Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core Windows Server 2016 Standard je zasnovan za potrebe virtualizacije in IT manjših podjetij ter je strežniška različica operacijskega sistema Windows 10. S paketom z dvema jedroma lahko...
45,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core Windows Server 2016 Datacenter ponuja vse zahteve za popolno izpolnitev zahtev velikih organizacij in podjetij po visoki stopnji virtualizacije glede uporabljenih strežnikov in...
241,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Microsoft Windows je že približno trideset let uveljavljen na računalniškem trgu kot Standard operacijski sistem, ki ga uporabljajo ne le zasebniki, temveč tudi v razvojnih in raziskovalnih...
247,90 € *
MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Verjetno najbolj znan operacijski sistem na svetu, Microsoft Windows, se ne uporablja le v zasebnem sektorju in uporabnikom omogoča brskanje, urejanje dokumentov in delo z različnimi...
1.233,90 € *

Microsoft Windows Server 2016: Osnova za sodobne infrastrukture

Pregled strežnika Windows Server 2016

Windows Server 2016 je robusten Microsoftov strežniški operacijski sistem, ki služi kot trdna osnova za infrastrukturo podjetja. Z izboljšavami v primerjavi s predhodniki ponuja kombinacijo zmogljivosti, varnosti in inovativnih funkcij, zaradi katerih je primeren za številne strežniške naloge, od upravljanja omrežnih storitev do gostovanja spletnih aplikacij.

Ključni elementi sistema Windows Server 2016

Windows Server 2016 je predstavil prelomne inovacije, kot so Windows Containers, Nano Server in izboljšane varnostne funkcije, ki ustrezajo potrebam sodobnih okolij IT.

Ključne značilnosti operacijskega sistema Windows Server 2016

Izboljšana varnost

Varnost je v ospredju operacijskega sistema Windows Server 2016, saj operacijski sistem uvaja funkcije, kot sta Shielded Virtual Machines in Just Enough Administration, s katerimi so strežniška okolja varnejša.

Zaščiteni virtualni stroji

Zaščiteni virtualni stroji ščitijo virtualizacijsko okolje pred nepooblaščenim dostopom in zagotavljajo dodatno raven varnosti za občutljive podatke in aplikacije.

Inovativna kontejnerizacija

Kontejnerji so lahka alternativa tradicionalni virtualizaciji, Windows Server 2016 pa je to tehnologijo s podporo za Windows Containers in Docker prvič približal uporabnikom sistema Windows.

Kontejnerji Windows in integracija s programom Docker

Integracija vsebnikov Windows in programa Docker razvijalcem omogoča hitro izdelavo, preizkušanje in uvajanje aplikacij, kar znatno poveča agilnost in učinkovitost procesov razvoja programske opreme.

Napredne infrastrukturne storitve

Z operacijskim sistemom Windows Server 2016 so številne infrastrukturne storitve, kot so omrežne funkcije in tehnologije shranjevanja, izboljšane, da bi izboljšale zmogljivost in poenostavile upravljanje.

Hyper-V in Storage Spaces Direct

Nove funkcije v Hyper-V, kot so kontrolne točke virtualnih strojev in Storage Spaces Direct, zagotavljajo izboljšane možnosti virtualizacije in shranjevanja za kompleksne zahteve.

Pomen sistema Windows Server 2016 danes

Stabilna platforma za podjetja

Čeprav so na voljo novejše različice, je Windows Server 2016 še vedno priljubljena in zanesljiva izbira za številne organizacije, ki potrebujejo stabilno in preverjeno strežniško platformo.

Dolgoročno vzdrževanje in podpora

Zaradi Microsoftove zaveze k dolgoročnemu vzdrževanju in podpori lahko uporabniki sistema Windows Server 2016 še naprej računajo na redne varnostne posodobitve in tehnično podporo.

Windows Server 2016 predstavlja pomemben korak v razvoju operacijskih sistemov Windows Server in postavlja temelje za današnje standarde na področju upravljanja in varnosti strežnikov. Besedilo te kategorije zagotavlja celovit pregled funkcij in nadaljnje vrednosti operacijskega sistema Windows Server 2016 za sodobne infrastrukture IT.

kategorije