Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
69,90 € * 76,90 € * (9,1% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Obsežen Microsoftov programski paket Office 2016 je na voljo tudi za Mac. Izdaja Standard vsebuje preizkušene programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote. V različici za Mac ponuja MS Office 2016 temeljito prenovo prejšnjih komponent z optimizirano prilagoditvijo operacijskemu sistemu OS X, hkrati pa ohranja tipičen uporabniški vmesnik, znan iz operacijskega sistema Windows, z značilno postavitvijo. Uporabniki lahko pišejo besedila, ustvarjajo izračune, oblikujejo predstavitve, upravljajo elektronsko pošto in obdelujejo zapiske kot običajno, ne da bi jim bilo treba opraviti brez znanih funkcij sistema Mac. Bližnjice na tipkovnici, ki jih poznamo iz različice za Windows, so prevzete tudi v Microsoft Office 2016 for Mac , kar je posebno olajšanje za tiste uporabnike, ki preklapljajo med obema operacijskima sistemoma.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 za Mac - učinkovita pisarniška in poslovna programska oprema

Za Mac je na voljo tudi obsežen Microsoftov programski paket Office 2016. V izdaji Standard vsebuje preizkušene programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote. MS Office 2016 v različici za Mac ponuja temeljito prenovo prejšnjih komponent z optimizirano prilagoditvijo operacijskemu sistemu OS X, hkrati pa ohranja tipičen uporabniški vmesnik, znan iz Windows, z značilno postavitvijo. Uporabniki lahko pišejo besedila, ustvarjajo izračune, oblikujejo predstavitve ter upravljajo e-pošto in obdelujejo opombe kot običajno, ne da bi jim bilo treba opustiti znane funkcije sistema Mac. Microsoft Office 2016 za Mac vključuje tudi znane bližnjice na tipkovnici iz različice Windows, kar uporabnikom, ki preklapljajo med obema operacijskima sistemoma, olajša delo.

Zlasti združljivost med platformami med dokumenti, ustvarjenimi v Windows, in dokumenti, ustvarjenimi v OS X, je bila v Office 2016 Mac optimizirana z večjo enotnostjo predstavitve. To predstavlja posebno prednost pri sodelovanju in izmenjavi dokumentov, ne le med uporabniki Windows in Maca, temveč tudi v oblaku - kjer Office raje ponuja Microsoftov OneDrive v oblaku.

Različica MS Office 2016 Standard za Mac se kljub temu v nekaterih pogledih razlikuje od različice Windows: programa Microsoft Publisher in Microsoft Access nista vključena v Office za Mac 2016; prav tako ne dve novi funkciji "Inteligentno iskanje" - "Insights" - in "What would you like to do?" - "Povej mi" - in nove vrste grafikonov, dodane v programe Word, Excel in PowerPoint.

Kljub temu so v programih, ki so na voljo v Office for Mac 2016, na voljo tudi številne praktične izboljšave in nove zanimive funkcije, s katerimi lahko brez težav opravite vsa opravila, ki se pojavijo.

Microsoft Office 2016 za Mac je na voljo v trgovini Wiresoft Software Store kot cenovno ugodna enotna licenca za izdajo Standard. Spodaj je pregled vseh ugodnosti, ki jih ponuja Office 2016 za Mac ob nakupu.

Novosti v posameznih programih Office 2016 za Mac

Številne nove funkcije v Office 2016 za Mac so na voljo tudi v treh posameznih aplikacijah, Excelu, Wordu in PowerPointu, kar podpira delo z dokumenti med aplikacijami.

Poenostavljena souporaba dokumentov

Če želite dokumente še lažje deliti, preprosto kliknite gumb "Deljenje" v traku. Dovoljenja za branje in urejanje lahko dodelite tudi posamično.

Izboljšana zgodovina različic dokumentov

Kadar na dokumentu dela več sodelavcev, je pomembno, da so na voljo starejše različice dokumenta. S funkcijo "Zgodovina različic" jih lahko ne le takoj prikažete, temveč tudi obnovite ustrezna stanja, da jih lahko še naprej uporabljate.

Integracija storitve OneDrive tudi za Mac

Integracijo storitve OneDrive v Office 2016 for Mac lahko zdaj uporabljajo tudi uporabniki računalnikov Mac in tako dostopajo do dokumenta Office, ki je bil shranjen v OneDrive, iz katere koli ustrezne končne naprave, ne glede na lokacijo. Tako jih ni treba shranjevati lokalno v računalnik ali podobno napravo ali ključ USB, kot je bilo to mogoče prej.

Zaščita pred izgubo podatkov (DLP)

DLP je na voljo tudi v Office 2016 za Mac za dokumente Word, Excel in PowerPoint prek OneDrive. Zlasti lahko skrbniki uporabljajo DLP za centralno ustvarjanje in upravljanje politik, ki določajo smernice in obvestila o varnosti podatkov pri ustvarjanju in izmenjavi dokumentov z drugimi uporabniki ter jih prikažejo, ko aplikacija zazna potencialno tveganje.

Posamezne funkcije v aplikacijah Office 2016 za Mac

Poleg teh novih funkcij, ki so skupaj na voljo v programih Word, Excel in PowerPoint, je v Office 2016 za Mac na voljo tudi več novih funkcij in izboljšav za druge posamezne programe, ki so na voljo v izdaji Standard:

Nove funkcije Worda v Office 2016 za Mac

Zlasti naslednje funkcije olajšajo sodelovanje več uporabnikov pri delu z dokumentom Worda:

 • Vnos v realnem času: Če več uporabnikov dela z istim dokumentom Word, lahko z vnosom v realnem času prikažete, kje vsak posamezni uporabnik trenutno izvaja spremembe, ki jih je nato mogoče takoj spremljati ali preveriti.
 • Funkcija komentarjev: Z izboljšano funkcijo komentarjev je urejanje besedila v programu Word 2016 zdaj veliko bolj pregledno in učinkovito, saj so v dokumentu Word zdaj zbrani vsi komentarji različnih udeležencev; poleg tega je mogoče nanje tudi neposredno odgovoriti, tako da ni več treba pisati dodatnega e-poštnega sporočila.
 • Shrani v pripeto mapo: Wordov dokument ima lahko zdaj vizualno pripeto svojo mapo, tako da lahko vsak uporabnik hitreje in lažje dostopa do nje in dokumentov, ki jih vsebuje, prek seznama za preskok (jumplist).
 • PDF v Wordu: Če želite vsebino PDF prenesti v Word, je v Wordu za Office 2016 za Mac ni več treba kopirati in prilepiti - včasih naporno: za to je dovolj, da PDF odprete neposredno v Wordu in prenesete ne le besedilo, temveč tudi vse grafične elemente. Te in jih je zdaj mogoče prosto urejati v programu Word. Če bo Wordov dokument ponovno na voljo kot PDF, ga lahko ponovno shranite v tej obliki.

Nove funkcije programa Excel v Office 2016 za Mac

Excel 2016 za Mac vključuje naslednje izboljšave obstoječih funkcij in nova orodja:

 • PROGNOSE.ETS: Funkcijo PROGNOSE.ETS lahko uporabite za ekstrapolacijo časovnih vrst podatkov z uporabo eksponentnega glajenja (ETS), ki je med uporabniki uveljavljen algoritem. Funkcija se uporablja za izdelavo kratkoročnih alternativnih napovedi, ki so lahko na voljo tudi kot tako imenovani napovedni list.
 • Funkcija LET: S funkcijo LET je zdaj mogoče poimenovati posamezna območja v formuli; to ne izboljša le računske zmogljivosti, temveč tudi berljivost in možnost kombiniranja v Excelu.
 • Filter pogledov: Zlasti pri skupnem delu na dokumentu Excel je pogosto pomembno, da lahko prikažete le nekatere poglede, npr. svoje, da bi imeli boljši pregled. V pogledu filtrov lahko zdaj skrijete razvrščanje in filtre drugih uporabnikov.

Nove funkcije programa Outlook v Office 2016 za Mac

Uporabniki računalnikov Mac, ki Outlook radi uporabljajo za urejanje e-pošte in sestankov, bodo zagotovo cenili naslednje nove funkcije; te ne le urejajo vsakodnevno poplavo e-pošte, temveč tudi olajšajo iskanje vsebine in dokumentov.

 • Pregled priponk datotek: Če želite poslati e-poštno sporočilo s priponko, Outlook 2016 za Mac na seznamu jasno prikaže vse nedavno uporabljene dokumente.
 • Souporaba dokumentov: Uporabniki OneDrivea za računalnike Mac lahko prek tega preprosto delijo dokumente z drugimi, vključno z individualno nastavitvijo dovoljenj za deljenje za branje in urejanje itd.
 • Funkcija Clutter: To orodje je pomemben pomočnik pri razvrščanju velikih količin e-poštnih sporočil in s tem pri ločevanju zrnja od plev: Nepomembna e-poštna sporočila samodejno razvrsti v svojo mapo in prek programa Outlook pošlje dnevni povzetek tam shranjenih e-poštnih sporočil, da jih ne bi spregledali.
 • Poenostavljeno iskanje: Če želite pri iskanju vsebine spremeniti trenutno mapo ali poštni predal, preprosto uporabite spustni seznam "Novo območje iskanja".

Nove funkcije programa PowerPoint v Office 2016 za Mac

Nove funkcije programa Outlook v Office Standard za Mac med drugim ponujajo praktične načine za boljše upravljanje časa med predstavitvijo in živahno poudarjanje vsebine:

 • Merjenje časa: odpravite stres pri predstavitvah s kratkimi časovnimi roki: Časovno sledenje izboljša upravljanje časa in pomaga učinkovito izkoristiti določen časovni okvir predstavitve, saj prikazuje razpoložljivi čas med predstavitvijo, tako da se lahko uporabnik kadar koli ustrezno odzove in prilagodi svojo predstavitev.
 • Bolj jedrnate opombe z orodjem čopič: Namesto da bi med predstavitvijo z laserskim kazalcem ali celo paličico opozarjali na določene elemente ali postopke, kot je bilo to doslej, lahko uporabniki zdaj z vgrajenim čopičem usmerjajo pozornost občinstva tako, da barvno poudarijo pomembne elemente. To se zgodi samo v načinu predstavitve, zato prvotna datoteka PowerPoint ostane nespremenjena.
 • Funkcija deljenja: Funkcija deljenja v programu PowerPoint je bila izboljšana, tako da je deljenje predstavitev prek družabnih omrežij lažje in hitrejše.

Nove funkcije OneNote v Office 2016 za Mac

OneNote - beležnica iz spletne strani Office, omogoča še priročnejše beleženje, urejanje in deljenje pomembnih zamisli z drugimi:

 • Delite zvezke: Vse pomembne informacije o projektu, kot so fotografije, risbe, videoposnetki itd., lahko centralno zberete v novi beležki OneNote in jih sinhronizirate z drugimi, kar izboljša sodelovanje pri projektih.
 • Vstavljanje videoposnetkov: Tudi videoposnetke iz storitev Vimeo in YouTube lahko zdaj preprosto vključite v stran v programu OneNote.
 • Ustvarite opombe neposredno na spletni strani: Uporabniki računalnikov Mac, ki uporabljajo Microsoftov brskalnik Edge, lahko z njim preprosto pišejo opombe ali poudarke na spletno stran in jih nato delijo prek OneNote.

Sistemske zahteve za Office 2016 za Mac Standard

Office 2016 za Mac je na voljo samo v 64-bitni različici. Tudi Office 2016 za Mac ni uporaben za iOS na iPhonih v različici za nakup.

 • Procesor: Intelov procesor
 • Operacijski sistem: Mac OS, vsaj različica 10.10 (Yosemite) do različice Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 6 GB v formatu HFS+ (tudi: Mac OS Extended ali HFS Plus)
 • Zaslon: vsaj 1.280 x 800

MS Office 2016 za Mac kupiti poceni v spletni trgovini na Wiresoft

Pri Wiresoftu najdete Standard-izdaja Office 2016 za Mac - z vgrajenimi programi:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Ob nakupu Standard-izdaje Office 2016 za Mac boste poleg nizke cene za rabljeno programsko opremo pri Wiresoftu deležni tudi naslednjih dodatnih ugodnosti:

 • Z nakupom vsake licence Microsoft Office 2016 za Mac Standard od podjetja Wiresoft prejmete programski izdelek, ki ga uporabljate izključno sami.
 • Vsaka licenca programske opreme Office, ki jo je uporabljal prvi kupec, je bila ob prodaji družbi Wiresoft izbrisana, tako da je bila spet 100-odstotno brezplačna in uporabna.
 • Posamezne licence za Office za Mac, ki izhajajo iz količinskih licenc, je Wiresoft temeljito preizkusil, da bi zagotovil njihovo pravilno uporabo.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme v svoji spletni trgovini ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne le omejeno obdobje ali imajo omejene funkcije.
 • Pri vsakem nakupu pri Wiresoftu ste lahko vedno popolnoma prepričani, da kupujete originalni Microsoftov programski izdelek, ki je skladen z zakonsko veljavnimi predpisi, tako da nikakor niste v pravni sivini.

Če imate vprašanja o nakupu Microsoft Office 2016 za Mac Standard ali drugih Microsoftovih programskih izdelkov, ki so na voljo, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije