Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - nove funkcije Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba...
2.079,90 € *

SharePoint Server 2019: Platforma za sodobno sodelovanje in komunikacijo

SharePoint Server 2019 - Novo obzorje za podjetja

Z uvedbo spletne strani SharePoint Server 2019 je Microsoft naredil odločilen korak k učinkoviti in uporabniku prijazni platformi za podjetja vseh velikosti, ki bo v prihodnosti še bolj prilagodljiva. V tem članku so poudarjene glavne funkcije, prednosti in dodana vrednost, ki jih SharePoint Server 2019 ponuja na digitalnem delovnem mestu.

Sodoben uporabniški vmesnik - intuitiven in učinkovit

Ena izmed najbolj izstopajočih značilnosti spletne strani SharePoint Server 2019 je njen sodoben uporabniški vmesnik. Navigacija je intuitivno zasnovana, interakcija z dokumenti, seznami in drugimi vsebinami pa je bolj gladka kot kdaj koli prej.

Mobilna izkušnja

S storitvijo SharePoint Server 2019 imajo uporabniki popoln dostop do svojih dokumentov na poti. Mobilni pogled je optimiziran za tablične računalnike in pametne telefone, kar omogoča nemoteno produktivnost.

Komunikacijske strani

Komunikacijske strani organizacijam omogočajo, da novice, poročila in druge vsebine predstavijo v vizualno privlačni obliki. To ne le izboljša uporabniško izkušnjo, temveč tudi olajša komunikacijo v organizaciji.

Varnost in skladnost na najvišji ravni

V današnjem digitalnem svetu sta varnost in zaščita podatkov izjemnega pomena. SharePoint Server 2019 to postavlja v ospredje z različnimi orodji in funkcijami.

Upravljanje informacijskih pravic (IRM)

IRM organizacijam omogoča, da omejijo dostop do dokumentov, preglednic in predstavitev ter njihovo uporabo. To zagotavlja dodatno zaščito zaupnih informacij.

Napredno preprečevanje izgube podatkov (DLP)

DLP v SharePoint Server 2019 organizacijam omogoča prepoznavanje, spremljanje in samodejno zaščito kritičnih informacij. To zagotavlja popolno skladnost in zmanjšuje tveganje izgube podatkov.

Platforma za skupinsko delo in inovacije

SharePoint Server 2019 presega upravljanje dokumentov in zagotavlja celovita orodja za sodelovanje.

Sodobne skupinske strani

Te strani zagotavljajo osrednje mesto za vsebino, informacije in dejavnosti ekipe. Spodbujajo komunikacijo in omogočajo učinkovitejše sodelovanje.

Integrirane skupine Office 365

Z integracijo skupin Office 365 v spletno stran SharePoint Server 2019 lahko skupine lažje dostopajo do skupnih virov, kot so Outlook, OneNote in Planner.

Hibridna rešitev - najboljše iz obeh svetov

Ključna prednost spletne strani SharePoint Server 2019 je njena sposobnost, da deluje kot hibridna rešitev.

Enotno iskanje

Hibridno iskanje uporabnikom omogoča hkratno iskanje lokalnih in spletnih vsebin, kar močno poveča učinkovitost.

Prilagodljivost podatkov

Organizacije lahko izbirajo, kje bodo hranile svoje podatke - lokalno, v oblaku ali v kombinaciji obojega.

Zaključek

SharePoint Server 2019 je več kot le evolucija svojih predhodnikov. Je zmogljivo orodje, ki podpira sodobna podjetja pri njihovi digitalni preobrazbi. Z izboljšanim uporabniškim vmesnikom, izboljšanimi varnostnimi funkcijami ter orodji za sodelovanje in komunikacijo SharePoint Server 2019 postavlja nove standarde v kategoriji programske opreme za podjetja. To ni le platforma za shranjevanje dokumentov, temveč osrednje središče za inovacije, skupinsko delo in rast.