Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - celovita pisarniška programska oprema kot nakupna različica MS Office-Edition 2010 Standard spada med najbolj priljubljene Office-različice Microsofta, katerih obsežna ponudba programov in funkcij vsebuje...
13,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - celovit paket za poslovne strokovnjake kot nakupna različica Z MS Office-Edition 2010 Professional Plus poslovnim strokovnjakom so vsi Microsoftovi programi združeni v enem paketu, saj portfelj...
17,90 € *

MS Office 2010 Standard

Standardna izdaja paketa Office 2010 že ponuja več programov kot Office 2010 Home and Student ali Home and Business: vključuje tudi Outlook in Publisher, ki sta nepogrešljiva pri komuniciranju ter objavljanju tiskanih in spletnih medijev. To razširja možnosti, ki presegajo zgolj zasebno uporabo, in omogoča profesionalno delo na vseh področjih. Poleg tega je bil spremenjen in posodobljen namizni vmesnik, zato je njegova uporaba še bolj intuitivna.

MS Office 2010 Standard vsebuje te posamezne programe

 • Word 2010 za obdelavo besedil
 • Excel 2010 za preglednice
 • PowerPoint 2010 za predstavitve
 • Outlook 2010 za upravljanje e-pošte, koledarjev in stikov
 • OneNote 2010 za ustvarjanje in uporabo beležk
 • Publisher 2010 za namizno založništvo

Word 2010 - vsestranski program za urejanje besedil

Word je klasična sestavina vsake različice paketa Office. Vsestranska programska oprema za obdelavo besedil vsebuje širok nabor funkcij in predlog, ki jih lahko intuitivno uporabite za ustvarjanje profesionalnega in privlačnega dokumenta iz poljubnega besedila - za vse namene: od poslovne korespondence v podjetju do referatov in diplomskih nalog v šoli in na univerzi ter letakov in knjig, ki jih lahko nato objavite pripravljene za tisk.

Excel 2010 - za obsežne preglednice

Excel je zmogljiva podlaga za izvajanje zapletenih matematičnih, ekonomskih in statističnih izračunov ter analiz. Programska oprema za preglednice ponuja širok nabor funkcij za ta namen, ki bodo navdušile tudi najzahtevnejše uporabnike. Poleg tega program vsebuje tudi širok izbor vrst diagramov za jasno predstavitev rezultatov analize.

PowerPoint 2010 - za prepričljivo oblikovanje predstavitev

PowerPoint ponuja vse potrebno za vizualizacijo najrazličnejših informacij. Številne predloge predstavitvenih diapozitivov in elementov olajšajo oblikovanje profesionalnih predstavitev, da bi jasno predstavili vsebino na predavanjih in tako pritegnili pozornost občinstva. Program PowerPoint se lahko uporablja za ustvarjanje predstavitev ne le v podjetjih, temveč tudi v raziskavah, šolah in na univerzah.

Outlook 2010 - upravljanje e-pošte, stikov, sestankov in še več

Outlook je nepogrešljiva podlaga za sodobno komunikacijo v podjetjih: To ne vključuje le strokovne organizacije elektronske pošte, temveč tudi centralno upravljanje in usklajevanje sestankov in poslovnih stikov, kar je ena od značilnih nalog sodobne pisarniške rutine.

OneNote 2010 - digitalna beležnica

OneNote uporabnikom omogoča največjo prilagodljivost pri zbiranju besedila, slik, digitalne pisave ter zvočnih in video posnetkov na enem osrednjem mestu. Zmogljive iskalne funkcije pomagajo uporabnikom hitro najti shranjene informacije in jim omogočajo učinkovito sodelovanje z drugimi uporabniki.

Publisher 2010 - za profesionalno namizno založništvo

S programom Publisher imajo uporabniki paketa Office 2010 Standard na voljo vsestransko programsko opremo DTP za profesionalno ustvarjanje vseh vrst oglasnega gradiva itd., tako na spletu kot zunaj njega. V ta namen programska oprema ponuja številne možnosti oblikovanja, ne le za podjetja, temveč tudi za zasebne uporabnike, vključno z urejanjem slik - za letake in pisma za tiskanje itd. ter spletna glasila.

MS Office 2010 Professional Plus

Poleg posameznih programov, ki so že vključeni v MS Office 2010 Standard, je v različici Professional Plus na voljo tudi:

 • Access 2010 za ustvarjanje podatkovnih zbirk
 • InfoPath 2010 za ustvarjanje in upravljanje obrazcev

Access 2010 - aplikacije za podatkovne baze za strokovnjake in tudi začetnike

Microsoft Access je zmogljiv in razumljiv program, s katerim lahko v nekaj korakih ustvarite in upravljate zapletene podatkovne zbirke in aplikacije v skladu z individualnimi zahtevami, da so na voljo drugim uporabnikom v podjetju in tudi strankam. Sistem za upravljanje podatkovnih zbirk ponuja različna orodja za smiselno strukturiranje in upravljanje tudi velikih količin podatkov.

