Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 je pomembna izdaja izdelka s številnimi novimi funkcijami: Zanesljivost za kritične aplikacije z večjo razpoložljivostjo, bliskovite poizvedbe in napredne varnostne funkcije za kritične...
322,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 zagotavlja informacijsko platformo v oblaku, ki organizacijam pomaga sprostiti prelomne vpoglede v organizaciji ter hitro ustvarjati rešitve in razširjati podatke lokalno in v javnem...
4.297,90 € *

Microsoft SQL Server 2014: Učinkovitost in inovativnost pri upravljanju podatkov

Pregled strežnika SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 je pomenil pomemben mejnik v razvoju Microsoftovih tehnologij podatkovnih zbirk. SQL Server 2014 je zasnovan za učinkovito upravljanje velikih količin podatkov in podporo poslovno kritičnim aplikacijam ter ponuja zmogljive funkcije, ki organizacijam omogočajo optimizacijo infrastrukture podatkovnih zbirk in izboljšanje analitike podatkov.

Ključne značilnosti in prednosti

SQL Server 2014 je predstavil revolucionarne funkcije, osredotočene na zmogljivost, razpoložljivost in poslovno obveščanje. Te vključujejo tehnologijo in-memory, izboljšano integracijo oblaka in izboljšane varnostne funkcije.

Zmogljivost in skalabilnost

Motor OLTP v pomnilniku (In-Memory OLTP Engine)

Motor OLTP v pomnilniku, ena od izjemnih novosti strežnika SQL Server 2014, omogoča povečanje hitrosti transakcij z zmanjšanjem dolgotrajnih operacij vhodno-izhodnih podatkov z diska. To je še posebej koristno za sisteme z visoko frekvenco transakcij.

Upravitelj virov

Resource Governor v strežniku SQL Server 2014 omogoča izboljšan nadzor nad izkoriščenostjo procesorja in vhodno-izhodnih zmogljivosti. To omogoča boljše upravljanje strežniških virov, zlasti v večuporabniških okoljih.

Visoka razpoložljivost in obnovitev

Skupine razpoložljivosti AlwaysOn

Izboljšave tehnologije AlwaysOn v strežniku SQL Server 2014 zagotavljajo izboljšane možnosti za primerke gruče z možnostjo preklopa v primeru odpovedi, kar zagotavlja večjo razpoložljivost in možnosti obnovitve po nesreči.

Rešitve za varnostno kopiranje

Z novimi in izboljšanimi rešitvami za varnostno kopiranje, vključno s poenostavljenim varnostnim kopiranjem v oblaku v Azure, lahko organizacije še bolj zanesljivo varnostno kopirajo svoje podatke.

Poslovna inteligenca in analitika

Izboljšana orodja BI

SQL Server 2014 vključuje zmogljiva orodja za poslovno obveščanje, ki omogočajo celovito analizo in poročanje ter tako zagotavljajo dragocen vpogled v poslovne podatke.

Skladiščenje podatkov

Izboljšane zmogljivosti za skladiščenje podatkov v strežniku SQL Server 2014 izboljšujejo hitrost in skalabilnost poizvedb po podatkovnih zbirkah, kar je pomembno za velike in zapletene nabore podatkov.

Integracija v oblak

Integracija s sistemom Windows Azure

SQL Server 2014 je okrepil integracijo s sistemom Windows Azure, kar omogoča brezhibno hibridno rešitev za upravljanje podatkov v oblaku. To organizacijam olajša skaliranje virov podatkovnih zbirk in razširitev lokalnih podatkovnih zbirk v oblak.

Povzetek: Pomen strežnika SQL Server 2014

SQL Server 2014 ostaja ključna komponenta za številne organizacije, ki potrebujejo robustno, zanesljivo in zmogljivo podatkovno platformo. S svojimi naprednimi zmožnostmi obdelave in analitike podatkov zagotavlja trdno podlago za ključne poslovne aplikacije. Čeprav so zdaj na voljo novejše različice, SQL Server 2014 še naprej zagotavlja podporo in stabilnost za obstoječe infrastrukture s potrebo po preverjeni tehnologiji.

kategorije