Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
29,90 € * 31,90 € * (6,27% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 je nepogrešljiv del vsakdanjega dela tudi v številnih računalnikih Mac. Pri izdaji te izdaje za uporabnike Maca zato ni poudarek le na boljši združljivosti sistema MacOS z Windows za praktično sodelovanje, temveč tudi na splošni prijaznosti do uporabnika in dodajanju funkcij, ki olajšajo uporabo programov Office na spletu. Uporabniki Maca lahko zdaj izkoristijo vse prednosti, ki jih ponujajo klasični programi Office Word, Excel in PowerPoint: za ustvarjanje profesionalnih dokumentov v formatih, ki se pogosto uporabljajo tako poklicno kot zasebno, za hitro oblikovanje in analizo obsežnih podatkov ter za prikaz in izmenjavo informativnih predstavitev, tudi na spletu.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office for Mac 2011 Standard - uporabniku prijaznejši kot prej

Microsoft Office je prav tako nepogrešljiva sestavina za vsakodnevno delo v številnih računalnikih Mac. Pri izdaji te izdaje za uporabnike računalnikov Mac torej ni poudarek le na boljši združljivosti sistema macOS s spletnim mestom Windows za praktično sodelovanje, temveč tudi na splošni uporabniški prijaznosti in dodajanju funkcij, ki olajšajo uporabo spletnih programov Office.

Uporabniki računalnikov Mac lahko zdaj izkoristijo vse prednosti klasičnih programov Office Word, Excel in PowerPoint: za ustvarjanje profesionalnih dokumentov v strokovnih in zasebnih pogosto uporabljenih formatih, za hitro oblikovanje in analizo obsežnih podatkov ter za prikaz in deljenje informativnih predstavitev, tudi na spletu.

Popolnoma nov dodatek v Office for Mac je Outlook, ki s svojimi številnimi praktičnimi orodji za urejanje e-poštnega prometa in stikov ter usklajevanje sestankov ponuja precejšnje prednosti pred prej vključenim Entourageom.

Microsoft Office 2011 za Mac v izdaji Standard je na voljo v spletni trgovini Wiresoft Software Shop kot cenovno ugodna posamezna licenca za nakup s takojšnjim prenosom. V nadaljevanju najdete pregled vseh prednosti, ki jih Office 2011 for Mac ponuja svojim uporabnikom.

Splošne novosti Office for Mac 2011 Standard

Ta različica Office za Mac ima v primerjavi s prejšnjo različico nov videz, saj je prevzela tipičen videz traku Windows. Več podrobnosti je navedenih v nadaljevanju. Poleg tega so na voljo številne optimizacije in prednosti, zaradi katerih je delo s programom Office for Mac 2011 še učinkovitejše in bolj praktično:

Prikaz traku zdaj tudi v Office za Mac

Tipična vrstica s trakom, ki jo poznajo uporabniki spletne strani Windows, je v tej različici Office zdaj na voljo tudi v računalniku Mac. Tipične funkcije so tematsko razvrščene v posamezne vrstice ali trakove in so dostopne prek različnih zavihkov. Glede na trenutno dejavnost v programskem dokumentu se uporabniku prikaže tematsko ustrezen izbor orodij in funkcij za urejanje, na primer za oblikovanje besedil v programu Word ali urejanje slik v predstavitvi PowerPoint.

Prednost videza traku je, da so ustrezne funkcije zdaj neposredno dostopne in jih uporabniku ni več treba iskati v različnih podmenijih.

Poleg tega lahko trakove tudi prilagodite.

Vendar pa lahko tisti, ki še vedno želijo uporabljati znan uporabniški vmesnik iz prejšnje različice, skrijejo prikaz traku in do želenih funkcij dostopajo prek klasičnega menija, ki je še vedno na voljo.

Integrirane funkcije za urejanje fotografij v programih Word, Excel in PowerPoint

Urejanje slik in grafike v programih Word, Excel in PowerPoint je z novimi funkcijami bistveno poenostavljeno in tudi sicer izboljšano. Če želite vstaviti sliko v dokument, jo zdaj lahko preprosto povlečete z namizja ali mape na ustrezno mesto. Nato lahko natančno prilagodite velikost ali obrežete format. Dodatne funkcije so na voljo za prilagajanje barvnih tonov in nasičenosti ter dodajanje različnih učinkov in filtrov. Prav tako je mogoče prilagoditi stopnjo preglednosti. Tako lahko na primer fotografijo uporabite kot celostransko ilustracijo v ozadju.

Pri tem je bilo izboljšano tudi ustvarjanje grafike. V ta namen tako imenovani SmartArts vsebujejo številne grafične elemente, s katerimi lahko na primer hierarhične diagrame ali procesne tokove v Excelu vizualizirate v skladu s svojimi potrebami.

Razširjen katalog predlog

Microsoft je v različici 2011 za Mac bistveno razširil tudi nabor predlog za Word, Excel in PowerPoint. Izbiro ustrezne predloge olajša dejstvo, da je prva stran vsake od njih prikazana v pregledu formata. Ko se z miško premaknete nad določeno predlogo, se druga za drugo prikažejo vse druge strani.

Visual Basic je spet na voljo s spletno stranjo Office 2011 za Mac

V spletnem mestu Office 2011 je za Mac ponovno na voljo podpora za Visual Basic, zmogljiv skriptni jezik. To omogoča ustvarjanje formatov dokumentov na podlagi XML, pri čemer se ohrani koda makrov VBA. VBA v računalnikih Mac zlasti omogoča, da aplikacije Office, kot so Excel, Word, Access itd., uporabljajo ponavljajoča se opravila na avtomatiziran način, tako da jih ustrezno programirajo z makri.

Uporaba MS Web Apps v računalniku Mac

V paketu Office za Mac je Microsoft različne programe povezal s spletnimi aplikacijami. Dokumente programov Word, Excel in PowerPoint lahko tako urejate prek spleta v brskalniku, ne glede na lokalno nameščeno različico Office ali ustrezen operacijski sistem. Predpogoj je brezplačna registracija v storitvah Windows-Live.

Izboljšano sodelovanje pri dokumentih

Ko več uporabnikov sodeluje pri istem dokumentu v programih Word in PowerPoint, program zaklene odstavke, s katerimi trenutno dela določen uporabnik, za druge sodelavce. To preprečuje ustvarjanje več različic istega dokumenta. Hkrati lahko uporabniki vedno vidijo, kdo trenutno izvaja katere spremembe.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger je integriran tudi v Office for Mac 2011. Tako lahko uporabniki neposredno komunicirajo s sodelavci, ne da bi jim bilo treba uporabljati zunanje funkcije klepeta. Messenger ponuja tudi spremenjen prenos zvoka in videoposnetkov.

Optimizacije posameznih aplikacij Office za Mac 2011

Poleg teh splošnih dopolnitev in izboljšav paketa Office za Mac 2011 so v standardnih aplikacijah na voljo tudi številne nove funkcije:

Nova orodja v Wordu 2011

Poleg novih predlog je delo z Wordom še bolj praktično zaradi številnih na novo vključenih možnosti za prikaz:

 • "Postavitev za objavo" je namenjena izključno postavitvi Wordovega dokumenta, kjer lahko spreminjate obliko in položaj besedila in grafike, ne da bi lahko urejali samo besedilo. S tem preprečite naključne spremembe besedila.
 • Pogled "beležnica" se uporablja za takojšnje beleženje ključnih besed, vključite pa lahko tudi glasovne opombe.
 • Način "Celozaslonski" omogoča boljšo koncentracijo na vsebino dokumenta, saj skrije vse funkcije za urejanje.
 • Ko se kazalec miške premakne na vrh zaslona, program za kratek čas prikaže orodno vrstico z najpomembnejšimi funkcijami oblikovanja.

Izboljšave v Excelu 2011 za Mac

Excel za Mac 2011 zdaj vključuje funkcije, ki so bile prej na voljo le v različici Windows. To omogoča tudi boljšo izmenjavo podatkov med obema operacijskima sistemoma. Te nove funkcije si zaslužijo posebno omembo:

 • Pivotne tabele je zdaj v Excelu za Mac lažje ustvariti kot prej.
 • Slikovne vrstice - majhne besedne grafike - naredijo tabele preglednejše, saj jih lahko namestite kot majhne diagrame neposredno v posamezno polje, na primer za hitro vizualizacijo rezultata izračuna v tem polju.
 • Z generatorjem formul lahko z uporabo funkcije if ustvarite vgnezdene funkcije. Pri tem je mogoče vnesti največ sedem pogojev if.

PowerPoint 2011 za Mac

Predstavitve v programu PowerPoint lahko z različico za Mac 2011 oblikujete še bolj praktično in izvedljivo. Na novo so vključene naslednje funkcije:

 • S funkcijo "Oddajanje" lahko predstavitve potekajo v živo prek interneta. Udeleženci prejmejo spletno povezavo in lahko po prijavi spremljajo predstavitev na kateri koli napravi. Kot običajno ima voditelj nadzor nad potekom predstavitve.
 • V pogledu "Predavatelj" predavatelj na zaslonu poleg trenutnega diapozitiva vidi tudi predogled naslednjega diapozitiva, vključno s svojimi opombami in časom.
 • Prehodi 3D diapozitivov pomagajo spremljati predstavitev s prikazom vsake plasti posebej. Skrite ali prekrivajoče se elemente lahko preprosto prestavite z miško.

Outlook je na voljo v Office Mac 2011

Nova različica Office za Mac zdaj vključuje program Outlook, ki končno nadomešča prejšnji program Entourage. Outlook se uporablja za celovito upravljanje in organizacijo

E-pošto in sestanke ter ponuja enako obsežne funkcije kot različica Windows. Pri prehodu s spletne strani Windows na računalnik Mac lahko vse podatke uvozite brez težav. Outlook 2011 med drugim ponuja te funkcije

 • Boljša jasnost pri daljših e-poštnih korespondencah: Več e-poštnih sporočil različnih udeležencev na določeno temo je mogoče prikazati tudi v različnih mapah v obliki niti kot skladnih pogovorov. To pomeni, da imate vedno pregled nad vsemi pomembnimi prispevki in udeleženci.
 • Datoteke osebne shrambe (PST) za e-pošto, opravila, opombe in koledarske vnose lahko uvozite iz računalnika PC v računalnik Mac, če želi uporabnik preiti na macOS.
 • Za urejanje sestankov lahko predogled koledarja priročno prikažete neposredno v programu Outlook.

strojne zahteve macOS za Office for Mac 2011 Standard

Pri namestitvi Office for Mac 2011 upoštevajte, da MS Office for Mac 2011 ni več podprt z operacijskim sistemom macOS Catalina 10.15 in novejšim! Poleg tega je paket Office za Mac na voljo samo v 32-bitnem načinu.

 • Procesor: Intelov procesor
 • Operacijski sistem: vsaj Mac OS X 10.5.8 ali novejši
 • Opomba: Office for Mac 2011 Standard ni združljiv s programom Catalina in novejšimi!
 • Pomnilnik: vsaj 1 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 2,5 GB v formatu HFS+ (tudi: Mac OS Extended ali HFS Plus)
 • Ločljivost monitorja: vsaj 1.280 x 800

MS Office 2011 za Mac Standard kupiti poceni v spletni trgovini Wiresoft

Wiresoft ponuja za prenos Standard-različico Office 2011 za Mac - s temi vgrajenimi aplikacijami:

 • Word 2011 za Mac - za obdelavo besedil
 • Excel 2011 za Mac - za preglednice
 • PowerPoint 2011 za Mac - za ustvarjanje predstavitev
 • Outlook 2011 za Mac - za komunikacijo in organizacijo

Ob nakupu Standard izdaje Office 2011 za Mac boste poleg nizke cene za rabljeno programsko opremo pri Wiresoftu deležni še teh prednosti:

 • Programska oprema MS Office 2011 za Mac Standard je na voljo za takojšen prenos v obliki kompleta licenc Medialess, ki ga lahko registrirate v svojem imenu.
 • To je cenovno ugodna licenca za enega uporabnika, ki izhaja iz količinske licence. Programska oprema je v nemščini.
 • Če je vključeno licenco uporabil prvotni kupec, je bila s prodajo družbi Wiresoft ponovno izbrisana, zato je ponovno 100-odstotno brezplačna in uporabna.
 • Vse posamezne licence za Office za Mac, ki izhajajo iz količinskih licenc, je Wiresoft temeljito preizkusil, da bi zagotovil njihovo popolno uporabnost.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja takšnih posameznih licenc, ki so veljavne le za omejeno obdobje ali so testne različice z omejenimi funkcijami, ali takšnih licenc Office, ki so odklenjene z licenčnim ključem, ki ga lahko uporabljajo tretje osebe.
 • Pri vsakem nakupu programske opreme pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da vedno kupite originalni Microsoftov programski izdelek v skladu z zakonsko veljavnimi predpisi v EU, tako da se niti vi niti Wiresoft ne znajdete v pravni sivini.

Če imate vprašanja o nakupu Microsoft Office 2011 za Mac Standard ali drugih Microsoftovih programskih izdelkov, ki so na voljo v trgovini Wiresoft, se obrnite na nas prek e-pošte, telefona ali klepeta.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije