Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - nove funkcije Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba...
2.079,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Nakup SharePoint Server 2016 poceni Zaradi stalne potrebe po novih tehnoloških dosežkih in gospodarske rasti podjetja vsak dan iščejo nove programske rešitve. Tako lahko sledijo konkurenci in odpravljajo neučinkovitosti. Zlasti velika...
1.796,90 € *

SharePoint Server: Platforma za inovativno sodelovanje

SharePoint Server: Revolucija v sodelovanju

Ko gre za timsko delo, upravljanje podatkov in učinkovite poslovne procese, je SharePoint Server v ospredju. SharePoint kot vodilna Microsoftova platforma za sodelovanje Enterprise podjetjem vseh velikosti zagotavlja orodja, ki jih potrebujejo za uspeh v današnjem digitalno povezanem svetu.

Bistvo SharePoint Server

Kaj je strežnik SharePoint?

V svojem bistvu je SharePoint Server platforma za ustvarjanje spletnih strani. Vendar te spletne strani niso običajne. Posebej so zasnovane tako, da spodbujajo skupinsko delo, organizirajo podatke, avtomatizirajo procese in so osrednji vir informacij za organizacije.

Zgodovina SharePointa

SharePoint je od svojega nastanka prehodil izjemno pot. Od preprostih orodij za upravljanje dokumentov do zapletenih funkcij za sodelovanje - SharePoint se je še naprej razvijal, da bi zadostil naraščajočim potrebam sodobnih podjetij.

Ključne značilnosti in prednosti SharePoint Server

Upravljanje in shranjevanje dokumentov

Ena izmed najbolj izstopajočih lastnosti spletnega mesta SharePoint Server je njegov zmogljiv sistem za upravljanje dokumentov. Omogoča shranjevanje, deljenje, upravljanje in urejanje dokumentov v realnem času, kar povečuje produktivnost in sodelovanje.

Intuitiven uporabniški vmesnik

SharePoint Server zagotavlja intuitiven uporabniški vmesnik, ki je enostaven za navigacijo tako za tehnološke navdušence kot tudi za netehnične uporabnike. Zasnova je osredotočena na to, da uporabnikom omogoča produktivnost, ne da bi jih preobremenila z nepotrebno zapletenostjo.

Prilagojena izkušnja

Vsak uporabnik lahko prilagodi svoje okolje SharePoint glede na lastne želje. Ne glede na to, ali gre za nadzorne plošče, nastavitve obvestil ali vizualizacije podatkov, je SharePoint dovolj prilagodljiv, da zadosti posameznikovim potrebam.

Integracija z drugimi Microsoftovimi izdelki

Ena od največjih prednosti spletnega mesta SharePoint Server je njegova brezhibna integracija z drugimi Microsoftovimi izdelki, kot so Office, Teams in Yammer. Ta integracija uporabnikom omogoča, da v SharePointu uporabljajo orodja, ki jih uporabljajo vsak dan, in tako poveča njihovo učinkovitost.

Možne uporabe SharePoint Server

Spletna mesta

Veliko podjetij uporablja SharePoint za ustvarjanje notranjih portalov in intranetnih strani, ki služijo kot osrednji vir informacij za zaposlene.

Extranet

SharePoint se lahko uporablja tudi za ustvarjanje ekstranetnih spletišč za partnerje, dobavitelje in zunanje deležnike. To omogoča zaščiteno izmenjavo podatkov in informacij.

Sistem za upravljanje vsebine

Podjetjem, ki iščejo zanesljivo rešitev za upravljanje vsebine, SharePoint ponuja obsežne funkcionalnosti, od ustvarjanja in upravljanja vsebine do optimizacije za iskalnike.

Poslovna inteligenca in analitika

Integrirana orodja BI v SharePointu podjetjem omogočajo analizo podatkov, izdelavo poročil in racionalizacijo procesov odločanja.

Zaključek: SharePoint Server v današnjem poslovnem svetu

V dobi, ko so podatki zlata vredni in je timsko delo hrbtenica uspešnega podjetja, se SharePoint Server uveljavlja kot nepogrešljivo orodje sodobnih podjetij. S svojimi prilagojenimi rešitvami, skalabilnostjo in enostavnostjo uporabe SharePoint Server pomaga optimizirati poslovne procese in opremiti podjetja za izzive digitalne dobe. To ni le programska oprema, temveč celovit spremljevalec podjetij na poti do uspeha.