Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - za sodobno pisarniško in poslovno organizacijo Office-Edition 2016 Standard je zasnovan za opravljanje vseh tipičnih nalog sodobnega poslovanja - in še veliko več: številna praktična in intuitivna orodja...
44,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - odločilno več za poslovanje MS Office 2016 Professional Plus je najobsežnejša izdaja Microsoftove Office-Verzija 2016, ki vsebuje vse programe, potrebne v podjetju, ne le za upravljanje običajnih...
49,90 € *

Nove funkcije v programih Office 2016

Office 2016 dopolnjuje prejšnjo različico s številnimi posameznimi funkcijami, od katerih so nekatere na voljo tudi v drugih programih in uporabniku nudijo koristno podporo pri delu.

"You wish" (Povej mi) - za Word, Excel, PowerPoint in Outlook ter Access

Na traku Office 2016 je na voljo pomočnik za upravljanje z imenom "Povej mi", ki ga prepoznate po ikoni v obliki žarnice. Če ga želite uporabiti, uporabniki preprosto vnesite, kaj želite najti ali narediti, v vnosno polje poleg, pomočnik pa prikaže ustrezen postopek ali ponudi nadaljnjo pomoč.

Vpogledi - za Word, Excel, PowerPoint in Outlook

Če želite preveriti izraze ali dejstva v pisarniškem dokumentu ali pridobiti pojasnila, jih morate le označiti in nato klikniti nanje v inteligentnem iskanju, ki ga podpira Bing, da dobite ustrezne rezultate iskanja. Ti se nato prikažejo v območju strani v oknu Office.

Poenostavljena souporaba - za Word, Excel in PowerPoint

Dokumente v pisarniških programih Excel, Word in PowerPoint je zdaj mogoče še lažje deliti, vključno z individualnim dodeljevanjem pravic. Uporabniki preprosto kliknejo na gumb "Skupna raba" v traku.

Izboljšana zgodovina različic - za Word, Excel in PowerPoint

Zlasti kadar več sodelavcev dela skupaj na istem dokumentu, je pomembno, da so na voljo prejšnje različice. S funkcijo "Zgodovina različic" jih lahko preprosto prikažete in seveda obnovite ustrezna stanja urejanja.

Nove vrste grafikonov - za Word, Excel in PowerPoint

S pomočjo novo integriranih vrst grafikonov TreeMap, Waterfall, Pareto (stolpčni grafikon), Histogram, Box Chart in Sunburst imajo uporabniki na voljo dodatne informativne grafikone, s katerimi lahko jasno vizualizirajo statistične ter hierarhične in ekonomske podatke.

Integracija OneDrive - za Word, Excel in PowerPoint

Z vključitvijo storitve OneDrive v Office 2016 lahko uporabniki zdaj do dokumentov Office dostopajo od koder koli in iz katere koli končne naprave, če jih shranijo v OneDrive. Tako lahko z njimi delate od koder koli, ne da bi jih morali predhodno shraniti lokalno na osebni računalnik ali podobno napravo ali ključ USB - tudi skupaj z drugimi.

Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) - za Word, Excel in PowerPoint

Funkcija DLP je zdaj na voljo tudi v paketu Office 2016 za vse dokumente programov Word, Excel in PowerPoint prek storitev SharePoint Online in OneDrive za podjetja. Tako lahko skrbniki centralno ustvarjajo in upravljajo politike za ustvarjanje vsebine in skupno rabo dokumentov. Če aplikacija zazna morebitno tveganje, se končnim uporabnikom prikažejo obvestila ali omejitve glede objave dokumenta.

Posamezne funkcije, značilne za program, v paketu Office 2016

Poleg teh splošnih funkcij Office 2016 ponuja tudi posamezne nove funkcije in izboljšave za programe, ki so na voljo v posameznih izdajah:

Nove funkcije Worda v paketu Office 2016

Z naslednjimi funkcijami je sodelovanje pri delu z dokumentom Word še bolj produktivno:

 • Vnos v realnem času: Če več sodelavcev skupaj dela na istem dokumentu Worda, vnos v realnem času prikazuje, kje trenutno izvajajo spremembe, tako da jih je mogoče takoj preveriti ali spremljati.
 • Shranjevanje v pripeto mapo: Če mapo pripnete na Wordov dokument, lahko uporabniki do nje in dokumentov še hitreje in priročneje dostopajo prek seznama skokov.
 • Funkcija komentarjev: Obdelava besedila v programu Word 2016 je zdaj z izboljšano funkcijo veliko bolj priročna, saj so vsi komentarji ne le v ustreznem dokumentu Word, temveč lahko nanje tudi neposredno odgovorite, ne da bi morali pisati e-pošto. Tako je sodelovanje pri pripravi dokumenta še bolj jasno.
 • PDF v Wordu: namesto da bi kopirali vsebino PDF, jo lahko v programu Word for Office 2016 še lažje odprete neposredno v Wordu; prevzeto je ne le besedilo, temveč tudi vsi grafični elementi, ki jih je zdaj mogoče poljubno urejati. Na koncu lahko to datoteko v Wordu ponovno shranite tudi v obliki PDF.

Nove funkcije programa Excel v paketu Office 2016

Poleg že omenjenih novih vrst grafikonov vsebuje Excel tudi izboljšave obstoječih funkcij in nova orodja:

 • PROGNOSE: S funkcijo PROGNOSE.ETS je mogoče ekstrapolirati časovne vrste v podatkih na podlagi eksponentnega glajenja z uporabo uveljavljenega algoritma ETS (eksponentno glajenje), da bi ustvarili kratkoročne alternativne napovedi in jih nato dali na voljo kot tako imenovani napovedni list.
 • Interaktivni diagrami v vrtilnih tabelah: Te na novo integrirane programske rešitve za poslovno obveščanje zagotavljajo boljši pregled, zlasti v zapletenih vrtilnih tabelah. To vključuje funkcije, kot so samodejno združevanje časovnih vrednosti po četrtletjih ali mesecih ter navigacija po vrsti navzdol, ki se pogosto uporablja zlasti pri spletni analitični obdelavi (OLAP).
 • Funkcija LET: omogoča poimenovanje območij v formuli, kar izboljša računsko moč v Excelu ter berljivost in kombiniranje.
 • Filter pogleda: Če želite pri skupnem delu ohraniti preglednost datoteke Excel, lahko razvrščanje in filtre drugih uporabnikov skrijete prek pogleda filtra.

Nove funkcije programa Outlook v paketu Office 2016

Z naslednjimi funkcijami ne le učinkovito uredite vsakodnevno poplavo e-pošte, temveč tudi lažje poiščete vsebino in dokumente.

 • Pregled za priponke datotek: Pri pošiljanju priponke v programu Outlook 2016 po e-pošti program na seznamu jasno ponudi nazadnje uporabljene dokumente.
 • Skupna raba dokumentov: Dokumente lahko delite tudi prek storitev OneDrive ali SharePoint, vključno z nastavitvijo dovoljenj za deljenje.
 • Funkcija Clutter : To orodje samodejno razvrsti nepomembna e-poštna sporočila v ločeno mapo. Da jih ne bi spregledali, Outlook dnevno pošilja povzetek shranjenih e-poštnih sporočil.
 • Poenostavljeno iskanje: S pomočjo spustnega seznama "Novo območje iskanja" lahko iskanje spremenite tako, da preklopite trenutno mapo ali poštni predal.

Nove funkcije programa PowerPoint v paketu Office 2016

Nove funkcije programa Outlook med drugim izboljšujejo upravljanje časa med predstavitvami in

ponujajo praktično možnost za poudarjanje vsebine:

 • Natančnejša ponazoritev s čopičem: Če želijo med predstavitvijo poudariti določene elemente ali postopke, lahko predavatelji namesto laserskega kazalca ali celo palice kot prej uporabijo vgrajeni čopič, s katerim pritegnejo pozornost občinstva. Če to storite v načinu predstavitve, ostane izvirna predstavitev PowerPoint nespremenjena.
 • Funkcija deljenja: Zaradi jasnejše zasnove funkcije deljenja je zdaj mogoče predstavitve lažje in hitreje objaviti v družabnih medijih.
 • Časovno sledenje: Nič več dolgih predstavitev in težav pri učinkoviti izrabi časa za predstavitev: Časovno sledenje izboljša osebno upravljanje časa, saj predstavniku med predstavitvijo prikazuje čas, tako da se lahko kadar koli odzove in prilagodi.

