Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Nakup SharePoint Server 2016 poceni Zaradi stalne potrebe po novih tehnoloških dosežkih in gospodarske rasti podjetja vsak dan iščejo nove programske rešitve. Tako lahko sledijo konkurenci in odpravljajo neučinkovitosti. Zlasti velika...
3.640,90 € *

Microsoft SharePoint Server 2016: Platforma za sodelovanje in produktivnost

Uvod v SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 je zmogljiva platforma, ki je posebej zasnovana za potrebe organizacij po sodelovanju, upravljanju datotek in izmenjavi informacij. S spletno stranjo SharePoint Server 2016 lahko organizacije povečajo produktivnost, tako da zaposlenim zagotovijo orodja za učinkovito sodelovanje in enostaven dostop do informacij, ki jih potrebujejo.

Kaj je novega v SharePoint Server 2016?

V SharePoint Server 2016 je Microsoft uvedel izboljšave, ki uporabnikom zagotavljajo bolj brezhibno in integrirano izkušnjo. To vključuje izboljšane hibridne funkcije, ki premoščajo vrzel med lokalnimi strežniki in oblakom Microsoft Office 365.

Osnovne funkcije SharePoint Server 2016

Izboljšano sodelovanje

SharePoint Server 2016 spodbuja skupinsko sodelovanje s skupnimi delovnimi prostori, v katerih lahko uporabniki hkrati delajo na dokumentih in si izmenjujejo informacije v realnem času.

Možnosti hibridne konfiguracije

Ena najpomembnejših novosti v SharePointu 2016 je možnost povezovanja lokalnih namestitev s spletnimi storitvami, kar uporabnikom omogoča, da izkoristijo prednosti obeh svetov.

Uporabniška izkušnja in upravljanje

Nov uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik je bil poenostavljen in usklajen s spletnimi različicami Office 365, kar omogoča dosledno uporabniško izkušnjo na različnih platformah.

Izboljšane funkcije iskanja

Iskanje je pametnejše in zagotavlja ustreznejše rezultate, zato uporabniki lažje najdejo informacije, ki jih potrebujejo za učinkovito opravljanje dela.

Varnost in zanesljivost

Zanesljiva varnost

SharePoint Server leto 2016 postavlja nove standarde na področju varnosti s funkcijami, kot sta arhitektura MinRole, ki omogoča dodeljevanje posebnih strežniških vlog, in Zero Downtime Patching, ki povečuje razpoložljivost storitev.

Orodja za zagotavljanje skladnosti

Organizacijam, ki se zanašajo na skladnost in varnost podatkov, SharePoint 2016 ponuja izboljšane možnosti spremljanja in poročanja.

Zaključek: Zakaj izbrati SharePoint Server 2016?

Organizacije, ki iščejo stabilno in varno lokalno rešitev za sodelovanje, bodo ugotovile, da je Microsoft SharePoint Server 2016 platforma, ki podpira sodobne načine dela in jo je mogoče brez težav vključiti v obstoječo infrastrukturo IT. SharePoint 2016 z izboljšano uporabnostjo, hibridnimi zmožnostmi in obsežnimi varnostnimi funkcijami pomaga organizacijam pri učinkovitejšem delu in sodelovanju.

kategorije