Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - nepogrešljiva poslovna programska oprema za podjetja in samozaposlene Najnovejša različica pisarniškega paketa Microsoft Office 2021 Standard Edition profesionalnim uporabnikom v podjetjih in...
184,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - nepogrešljiv za poslovne strokovnjake Najnovejša različica vsestranskega pisarniškega paketa Microsoft Office , ki se uporablja po vsem svetu, ponuja profesionalnim uporabnikom v podjetjih in...
199,90 € *

Microsoft Office 2021 - najnovejša programska oprema Office za profesionalne in zasebne uporabnike

Najnovejša različica preizkušenega Microsoftovega programskega paketa Office 2021 je na voljo v različnih izdajah za profesionalne in zasebne uporabnike. Zlasti Office 2021 Standard in Office 2021 Professional Plus ponovno ponujata znatno povečanje števila funkcij ter posameznih programov in razširjenih funkcij ter s tem posebno široko osnovo za obvladovanje tipičnih poslovnih nalog v sodobnih podjetjih: tako pri ustvarjanju in urejanju besedil in izračunov s celovitim sodelovanjem pri dokumentih kot tudi pri varni izmenjavi podatkov z obsežnimi varnostnimi standardi, vključno s celovito komunikacijo z zaposlenimi in poslovnimi partnerji. S temi paketi Office 2021 se sodelovanje v oblaku - na primer v domači pisarni - dviguje na novo raven, kar zagotavlja še višji standard funkcionalnosti in učinkovitosti.

Novi različici Office 2021 Standard in Office 2021 Professional Plus tudi tokrat vsebujeta številne optimizacije in dopolnitve preizkušenih programov Office Word, Excel, PowerPoint in Outlook ter dodatnih aplikacij, ki so na voljo glede na različico, zlasti pri skupnem urejanju dokumentov v realnem času ter varni izmenjavi podatkov in informacij v skupini, s funkcijo Data Loss Prevention pa imajo na voljo še posebej visok varnostni standard.

Pisarniški paket MS Office 2021 dopolnjujeta digitalna beležnica OneNote in Microsoft Teams, ki nadomešča Skype. Programi Office se lahko uporabljajo tudi kot spletne aplikacije Office. Predvsem v različici Professional Plus lahko uporabniki za različne analize podatkov uporabljajo tudi novi MS Access,

Izdaje Microsoft Office 2021 Standard in Professional Pro lahko po uradni izdaji najdete v trgovini Wiresoft Software Shop kot rabljeno programsko opremo - izkoristili boste nižjo ceno v primerjavi z ustreznim novim izdelkom - preprosto se obrnite na našo ekipo in preverite, kdaj vam bodo te izdaje Officea na voljo.

V naslednjem pregledu so predstavljene že znane funkcionalnosti Office 2021 Standard in Professional Plus ter nadaljnje novosti te različice, ki jih lahko izkoristite.

Klasične pisarniške aplikacije - v različici MS Office 2021 še zmogljivejše

V izdajah Standard in Professional Plus so klasični posamezni programi Word, Excel, PowerPoint in Outlook ponovno hrbtenica nove zbirke MS Office 2021: dopolnjujejo jih digitalni beležnica OneNote, MS Publisher in komunikacijsko orodje Microsoft Teams. MS Access 2021 je prav tako vključen izključno v izdajo Professional Plus.

V naslednjem pregledu so na kratko predstavljeni ti programi Office, vključno z njihovimi posebnostmi. Za najnovejše podrobnosti o dodatnih funkcijah, ki so na voljo v izdajah MS Office 2021 Standard in Professional Plus, se obrnite na člana Wiresoftove ekipe.

