Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10040
 • 079-01714
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


PowerPoint je tipična sestavinapaketov Microsoft Office   in nepogrešljiva za ustvarjanje prepričljivih predstavitev, ki potekajo v živo ali prek videa kot predavanje, da bi informacije jasno posredovali sodelavcem in Business partnerjem. Spletna stran PowerPoint različica 2013 je prepričljiva zaradi vsestranskih možnosti uporabe; lahko jo uporabljate ne le poklicno, temveč tudi v šoli in pri študiju za uspešno komuniciranje z drugimi ljudmi. S širokim naborom predlog in oblikovnih elementov PowerPoint 2013 pomaga tako začetnikom kot strokovnjakom pri ustvarjanju jasno zasnovanih diapozitivov in živahnem sporočanju tem.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - klasična programska oprema Office kot samostojni program

PowerPoint je tipična sestavina Microsoftovih paketov Office in je nepogrešljiv pri ustvarjanju prepričljivih predstavitev, ki se izvajajo v živo ali tudi prek videoposnetka kot predavanje, da se informacije jasno posredujejo sodelavcem in poslovnim partnerjem. Različica PowerPoint 2013 prepriča z vsestranskostjo možnosti uporabe, saj jo lahko uporabljate ne le poklicno, temveč tudi v šoli in pri študiju za uspešno komuniciranje z drugimi ljudmi. Program PowerPoint 2013 s širokim naborom predlog in oblikovnih elementov podpira tako začetnike kot tudi strokovnjake pri ustvarjanju jasno zasnovanih diapozitivov in živahnem podajanju tem.

Uporabniku prijazen vmesnik programa Microsoft PowerPoint 2013 omogoča, da lahko tudi neizkušeni uporabniki zlahka začnejo uporabljati program. Z intuitivnimi orodji in velikim izborom standardiziranih predlog za diapozitive ter grafičnih tipov lahko preprosto ustvarite profesionalno oblikovane predstavitve in jim dodelite individualen videz. Inteligentne vodilne linije pomagajo uporabnikom optimalno in natančno namestiti posamezne elemente oblikovanja, s pogledom v živo pa lahko kadar koli takoj preverite trenutno stanje urejanja.

PowerPoint 2013 ponuja tudi podporo za tablične računalnike, kar znatno razširi možnosti uporabe programa. Za skupinsko uporabo so bili v to različico vključeni tudi stolpci za komentarje, tako da lahko drugi zaposleni komentirajo diapozitive predstavitve s svojimi pripombami.

Različica PowerPoint 2013 ima v primerjavi z novejšimi izdajami to prednost, da deluje v operacijskih sistemih Windows 7 ali Windows Server 2008. Programsko opremo je zato mogoče uporabljati tudi na starejših računalnikih, kar je ekonomska prednost zlasti za zasebne uporabnike, samozaposlene osebe ali študente, pa tudi za manjša podjetja, ki iščejo finančno ugodno rešitev za kritje potreb po programski opremi, ne da bi jim bilo treba obnavljati strojno opremo.

Program PowerPoint 2013 že ponuja možnost uporabe Microsoftove storitve v oblaku SkyDrive za spletno shranjevanje predstavitev, ki so na voljo drugim uporabnikom; prek SharePointa jih lahko drugi uporabniki delijo in tudi urejajo.

Program PowerPoint 2013 je na voljo tudi pri Wiresoftu kot del ustrezne različice Office, lahko pa ga pri nas kupite tudi ločeno!

Prednost nakupa PowerPoint 2103 kot samostojnega programa pri Wiresoftu je poleg nizke cene tudi ta, da ne gre za naročnino na programsko opremo, temveč za kupljeno različico. V naslednjem pregledu so predstavljene vse pomembne funkcije in orodja te preizkušene programske opreme Office.

Poleg programa PowerPoint 2013 boste v Wiresoftovi spletni trgovini našli tudi starejše in novejše različice te programske opreme - tudi kot cenovno ugodno različico za enega uporabnika brez obveznosti naročnine.

