Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2010 STANDARD MICROSOFT VISIO 2010 STANDARD
Kupite Microsoft Visio 2010 kot Standard prenos S programom MS Visio 2010 Standard lahko na primer ustvarite mrežne ali organizacijske diagrame, ki se samodejno nanašajo na vaše podatke in jih lahko tako ustvarite v kratkem času. Visio...
20,90 € *
MICROSOFT VISIO 2010 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2010 PROFESSIONAL
Microsoft Visio Professional 2010 kupiti kot prenos Odkrijte Microsoft Visio professional 2010 kot zmogljivo orodje za ustvarjanje diagramov. Z njim lahko vizualno privlačno predstavite poslovne postopke ali procese. Program Visio je...
25,90 € *

Kupite Visio 2010: Visio: Izčrpen pogled na programsko opremo za izdelavo diagramov

Visio 2010 je zmogljiva Microsoftova programska aplikacija, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje diagramov, diagramov poteka, organizacijskih diagramov in še veliko več. V tem članku si bomo podrobno ogledali program Visio 2010, njegove funkcije, področja uporabe in zakaj ga še vedno cenijo številna podjetja in strokovnjaki.

Zgodovina njegovega razvoja

Program Visio je leta 1992 prvič razvilo podjetje Shapeware Corporation, pozneje pa ga je prevzel Microsoft. Visio 2010 je bila ena od izstopajočih različic programske opreme, ki je izšla junija 2010.

Ključne funkcije

Visio 2010 je ponujal številne funkcije in orodja, ki so uporabnikom omogočala ustvarjanje profesionalnih diagramov. Navajamo nekaj ključnih funkcij:

  1. Obsežna knjižnica predlog: Visio 2010 je vseboval široko paleto predlog za različne vrste diagramov, vključno z organizacijskimi diagrami, diagrami poteka, mrežnimi diagrami, tlorisi in drugimi. Te predloge so olajšale začetek dela in prihranile čas.
  2. Intuitiven uporabniški vmesnik: Uporabniški vmesnik programa Visio 2010 je bil uporabniku prijazen in enostaven za razumevanje. Orodja in ikone so bile dobro razporejene in jih je bilo enostavno najti.
  3. Povezovanje podatkov: Zmogljiva funkcija programa Visio 2010 je bila možnost povezovanja diagramov z viri podatkov. To je uporabnikom omogočilo samodejno ustvarjanje posodobljenih diagramov, ki so se prilagajali spremembam podatkov.
  4. Pregled diagramov: Visio 2010 je ponujal funkcijo pregleda diagramov, ki je opozarjala na napake in nedoslednosti v diagramih ter jih pomagala uporabnikom odpraviti.
  5. Skupinsko sodelovanje: Programska oprema je omogočala skupinsko sodelovanje, saj je podpirala hkratno urejanje diagramov s strani več uporabnikov.

Področja uporabe

Program Visio 2010 se je uporabljal v različnih panogah in na različnih strokovnih področjih, med drugim:

Modeliranje poslovnih procesov: podjetja so uporabljala program Visio 2010 za modeliranje in dokumentiranje svojih poslovnih procesov. Diagrami poteka in organizacijski diagrami so pripomogli k večji preglednosti procesov.

Mrežni diagrami: Visio je bil uporabljen za prikazovanje in prikazovanjeomrežnih diagramov, npr: Strokovnjaki s področja IT so programsko opremo uporabljali za ustvarjanje omrežnih diagramov, ki so prikazovali strukturo in povezljivost sistemov IT. To je bilo še posebej uporabno za načrtovanje in odpravljanje težav v omrežjih.

Načrtovanje tlorisov: Arhitekti in upravitelji objektov so jo uporabljali za ustvarjanje in urejanje tlorisov stavb. To je pomagalo pri načrtovanju in upravljanju prostora.

Vizualizacija podatkov: Raziskovalci in podatkovni analitiki so program Visio 2010 uporabljali za vizualno predstavitev podatkov. Diagrami so pripomogli k lažjemu razumevanju zapletenih informacij.

Zakaj izbrati Visio 2010?

Kljub razpoložljivosti novejših različic programa Visio obstajajo razlogi, zaradi katerih nekateri uporabniki še vedno raje uporabljajo program Visio 2010.

Poznavanje in stabilnost: Uporabniki, ki poznajo program Visio 2010, cenijo stabilnost in poznan uporabniški vmesnik. Svoje delo lahko opravljajo učinkovito, ne da bi se jim bilo treba navaditi na nove vmesnike.

Stroški: Za nekatera podjetja je lahko nakup nove različice programa Visio drag. Visio 2010 še naprej zagotavlja dovolj funkcionalnosti po nižji ceni.

Posebne zahteve: V nekaterih primerih posebni projekti ali poslovne potrebe zahtevajo uporabo programa Visio 2010, zlasti ko gre za povezovanje s starejšimi sistemi.

Zaključek

Visio 2010 je bila zmogljiva programska oprema za izdelavo diagramov, ki se je pogosto uporabljala v različnih panogah in na strokovnih področjih. Zaradi obsežnih funkcij, predlog in zmožnosti povezovanja podatkov je bil koristen vir za podjetja in strokovnjake. Čeprav so na voljo novejše različice, ostaja znana in stroškovno učinkovita možnost za številne uporabnike. Vendar je treba opozoriti, da je Microsoft prekinil podporo, kar pomeni, da morajo uporabniki za prejem varnostnih posodobitev in najnovejšega nabora funkcij nadgraditi na novejšo različico.