Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10004
 • 021-09707
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
29,90 € * 31,90 € * (6,27% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Izdaja MS Office 2010 Standard  je ena izmed najbolj priljubljenih Microsoftovih pisarniških različic. Njen obsežen nabor programov in funkcij vsebuje vse, kar uporabniki potrebujejo za profesionalno zasebno, predvsem pa strokovno delo - na vseh področjih: od ustvarjanja besedilnih dokumentov v različnih formatih v programu Word 2010 in analize obsežnih tabelaričnih podatkov v programu Excel 2010, do vsestranskega komuniciranja in načrtovanja v programu Outlook 2010 in oblikovanja informativnih predstavitev v programu PowerPoint 2010, do spontanega zapisovanja in izmenjave idej v programu OneNote 2010 ter njihovega ustvarjalno dovršenega objavljanja v programu Publisher 2010 - vse to je združeno v izdaji MS Office 2010 Standard.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - celovita pisarniška programska oprema kot nakupna različica

MS Office-Edition 2010 Standard spada med najbolj priljubljene Office-različice Microsofta, katerih obsežna ponudba programov in funkcij vsebuje vse, kar uporabniki potrebujejo zasebno, predvsem pa tudi poklicno, da lahko delajo profesionalno - na vseh področjih: od ustvarjanja besedilnih dokumentov v različnih formatih z Wordom 2010 in analiziranja obsežnih tabelaričnih podatkov v Excelu 2010, do vsestranskega komuniciranja in načrtovanja z Outlookom 2010 in oblikovanja informativnih predstavitev s PowerPointom 2010, do spontanega zajemanja in izmenjave idej z OneNote 2010 ter njihovega ustvarjalno dovršenega objavljanja z Publisherjem 2010 - vse to je vključeno v izdajo MS Office 2010 Standard.

Microsoft Office 2010 Standard Edition je v redni prodaji na voljo le kot količinska licenca, saj jih uporabljajo večja podjetja z veliko delovnimi postajami. Wiresoft pa ponuja izdajo tudi kot enotno licenco, tako da lahko zasebni uporabniki in samozaposlene osebe ter mala in srednja podjetja kupijo vse programe iz Office-Kupite in uporabite lahko izdajo Standard 2010.

Nakup vozila iz leta 2010 Office-Prednost izdaje je tudi v tem, da še vedno podpira Microsoftov operacijski sistem Windows 7, ki ga še vedno uporablja veliko kupcev in je zato odločilna lastnost pri nakupu. V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop lahko kupite izdajo 2010 Office Standard ter druge izdaje in druge različice Office. V naslednjem pregledu so podrobno predstavljeni vsi posamezni programi, ki jih vsebuje spletna stran Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

Poleg preizkušenih programov Standard Word, Excel, PowerPoint in Outlook paket Office vključuje tudi Standard 2016 vključuje praktično digitalno beležnico OneNote in program Microsoft Publisher, s katerim lahko ustvarite publikacije za tiskanje za skoraj vse namene. Te aplikacije širijo možnosti profesionalne uporabe in tako omogočajo celovito strokovno delo na katerem koli področju. Posodobljen je bil tudi vmesnik za namizje, ki je zdaj še bolj intuitiven za uporabo.

Pregled posameznih programov v MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Neprekosljiva programska oprema za urejanje besedil iz hiše Microsoft tudi v različici 2010 ponuja veliko število funkcij in lastnosti za ustvarjanje dokumentov in pisem za najrazličnejša področja uporabe, profesionalno oblikovanje besedil glede na zahteve ter vstavljanje grafik, slik itd.

 • Zaradi oblike datotek XML Wordovi dokumenti niso le bolj kompaktni, temveč tudi varnejši in združljivi z drugimi sistemi.
 • Meniji v obliki zavihkov, urejeni po funkcijah, olajšajo dostop do ukazov in možnosti oblikovanja. Na novo oblikovan trak prikazuje še več funkcij kot prej. Lestvico in zavihke lahko prilagodite svojim potrebam in na primer skrijete vse nepotrebne funkcije.
 • Pogled Ozadje prikazuje informacije o ozadju trenutno odprtega dokumenta.
 • Standardne predloge lahko z nekaj kliki prilagodite individualnim potrebam: to vključuje velikost pisave, velikost odstavka in razmik med vrsticami. Vse spremembe lahko shranite tudi kot novo prilagojeno privzeto predlogo.
 • Do večine funkcij Worda lahko dostopate tudi z bližnjicami na tipkovnici, kar zagotavlja prednost pri hitrem delu z besedilom, zlasti za profesionalne uporabnike.
 • Preverjanje pravopisa: V menijski postavki "Document checker" lahko prilagodite ali onemogočite različne možnosti samodejnega popravljanja.
 • V Wordu 2010 lahko dokumente ne le delite z drugimi, temveč tudi spremljate spremembe drugih in dodajate komentarje. Komentarje lahko sprejmete ali zavrnete s klikom nanje.
 • Posebej praktična je funkcija združevanja pošte s tremi elementi "Glavni dokument", ki vsebuje enako besedilo za vsa združevanja pošte, ter "Polja za združevanje pošte" za personalizirane podatke in "Vir podatkov", ki se uporablja za upravljanje vseh podatkov o naslovih - npr. iz programa Outlook. "Čarovnik za združitev pošte" podpira uporabnike z navodili po korakih.

Excel 2010

Zmogljiva programska oprema za izračune vsebuje veliko zbirko formul, s katerimi je mogoče hitro opraviti izračune, kar je nepogrešljiva prednost pri analizi in upravljanju podatkov iz posebej velikih tabel. Excel 2010 vsebuje številne nove funkcije in orodja, s katerimi lahko še hitreje filtrirate podatke, ustvarjate mini grafikone v celici, uporabljate spletni vmesnik in še več:

 • Novi trak Excel 2010 lepo združuje številne nastavitve in funkcije, ki so bile prej razpršene po številnih podmenijih.
 • S pomočjo iskrivih vrstic lahko celotne grafe vključite v eno samo celico kot vizualni povzetek, kar zagotavlja večjo jasnost.
 • Podatkovne rezine filtrirajo velike količine podatkov v vrtilnih tabelah, ne da bi bilo treba najprej odpreti seznam za prikaz vsakega filtra
 • Obnovitev različice podpira ponovno uporabo pomotoma zaprtih podatkovnih listov z novimi predlogami in pomočniki za grafikone.
 • Pogled v ozadju prikazuje vse pomembne funkcije v razširjeni vrstici stanja.
 • Skupno delo na preglednicah je mogoče tudi prek spletne aplikacije ali brezplačnega dodatka.
 • Excel 2010 podpira naslednje formate: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla in .xlw.

PowerPoint 2010

Program PowerPoint je vsestranski pripomoček za ustvarjanje informativnih predstavitev, tako zasebnih kot predvsem poslovnih. Program Office ponuja širok nabor funkcij in predlog Standard, s katerimi lahko hitro ustvarite profesionalno oblikovane diapozitive, tudi brez večjih izkušenj. Z nekaj kliki lahko vključite grafike, slike in videoposnetke ter tako vsaki predstavitvi dodate poseben značaj. Kaj je novega v programu PowerPoint 2010:

 • Nova oblika XML za predstavitve ni le bolj kompaktna, temveč tudi bolj zanesljiva in zahteva manj prostora za shranjevanje.
 • Vsi elementi diapozitivov so v PowerPointu 2010 vgrajeni neposredno v dokument, zato je predvajanje gladko in brez zakasnitev.
 • Grafika SmartArt omogoča dinamične učinke, kot so gladki prehodi, ki povečajo zanimanje občinstva.
 • Vključitev videoposnetkov in glasbe prinaša dodatno raznolikost z večpredstavnostno izkušnjo. Funkcijski meni omogoča različne možnosti med predvajanjem, vključno z neskončnim predvajanjem.
 • Nova orodja Shape omogočajo prosto oblikovanje različnih predmetov za informativno grafiko.

Outlook 2010

Ta svetovno najbolj priljubljen e-poštni odjemalec znova prepriča v Office Različica 2010 tega najbolj priljubljenega odjemalca e-pošte na svetu ponovno navdušuje s svojimi vsestranskimi funkcijami, ki poleg pošiljanja e-pošte vključujejo tudi upravljanje stikov, sestankov, opravil in opomb. Microsoftov multitalent ponuja obsežno zbirko funkcij, ki izpolnjujejo vse zahteve za komunikacijo na delovnem mestu in tudi v zasebnem življenju.

 • Dodajanje e-poštnega podpisa v sporočila: Možnosti oblikovanja podpisov za e-poštna sporočila vključujejo ne le besedilo, temveč tudi na primer osebno sliko ali logotip, elektronsko vizitko in celo slikovno datoteko lastnoročnega podpisa.
 • Pogled "Pogovori" omogoča združevanje ali razvrščanje e-poštnih sporočil po temah/predmetih, kar omogoča boljši pregled v poštnem predalu. Postopek brisanja lahko uporabite tudi za celoten pogovor.
 • Hitri koraki omogočajo združevanje tipičnih, pogosto uporabljenih rutinskih opravil v skupine za avtomatizacijo postopkov.
 • Priročne funkcije iskanja ponujajo izboljšane možnosti filtriranja - tudi po kategorijah -, ki jih je mogoče tudi shraniti za ponovno uporabo.

OneNote 2010

OneNote je elektronska alternativa za obsežne zbirke zapiskov, vendar program ponuja veliko boljši pregled in je namenjen tudi sodelovanju s sodelavci prek oblaka. Pomembni dokumenti so centralno shranjeni in vedno na voljo, npr. za pripravo predstavitev, beleženje zapiskov in iskanje po internetu. Program za beleženje zapiskov je intuitiven in enostaven za uporabo, vključno s temi funkcijami:

 • OneNote samodejno ustvari osebni zvezek, ki že vsebuje zavihka "Splošno" in "Neizpolnjene opombe" ter prednastavljene strani: "Poslovno", "Najpogosteje uporabljene" in "Novice".
 • Vse zvezke lahko prilagodite in jih razdelite na dodatne razdelke, ki se nato prikažejo kot zavihki v ustrezni orodni vrstici. Te lahko kadar koli znova spremenite.
 • Poleg ustvarjanja praznih strani je na voljo tudi možnost uporabe standardiziranih predlog strani, npr. "Poslovanje", ki jih lahko pozneje po potrebi razdelite na dodatne razdelke.

Publisher 2010

Programska oprema za namizno založništvo je posebej vključena v MS Office 2010 Standard in je namenjena profesionalnemu ustvarjanju visokokakovostnih publikacij za različna področja, ki so pripravljene za tisk.

 • Poleg preprostih dokumentov, kot so vizitke in voščilnice, ga lahko uporabite tudi za izdelavo letakov, katalogov za tiskanje in informativnih e-novic.
 • V ta namen je na voljo velik izbor predlog, ki se zelo približujejo tipičnemu videzu publikacij in jih je mogoče še dodatno individualno prilagoditi.
 • Slike lahko vstavite iz računalnika, neposredno z interneta ali kot klipart prek spletne strani Office.com.
 • Na voljo je vrsta učinkov, kot so senca, svetloba in 3D, s katerimi lahko slike še dodatno spremenite. Številne učinke lahko uporabite tudi za besedilo.

Sistemske zahteve za MS Office 2010 Standard

Spletna stran Office 2010 Standard Izdaja je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Privzeto je v računalnik nameščena 32-bitna različica, s čimer se izognete težavam z združljivostjo s 64-bitno različico v starejših računalnikih ali operacijskih sistemih. 64-bitna različica s 4 GB pomnilnika ponuja prednosti zlasti pri urejanju datotek Excel, ki so večje od 2 GB. Novi vmesnik s trakom zahteva tudi več prostora na trdem disku v primerjavi s prejšnjo različico. V nasprotnem primeru veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7 do največ Windows 10 ali najmanj Windows Server 2003
 • Procesor: najmanj 500 MHz - priporočljivo 1 GHz, da lahko uporabljate vse funkcije programa Microsoft Outlook
 • Pomnilnik: najmanj 256 MB RAM - za uporabo vseh storitev programa Outlook je priporočljivo 512 MB
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3,5 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.024 x 576, najmanj grafična kartica s pospeševanjem DirectX9c

Kupite MS Office 2010 Standard poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Ta Office 2010 Standard Edition ni na voljo v običajni trgovini, saj je sicer na voljo le kot licenca za podjetja. V spletni trgovini Wiresoft je programska oprema Office 2010 Standard na voljo tudi kot enouporabniška licenca, kot nakup in brez kakršnih koli nadaljnjih naročniških obveznosti; za vas so torej ob nakupu prek Wiresofta na voljo le enkratni stroški, pridobite pa polno različico programa, ki ima enak obseg programov, kot so vključeni v ustrezno licenco Office volume.

Varno kupite programsko opremo od podjetja Wiresoft: MS Office 2010 Standard pri Wiresoftu ni na voljo le po posebej nizki ceni, temveč je nakup priročen s takojšnjim prenosom in tudi varen: ta enouporabniška licenca Office 2010 Standard je bila del večje količinske licence, kakršno Microsoft ponuja le večjim podjetjem. Nakup količinske licence vključuje pravico do preprodaje presežnih licenc programske opreme ali celotne količinske licence - ne glede na to, ali posamezne ali vse licence niso bile uporabljene. Ob prodaji se licenca za količino razdeli in pretvori v posamezne licence, ki se imenujejo rabljena programska oprema. Ta delitev ne vpliva na funkcionalnost ali področje uporabe vsebovanih programov.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je cenovno ugoden način za naše stranke za nakup izdaj Office, kot je MS Standard 2010. Zato imajo od naše ugodne ponudbe programske opreme koristi ne le samozaposlene osebe in MSP, temveč tudi zasebni uporabniki!

Wiresoft prodaja samo polne različice MS Office Standard ali drugih Microsoftovih različic Office in programov, ki so enaki izvirnim Microsoftovim izdelkom; izvirajo izključno iz zakonitih virov.

Nakup rabljene programske opreme Office 2010 Standard v trgovini Wiresoft Software-Shop za vas ne pomeni pravnega tveganja, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar potrjujejo številne sodbe.

To programsko opremo Office 2010 Standard lahko namestite v računalnik takoj po nakupu in končanem prenosu ter jo aktivirate in v celoti uporabljate s priloženim licenčnim ključem (MAK).

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg Office 2010 Standard Edition najdete tudi druge Office-Editions ali različice ter druge Microsoftove programe kot nakupno različico. Če imate kakršno koli vprašanje o Office 2010 Standard ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi Office, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije