Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - preizkušena programska oprema za poslovne uporabnike Office 2019 za macOs je najnovejša različica Microsoftove preizkušene programske opreme za produktivno delo - z zmogljivimi, vsestranskimi programi...
43,90 € *

Uvod v Microsoft Office 2019 za Mac

V današnjem dinamičnem poslovnem svetu organizacije potrebujejo zanesljive programske rešitve, ki povečujejo učinkovitost in spodbujajo sodelovanje. Microsoft Office 2019 za Mac je v različici s številčno licenco v središču te revolucije, saj ponuja zmogljiv nabor orodij, posebej zasnovan za potrebe sodobnih podjetij. To kategorijsko besedilo ponuja poglobljen pregled različnih vidikov te impresivne programske opreme.

Opis in specifikacije izdelka

Microsoft Office 2019 za Mac je nepogrešljivo orodje za podjetja vseh velikosti. Paket vključuje zaupanja vredne programe, kot so Word, Excel, PowerPoint in Outlook, zdaj z izboljšanimi funkcijami in izboljšanimi uporabniškimi vmesniki. Izboljšane funkcije urejanja v Wordu olajšajo ustvarjanje profesionalnih dokumentov, medtem ko napredne funkcije za analizo podatkov v Excelu pomagajo uporabnikom učinkovito upravljati zapletene podatke. PowerPoint pa z inovativnimi orodji za oblikovanje in prehodnimi učinki postavlja predstavitve na novo raven. Outlook poenostavlja upravljanje e-pošte in sestankov s pametnimi funkcijami za avtomatizacijo.

Licenciranje po količinah: prilagodljiv in ekonomičen model

Model količinskega licenciranja Microsoft Office 2019 za Mac omogoča organizacijam nakup in upravljanje programske opreme v večjih količinah, kar zagotavlja prilagodljivo in stroškovno učinkovito rešitev. Ta model omogoča centralizirano upravljanje in razširljivost, saj podjetjem omogoča, da po potrebi dodajajo ali odstranjujejo licence.

Nove in izboljšane funkcije

Pisarniški paket Office 2019 za Mac se razlikuje po številnih novih in izboljšanih funkcijah, posebej zasnovanih za potrebe sodobnega poslovnega sveta.

Posodobljen uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik je bil prenovljen, da bi zagotovil bolj intuitivno in uporabniku prijazno izkušnjo. Novi oblikovni elementi in izboljšane navigacijske funkcije spodbujajo učinkovitejše delo. Spremenjena struktura menijev omogoča hiter dostop do ključnih funkcij, nove predloge pa olajšajo ustvarjanje dokumentov in predstavitev.

Izboljšane funkcije v posameznih aplikacijah

Vsaka aplikacija v paketu je opremljena s številnimi novimi in izboljšanimi funkcijami. Excel zdaj ponuja napredna orodja za analizo podatkov, PowerPoint izboljšana orodja za oblikovanje in učinke prehodov, Outlook pa ima vgrajena pametna organizacijska orodja, ki olajšajo upravljanje e-pošte in sestankov.

Integracija in združljivost

Microsoft Office 2019 za Mac odlikujeta visoka raven integracije in združljivosti, zaradi česar je ena najboljših možnosti za sodobna podjetja.

Tekoča integracija s storitvami v oblaku

Ena od izstopajočih lastnosti paketa Office 2019 je njegova gladka integracija z različnimi storitvami v oblaku. To omogoča lažje shranjevanje dokumentov, souporabo in sodelovanje v realnem času. Uporabniki lahko zdaj zlahka dostopajo do svojih dokumentov od koder koli, hkrati pa zagotavljajo varnost in celovitost svojih podatkov.

Združljivost s starejšimi in novejšimi različicami

Office 2019 za Mac izkazuje impresivno združljivost za nazaj, kar uporabnikom omogoča nemoteno delo z dokumenti iz prejšnjih različic. Hkrati je združljiv z najnovejšimi tehnologijami in inovacijami na trgu, zaradi česar je za podjetja naložba, ki je primerna za prihodnost.

Varnost in zaščita podatkov

V današnjem poslovnem okolju je varnost ključnega pomena. Office 2019 ponuja robustno varnostno arhitekturo, ki ščiti podjetja pred številnimi grožnjami digitalnega sveta.

