Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Nakup SharePoint Server 2016 poceni Zaradi stalne potrebe po novih tehnoloških dosežkih in gospodarske rasti podjetja vsak dan iščejo nove programske rešitve. Tako lahko sledijo konkurenci in odpravljajo neučinkovitosti. Zlasti velika...
3.640,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - nove funkcije Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba...
4.213,90 € *

Microsoft SharePoint Server: platforma za sodelovanje in upravljanje

Uvod v SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server je zmogljiva platforma za sodelovanje in upravljanje dokumentov, ki podjetjem pomaga organizirati, deliti in sodelovati pri informacijah. Z različnimi funkcijami za upravljanje vsebine, iskanje, poslovno obveščanje in drugimi funkcijami SharePoint Server omogoča skupinam učinkovitejše in uspešnejše sodelovanje.

Kaj je strežnik SharePoint?

SharePoint Server je strežniški izdelek, ki organizacijam zagotavlja enotno platformo za ustvarjanje informacijskih portalov, intranetnih strani in skladišč dokumentov. Podpira procese sodelovanja ter olajšuje upravljanje in dostop do pomembnih podatkov podjetja.

Osnovne funkcije SharePoint Server

Sodelovanje in souporaba

SharePoint Server ponuja obsežne funkcije za podporo skupinskemu delu, vključno z deljenjem dokumentov, koledarji in seznami opravil. Ekipe lahko istočasno delajo na dokumentih, vidijo spremembe v realnem času in varno delijo pomembne informacije.

Upravljanje in shranjevanje dokumentov

Zmogljive funkcije za upravljanje dokumentov uporabnikom omogočajo shranjevanje, urejanje in iskanje dokumentov. Ustvarjanje različic, nadzor dostopa in integracija delovnih tokov so le nekatera od orodij, ki jih SharePoint ponuja za učinkovito upravljanje dokumentov.

Prilagajanje in integracija

Prilagodljiva zasnova

SharePoint Server je zelo prilagodljiva, kar podjetjem omogoča, da svoje portale in spletna mesta prilagodijo svojim posebnim zahtevam. Podpira tudi različne spletne dele in dodatke, ki razširjajo funkcionalnost.

Integracija z Microsoftovimi izdelki

Kot del družine Microsoftovih izdelkov se SharePoint Server brez težav integrira z drugimi Microsoftovimi aplikacijami, kot je Office 365, kar še poveča produktivnost in učinkovitost.

Varnost in skladnost

Robustne varnostne funkcije

SharePoint Server zagotavlja močno varnostno infrastrukturo, vključno s podporo za napredne metode avtentikacije in ravni dovoljenj, ki zagotavljajo, da imajo dostop do občutljivih informacij samo pooblaščeni uporabniki.

Upoštevanje standardov skladnosti

SharePoint pomaga organizacijam pri izpolnjevanju zakonskih zahtev z zagotavljanjem celovitih možnosti revizije in politik upravljanja dokumentov.

Zaključek: Prihodnost s SharePoint Server

SharePoint Server ostaja pomemben steber v infrastrukturi IT številnih organizacij. Z rednimi posodobitvami in veliko skupnostjo razvijalcev, ki nenehno zagotavlja nove rešitve in izboljšave, SharePoint ostaja osrednja točka za organizacijo vsebine podjetja in spodbujanje sodelovanja. Je skalabilna in prilagodljiva rešitev, ki raste in se prilagaja spreminjajočim se potrebam poslovnih okolij.

kategorije