Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Microsoft strežnik SQL Server 2017 Standard edition zagotavlja vse zmogljive funkcije podatkovnih zbirk, poročanja in analize, ki jih mala in srednje velika podjetja pričakujejo od sistema za...
407,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core Z vključeno zbirko podatkov ter funkcijami poročanja in analize ponuja izdaja SQL Server 2017 Standard predvsem malim in srednje velikim podjetjem zmogljivo različico preizkušene Microsoftove...
1.660,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition večjim organizacijam zagotavlja zmogljivo novejšo različico Microsoftove preizkušene relacijske podatkovne platforme, ki združuje vse ključne zmogljivosti...
6.711,90 € *

Microsoft SQL Server 2017: vsestranska rešitev za upravljanje podatkov

Uvod: Inovacije se srečujejo s preizkušenim

Microsoft z uvedbo strežnika Microsoft SQL Server 2017 postavlja nove standarde na področju platform za upravljanje podatkov. Kot celovita in v prihodnost usmerjena rešitev za upravljanje podatkov ponuja SQL Server 2017 tako prelomne inovacije kot preizkušene tehnologije.

Prilagodljivost s podporo za različne platforme

Morda najbolj opazen napredek v strežniku SQL Server 2017 je uvedba medplatformne združljivosti. Prvič je mogoče SQL Server zagnati v operacijskih sistemih Windows, Linux in v vsebnikih Docker. Ta prilagodljivost organizacijam omogoča, da strežnik SQL Server vključijo v svojo obstoječo infrastrukturo ne glede na prednostno okolje operacijskega sistema.

Značilnosti strežnika SQL Server 2017

Izboljšana zmogljivost

Prilagodljiva obdelava poizvedb

Adaptivna obdelava poizvedb zagotavlja, da strežnik SQL Server 2017 pametneje obdeluje poizvedbe in dinamično optimizira izvedbene načrte. To lahko bistveno izboljša zmogljivost in prepustnost poizvedb v zbirki podatkov.

Varnostne funkcije na najvišji ravni

Napredna zaščita pred grožnjami

SQL Server 2017 ponuja napredne zaščitne mehanizme za zaščito pred vse večjimi kibernetskimi varnostnimi grožnjami. Napredna zaščita pred grožnjami pomaga zgodaj prepoznati nevarne dejavnosti in se nanje odzvati ter tako preprečiti vdore v podatke.

Poslovna inteligenca in analitika

Integracija in obveščanje

Zmogljivosti grafnih podatkovnih zbirk

Podpora za zmogljivosti grafnih podatkovnih zbirk omogoča strežniku SQL Server 2017 učinkovito delo s kompleksnimi podatki o razmerjih, kar odpira nove možnosti za aplikacije za poslovno obveščanje.

Nativna integracija programov R in Python

Vgradnja programov R in Python neposredno v podatkovno zbirko analitikom in podatkovnim znanstvenikom omogoča izvajanje strojnega učenja in zapletenih statističnih analiz brez izvažanja podatkov.

Vizualizacija in poročanje

Z izboljšanimi zmogljivostmi BI, zlasti z integracijo z orodji, kot je Power BI, lahko uporabniki neposredno iz svojih podatkov ustvarijo impresivne vizualizacije in uporabna poročila.

Povzetek: Zakaj SQL Server 2017?

SQL Server 2017 ni le podatkovna zbirka, temveč celovita platforma za upravljanje podatkov in analitične aplikacije. S podporo za operacijske sisteme Windows, Linux in vsebnike Docker ter z najnovejšimi dosežki na področju tehnologije podatkovnih zbirk ponuja SQL Server 2017 skalabilno, varno in na prihodnost odporno rešitev za organizacije vseh velikosti. S stalnimi posodobitvami in aktivno skupnostjo razvijalcev ostaja SQL Server 2017 osrednji del strateških načrtov za upravljanje podatkov v organizacijah po vsem svetu.

kategorije