Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard V podjetju morajo biti komunikacijski kanali prilagodljivi, jasni, pregledni in stroškovno učinkoviti. Windows Exchange Server 2013 vam pomaga doseči povsem novo raven zmogljivosti in...
199,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise V primerjavi s predhodnikom ima izdelek številne nove storitve, funkcije in tehnologije, ki so namenjene podpori podjetjem pri oblikovanju njihovih komunikacijskih kanalov. S to programsko opremo...
1.233,90 € *

Microsoft Exchange Server 2013: osnova sodobne poslovne komunikacije

Uvod v strežnik Exchange 2013

Microsoft Exchange Server 2013 predstavlja pomemben razvoj v zgodovini linije izdelkov Exchange. Z večjim poudarkom na uporabnosti, varnosti in mobilnosti je strežnik Exchange 2013 trdna platforma za komunikacijo in sodelovanje v organizacijah.

Inovacije v strežniku Exchange Server 2013

Ta izdaja je uvedla več ključnih novosti, vključno z izboljšano arhitekturo, ki združuje sprednje in zadnje funkcionalnosti, poenostavljeno uporabniško izkušnjo in izboljšane funkcije za nemoteno povezovanje z družino izdelkov Microsoft Office.

Ključne značilnosti strežnika Exchange Server 2013

Izboljšan uporabniški vmesnik

Exchange Server 2013 je prinesel prenovljeno spletno aplikacijo Outlook (OWA), ki zagotavlja bogatejšo, čistejšo in hitrejšo uporabniško izkušnjo v različnih napravah in brskalnikih.

Optimizirano za zaslone na dotik

OWA je optimiziran za zaslone na dotik, kar bistveno izboljša uporabniško izkušnjo na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih ter olajša mobilni dostop do e-pošte, koledarja in stikov.

Izboljšane varnostne funkcije

Strežnik Exchange 2013 je okrepil zaščito občutljivih podatkov z vgrajenimi varnostnimi mehanizmi, ki ščitijo pred zunanjimi grožnjami in hkrati izboljšujejo notranji nadzor nad podatki.

Preprečevanje izgube podatkov (DLP)

Z uvedbo funkcij DLP so lahko organizacije bolje spremljale in nadzorovale občutljive podatke ter tako zagotovile, da ne bi prišlo do njihovega naključnega ali namernega uhajanja.

Poenostavljeno upravljanje

Exchange Admin Center (EAC), spletna konzola za upravljanje, je poenostavila upravljanje strežnika Exchange Server 2013 z zagotavljanjem centraliziranega vmesnika za skrbnike.

Standardizirana arhitektura sporočil

Arhitektura strežnika Exchange 2013 je bila poenostavljena, da bi zmanjšala zapletenost ter izboljšala zanesljivost in zmogljivost, zlasti v smislu visoke razpoložljivosti in obnovitve po nesreči.

Vloga strežnika Exchange 2013 v današnjem okolju IT

Dolgoročna zanesljivost delovanja

Kljub svoji starosti se strežnik Exchange Server 2013 še vedno uporablja v številnih organizacijah, ki cenijo stabilnost in preizkušene tehnologije.

Korak k posodobitvi

Strežnik Exchange Server 2013 služi kot trdna podlaga za organizacije, ki iščejo preverjeno lokalno rešitev ali načrtujejo postopen prehod v oblak.

Microsoft Exchange Server 2013 ostaja zaupanja vredna platforma, ki organizacijam pomaga premagovati njihove komunikacijske izzive. Besedilo te kategorije je zasnovano tako, da vam pomaga razumeti pomen in funkcije strežnika Exchange 2013 ter kako so lahko še vedno pomembne v današnjem hitrem okolju IT.

kategorije