno urejanje dokumentov in sodelovanje v realnem času.

Zakaj izbrati Office 2016 za Mac?

Brezhibna integracija v okolje Mac

Office 2016 za Mac se brez težav vključi v okolje Mac in uporablja funkcije, značilne za Mac. Uporabniški vmesnik je intuitiven in enostaven za uporabo.

Enkratni nakup, dolgoročna uporaba

Ena najpomembnejših značilnosti paketa Office 2016 za Mac je, da vam ni treba plačevati mesečne naročnine. Programsko opremo kupite enkrat in jo uporabljate trajno.

Največji nadzor nad zaščito podatkov

S pisarno Office 2016 za Mac ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki, saj niste odvisni od shrambe v oblaku. Vaše datoteke ostanejo varne v računalniku Mac.

Zaključek

Office 2016 za Mac je idealna rešitev pisarniške programske opreme za uporabnike Maca, ki potrebujejo zmogljive in poznane aplikacije. Z izboljšano zasnovo, funkcijami produktivnosti in brezhibno integracijo v okolje Mac ponuja Office 2016 za Mac prvovrstno rešitev za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali ustvarjalec, vam Office 2016 za Mac omogoča učinkovito ustvarjanje dokumentov, predstavitev in preglednic v računalniku Mac. Investirajte v Office 2016 za Mac in izkoristite številne prednosti te preizkušene in za uporabo preproste pisarniške programske opreme. Ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in dostopajte do znanih aplikacij, da optimizirate svoje delovne procese in delate učinkoviteje.

kategorije