Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - nove funkcije Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba...
4.213,90 € *

Microsoft SharePoint Server 2019: Platforma za sodobno skupinsko delo

Pregled SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 je napredna rešitev za organizacije, ki iščejo zanesljivo in integrirano platformo za sodelovanje in upravljanje informacij. Kot naslednik prejšnjih različic SharePoint Server 2019 gradi na trdnih temeljih in ponuja nove funkcije, ki podpirajo sodobne načine dela in izboljšujejo uporabniško izkušnjo.

Inovacije na področju SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 prinašajo izboljšave v uporabniški izkušnji, zlasti pri integraciji s sodobnimi storitvami, kot sta Office 365 in različica SharePoint Online. Ponuja sodobnejši in intuitivnejši vmesnik ter izboljšano mobilno izkušnjo, kar uporabnikom omogoča dostop do vsebin in sodelovanje od koder koli.

Ključne značilnosti SharePoint Server 2019

Izboljšano skupinsko delo

S poudarkom na timskem delu SharePoint Server 2019 olajšuje deljenje dokumentov in informacij znotraj skupin. Podpira sodelovanje v realnem času ter omogoča lažje in učinkovitejše usklajevanje projektov in nalog.

Mobilna izkušnja in uporabniški vmesnik

Mobilna izkušnja je bistveno izboljšana, z boljšo podporo za mobilne naprave in odzivnim oblikovalskim pristopom. Uporabniki lahko zdaj dostopajo do dokumentov in komunicirajo na poti, kar povečuje prilagodljivost in odzivnost ekip.

Prilagajanje in upravljanje

Napredne možnosti prilagajanja

SharePoint Server 2019 omogoča skrbnikom, da platformo temeljito konfigurirajo in prilagodijo posebnim potrebam svoje organizacije. Razvijalci lahko na podlagi platforme ustvarijo zmogljive rešitve.

Poenostavljeno upravljanje

Upravljanje platforme je poenostavljeno, kar pomaga ekipam IT pri učinkovitejšem delu in prihranku časa. Izboljšave centra za upravljanje in orodij za upravljanje omogočajo večji nadzor ter olajšajo upravljanje pravic uporabnikov in varnostnih nastavitev.

Varnost in skladnost

Izboljšane varnostne funkcije

SharePoint Server 2019 krepi varnostne ukrepe z izboljšanimi metodami avtentikacije, močnejšim šifriranjem ter boljšimi načini za spremljanje in zagotavljanje skladnosti.

Podpora za standarde skladnosti

Organizacije so lahko zaradi izboljšanih možnosti revidiranja in orodij za zagotavljanje skladnosti prepričane, da s spletno stranjo SharePoint Server 2019 izpolnjujejo regulativne standarde.

Povzetek: Dodana vrednost SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 ponuja vrsto izboljšav, zaradi katerih je privlačna izbira za organizacije, ki iščejo sodobno in zmogljivo platformo za sodelovanje in upravljanje informacij. Z izboljšano uporabniško izkušnjo, mobilno razpoložljivostjo in močnimi varnostnimi funkcijami je SharePoint Server 2019 ključni gradnik za digitalno preobrazbo organizacij.

kategorije