Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32 bitov)
Terminalserver Združljiv


MS Office 2007 - in s tem tudi izdaja 2007 Professional Plus   - predstavlja mejnik v zgodovini paketov Office: V primerjavi s starejšimi različicami in predhodniki ponuja Plus v smislu funkcionalnosti in učinkovitosti, zaradi česar je z vključenimi programi nepogrešljivo orodje za podjetja, zasebnim uporabnikom in samozaposlenim osebam pa olajša učinkovito opravljanje vseh vsakodnevnih pisarniških in administrativnih nalog: s programom Word 2007 za ustvarjanje besedil v najrazličnejših formatih, Excel 2007 za zahtevne izračune, Outlook 2007 za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog ter PowerPoint 2007 za oblikovanje preglednih poročil in predstavitev. Plus Poleg tega Office izdaja 2007 Professional Plus ponuja široko paleto dodatnih programov: z Publisher 2007 za različne možnosti pri objavah v tiskanih medijih, pa tudi na spletu, s Access 2007 za različne aplikacije podatkovnih zbirk in nazadnje tudi z InfoPath 2007 za ustvarjanje obrazcev za praktično zbiranje in analizo podatkov. Kupci izdaje Professional Plus tako dobijo izpopolnjeno različico Office, ki omogoča strokovno delo in celovito komunikacijo.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - vse aplikacije za poslovne strokovnjake v enem paketu kot ena licenca

MS Office 2007 - in z njim tudi izdaja 2007 Professional Plus - predstavlja mejnik v zgodovini paketov Office: V primerjavi s starejšimi različicami in predhodniki je bogatejši za funkcionalnost in učinkovitost, zato je s priloženimi programi nepogrešljivo orodje za podjetja, zasebnim uporabnikom in samozaposlenim pa olajša učinkovito opravljanje vseh vsakodnevnih pisarniških in upravnih opravil: z Wordom 2007 za ustvarjanje besedil v najrazličnejših formatih, Excelom 2007 za zahtevne izračune, Outlookom 2007 za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog ter PowerPointom 2007 za oblikovanje nazornih poročil in predstavitev. Zlasti Office-Edition 2007 Professional Plus ponuja poleg tega še veliko dodatnih programov: Publisher 2007 za različne možnosti objav v tiskanih medijih, poleg tega za on-line, Access 2007 za številne aplikacije podatkovnih baz in nazadnje tudi InfoPath 2007 za zagotavljanje obrazcev za praktično zbiranje in vrednotenje podatkov. Kupci izdaje Professional Plus so tako deležni izpopolnjene različice Office, ki omogoča strokovno delo in celovito komunikacijo.

To je novost v MS Office 2007 Professional Plus

IzdajaProfessional Plus Edition med drugim ponuja naslednje nove funkcije v različnih programih:

 • Nov trak: Posodobljen uporabniški vmesnik omogoča hitrejšo in intuitivno navigacijo.
 • Prilagodljive nastavitve s temami in postavitvami povečajo produktivnost.
 • Novi predogled v živo prikazuje predloge in predloge na podlagi podatkov v realnem času v oknu dokumenta.
 • Podpora za datotečni format XML zagotavlja večjo varnost, zmanjšuje velikost dokumentov in omogoča hitrejše nalaganje.
 • Outlook zdaj ponuja funkcijo iskanja v e-poštnih sporočilih, naročanje na vire RSS in filter za nezaželeno pošto.
 • Access ponuja pripravljene formate Standard, ki jih je mogoče urejati.
 • Avtomatizirane formule v Excelu pospešujejo izračune.