InfoPath 2010 - ustvarjanje zmogljivih obrazcev

InfoPath je vsestransko orodje za uporabo individualno ustvarjenih obrazcev za pospeševanje poslovnih procesov, ki vključujejo zbiranje in urejanje informacij. Poleg poslovnih uporabnikov v podjetjih imajo tudi oddelki IT in razvijalci koristi od zmogljivih funkcij, ki jih ponuja InfoPath za ustvarjanje obrazcev, na primer za beleženje delovnega časa, ankete ali zavarovanje. Zmogljiv modul za urejanje XML v kombinaciji z vgrajenimi standardnimi kontrolniki omogoča avtomatizacijo številnih procesov s povezavo s strežnikom SharePoint Server 2010.

Sistemske zahteve za MS Office 2010 Standard / Professional Plus

V nasprotju s prejšnjo različico so izdaje paketa Office 2010 zdaj na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Privzeto je med prenosom nameščena 32-bitna različica, da bi se izognili težavam z združljivostjo s 64-bitno različico v starejših računalnikih ali operacijskih sistemih. 64-bitna različica je primerna predvsem za urejanje datotek Excel ali MS Project z velikostjo več kot 2 GB, saj ponuja več kot 4 GB pomnilnika. Novi vmesnik s trakom zahteva tudi več prostora na trdem disku kot starejša različica. V nasprotnem primeru veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows 7 do največ Windows 10 ali najmanj Windows Server 2003
 • Procesor: min. 500 MHz - za uporabo programa Microsoft Outlook je priporočljiv 1 GHz
 • RAM: najmanj 256 MB RAM - za uporabo storitev Outlook je priporočljivo najmanj 512 MB
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3,5 GB za Office 2010 Professional Plus
 • Ločljivost slike: najmanj 1.024 x 576, najmanj grafična kartica s pospeševanjem DirectX9c

Nakup MS Office 2010 Editions Standard in Professional Plus poceni pri Wiresoft

Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli standardno in profesionalno izdajo Office 2010 v obliki licenc za enega uporabnika - te so običajno na voljo le v obliki licence  za podjetja.

Vaše prednosti pri nakupu programske opreme Office 2010 pri Wiresoftu:

 • S temi izdajami dobite dostop do dodatnih programov Office, ki niso vključeni v običajne prosto dostopne izdaje.
 • Programski licenci za posameznega uporabnika, ki sta na voljo za obe izdaji paketa Office 2010, sta zgolj nakupni različici, ki ne zahtevata naročnine na programsko opremo, kot je vse pogosteje na voljo pri novejših različicah, vendar običajno pomenita posodobitve, za katere je treba plačati.

Zato je nakup programske opreme pri podjetju Wiresoft dvakrat koristen, zlasti če ne želite preiti na novejši operacijski sistem. To pomeni, da lahko zlasti zasebni uporabniki, samozaposleni ter mala in srednja podjetja izkoristijo vse prednosti izdaj MS Office 2010, ki so na voljo v trgovini s programsko opremo, poleg tega pa prihranijo, saj jih dobijo po posebno ugodni ceni. Kako to deluje?

Kupite Microsoft Office 2010 kot rabljeno programsko opremo

Wiresoft ponuja MS Office 2010 v omenjenih izdajah in drugih različicah kot uporabljeno programsko opremo. To pomeni, da gre za tako imenovano rabljeno programsko opremo, ki prihaja od prejšnjega uporabnika, običajno večjega podjetja, zato je pri Wiresoftu njena cena bistveno nižja od licence iste programske opreme, če je sploh še na voljo pri drugem prodajalcu.

Ni nujno, da je bila taka uporabljena programska oprema nameščena ali uporabljena. Skoraj vsaka licenca za programsko opremo, ki jo ponuja Wiresoft - zlasti licenca za MS Office 2010 - izhaja iz količinske licence, ki je vedno namenjena večjemu številu delovnih postaj ali uporabnikov in so jo podjetja kupila v določenih fiksnih obsegih. Ti so upravičeni do prodaje takšnih količinskih licenc ali njihovih delov, ki jih Wiresoft ne potrebuje. Pri tem so razdeljene na posamezne licence.

To ne vpliva niti ne omejuje njihove splošne funkcionalnosti, temveč omogoča, da naše stranke lahko kupijo nekatere izdaje, kot sta Standard in Professional Pro.

Delitev in nadaljnja prodaja količinskih licenc MS Office 2010 in drugih Microsoftovih programov je zakonita, kar so izrecno potrdila tudi sodišča.

Varnost pri nakupu programske opreme z Wiresoftom

Za aktivacijo programske opreme Office v računalniku je potreben licenčni ključ, ki se imenuje tudi multiaktivacijski ključ (MAK). To velja za točno toliko računalnikov, kot je določeno v posamezni licenci. Pri Wiresoftu ste lahko vedno prepričani, da boste prejeli popolnoma uporaben programski izdelek, ki bo na vašem računalniku deloval funkcionalno in neomejeno dolgo!

Poleg teh izdaj paketa Office 2010 lahko v trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop najdete tudi novejše različice in drugo Microsoftovo programsko opremo za prodajo. Če imate vprašanja o Office 2010 Standard in Professional Plus ali katerem koli drugem programu MS, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.