Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - celovita pisarniška programska oprema kot nakupna različica MS Office-Edition 2010 Standard spada med najbolj priljubljene Office-različice Microsofta, katerih obsežna ponudba programov in funkcij vsebuje...
29,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - celovit paket za poslovne strokovnjake kot nakupna različica Z MS Office-Edition 2010 Professional Plus poslovnim strokovnjakom so vsi Microsoftovi programi združeni v enem paketu, saj portfelj...
36,90 € *

Office 2010: preizkušena pisarniška programska oprema za učinkovite delovne tokove

V kategoriji Office 2010 predstavljamo zanesljivo Microsoftovo pisarniško programsko opremo, ki je še danes odlična rešitev za vaše delovne zahteve. V tem članku vam ponujamo temeljit pregled paketa Office 2010 in pojasnjujemo prednosti tega preizkušenega paketa za vašo produktivnost in učinkovitost.

Kaj ponuja Office 2010?

Znane aplikacije v najboljši možni meri

Office 2010 vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v najboljši možni meri. Te aplikacije so bile optimizirane, da vam omogočajo nemoteno in učinkovito delo.

Lokalno shranjevanje podatkov in neodvisnost od oblaka

V nasprotju z novejšimi naročninami na pisarniški paket Office Office 2010 ne zahteva stalne internetne povezave. Dokumente in podatke lahko shranjujete lokalno in niste odvisni od oblaka.

Zakaj izbrati Office 2010?

Enkratni nakup, stalna uporaba

S paketom Office 2010 opravite enkratni nakup in ga lahko uporabljate trajno, ne da bi plačevali mesečne naročnine.

Zaščita podatkov in popoln nadzor

Office 2010 vam omogoča popoln nadzor nad vašimi podatki in politiko zasebnosti, saj se vam ni treba zanašati na shranjevanje v oblaku.

Stabilnost in zanesljivost

Za Office 2010 sta značilna stabilnost in dosleden uporabniški vmesnik brez stalnih prekinitev zaradi posodobitev in sprememb.

Zaključek

Office 2010 je idealna izbira za vse, ki iščejo preverjeno in zanesljivo pisarniško programsko rešitev, ne da bi se morali zavezati k rednim naročninam. Z znanimi aplikacijami, popolnim nadzorom nad podatki in stabilnim delovnim okoljem ponuja Office 2010 prvovrstno rešitev za vse, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali lastnik podjetja, vam Office 2010 ponuja orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic. Investirajte v Office 2010 in izkusite preverjeno zmogljivost in zanesljivost tega izjemnega paketa pisarniških programov.

Office 2010 vam omogoča, da svoje delo opravljate učinkovito, hkrati pa ohranjate popoln nadzor nad svojimi podatki. To je stroškovno učinkovita in stabilna rešitev za tiste, ki iščejo preizkušeno pisarniško programsko opremo brez naročnine. Povečajte svojo produktivnost in investirajte v Office 2010 ter izkoristite znane aplikacije in številne prednosti te zanesljive pisarniške programske opreme.

kategorije