Novi vmesnik s trakom

Vsi ti klasični Microsoftovi programi, ki jih vsebuje Professional Plus 2007, se tako predstavljajo v popolnoma na novo zasnovanem videzu: preteklo menijsko strukturo Office- predhodnikov je v posameznih programih Office 2007 nadomestila pregledna večfunkcijska vrstica - imenovana tudi Ribbon. Na traku so zdaj za vsak Office-Program na voljo posamezne skupine povzetkov ukazov, ki jih dopolnjujejo seznam in pogovorna okna. Ti so na splošno na voljo kot zavihki, ki so nadalje razdeljeni glede na kontekst. Na ta način so vsi ukazi ali funkcije, ki so potrebni za izvedbo določenega dejanja, združeni in takoj na voljo na enem preglednem mestu, na primer za oblikovanje dokumenta Word po lastnih specifikacijah ali za vstavljanje in urejanje grafike v dokumentu.

Poleg tega trak ponuja tudi možnost uporabniških nastavitev v ustreznih menijih in jih tako prilagodi lastnim potrebam, tako da so pogosto uporabljene funkcije neposredno na voljo, kar prav tako pomeni prednost pri učinkovitosti dela.

Novi predogled v živo

Poleg tega je na spletni strani Office 2007 Professional Plus kot tudi druge izdaje

tako imenovani predogled v živo: Glede na odprti program ta funkcija prikaže predloge in vzorce, pa tudi funkcije oblikovanja v oknu dokumenta v predogledu v realnem času.

Novi format datotek OpenXML

Z OpenXML različica Office 2007 v izdaji Professional Plus zagotavlja tudi nov datotečni format Standard, ki temelji na XML in ponuja celo vrsto prednosti, ki so pomembne v sodobnem poslovnem svetu: Podpora XML na primer zmanjša velikost datotek, kar po eni strani prihrani prostor v računalniku, po drugi strani pa znatno skrajša čas nalaganja dokumentov na spletnih straneh.

Podpora XML na spletnih straneh zagotavlja učinkovito zmanjšanje velikosti dokumentov, kar prijetno skrajša čas nalaganja. Datoteke XML omogočajo tudi boljšo zaščito pred izgubo podatkov s funkcijo preprečevanja izgube podatkov (DLP).

Novi način združljivosti

V programu Microsoft Office 2007 lahko dokumente, ustvarjene s starejšimi različicami programov Office(Office 97), ponovno odprete, uredite in shranite v tako imenovanem načinu združljivosti, s čimer so ponovno na voljo za starejše različice Office za Windows in Mac OS ter omogočajo tudi njihovo urejanje. To je med drugim doseženo s tem, da vse funkcije, ki v starejši različici programa ne obstajajo, tu niso na voljo, tako da ni težav z združljivostjo.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition pri Wiresoftu

Nakup 2007 Professional Plus izdaje MS Office ima za mnoge kupce po eni strani veliko prednost, saj ga še vedno podpirajo starejši Microsoftovi operacijski sistemi od različice Windows XP SP3, ki se še vedno uporabljajo na starejši strojni opremi, tako da je ta široka združljivost precej odločilen dejavnik pri nakupu. Po drugi strani pa je ta izdaja v običajnih trgovinah na voljo le kot količinska licenca. Pri Wiresoftu pa lahko stranke kupijo Professional Plus 2007 tudi kot posamezno licenco v obliki rabljene programske opreme.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko kupite Office 2007 Professional Plus ter druge izdaje te različice in novejše pakete Office. Predstavitev posameznih programov, ki jih vsebuje Professional Plus 2007, vključno z njihovimi novostmi Office 2007 Professional Plus ponuja naslednji pregled.

MS Office 2007 Professional Plus - vsa poslovna orodja združena v enem paketu

Poleg preizkušenih Office- klasičnih programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook izdaja Professional Plus 2007 poleg programa DTP Microsoft Publisher 2007 vsebuje tudi aplikacijo za podatkovno bazo Access 2007 in orodje za izdelavo obrazcev InfoPath 2007. Te dodatno vsebovane aplikacije so skoraj nepogrešljive za komercialna in/ali poslovna področja uporabe.

