Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - za vse potrebe poslovnih strokovnjakov Aktualni paket Office Suite v različici 2019 profesionalnim uporabnikom (poleg različic Home & Business, Professional in Standard), zlasti z izdajo...
118,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - izdaja za profesionalne uporabnike Microsoft Office 2019 je najnovejša različica preizkušene programske opreme za ustvarjanje in oblikovanje besedil ter izračunov, vključno z njihovo jasno predstavitvijo...
109,90 € *

Office 2019: preizkušen paket za produktivno delo

V kategoriji Office 2019 predstavljamo preizkušen in zanesljiv paket Microsoft Office, ki še naprej ponuja odlično rešitev za pisarniške aplikacije. V tem članku vam bomo predstavili celovit pregled paketa Office 2019 in pojasnili prednosti tega preizkušenega paketa za vašo produktivnost in učinkovitost.

Kaj ponuja paket Office 2019?

Preizkušene aplikacije v svoji najboljši različici

Pisarniški paket Office 2019 vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, optimizirane v najnovejši različici, ki vam omogoča nemoteno in učinkovito delo.

Brez odvisnosti od oblaka

Ena glavnih razlik v primerjavi z novejšimi naročninami Office je, da Office 2019 ne potrebuje stalne internetne povezave. To pomeni, da lahko dokumente in podatke shranjujete lokalno, ne da bi bili odvisni od oblaka.

Zakaj izbrati Office 2019?

Enkratni nakup, stalna uporaba

V nasprotju z naročninami Office je Office 2019 enkraten nakup. Plačate enkrat in lahko paket uporabljate trajno, brez mesečnih naročnin.

Največji nadzor nad varstvom podatkov

S paketom Office 2019 ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in smernicami za varstvo podatkov, saj se vam ni treba zanašati na shranjevanje v oblaku.

Brez stalnih posodobitev in sprememb

Office 2019 ponuja stabilnost in dosledne uporabniške vmesnike brez stalnih posodobitev in sprememb, ki bi vas odvrnile od vašega delovnega procesa.

Zaključek

Office 2019 je odlična izbira za vse, ki iščejo preizkušen in zanesljiv pisarniški paket, ne da bi se morali zavezati k rednim naročninam. S poznanimi aplikacijami, največjim nadzorom nad zaščito podatkov in stabilnim delovnim okoljem je Office 2019 prvovrstna rešitev za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali lastnik podjetja, vam Office 2019 ponuja orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic. Investirajte v Office 2019 in izkusite preverjeno zmogljivost in zanesljivost tega vrhunskega paketa pisarniških programov. S paketom Office 2019 lahko svoje delo opravljate učinkovito in hkrati ohranjate popoln nadzor nad svojimi podatki. To je stroškovno učinkovita in stabilna rešitev za tiste, ki iščejo preizkušen pisarniški paket brez naročnine. Povečajte svojo produktivnost in investirajte v Office 2019 ter izkoristite poznane aplikacije in številne prednosti te preizkušene pisarniške programske opreme.

kategorije