Uporaba praktičnih funkcij in lastnosti v programu PowerPoint 2013

Program PowerPoint 2013 razširja dosedanje področje grafičnega oblikovanja predstavitvenih diapozitivov. V ta namen so med drugim na voljo naslednja orodja in funkcije:

  • Uporabite učinke SmartArt: Orodje SmartArt, ki je na voljo v programu PowerPoint 2013, omogoča dinamične in gladke prehode med diapozitivi, zaradi česar je predstavitev bolj živahna. V ta namen so na voljo različne predloge ali postavitve formata SmartArt, ki jih je mogoče uporabiti za grafiko SmartArt: Učinke, kot so slogi črt, poševnine ali 3D pogledi, je mogoče kombinirati, prav tako je mogoče uporabiti barvne spremembe za oblike grafike SmartArt. Poleg tega nekatere vrste grafik SmartArt vsebujejo nadomestne elemente, v katere lahko vključite svoje ilustracije ali fotografije.
  • Nove različice oblikovanja za zasnove diapozitivov : PowerPoint 2013 je razširjen tudi z več barvnimi paletami in družinami pisav. Novost so tudi širokozaslonske oblike, ki so alternativa prejšnjim standardnim velikostim. Nova velikost diapozitivov v programu PowerPoint Standard je 16:9, kar je primerno za predstavitve z beamerjem, vendar je še vedno na voljo tudi starejša oblika 4:3 - mogoče je ustvariti tudi obliko diapozitivov po meri.
  • Orodje Eyedropper za izbiro posamezne barve: S klikom lahko takoj spremenite posamezne barve diapozitivov v programu PowerPoint. To pomeni, da lahko poleg standardnih tonov izberete in uporabite za oblikovanje tudi barve zunaj palete, ki je na voljo v programu PowerPoint 2013.
  • Združite diapozitive iz dveh različnih datotek PowerPoint: Program PowerPoint 2013 ima zdaj lastno pogovorno okno za združevanje, na primer osnutka in različice popravka v eni datoteki. Izberete lahko samo določene dele datoteke in jih vključite v izvirno datoteko. Po združitvi lahko spremembe sprejmete ali prekličete posamično.
  • Vstavljanje slik iz spletnih medijev: Slike in grafike iz družabnih omrežij, kot sta Facebook in Flickr, lahko zdaj vključite neposredno v predstavitev PowerPoint, ne da bi jih morali najprej shraniti lokalno v računalnik. Edina zahteva je, da se uporabnik prijavi v ustrezno storitev. To velja tudi za iskanje slik Bing, ki pa ga lahko uporabljate brez prijave.

Poleg tega PowerPoint 2013 ponuja tudi druge praktične funkcije, ki še povečujejo obseg možnosti uporabe - tako pri sodelovanju kot tudi pri sami predstavitvi:

  • Način združljivosti: v programu PowerPoint 2013 lahko uporabniki z načinom združljivosti ne le odpirajo in urejajo datoteke .PPT, ustvarjene v starejši različici programa, temveč jih tudi ponovno shranijo, tako da jih lahko še vedno uporabljajo z njim. Preverjanje združljivosti zagotavlja dodatno varnost, da ne pride do težav s prikazom katerega koli elementa.
  • Odprta oblika XML: Datoteke PowerPoint lahko zdaj shranite tudi v Microsoftovi obliki datotek XML - kratica za Extensible Markup Language - kot je .PPTX. Glede na to, ali so na primer vključeni tudi makri, dodatki itd., so za ta namen na voljo tudi drugi formati XML. XML ima številne prednosti: Datoteke, shranjene z njim, se samodejno stisnejo, pri čemer je zmanjšanje veliko večje kot prej. To pomeni, da pošiljanje datotek PowerPoint kot priponk povzroča še manj težav, kot se lahko zgodi, če je velikost podatkov prevelika. V tem primeru je tudi zaščita integriranih podatkov veliko večja: občutljive informacije se lažje prepoznajo in se lahko delijo izključno zaupno.
  • Uporabite Microsoftov OneDrive: Microsoftove storitve v oblaku lahko uporabljate s programom PowerPoint 2013, če želite s predstavitvijo delati sami od koder koli na poti, jo predvajati kot predavanje ali jo dati na voljo drugim sodelavcem za urejanje ali komentiranje.
  • Spremljajte pripombe sodelavcev: Komentarji različnih sodelavcev na predstavitvi PowerPoint niso le jasno razčlenjeni po osebah, vključno z možnostmi za stik, kot je e-poštni naslov, temveč jih lahko dodate tudi kjer koli na rob posameznih diapozitivov predstavitve, tako da so vidni tako med urejanjem kot med predstavitvijo.
  • Pogledgovornika: Ta novi pogled je na voljo za način predstavitve na zaslonu, kar je praktična funkcija, ki govorniku prikazuje predstavitev PowerPoint hkrati v dveh pogledih: na eni strani, tako kot prej, čiste diapozitive predstavitve, ki jih vidi tudi občinstvo, na drugi strani pa pogled govornika, ki jih prikazuje vključno z vsemi opombami in opombami ali komentarji. Poleg tega ta način ponuja pregled vseh diapozitivov, kar olajša navigacijo, ter orodja, kot so pisala in laserski kazalci, ter funkcijo povečave, ki po potrebi poveča grafike in diagrame.
  • Uporaba videoposnetkov za predstavitve: Predstavitve lahko v programu PowerPoint 2013 izvozite ali shranite tudi kot videoposnetek, kar omogoča dodatno možnost, da jih preprosto predvajate tudi na zunanji napravi.
  • Uporaba programa PowerPoint za družbene medije: Predstavitve, ustvarjene v PowerPointu 2013, so združljive tudi z družabnimi mediji, kot sta Twitter ali Facebook. S tem se krog naslovnikov razširi tudi na splet, kar ponuja dodatne možnosti za razširitev dosega in povečanje ozaveščenosti.

Sistemske zahteve za strojno opremo programa PowerPoint 2013:

Program PowerPoint 2013 je privzeto na voljo za prenos kot različica Windows v 32-bitni in 64-bitni različici; zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo. 64-bitna različica je privzeto samodejno nameščena, vendar je v 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti samo 32-bitno različico. Sicer je treba upoštevati naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows 7 do Windows 10, Windows Server 2008 do 2012 R2
 • Procesor: vsaj 1 GHz, x86 ali 64-bitni procesor
 • Glavni pomnilnik: vsaj 1 GB (32 bitov) ali vsaj 2 GB 64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Ločljivost slike: vsaj 1 024 x 576, grafična kartica s pospeševanjem Direct X10

Kupite PowerPoint 2013 kot posamezen program iz enakega paketa Office po razumni ceni pri Wiresoftu

Program PowerPoint je redni sestavni del Microsoftovih paketov Office. Zato program ni na voljo ločeno v običajnih trgovinah, temveč je na voljo le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoftu lahko PowerPoint 2013 in druge različice te programske opreme kupite popolnoma ločeno kot samostojni program.

Vaša velika prednost pri nakupu programske opreme pri Wiresoftu je tu: ponujena licenca za enega uporabnika programa PowerPoint 2013 je zgolj nakupna različica, ki vas zato ne zavezuje k dolgoročni in morda dražji naročnini na programsko opremo, niti ne pomeni običajnih obveznih posodobitev ali časovno omejenih omejitev uporabe funkcij. Zaradi tega se nakup programske opreme Wiresoft izplača celo dvakrat, zlasti če ne želite uporabljati drugih programov iz paketa Office 2013. Tako lahko vse prednosti programa MS PowerPoint 2013 izkoristijo ne le zasebni uporabniki, temveč tudi samozaposleni ter mala in srednja podjetja, s čimer prihranijo denar.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je v vsakem primeru varen: Ta licenca za eno uporabniško mesto PowerPoint 2013, ki je na voljo za nakup v naši trgovini s programsko opremo, izhaja iz licence večjega obsega, saj se sicer uporablja le v podjetjih, zato gre za tako imenovano rabljeno programsko opremo - razlog za posebno nizko ceno pri Wiresoftu! Vendar to za vas ne pomeni nobenih pomanjkljivosti, saj je licenca za rabljeno programsko opremo PowerPoint, ki jo kupite, po funkcionalnosti popolnoma enaka programu PowerPoint 2013, ki je prav tako vključen v istoimenski paket Office Suite 2013.

Pri nakupu programske opreme pri Wiresoftu ste lahko tudi prepričani, da se ne mi ne vi pri uporabi rabljene programske opreme ne boste znašli v pravno neurejenem položaju, saj: Trgovanje z rabljeno programsko opremo je popolnoma zakonito in dovoljeno s strani sodišč!

Vsak Microsoftov program, ki je na voljo v taki količinski licenci in je na voljo pri Wiresoftu, je Wiresoft predhodno preveril za njegovo brezhibno in neomejeno uporabnost, tako da je PowerPoint 2013 po nakupu in aktivaciji s priloženim licenčnim ključem 100-odstotno uporaben za vas.

Wiresoft ponuja le polne različice Microsoftovih programov, ki so enake ustreznim izdajam, ki so na voljo pri Microsoftu. Poleg različice PowerPoint 2013 lahko v trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop posamično kupite novejše in starejše različice te programske opreme  , pa tudi druge programe Office-, strežnik in druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu PowerPoint 2013 ali katerem koli drugem programu MS, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije