Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - za vse potrebe poslovnih strokovnjakov Aktualni paket Office Suite v različici 2019 profesionalnim uporabnikom (poleg različic Home & Business, Professional in Standard), zlasti z izdajo...
57,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - izdaja za profesionalne uporabnike Microsoft Office 2019 je najnovejša različica preizkušene programske opreme za ustvarjanje in oblikovanje besedil ter izračunov, vključno z njihovo jasno predstavitvijo...
53,90 € *

Microsoft Office 2019 za Windows

Microsoftova nova različica paketa Office 2019 v primerjavi s prejšnjo ponuja vrsto novih funkcij, s katerimi je delo z dokumenti - samostojno ali v skupini - še bolj prilagodljivo. Preizkušeni OneDrive omogoča preprosto izmenjavo podatkov in dokumentov v oblaku - za sodelovanje med ekipami pri dokumentih.

Microsoft je v preizkušene programe Office, kot so Word, Excel in PowerPoint, dodal še dodatne funkcije, ki ponujajo razširjene možnosti za besedilne dokumente, preglednice in predstavitve: Word med drugim vsebuje funkcijo za narekovanje Microsoft Dictate in orodje za prevajanje; Excel na primer vsebuje rešitev za analizo "Objava v Power BI" kot novo postavko menija; v PowerPointu pa so na voljo nove animacije, kot sta Morph in Zoom.

Poleg tega so v teh programih na voljo tudi motivi ozadja bela, temno siva in črna, pri čemer so zlasti slednje barve enostavne za oči in tako omogočajo še bolj sproščeno delo na zaslonu.

Nova različica paketa Office ima v primerjavi z različico 2016 nekoliko drugačen videz: na začetni strani programov so zdaj prikazane tudi datoteke Office, ki so jih uporabniki delili prek oblaka. Sicer pa je navigacija po menijih običajno intuitivna. Microsoft OneNote ni več vključen, vendar ga lahko uporabljate v sistemu Windows 10 prek univerzalne aplikacije Windows.

MS Office paket 2019 je na voljo tudi kot različica brez povezave

Poleg naročnine na programsko opremo je nova različica paketa Microsoft Office na voljo tudi kot različica brez povezave za namestitev. To pomeni, da lahko uporabniki, ki raje delajo s programi Windows v lokalnem okolju, programski paket Office 2019 uporabljajo kot stalen brez povezave z oblakom.

Pri Wiresoftu sta obe izdaji Office 2019 Standard in Professional Plus na voljo v samostojni različici. Te imajo še bolj obsežne funkcije kot druge izdaje in so še posebej primerne za samozaposlene ali samostojne podjetnike ter mala in večja podjetja.  

Namestitev prek klika za zagon

V primerjavi z različico Office 2016 je v različici 2019 uporabljena tehnologija namestitve Klikni in poženi (Click-to-Run). C2R ponuja mesečne varnostne posodobitve in s tehnologijo za optimizacijo prenosov zmanjšuje omrežne zahteve.

Vsi programi in aplikacije Office so nameščeni samodejno. Z namestitvenim orodjem Office pa je mogoče namestiti le posamezne aplikacije.

MS Office 2019 podpira samo osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows 10; v računalnikih Mac mora biti nameščena ena od zadnjih treh aktualnih različic operacijskega sistema MacOs.

Vse različice paketa Office 2019 so na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. 64-bitna različica zahteva vsaj 4 GB pomnilnika RAM.

Nove splošne funkcije v programih Office 2019

Paket Office 2019 vsebuje številne nove funkcije za vse različice, ki so na voljo v različnih programih, kot so Word, Excel in PowerPoint; poleg tega so v posameznih programih izboljšane možnosti za obdelavo besedil, analize, oblikovanje predlog itd. V nadaljevanju so na kratko pojasnjeni najpomembnejši.

Prevajalska funkcija

V trenutnih različicah programov Word, Excel in PowerPoint je zdaj na voljo funkcija za prevajanje; v programu Outlook jo lahko namestite naknadno s programom Office AddIn Translator for Outlook. Njegova prednost je, da vam za prevajanje besedila ali razdelka ni več treba priklicati spletne strani prek brskalnika, temveč lahko to storite takoj prek menija z možnostjo Preveri > Prevedi.

Prostoročno risanje

To orodje omogoča ustvarjanje in vstavljanje skic, oblik ali celo matematičnih prikazov iz prostoročne risbe; to je mogoče tudi brez zaslona na dotik, saj aplikacija deluje tudi z miško.

Podpiranje popravljanja napak za dostopnost

Podporno popravljanje napak vsebuje predloge za dostopnost dokumenta, da ga bodo lahko invalidi zlahka brali in urejali. Ta temelji na mednarodno zavezujočih standardih za dostopnost.

Zvočne povratne informacije

Če je zvočna povratna informacija aktivirana, se ob pošiljanju e-poštnega sporočila, brisanju predmetov ali vstavljanju vsebine kot potrditev oglasi zvok. Ob spremembi zaslonskih možnosti je na voljo tudi zvočno obvestilo.

Izboljšana podpora pisala za naprave na dotik

Od optimizirane podpore temu načinu delovanja imajo koristi zlasti uporabniki, ki Office 2019 uporabljajo tudi na napravi z zaslonom na dotik s pisalom. Izboljšana je ne le intenzivnost pritiska, temveč so vključeni tudi novi učinki nagibanja. Ukrivljene črte je zdaj mogoče risati z različno močjo pritiska, pri čemer lahko širino ali intenzivnost črte spreminjate z nagibanjem pisala.

Nove funkcije v posameznih programih paketa Office 2019

Poleg tega Office 2019 ponuja več novih funkcij v posameznih programih; te vključujejo:

Word 2019: Vstavljanje vektorskih piktogramov

Najnovejša različica programa Word zdaj vključuje možnost vstavljanja vektorskih grafik ali ikon v besedilo. Izbor Piktogrami vsebuje različne grafične elemente, ki jih je mogoče s klikom vstaviti v Wordov dokument in povečati brez izgube kakovosti.

Poleg tega je zdaj mogoče skriti vrstice za urejanje in besedilo prikazati na celotnem zaslonu, kar spodbuja koncentracijo med branjem.

Excel 2019: nove funkcije za analizo podatkov in vrste grafikonov

Poleg novih funkcij za analizo podatkov je bil Excel razširjen tudi z več vrstami grafov, npr. preglednimi lijakastimi grafi za prikaz prodajnih poti in prodajnih lijakov ter 2D zemljevidi za natančne vizualizacije geografskih podatkov.

PowerPoint 2019: Animacije za 3D predmete

Office 2019 zdaj ponuja možnost vstavljanja in urejanja 3D-objektov iz spletne galerije ali namizja v dokumente Office. Predvsem v programu PowerPoint so v ta namen na voljo funkcije, kot sta morph in zoom, s katerimi jih lahko animirate, npr. obrnete pogled.

Napoved za leto 2019: Osredotočite se na najpomembnejše

Nova funkcija Clutter je inteligentna funkcija, ki uporabnikom pomaga pri upravljanju vsakodnevne poplave e-pošte. Clutter samodejno prepozna, katera e-poštna sporočila so pomembna, in jih posreduje v mapo prejete pošte. Funkcija prevajanja je po namestitvi na voljo tudi prek dodatka Office Translator for Outlook.

Izdaje paketa Office 2019 pri Wiresoftu

Office 2019 je na voljo v skupno petih različicah - od teh sta pri Wiresoftu na voljo različici Office 2019 Standard in Office 2019 Professional Plus. Ti dve različici imata obsežnejše funkcije in programe kot različice Home & Student, Home & Business in Professional, pri čemer različica Professional Pro vključuje vse funkcije različice Standard.

Microsoft Office 2019 Standard

Programska oprema Office 2019 Standard je še posebej primerna za podjetja in posameznike, ki morajo vsakodnevno upravljati bolj zapletene poslovne procese in naloge.

V ta namen so na voljo še druge praktične funkcije, kot so nadzor posodobitev ali aplikacija za telemetrijo, pa tudi skupinska politika ter terminalske storitve ali RDS in Microsoft Publisher.

Aplikacija za telemetrijo

Aplikacija Telemetrija v Windows Office 2019 Standard z nadzorno ploščo Telemetrija je orodje v obliki delovnega zvezka Excel. Konfiguriran je za podatkovno zbirko podjetja in se uporablja za zbiranje podatkov o uporabi, popisu in celovitosti dokumentov Office. Z njo lahko preverite združljivost dodatkov, značilnih za podjetje, da bi optimizirali njihovo uporabo.

Storitve oddaljenega namizja

Storitve oddaljenega namizja (RDS) za Office Standard omogočajo, da so programi, kot so Word, Excel in PowerPoint, na voljo kot spletne aplikacije za spletno uporabo. Glavni uporabnik licenčnega terminala lahko tako te programe uporablja na drugi, mobilni napravi.

Založnik za publikacije

MS Publisher, ki je na voljo samo v različici za Windows, je zmogljivo orodje, s katerim lahko prepričljivo oblikujete ne le predstavitve, temveč tudi tiskovine. S pomočjo funkcije povleci in spusti lahko slike in grafike uvozite neposredno v risalno območje programa Publisher in jih tam urejate.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Paket Professional Plus uporabnikom zagotavlja vse programske funkcije in storitve, ki jih ponuja izdaja Office 2019. Med njimi so funkcije Dostop, Skype za podjetja, Zadrževanje e-pošte, Preprečevanje izgube podatkov, Poštni predali na lokaciji, Arhiviranje, Orodja za preglednice in Glas podjetja. Posebej velja omeniti:

Dostop za zahtevne poslovne strokovnjake

Access je v različici Professional Plus zmogljivo orodje, ki uporabnikom omogoča ne le ustvarjanje podatkovnih zbirk za prilagodljive poslovne aplikacije, temveč tudi njihovo celovito upravljanje. Za razvoj prilagojenih sistemov za zbiranje in analizo podatkov, npr. za poročila o stanju, ki se uporabljajo intuitivno, so na voljo vsestranska orodja za načrtovanje.

Preprečevanje izgube podatkov (DLP) za preprečevanje izgube podatkov

Varovanje zaupnih podatkov, kot so številke kreditnih kartic ali zdravstvene kartoteke, ki se vse pogosteje shranjujejo v oblaku, je za številna podjetja bistvena naloga. Preprečevanje izgube podatkov v MS Office Professional Plus 2019 zagotavlja zaščito pred nepooblaščenim dostopom ali krajo občutljivih podatkov, ki so na voljo na primer prek storitev Exchange Online, SharePoint Online ali OneDrive for Business, pa tudi lokalno v datotekah Word, Excel in PowerPoint. DLP se tako lahko uporablja za prepoznavanje in spremljanje takšnih podatkov ter zagotavljanje skladnosti.

Enterprise Voice za celovito komunikacijo

Ta rešitev Skype za podjetja ponuja celovite funkcije za poenoteno komunikacijo. Enterprise Voice je mogoče povezati z obstoječimi telefonskimi sistemi in ponuja praktične funkcije, kot so odzivne skupine, parkiranje klicev ter sprejemanje in upravljanje skupinskih klicev.

Sistemske zahteve za Office 2019

Če želite kar najbolje izkoristiti Office 2019 v računalniku, mora ta izpolnjevati naslednje zahteve: Priporočeni procesor za PC: 1,6 GHz, 2-jedrni procesor: za Mac: MacOs (ena od treh trenutnih različic) s procesorjem Intel.

Glavni pomnilnik za PC: 2 GB v različici 32bit, 4 GB v različici 64bit: Mac: 4 GB.

Prosti prostor na trdem disku za PC: 4 GB, za Mac: 10 GB. Za optimalno gledanje mora imeti zaslon ločljivost 1280 x 768 slikovnih pik (PC) ali 1280 x 800 slikovnih pik (Mac).

Kupite Microsoft Office 2019 Editions po nizki ceni pri Wiresoft

Pri Wiresoftu lahko najdete različice MS Office 2019 Standard in Professional Plus po posebej nizki ceni kot različico brez naročnine. Oba izdelka sta polni različici s popolno Microsoftovo podporo in ne različici OEM. Wiresoft prodaja samo originalno Microsoftovo programsko opremo, to so neuporabljene in zato brezplačne licence, ki izvirajo iz evropskih podjetij in jih je Wiresoft preveril glede pristnosti in funkcionalnosti. To potrjujejo naše številne zadovoljne stranke, ki zaupajo v programske izdelke podjetja Wiresoft. Če imate vprašanja o tem, katera različica paketa Office 2019 najbolj ustreza vašim zahtevam, se obrnite na nas.