Pregled vseh programov, vključenih v program MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 ponuja številne izboljšave ter nekatere nove funkcije in lastnosti: Na voljo so številne standardne predloge za takojšnje ustvarjanje besedilnih dokumentov za poslovne in zasebne namene, ki so strokovno vnaprej oblikovani in jih je mogoče tudi dodatno prilagoditi. Na voljo so tudi novi učinki, kot sta prosojnost in 3D, ki naredijo besedila privlačnejša. V Wordu lahko ustvarite tudi makroje za učinkovitejše izvajanje določenih korakov urejanja besedila. Velika prednost je tudi centralno upravljanje različic ali sprememb ter komentarjev.

Excel 2007

Zmogljiv program za preglednice zdaj ponuja razširjene funkcije za ustvarjanje formul in vizualizacijo podatkov, vključno s pivotnimi tabelami in možnostjo ustvarjanja profesionalnih, opisnih diagramov v le nekaj korakih. Povezljivost s storitvami Microsoft SharePoint Services zagotavlja zaščito zaupnih podatkov pri komuniciranju z drugimi.

PowerPoint 2007

Program PowerPoint 2007 z mojstrom diapozitivov zagotavlja učinkovito orodje za upravljanje vseh predlog, s katerim lahko zagotovite skladen videz vseh predstavitev, ustvarjenih z njim, in prihranite čas. Za oblikovanje so na voljo številni novi učinki besedila in tipografije ter orodja za oblikovanje, večino od njih pa lahko uporabite takoj z enim klikom.

Vgrajeni pregledovalnik dokumentov pred objavo ali deljenjem predstavitve zanesljivo odstrani komentarje, skrito besedilo ali osebne podatke, digitalni podpis pa zagotavlja, da vsebine ni mogoče spremeniti. Zahvaljujoč novemu formatu Office Open XML .pptx so predstavitve, ustvarjene v tem formatu, lahko objavljene tudi kot spletne strani HTML.

Outlook 2007

Preverjena komunikacijska programska oprema ponuja učinkovite funkcije za upravljanje dnevnega prometa elektronske pošte, med drugim s Sofortsuche, za iskanje elektronske pošte vključno s prilogami za določene izraze ali ključne besede ter za namensko sprostitev podatkov in informacij za posamezne uporabnike in namene ter filter neželene pošte. Sestavljanje sporočil, vključno z oblikovanjem, je postalo bolj intuitivno in zato lažje. Vgrajena opravilna vrstica s koledarjem ponuja številne možnosti za usklajevanje sestankov in projektov. Vsebino lahko na primer barvno označite in označite glede na posamezne osebe ali pomembnost.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 se uporablja za ustvarjanje, upravljanje in izmenjavo obrazcev za zbiranje različnih podatkov. Ker temeljijo na jeziku XML, so lahko na voljo tudi na spletu prek strežnika Office SharePoint Server 2007 z integriranimi storitvami "Forms Services" in jih je tako mogoče izpolniti brez programske opreme InfoPath.

Scenariji uporabe programa InfoPath 2007 vključujejo sledenje zalogam, poročila o stanju projekta, poročila o stroških in zavarovalne police. InfoPath 2007 je zasnovan tudi za integracijo z Outlookom 2007, kar uporabnikom omogoča odpiranje in urejanje obrazcev InfoPath iz Outlooka 2007.

Publisher 2007

Ta zmogljiv program DTP je zasnovan za takojšnje in enostavno ustvarjanje visokokakovostnih publikacij za različne namene, od letakov in osebnih dopisov do velikih brošur. Predloge, vključene v program Publisher 2007, ne zajemajo le tiskanih izdelkov, temveč tudi oblike za pošiljanje e-novic in oblikovanje spletnih strani. Zaradi obsežne združljivosti z drugimi programi Office lahko uporabljate tudi besedila, slike in tabele iz programov Word, Excel, Access, Outlook in PowerPoint.

Access 2007

Preizkušeni program podatkovne zbirke se uporablja za centralno zbiranje in strukturiranje podatkov iz različnih virov, da so ti na voljo znotraj podjetja ali zunaj njega strankam za nadaljnjo obdelavo. Z različnimi predlogami za oblikovanje je mogoče zbrane informacije bolje analizirati in uporabiti ter jih v razumljivi obliki predstaviti kot smiselna poročila.

