Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Microsoft PowerPoint za Mac 2021 kot en pisarniški program Microsoft PowerPoint je še vedno klasični program za prepričljivo in živo predstavitev vsebine. S širokim naborom možnosti oblikovanja in podpornih funkcij lahko ustvarite...
85,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Microsoft PowerPoint za Mac 2016 kot samostojni program Office PowerPoint za Mac je Microsoftov vsestranski program za uporabnike računalnikov Apple, s katerim lahko v računalniku Mac učinkovito načrtujete in oblikujete nazorne...
50,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Microsoft PowerPoint za Mac 2019 kot samostojen program Office Microsoft PowerPoint je še vedno klasični program za prepričljivo in živo predstavitev vsebine v obliki predstavitve. S številnimi možnostmi oblikovanja in podpornimi...
63,90 € *

Microsoft PowerPoint za Mac: Enostavno ustvarjanje predstavitev

Preberite, kako lahko s programom Microsoft PowerPoint za Mac ustvarjate, urejate in delite osupljive predstavitve. V tem članku najdete pregled najnovejših funkcij in zmožnosti programa Microsoft PowerPoint za Mac, s katerimi boste svoje predstavitve dvignili na višjo raven.

Uporabniški vmesnik in možnosti oblikovanja

Uporabniški vmesnik programa Microsoft PowerPoint za Mac je intuitivno zasnovan tako, da vam omogoča nemoteno delo. Odkrijte različne možnosti oblikovanja, s katerimi lahko prilagodite svoje predstavitve. Uporabite orodne vrstice in menije za enostavno organizacijo in oblikovanje vsebine.

Večpredstavnostni elementi in animacije

Svoje predstavitve oživite z vključevanjem večpredstavnostnih elementov in animacij. Microsoft PowerPoint za Mac vam omogoča nemoteno vstavljanje slik, videoposnetkov in zvočnih datotek. Uporabite učinke animacije, da svoja sporočila predstavite še bolj prepričljivo.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje pri predstavitvah z integracijo v oblak v programu Microsoft PowerPoint za Mac. Delite svoje delo s sodelavci v realnem času in omogočite skupno urejanje. Samodejna sinhronizacija zagotavlja, da vedno uporabljate najnovejšo različico svoje predstavitve.

Predloge in grafike SmartArt

Pospešite postopek ustvarjanja predstavitev s širokim naborom predlog in grafik SmartArt v programu Microsoft PowerPoint za Mac. Izbirate lahko med številnimi vzorci in ustvarite diapozitive profesionalnega videza. Uporabite grafiko SmartArt za vizualno privlačno predstavitev zapletenih informacij.

Način predstavitve in snemanje zaslona

S predstavitvenim načinom programa Microsoft PowerPoint za Mac lahko učinkovito predstavite svoje predstavitve pred občinstvom. Funkcija snemanja zaslona vam omogoča, da predstavitve ali razlage v živo vključite neposredno v predstavitev.

Interaktivni elementi in hiperpovezave

Povečajte interaktivnost svojih predstavitev z vključevanjem hiperpovezav in interaktivnih elementov. Povežite diapozitive ali zunanjo vsebino in tako zagotovite nemoteno navigacijo. Microsoft PowerPoint za Mac vam ponuja orodja, s katerimi lahko aktivno vključite svoje občinstvo.

Posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft PowerPoint za Mac posodobljen z najnovejšimi posodobitvami. Redne posodobitve ne izboljšujejo le zmogljivosti, temveč prinašajo tudi nove funkcije in varnostne izboljšave. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom, ki vam hitro in učinkovito pomaga.

Na splošno Microsoft PowerPoint za Mac ponuja celovito rešitev za ustvarjanje profesionalnih predstavitev. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, ustvarjalnimi možnostmi oblikovanja in sodobnimi funkcijami je idealna aplikacija za uporabnike računalnikov Mac, ki želijo učinkovito predstaviti svoje zamisli.

kategorije