Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Nakup SharePoint Server 2016 poceni Zaradi stalne potrebe po novih tehnoloških dosežkih in gospodarske rasti podjetja vsak dan iščejo nove programske rešitve. Tako lahko sledijo konkurenci in odpravljajo neučinkovitosti. Zlasti velika...
1.796,90 € *

SharePoint Server 2016: Platforma za sodelovanje za podjetja

SharePoint Server 2016 je Microsoftova celovita platforma za sodelovanje, ki podjetjem pomaga racionalizirati upravljanje dokumentov, sodelovanje in komunikacijo. V tem članku se poglobimo v svet SharePoint Server 2016, poudarimo njegove ključne funkcije in prednosti ter zakaj je bistvena rešitev za podjetja.

Uvod

SharePoint Server 2016 je evolucija priljubljene platforme SharePoint in ponuja številne funkcije, ki organizacijam olajšajo sodelovanje in upravljanje dokumentov. V nadaljevanju so predstavljene nekatere ključne funkcije spletnega mesta SharePoint Server 2016:

1.Upravljanje dokumentov: SharePoint Server 2016 podjetjem omogoča centralno shranjevanje, urejanje in izmenjavo dokumentov. Funkcija določanja različic omogoča sledenje starejšim različicam dokumentov in njihovo obnovitev.

2.Sodelovanje: Platforma spodbuja sodelovanje v skupinah in projektih. S funkcijami, kot so skupinske spletne strani, forumi za razprave in sodelovanje pri dokumentih v realnem času, lahko zaposleni delajo učinkoviteje.

3. Možnosti iskanja: Strežnik zagotavlja zmogljive možnosti iskanja, ki uporabnikom omogočajo hiter in enostaven dostop do ustreznih informacij. Iskanje lahko zajema dokumente, spletna mesta, uporabnike in drugo.

4.Poslovna inteligenca: Platforma ponuja funkcije poslovne inteligence (BI), kot so Excelove storitve, Power Pivot in Power View, ki podjetjem omogočajo analiziranje podatkov in ustvarjanje smiselnih poročil.

5.Mobilnost: SharePoint Server 2016 je optimiziran za uporabo na mobilnih napravah, kar uporabnikom omogoča dostop do dokumentov in informacij na poti.

6.Varnost in skladnost: Platforma ponuja celovite varnostne funkcije in orodja za zagotavljanje skladnosti, ki zagotavljajo celovitost podatkov in izpolnjujejo zakonske zahteve.

Zakaj uporabljati SharePoint Server 2016?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morale organizacije ta strežnik vključiti v svoje delovne procese:

1.Učinkovito upravljanje dokumentov: SharePoint Server 2016 zagotavlja centralizirano platformo za upravljanje dokumentov, ki olajša iskanje dokumentov, spodbuja sodelovanje in zmanjšuje stroške shranjevanja.

2.Boljše sodelovanje: Platforma spodbuja sodelovanje med zaposlenimi, skupinami in oddelki, kar omogoča boljšo komunikacijo in nemoteno izmenjavo informacij.

3.Napredno iskanje: Z zmogljivimi možnostmi iskanja lahko uporabniki hitro in enostavno dostopajo do informacij, ki jih potrebujejo, kar povečuje učinkovitost in zmanjšuje frustracije.

4.Poslovna inteligenca: SharePoint Server 2016 zagotavlja možnosti poslovne inteligence, ki podjetjem omogočajo analizo podatkov in sprejemanje premišljenih poslovnih odločitev.

5.Mobilnost: Možnost dostopa do SharePoint Server 2016 od koder koli omogoča zaposlenim fleksibilno delo in večjo produktivnost.

6.Varnost in skladnost: Podjetja se lahko zanesejo na celovita orodja za varnost in skladnost v SharePoint Server 2016, da zaščitijo svoje podatke in izpolnijo zakonske zahteve.

SharePoint Server 2016 in oblak

Z uvedbo storitve SharePoint Online v Microsoft 365 so številne organizacije začele svoje namestitve SharePoint prenašati v oblak. Strežnik ponuja tudi funkcije za povezovanje z oblakom, ki omogočajo hibridna okolja. To organizacijam omogoča, da izkoristijo prednosti oblaka, hkrati pa uporabljajo strežnike SharePoint na lokaciji.

Zaključek

SharePoint Server 2016 je zmogljiva platforma za sodelovanje, ki podjetjem pomaga izboljšati upravljanje dokumentov, sodelovanje in komunikacijo. S svojimi obsežnimi funkcijami in integracijo z oblakom je SharePoint Server 2016 zelo vsestranska rešitev, ki jo je mogoče prilagoditi potrebam podjetij vseh velikosti. Podjetja, ki iščejo učinkovito in prilagodljivo rešitev za racionalizacijo delovnih procesov in spodbujanje sodelovanja, naj razmislijo o SharePoint Server 2016. To je naložba v učinkovitost in produktivnost vašega podjetja, ki vam bo omogočila uspeh v vse bolj digitalnem poslovnem svetu. SharePoint Server 2016 je platforma za podjetja