Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Posebne prednosti so na področju poslovne inteligence in kritičnih aplikacij ter integracije oblaka v skladu z vašimi željami in potrebami. Virtualizacija opisuje postopek, pri katerem imajo končni uporabniki na...
260,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 je pomembna izdaja izdelka s številnimi novimi funkcijami: Zanesljivost za kritične aplikacije z večjo razpoložljivostjo, bliskovito hitrimi poizvedbami in naprednimi varnostnimi...
3.695,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Poslovno obveščanje Nakup strežnika: Microsoft SQL Server 2012 Poslovno obveščanje Če želite stalno spremljati svoje operativne procese in jih optimizirati, potrebujete dober sistem za upravljanje podatkovnih...
2.618,90 € *

Microsoft SQL Server 2012: temelj upravljanja podatkov

Uvod: SQL Server 2012 na prvi pogled

Microsoft SQL Server 2012 je celovita podatkovna platforma in zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk, ki je primeren za številne naloge upravljanja in analize podatkov. Z njegovo uvedbo so bile uvedene pomembne funkcije, ki so bistveno izboljšale zmogljivost, razpoložljivost in razširljivost podatkov podjetja.

Ključne funkcije strežnika SQL Server 2012

Za strežnik SQL Server 2012 so značilni skupine razpoložljivosti AlwaysOn, izboljšana zmogljivost, storitve poročanja in storitve integracije. Poleg tega ponuja globoko integracijo z Microsoftovo platformo v oblaku Azure, ki podpira hibridna okolja.

Uspešnost in upravljanje

Izboljšave zmogljivosti

Zmogljivost strežnika SQL Server 2012 je bila bistveno izboljšana z uvedbo funkcij, kot so indeksi v skladišču stolpcev, ki pospešujejo poizvedbe, in optimizacijo načrtovalca poizvedb.

Funkcije upravljanja

SQL Server Management Studio (SSMS) in druga orodja za upravljanje so bila v SQL Serverju 2012 izboljšana, da je upravljanje podatkovne zbirke lažje in učinkovitejše.

Razpoložljivost in obnovitev

Skupine razpoložljivosti AlwaysOn

Ena od ključnih novosti v strežniku SQL Server 2012 je bila uvedba skupin razpoložljivosti AlwaysOn, ki v primerjavi s prejšnjimi različicami zagotavljajo večjo razpoložljivost in možnosti obnovitve po nesreči.

Izboljšane možnosti varnostnega kopiranja

Nove in izboljšane možnosti varnostnega kopiranja so organizacijam omogočile, da so njihovi podatki zaščiteni tudi v primeru okvare.

Razvoj poslovnega obveščanja

Poročanje in analiza

V strežniku SQL Server 2012 so bile izboljšane storitve za poročanje, ki omogočajo ustvarjanje obsežnejših in uporabniku prijaznejših poročil. Uvedena sta bila programa Power View in PowerPivot, ki sta okrepila samopostrežno BI.

Skladiščenje podatkov

Zmogljivosti podatkovnih skladišč so bile okrepljene z izboljšanimi zmožnostmi ETL (ekstrakcija, transformacija in nalaganje) in integracijo z drugimi Microsoftovimi izdelki.

Pripravljenost na oblak

Združljivost z Azure

Brezhibna integracija s storitvijo Azure je organizacijam omogočila razširitev rešitev podatkovnih zbirk v oblaku in izkoriščanje prednosti skaliranja v oblaku.

Zaključek: Vpliv strežnika SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 ostaja pomemben del številnih poslovnih okolij. Zagotavlja trdno podlago za aplikacije, ki zahtevajo zanesljivo upravljanje in analizo podatkov. Čeprav so na voljo novejše različice, ostaja SQL Server 2012 preverjena izbira za organizacije, ki iščejo zrelo tehnologijo z obsežnim naborom funkcij.

kategorije