 • Microsoft Word 2021 je eden najpomembnejših programov v vseh izdajah paketa Office za ustvarjanje različnih besedilnih dokumentov za poklicne in zasebne namene. V trenutni različici program za ustvarjanje besedil še bolj celovito podpira dopisovanje - ne le s številnimi možnostmi oblikovanja ter vključevanjem slikovnih in računskih elementov, temveč tudi z različnimi optimiziranimi funkcijami, ki ta opravila še bolj olajšajo. Med njimi so orodje za prevajanje, ki je integrirano v program Word, funkcija za narekovanje ter popravljanje črkovanja in slovnice. Poleg tega lahko uporabniki med pisanjem besedila berejo na glas, izboljšana pa je bila tudi funkcija govornega vnosa. Z urejevalnikom besed lahko predloge besed in črkovanja sprejmete neposredno s klikom. Vnos besedila je hitrejši tudi zaradi izboljšanega prepoznavanja znakov besedila, napisanega z digitalnim pisalom. Izboljšave so tudi pri vključevanju slik in grafike, na primer vključevanje slikovnega formata Apple HEIC brez predhodnega pretvarjanja, kompleksnejše grafike SVG je mogoče vključiti v Wordov dokument ter jih skalirati in urejati, ne da bi za to potrebovali več pomnilnika.
 • Microsoft Excel 2021 v novi različici paketa Office ponovno ponuja številne zmogljive funkcije in filtre - med njimi so dinamična polja in optimizirana funkcija XVERWEIS, s katero je mogoče celovito analizirati in nadalje obdelati podatke. Uporabite lahko na primer tudi filtre časovnih osi, različne funkcije pa so bile optimizirane zlasti za finančne izračune; poleg tega Excel ponovno ponuja široko združljivost z datotečnim formatom CSV (Comma Separated Values).
 • Tako kot prejšnja različica tudiMicrosoft PowerPoint 2021 vsebuje številne možnosti oblikovanja za informativne predstavitve in izčrpna poročila. Poleg neverjetnih učinkov, kot je spreminjanje grafike in slik za dinamične prehode, jih lahko v programu PowerPoint 2021 tudi poljubno pomanjšate ali animirate s funkcijo povečave. Vse animacije lahko izvedete tudi z digitalnim pisalom. Poleg tega aplikacija Office v možnostih za skupno rabo ponuja prikaz dokumentov PowerPoint za govorce, s komunikacijskim orodjem Microsoft Forms pa lahko govorci med udeleženci predstavitve sprožijo anketo.
 • Microsoft Outlook 2021 ponuja obsežna orodja za komunikacijo ne le z zaposlenimi in poslovnimi partnerji, ki so lokalno dosegljivi, temveč tudi za globalno izmenjavo sporočil in podatkov. Samodejno upoštevanje različnih časovnih pasov ali časovne razlike med drugim olajša načrtovanje skupnih sestankov. Outlook 2021 podpira tudi poljubno število e-poštnih računov na uporabnika, kar olajša upravljanje pri uporabi več računov. Poleg tega je v programu Outlook 2021 na voljo nova orodna vrstica za narekovanje  , ki vključuje razširjene glasovne ukaze in samodejno ločila pri pisanju e-pošte.

Poleg teh preizkušenih programov Office lahko uporabniki paketa Office 2021 Standard ali Professional Plus Edition uporabljajo tudi naslednje programe:

 • Publisher 2021 je vsestransko orodje za oblikovanje predstavitev in publikacij vseh vrst, ki jih je mogoče tudi natisniti; trenutna različica ponuja tudi izboljšano prepoznavanje pisal in funkcije za profesionalno urejanje grafike.
 • OneNote 2021 je praktična digitalna beležnica za spontano zapisovanje idej in skic. Povezati ga je mogoče z drugimi programi Office in jih takoj izvajati.
 • Microsoft Teams nadomešča Skype. Z njim lahko na primer sporočila v programu Outlook neposredno delite z drugimi sodelavci in partnerji.

Izključno v izdaji Professional Plus paketa MS Office 2021 je uporabnikom na voljo tudi Access 2021:

 • Access 2021 med drugim ponuja optimizirano zagotavljanje različnih aplikacij za podatkovne zbirke: te se lahko zaženejo neposredno v brskalniku, kar prihrani prostor za shranjevanje in tako poveča učinkovitost. Podatki, shranjeni v programu Access 2021, so lahko na primer na voljo tudi zavarovani v podatkovni zbirki Microsoft SQL.

Nakup celovitih varnostnih funkcij v paketu Office 2021 Standard in Professional Plus

Varnost dokumentov in podatkov je v različici MS Office 2021 ponovno osrednje vprašanje, še toliko bolj, ker sodelovanje številnih zaposlenih pri projektih v oblaku predstavlja nove izzive za zaščito pred izgubo in razkritjem informacij.

V ta namen bo v paketu Office 2021 verjetno spet na voljo funkcija Group Policy Object (GPO) za upravljanje skupinskih politik, ki so zavarovane z datotekami ADMX (tako imenovane datoteke ADMinistrative XML Template Files). To lahko uporabite tudi za nadzor varnostnih nastavitev makrov v zunanjih dokumentih. Office 2021 Standard & Professional Plus lahko verjetno uporabljate tudi na terminalu ali strežniku oddaljenega namizja; za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega zastopnika.

Ena od izjemnih varnostnih funkcij paketa MS Office različice 2021 je preizkušeno preprečevanje izgube podatkov (DLP) - za celovito zaščito zaupnih informacij ali podatkov pred namernim ali nenamernim razkritjem s strani zaposlenih. To je še posebej uporabno za zaščito občutljivih podatkov, kot so osebni podatki v organizacijah ali podjetjih. DLP tako izpolnjuje tudi zahteve DSVGO. Vsi premiki podatkov se spremljajo z dinamičnim nadzorom na podlagi vsebine, njihov prenos prek e-pošte ali drugih internetnih aplikacij pa se blokira, če obstaja nevarnost izgube podatkov.

S preprečevanjem izgube podatkov lahko skrbniki ustvarijo različne smernice za dostop do podatkov, ki so opredeljeni kot občutljivi, s katerimi ga lahko delno ali v celoti omejijo, uporabnike pa obveščajo tudi o morebitnih tveganjih izgube podatkov.

V programih MS Office 2021 Standard in Professional Plus lahko ta pravila določite tudi za posamezne programe: Katere informacije se lahko vključijo ali delijo v dokumentu itd.

Pri uporabi storitev v oblaku, kot je Microsoftov OneDrive, se podatki ne izgubijo niti v primeru izpada strežnika ali okvare končne naprave; uporabniki lahko do njih dostopajo in jih samostojno urejajo lokalno.

Številne splošne prednosti paketa Microsoft Office 2021

Poleg teh posebnih funkcij posameznih pisarniških aplikacij MS Office 2021 Buy v izdajah Standard in Professional Plus prepriča tudi s številnimi praktičnimi funkcijami splošne narave, ki na primer podpirajo mobilno delo in intuitivno skupinsko delo - za povečanje učinkovitosti pri ustvarjanju dokumentov, preglednic ali predstavitev ter tudi za lažjo komunikacijo med zaposlenimi.

Uporabniki lahko na primer do številnih funkcij paketa Office dostopajo tudi na poti s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows - spletne aplikacije, ki so na voljo v paketu Office 2021, olajšajo dostop do njih; jasna razporeditev posameznih funkcij in elementov olajša urejanje dokumentov na poti; z njimi lahko tudi odpirate in delite datoteke v oblaku.

Novi namizni vmesnik paketa MS Office 2021 navdušuje s še jasnejšo predstavitvijo in razporeditvijo vseh elementov; številne aplikacije je mogoče zagnati tudi v temnem načinu, kar še posebej podpira očem prijazno delo. Spremenjeni spustni meni olajša iskanje e-pošte in dokumentov - v ta namen je mogoče s klikom preklapljati med poštnim predalom in odprto mapo. Meni zgodovine v namiznem odjemalcu ponuja tudi možnost vrnitve na zadnja obiskana mesta. Telefonske številke lahko tudi zakrijete, da zagotovite večjo zasebnost ali anonimnost.

Prav tako vsi programi v paketu MS Office 2021 buy še bolj podpirajo dostopnost, na primer z uporabo mednarodnih standardov in s praktičnimi predlogi za lažje razumevanje dokumentov, ki vključujejo tudi zvočne opombe. Velik izbor zvokov akustično podpira tudi delo z MS Office 2021.

Kupite Microsoft Office 2021 Standard in Professional Plus pri Wiresoftu kot trgovino z rabljeno programsko opremo

Dve novi izdaji Microsoft Office 2021 Standard in Professional Plus bosta po uradni izdaji kmalu na voljo pri Wiresoftu kot rabljena programska oprema.

Koristili boste te prednosti.

 • Originalna Microsoftova programska oprema z veljavnim licenčnim ključem - namesto preizkusnih različic z omejeno uporabo ali časovno omejenih preizkusnih različic.
 • Oznaka "uporabljena programska oprema" ne pomeni nobenih omejitev funkcionalnosti programske opreme.
 • Uporabljeno programsko opremo je Wiresoft pred nadaljnjo prodajo testiral za popolno uporabnost.
 • Trgovina in uporaba uporabljene Microsoftove programske opreme sta zakoniti, ker sta dovoljeni z zakonom.
 • Pri nakupu rabljene licence pri Wiresoftu vedno pridobite zakonit in izviren Microsoftov izdelek.

Če imate vprašanja o Microsoft Office 2021 Edition Standard ali Professional Plus, nas kontaktirajte prek klepeta, telefona ali e-pošte.