Prek storitve Windows SharePoint Services imajo uporabniki programa Access 2007 možnost kadar koli urejati zajete podatke, obnoviti izbrisane informacije in določiti posamezna dovoljenja za dostop.

Sistemske zahteve za MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus je združljiv s številnimi starejšimi Windows operacijskimi sistemi, vendar ga Windows 10 ne podpira več. Vendar pa novi vmesnik s trakom, ki je bil uveden v različici Office 2007, zahteva več prostora na disku v primerjavi s prejšnjimi različicami. Na splošno veljajo naslednje minimalne zahteve za pravilno izvajanje vseh aplikacij:

 • Operacijski sistemi: od Microsoft Windows XP Service Pack 3 do Windows 8.1 ali Microsoft Windows Server 2003 ali novejši
 • Procesor: najmanj 500 MHz - za uporabo vseh funkcij programa Outlook je priporočljiv 1 GHz
 • Pomnilnik: najmanj 256 MB RAM - za pravilno uporabo storitev Outlook je priporočljivo 512 MB
 • Prostor na trdem disku: najmanj 2 GB
 • Ločljivost zaslona: najmanj 1 024 x 768

MS Office 2007 Professional Plus pri Wiresoftu kupite kot posamezno licenco po nizki ceni

2007 Professional Plus Edition podjetja Microsoft spada med Office-Editions, ki so v običajni trgovini na voljo le kot količinska licenca za podjetja in zato niso na voljo kot posamezna licenca. Office V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko kupite izdajo 2007 Professional Plus Edition kot licenco za enega uporabnika brez naročniških obveznosti; pri nakupu v Wiresoftovi trgovini morate plačati le enkratne stroške za polno različico te Office Edition, ki ponuja enak obseg funkcionalnosti kot ustrezna licenca za količino.

Osnovna licenca za količino je običajno od večjega podjetja, ki jo je kupilo podjetje Wiresoft. Ob nakupu količinskih licenc ima podjetje tudi pravico do preprodaje presežnih licenc programske opreme ali celotne količinske licence - ne glede na to, ali so bile posamezne licence, ki jih vsebuje, ali celotna količinska licenca uporabljene ali ne. S prodajo se licenca za količino razpusti in pretvori v posamezne licence, ki se nato imenujejo rabljena programska oprema. Ta razdelitev ali označitev ne vpliva na splošno funkcionalnost ponujenega Office 2007 Professional Plus Edition ali vsebovanih programov. Wiresoft nato te licence za enega uporabnika ponuja po posebej nizki ceni kot nakupno različico.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu ni le poceni, temveč tudi varen: programsko opremo Office 2007 Professional Plus lahko po uspešno opravljenem postopku nakupa in takojšnjem prenosu namestite v svoj računalnik ter jo aktivirate z ustreznim priloženim licenčnim ključem, ki velja in deluje le za vašo osebno enotno licenco. Ker Wiresoft prodaja samo programsko opremo Office 2007 Professional Plus ali druge Office izdaje ali različice, ki so enake izvirnim Microsoftovim izdelkom; podjetja, iz katerih izvirajo te nekdanje količinske licence, se nahajajo izključno v Evropi, tako da nakup te Office 2007 Professional Plus izdaje kot rabljene programske opreme ne vključuje nobenega pravnega tveganja, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar so večkrat potrdile tudi sodne odločbe.

Nakup rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini je za vas kot stranko ugodna možnost uporabe sicer nedostopne Office-Sicer nedostopne izdaje, kot je Professional Plus 2007. Med našimi strankami so tako mala in srednja podjetja, pa tudi samozaposleni in zasebniki, ki imajo koristi od našega cenovno ugodnega izbora Microsoftovih programov.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli MS Office-Edition 2007 Professional Plus ter druge izdaje te različice in novejše izdaje ter druge Microsoftove programe kot nizkocenovno nakupno različico za prenos. Za vprašanja o Professional Plus ali katero koli drugo Microsoftovo programsko opremo Office, preprosto uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije