Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - za sodobno pisarniško in poslovno organizacijo Office-Edition 2016 Standard je zasnovan za opravljanje vseh tipičnih nalog sodobnega poslovanja - in še veliko več: številna praktična in intuitivna orodja...
91,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - odločilno več za poslovanje MS Office 2016 Professional Plus je najobsežnejša izdaja Microsoftove Office-Verzija 2016, ki vsebuje vse programe, potrebne v podjetju, ne le za upravljanje običajnih...
102,90 € *

Office 2016: zanesljiva pisarniška programska oprema za produktivno delo

V kategoriji Office 2016 predstavljamo preizkušeno Microsoftovo pisarniško programsko opremo, ki tudi danes ponuja odlično rešitev za vse vaše delovne zahteve. V tem članku vam bomo predstavili celovit pregled paketa Office 2016 in pojasnili prednosti tega preizkušenega paketa za vašo produktivnost in učinkovitost.

Kaj ponuja Office 2016?

Preizkušene aplikacije v svoji najboljši različici

Paket Office 2016 vsebuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, ki so bile v najnovejši različici optimizirane, da vam omogočajo nemoteno in učinkovito delo.

Lokalna shramba in neodvisnost od oblaka

V nasprotju z novejšimi naročninami na pisarniški paket Office Office 2016 ne potrebuje stalne internetne povezave. Dokumente in podatke lahko shranjujete lokalno in niste odvisni od oblaka.

Zakaj izbrati Office 2016?

Enkratni nakup, stalna uporaba

V nasprotju z naročninami Office je Office 2016 enkraten nakup. Enkrat plačate in lahko paket uporabljate trajno, brez mesečnih naročnin.

Zaščita in nadzor podatkov

S paketom Office 2016 ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in smernicami za varstvo podatkov, saj niste odvisni od shrambe v oblaku.

Stabilnost in zanesljivost

Office 2016 ponuja stabilnost in dosleden uporabniški vmesnik brez stalnih posodobitev in sprememb, ki bi motile vaš delovni proces.

Zaključek

Office 2016 je odlična izbira za vse, ki iščejo preverjeno in zanesljivo pisarniško programsko opremo, ne da bi se morali zavezati k rednim naročninam. S poznanimi aplikacijami, največjim nadzorom nad zaščito podatkov in stabilnim delovnim okoljem je Office 2016 prvovrstna rešitev za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali lastnik podjetja, vam Office 2016 ponuja orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic. Investirajte v Office 2016 in izkusite preverjeno zmogljivost in zanesljivost tega vrhunskega paketa pisarniških programov.

S paketom Office 2016 lahko svoje delo opravljate učinkovito, hkrati pa ohranjate popoln nadzor nad svojimi podatki. To je stroškovno učinkovita in stabilna rešitev za tiste, ki iščejo preizkušeno pisarniško programsko opremo brez naročnine. Povečajte svojo produktivnost in investirajte v Office 2016 ter izkoristite znane aplikacije in številne prednosti te preizkušene pisarniške programske opreme.

kategorije