Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Tukaj je nekaj informacij o Microsoft Office 2007 Standard kot spletni prenos MLK v nemščini in številnih drugih jezikih: Informacije o izdelku: Microsoft Office 2007 Standard je na voljo od junija 2007 in omogoča neprekinjeno...
14,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Pri nas lahko kupite poceni Microsoft Office 2007 Enterprise - kot prenos polne različice ESD! Tukaj je nekaj informacij o Microsoft Office 2007 Enterprise kot spletni prenos MLK v nemščini in številnih drugih jezikih: Informacije o...
27,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - vse aplikacije za poslovne strokovnjake v enem paketu kot ena licenca MS Office 2007 - in z njim tudi izdaja 2007 Professional Plus - predstavlja mejnik v zgodovini paketov Office: V primerjavi s...
21,90 € *

Kateri programi so vključeni?

Glede na različico programske opreme, ki jo izberete, se vključeni programi razlikujejo. Pojasnjujemo, katere aplikacije so na voljo in katere naloge opravljajo.

Microsoft Word

Word je daleč najbolj razširjen program za urejanje besedil na svetu. Vključen je v paket Office za Windows in Mac. Program ni primeren le za zasebno, temveč tudi za poslovno uporabo.

Preprosto povedano: Microsoft Word ima vse potrebne funkcije za pripravo pisnega dela za objavo. Poleg oblikovanja besedila lahko Word uporabljate tudi za grafično urejanje dokumentov. Poleg tega program podpira upravne poslovne procese, kot je ustvarjanje serijskih dopisov.

Microsoft Excel

Microsoft Excel je najpogosteje uporabljen program za preglednice. Poleg ustvarjanja tabel lahko izvajate tudi obsežne izračune s formulami in funkcijami. Rezultate lahko ocenite s pomočjo funkcij razvrščanja, združevanja in filtriranja ter vrtilnih tabel in grafično prikažete v diagramih.

Za boljši pregled ima Excel različne delovne zvezke z različnimi zavihki. V enem delovnem zvezku lahko ustvarite 65.000 zavihkov

Microsoft PowerPoint

PowerPoint je Microsoftov program, s katerim lahko ustvarjate predstavitve. Tako kot Word in Excel je na voljo za operacijska sistema Windows in Mac.

Microsoft PowerPoint velja za program, ki je usmerjen v strani, saj so za vsako diapozitivno stran na voljo obsežne možnosti oblikovanja. Možnosti oblikovanja so zelo raznolike. Od vas je odvisno, ali želite vstaviti besedila, grafike, tabele in diagrame ali večpredstavnostne vsebine, kot so filmi in zvoki. Za prehod diapozitivov so na voljo številni učinki.

Microsoft Access

Tako kot druge aplikacije je tudi MS Office Access na voljo kot samostojna pisarniška aplikacija ali kot del paketa Office. Programska oprema je na voljo samo za operacijski sistem Windows in je še posebej primerna za podjetja. Z Accessom lahko predvsem ustvarjate in upravljate aplikacije podatkovnih zbirk. Te lahko ustvarite kot aplikacije za osebni računalnik in aplikacije za brskalnik. Nato se lahko zbirke podatkov dajo na voljo ustreznim sodelavcem.

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher je programska oprema za namizno založništvo. Uporablja se za ustvarjanje tiskanih publikacij, naslovov e-pošte in predstavitev izdelkov. Ustvarite lahko tudi voščilnice in vabila. Program se od programa MS Word razlikuje po tem, da je v tem primeru poudarek na urejanju postavitve.

Aplikacija je namenjena manjšim podjetjem in zasebnim strankam. Ker so oblikovne predloge že vključene, lahko vsebino hitro uredite in objavite.

Microsoft Outlook

Ponudbo izdelkov MS dopolnjuje e-poštna storitev Outlook. Tam lahko prejemate in upravljate e-pošto, takoj ko nastavite svoj poštni naslov.

Poleg funkcije e-pošte je na voljo tudi integriran koledar, v katerem lahko sestanke prenesete neposredno iz e-pošte na ustrezen datum. Tako se izognete napakam pri prenosu datuma in časa. Do arhivirane pošte in sestankov lahko dostopate kadar koli - tudi brez interneta.

Microsoft Office 2007: uvedba na trg in razvoj

 • Leta 2005 je bila napovedana nova različica paketa Office pod kodnim imenom "Office 12".
 • Na konferenci WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) je Bill Gates 23. maja 2006 predstavil različico Beta 2. Microsoftov program beta je bil na voljo za testiranje. Od konca maja do konca oktobra 2006 je bila različica prenesena 3,5-milijonkrat. Samo v Nemčiji je bilo 500.000 prenosov.
 • 14. septembra 2006 je bila predstavljena tehnična osvežitev različice Beta 2, ki je vsebovala nekaj sprememb uporabniškega vmesnika. Poleg tega so bile odpravljene programske napake različice Beta 2.
 • Faza beta se je končala 30. oktobra 2006 in od takrat različice ni več mogoče prenesti. Le nekaj dni pozneje je bil razvoj zaključen z izdajo za proizvodnjo. Naslednik paketa Office 2003 se je na trgu za posamezne uporabnike pojavil 30. januarja 2007 hkrati z operacijskim sistemom Windows Vista. Podjetja lahko že novembra 2006 kupijo tako Office 2007 kot Windows Vista.
 • Naslednik paketa Office 2010 je bil na trgu v istoimenskem letu.
 • Microsoft je 10. oktobra 2017 ukinil tehnično podporo za Office 2007.

Te inovacije vas čakajo

 • Prvič v paketu Office 2007 ni znane menijske strukture in običajnih orodnih vrstic. V tej različici je menijska struktura nadomeščena z večfunkcijsko vrstico, imenovano tudi trak. Prednost tega je, da so ukazi združeni v skupine, te pa v zavihke. Na ta način je program bolj pregleden in omogoča hitrejšo izbiro želenih funkcij.
 • Standardni zavihki pisarniške aplikacije so razširjeni z različnimi točkami, ki so na voljo glede na kontekst. Obstajata dve vrsti: Programski zavihki, ki jih je mogoče izbrati samo v določenem načinu prikaza, in kontekstni zavihki, ki so na voljo na primer pri delu z grafikoni, tabelami in diagrami.
 • Druga nova funkcija paketa Office 2007 so tako imenovani predogledi v živo. Funkcije oblikovanja, predloge in vzorci so prikazani v predogledu v realnem času v oknu dokumenta.
 • V tej različici Microsoft uvaja nov standardni format datotek (OpenXML), ki temelji na XML. Prejšnji modeli paketa MS Office lahko odprejo in urejajo format s pomočjo brezplačnega pretvornika.
 • Način združljivosti omogoča shranjevanje v stare datotečne formate. To pomeni, da lahko dokumente brez težav berete tudi s starejšimi različicami paketa Office za Windows in Mac.
 • Microsoft Office 2007 uvaja tudi nov format za izvoz (XPS), podoben formatu PDF.

Katera različica paketa Office 2007 je primerna za katerega uporabnika?

Wiresoft® ponuja programsko opremo Office 2007 v treh različnih različicah. Prikazali vam bomo, kateri so na voljo in kateri so najprimernejši za aplikacijo, ki jo načrtujete.

Professional Plus

Ta različica je še posebej primerna za poslovne stranke. Professional Plus vam olajša vsakodnevno delo v pisarni. Z različnimi enostavnimi in intuitivnimi programi lahko preprosto načrtujete procese v podjetju in zagotovite večjo učinkovitost. Vsestranska programska pisarniška rešitev je poslovnim strankam na voljo za prenos in je opremljena z vsemi aplikacijami znane Microsoftove palete izdelkov.

Ti programi so na voljo za uporabo

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Podjetje

Ne glede na to, ali ste v službi ali doma, lahko s poslovno različico paketa Office 2007 kar najbolje opravite svoje delo, ne glede na to, kje ste. Ni pomembno, ali uporabljate računalnik, telefon ali spletni brskalnik. Na voljo so enaki programi kot pri programu Professional Plus. Pri Wiresoftu® prejmete polno različico kot licenco za enega uporabnika z drugo pravico uporabe.

Standard

Office Standard-2007 je namenjen predvsem zasebnim uporabnikom in malim podjetjem, ki potrebujejo izbor orodij za produktivnost. Standardna različica je pisarniška programska oprema z osnovnimi programi, ki omogočajo hitro in enostavno opravljanje nalog. Vse to je mogoče, če želite jasno oblikovati dokumente, ustvarjati preglednice ali predstavitve ter upravljati e-pošto, koledarske vnose in stike.

Ti programi so vključeni:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Kako namestim Office 2007 v operacijski sistem Windows 10?

Pisarniški paket Office 2007 ni več podprt v glavnem programu, vendar ga lahko še vedno namestite in uporabljate v operacijskem sistemu Windows 10. Korak za korakom vam pokažemo, kako najbolje ravnati:

Namestitev paketa Microsoft Office 2007

 1. CD vstavite v pogon. Če se čarovnik za namestitev ne zažene samodejno, pojdite na pogon CD in izberite "SETUP.EXE".
 2. Zahtevali boste ključ izdelka. Vnesite ga. Ključ izdelka običajno najdete na nalepki na ohišju zgoščenke.
 3. Preberite Microsoftove licenčne pogoje za programsko opremo in jih sprejmite. Zdaj kliknite "Naprej".
 4. Sledite navodilom. Po namestitvi paketa Office 2007 lahko okno zaprete.

Aktivacija paketa Microsoft Office 2007

Da bi zagotovili nemoteno delovanje vseh programov Office, morate program Office še vedno aktivirati.

 1. Kliknite gumb Microsoft Office. Nato kliknite "Možnosti" in "Aktiviraj Microsoft Office".

Vedeti morate tudi naslednje

Za program Microsoft Office 2007 ni več varnostnih posodobitev, možnosti podpore ali posodobitev za zmogljivost in združljivost. Ponudnik Microsoft je te storitve ukinil oktobra 2017. Še vedno lahko uporabljate vse programe Office 2007. Vendar se lahko pojavijo varnostne vrzeli. Zato odkrijte novejše programske pakete, kot so Office 2013Office 2016 in Office 2019.

Za lastnike izdelkov Apple je na voljo tudi Office za Mac. Ne glede na to, ali ste zasebni uporabnik, študent ali podjetje, boste našli pravo izdajo za vsako področje uporabe.

Naročite MS Office pri Wiresoftu® - hitro in enostavno

V spletni trgovini Wiresoft® preprosto naročite Office 2007! Pri nas ne boste imeli koristi le od ugodnih cen, temveč tudi od prvovrstnih izdelkov. Se sprašujete, zakaj so licence za programsko opremo pri nas tako poceni v primerjavi z drugimi ponudniki? Na to vprašanje je enostavno odgovoriti. Rabljene licence pridobivamo ob prevzemih, združitvah ali stečajih in jih ponujamo po znižani ceni. Načelo recikliranja rabljene programske opreme je koristno tako za prodajna kot za nakupna podjetja. Velika prednost za vas: Vse aplikacije Microsoft Office 2007 lahko uporabljate brez omejitev!

Ker se blago dostavi izključno z digitalnimi sredstvi, nimate nobenih dodatnih stroškov. Paket MS Office je na voljo po največ 24 urah. Plačajte priročno z izbranim načinom plačila. Ponujamo predplačilo, PayPal, kreditno kartico, takojšnje bančno nakazilo in nakup na račun.