Napredne varnostne funkcije

Paket je opremljen s številnimi varnostnimi funkcijami, katerih cilj je zaščititi vaše podatke pred različnimi grožnjami. To vključuje napredne funkcije za zaščito podatkov, ki izboljšujejo nadzor nad občutljivimi informacijami in izpolnjujejo zahteve glede skladnosti.

Zanesljiva zaščita podatkov

V paketu Office 2019 je velik poudarek na zaščiti podatkov, saj so na voljo orodja in možnosti, ki podjetjem pomagajo ohranjati zasebnost njihovih podatkov. Vgrajene funkcije zasebnosti zagotavljajo zanesljivo zaščito pred uhajanjem podatkov in drugimi varnostnimi tveganji, ki prežijo na digitalni svet.

Storitve za stranke in podpora

Microsoft ne ponuja le visokokakovostnih izdelkov, temveč tudi izjemne storitve za stranke in podporo, s čimer zagotavlja, da bodo stranke iz svoje naložbe potegnile največjo možno vrednost.

Celovita storitev za stranke

Microsoft ponuja celovito storitev za stranke, katere cilj je podpirati stranke na vsakem koraku. Microsoftova ekipa za podporo je na voljo od namestitve do odpravljanja težav, da vam zagotovi, da boste od svojega paketa Office 2019 dobili kar največ.

Stalne posodobitve in izboljšave

Microsoft je znan po svojih rednih posodobitvah in izboljšavah, ki zagotavljajo, da je programska oprema vedno posodobljena. To vključuje varnostne posodobitve, ki ščitijo vaše podatke, ter nove funkcije in orodja, ki povečujejo produktivnost.

Uporabniška izkušnja in prilagajanje

V današnjem hitrem poslovnem svetu je personalizacija ključni element za povečanje produktivnosti. Microsoft Office 2019 za Mac je pri tem še korak dlje, saj ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo, prilagojeno individualnim potrebam vsakega uporabnika.

Prilagojene predloge in teme

Microsoft Office 2019 ponuja široko paleto predlog in tem, ki jih je mogoče prilagoditi in s katerimi lahko uporabniki prilagodijo svoje delo. Ne glede na to, ali ustvarjate poslovno poročilo, predstavitev ali tržno brošuro, programska oprema ponuja številne možnosti prilagajanja, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.

Prilagodljiv uporabniški vmesnik

Ena od impresivnih funkcij paketa je možnost prilagajanja uporabniškega vmesnika po lastnih željah. To omogoča učinkovitejše in produktivnejše delovno okolje, saj lahko uporabniki enostavno dostopajo do orodij in funkcij, ki jih najpogosteje uporabljajo.

Sodelovanje in oblikovanje ekipe

V sodobnem poslovnem svetu je sodelovanje ključnega pomena za uspeh. Pisarna Office 2019 je zasnovana tako, da spodbuja timsko delo in sodelovanje ter tako povečuje učinkovitost in produktivnost.

Sodelovanje v realnem času

Microsoft Office 2019 dviguje sodelovanje na novo raven s funkcijami, ki spodbujajo sodelovanje v realnem času. Člani ekipe lahko zdaj delajo na dokumentih hkrati, kar močno izboljša potek dela in skrajša čas, potreben za dokončanje projektov.

Orodja za učinkovito komunikacijo

Paket ponuja tudi številna komunikacijska orodja, ki spodbujajo sodelovanje. Od integriranih funkcij klepeta do naprednih orodij za upravljanje e-pošte - Office 2019 ima vse, kar potrebujete za izboljšanje komunikacije v ekipi.

Zaključek

Skratka, Microsoft Office 2019 za Mac je zanesljiva, vsestranska in v prihodnost usmerjena programska rešitev, zasnovana za posebne potrebe sodobnih podjetij.

Naložba v prihodnost

Izbira paketa Office 2019 je naložba v prihodnost vašega podjetja. S svojimi naprednimi funkcijami, varnostnimi protokoli in orodji za sodelovanje je to programska oprema, zasnovana za soočanje z izzivi sodobnega poslovnega sveta.

Nepogrešljivo orodje za sodobna podjetja

Na splošno je Microsoft Office 2019 za Mac nepogrešljivo orodje za sodobna podjetja, ki povečuje produktivnost in spodbuja sodelovanje, hkrati pa zagotavlja zanesljivo zaščito vaših podatkov.