Nove funkcije OneNote v paketu Office 2016

Z OneNote je deljenje informacij in idej z drugimi še bolj priročno:

 • Delite zvezke: Pomembne informacije, kot so fotografije, risbe, videoposnetki itd., je mogoče zbrati in sinhronizirati na enem osrednjem mestu za učinkovitejše sodelovanje pri projektih.
 • Vstavljanje videoposnetkov: Videoposnetke iz programov Office Mix, Vimeo in YouTube lahko zdaj preprosto vključite na stran v programu OneNote.
 • Ustvarite opombe neposredno na spletni strani: V novem brskalniku za Windows 10, Microsoft Edge, lahko uporabniki na spletno stran preprosto zapišejo opombe ali poudarke in jih delijo prek aplikacije OneNote.

Nove funkcije Access v paketu Office 2016

V paketu Office 2016 je na voljo tudi nekaj dodatkov. Med njimi je tudi nova podatkovna vrsta BigInt, zaradi katere je program bolj združljiv s sistemom Windows SQL Server, ponovno pa je bila uvedena tudi podpora za dBASE. Poleg tega je zdaj mogoče izvoziti vire podatkov, povezane z Accessom kot referenco, kot sezname v Excelu. Tabele lahko zdaj preprosto dodajate med delom z aktiviranjem možnosti "Dodajanje tabel".

Nove funkcije založnika v paketu Office 2016

Microsoftovo programsko opremo DTP Publisher 2016 lahko s samoumevnimi koncepti delovanja in številnimi predlogami uporabljajo tudi začetniki za ustvarjanje visokokakovostnih tiskanih medijev, kot so letaki ali brošure. Slike lahko urejate neposredno v programu, predloge za tiskanje lahko ustvarite z milimetrsko natančnostjo in jih brez težav uporabite v drugih programih in storitvah.

Sistemske zahteve za Office 2016:

MS Office je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo.

 • Operacijski sistem: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitna različica), 2 GB RAM (64-bitna različica)
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3,0 GB prostega prostora
 • Zaslon: najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: za strojno pospeševanje grafike je potrebna grafična kartica DirectX 10

Kupite MS Office 2016 poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Pri Wiresoftu lahko najdete naslednji dve izdaji različice Office 2016 - z ustreznimi integriranimi programi:

Office 2016 Standard

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • Založba 2016

Office 2016 Professional Plus

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • OneNote 2016
 • Outlook 2016
 • Založba 2016
 • Dostop 2016

Pri nakupu izdaje paketa Office 2016 pri Wiresoftu ne boste imeli koristi le od izjemne cene rabljene programske opreme, temveč tudi od naslednjih dodatnih prednosti:

 • Z vsako licenco Microsoft Office 2016, ki jo kupite pri Wiresoftu, prejmete programski izdelek, ki ga uporabljate izključno sami.
 • Vsa programska oprema Office, ki jo je prej uporabljal prvi kupec, je bila ob prodaji družbi Wiresoft odstranjena, zato je licenca spet 100-odstotno prosta in uporabna.
 • Wiresoft je vse posamezne licence, ki izhajajo iz količinskih licenc, temeljito preveril, da bi zagotovil, da so po nakupu dejansko primerne za uporabo.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme v svoji spletni trgovini ne ponuja testnih različic, ki so veljavne le omejeno obdobje ali imajo omejene funkcije.
 • Pri nakupu licenc pri Wiresoftu ste lahko vedno prepričani, da kupujete originalni Microsoftov izdelek v skladu z zakonskimi predpisi in da se ne nahajate v pravno sivi coni.

Za vsa vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office 2016 Standard, Professional ali druge Microsoftove programske izdelke se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.